Philips 3000 series PSG3000/30 - Stoomgenerator - 2400W - 120 g/min - Paars, Wit

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 105,99Bekijk alle aanbieders
o******@h**********30-03-2026
5.0

Groot en onhandig, strijkresultaat valt tegen

5.0
Ik heb de Philips PSG3000/30 een tijdje gebruikt, maar ik ben uiteindelijk niet echt tevreden. Het idee van een stoomgenerator is goed, alleen vond ik dit model in de praktijk vooral onhandig. Het grootste minpunt is het formaat. Hij neemt namelijk veel ruimte in op de strijkplank en ook het opbergen is niet handig. Daardoor pak je ’m minder snel voor “even snel” een paar kledingstukken. Daarnaast vind ik het waterreservoir en het werken met slang/snoer wat omslachtig; het zit soms in de weg en bijvullen onderbreekt je strijkritme. Het strijkresultaat is oké, maar ik had meer verwacht: hardnekkige kreukels gaan niet altijd in één keer weg, waardoor je alsnog meerdere keren over dezelfde plek moet. Hij maakt tijdens gebruik ook best wat geluid. Pluspunt is dat je bij een grotere stapel was wel tempo kunt maken, maar voor mij wegen de nadelen (groot, gedoe, resultaat net niet) zwaarder.
Minpunten
  • Groot
  • Kreukels niet altijd in één keer weg