Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips GC8723 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,9

deceuninck 02-12-2022

Het product heeft alle kenmerken die ik wens !

10,0
het product is licht in de hand en strijkt zonder moeite al het mogelijke wasgoed ! Men hoeft niet bang te zijn om ook zeer delicate stoffen te strijken !

Veldmuis 08-11-2022

Fijn apparaat om mee te strijken

Geschreven voor: Philips GC8723

Prettig apparaat om de strijk mee te doen. Moet zelf wennen aan het feit dat ik geen temperatuur meer hoef in te stellen! Ik was met mijn vorige apparaat gewend om deze rechtop te kunnen zetten. Dat mis ik nu eigenlijk wel.

Beeki028 03-10-2021

Korte levensduur

6,0
Was tevreden met dit apparaat maar 2 1/2 jaar levensduur vind ik wel kort.
Kalkreiniging wat die aan gaf werkte niet meer goed. Kwamen paar druppels water uit en meer niet. Stoom alleen nog een beetje bovenin niet te doen dus het apparaat maar vervangen.
Hopelijk met de nieuwe van Philips een langere resultaat of binnen de garantie.

mimici 21-09-2021

mega goed

10,0
Moet minder moeite doen om te strijken, glijdt over alle stoffen, geen gedoe meer met temperatuur verzetten

Floup 19-05-2021

Gemak dient de mens

10,0
groot pluspunt van dit apparaat is dat je geen omkijken hebt t.a.v. de temperatuur. De stoomgenerator regelt de temperatuur zelf en ook bij het tussentijds pauzeren, zorgt hij dat de onderlaag niet verbrand. Voorts is de stoomgenerator licht in gewicht en makkelijk te gebruiken, hij glijdt over de materialen heen.

Joep 04-04-2021

Top apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Echt super handig apparaat zeker in vergelijking met een gewoon strijkijzer. Ik gebruik het met name voor het strijken van overhemden en met stoom gaat dat 10x makkelijker.

Sanny11 05-01-2021

Tevreden

10,0
Ik ben supertevreden met dit strijkijzer! Aangezien ik echt niet graag strijk heeft deze aankoop mij van mening doen veranderen. Alles gaat heel vlot en ik heb nu amper 1/3e van de tijd nodig dan anders om alles gedaan te krijgen.

H. Gerritsen 28-12-2020

goede continue stoom in meerdere standen

Geschreven voor: Philips GC8723

De PerfectCare Performer stoomt met veel kracht. Je hebt eigenlijk 3 continue stoom keuzes, eco, 'normaal' en turbo. Verticaal stomen is mogelijk, maar ik vind de kledingstomer van Philips hier prettiger voor. Let op dat een stoomhandschoen een goede aanwinst is om evt verbranding van de handen te voorkomen.

Gason 29-11-2020

Handig toestel

6,0
Geen verwittiging als water bijna leeg is ; constant knop indrukken voor stoom .
Veel stoom komt pas als het strijkijzer niet meer moet strijken .

Ragnagna 28-11-2020

Pratique

Geschreven voor: Philips GC8723

Je recommande ce produit à toutes les personnes qui n'ont pas encore une centrale vapeur ... c'est efficace !

Julienne 10-11-2020

Mijn strijkwerk is geen straf meer !

10,0
Ik heb dit toestel aangeschaft omdat ik veel meer overhemden moet strijken dan vroeger. Wat een gemak is dat nu geworden dankzij mijn Philips PerfectCare. Het toestel is snel warm, regelt zijn eigen temperatuur (wat voor mij heel handig is wat zo vermijd ik accidentjes), plooien zijn vlot weggestreken, strijken is nu voor mij geen straf meer, het gaat veel vlugger en het strijkresultaat is pakken beter dan met een gewoon strijkijzer.

Huiskens 17-08-2020

stoomstrijkijzer

10,0
Ik heb één minpuntje. Het snoer komt aan de (ronde) zijkant uit het stoomstrijkijzer. De (ronde) zijkant is nogal scherp. Er zit nu al een lichte inkeping in het snoer. Ik ben bang
bij langdurig gebruik dat steeds verder gaat.
Ik wil graag van u weten of u daar van op de hoogte bent..

Emstelon 20-07-2020

Sneller strijken

Geschreven voor: Philips GC8723

Met deze stoomgenerator kan je gewoon sneller strijken. Mede door de grote stoomstoot en grote waterreservoir.

Jokje 05-02-2020

Strijkt prima.

6,0
Dit is mijn 3e stoomijzer. Ben dus bekend met de grote voordelen. Een nadeel van deze is: veel te veel stoom. (Alleen handig bij spijkerbroeken die in de droger hebben gezeten) Heb een molton laag toegevoegd en een nieuwe hoes aangebracht. Alle oude laten zitten maar toch druppels op de (gelukkig)stenen vloer. Jammer.

Jacal 25-01-2020

Innovatie

Geschreven voor: Philips GC8723

Het waterreservoir is zeker de eerste keren moeilijk af en terug op te doen. Kan nog altijd niet geloven dat er geen temperatuur niet meer in te stellen is. Strijkt prima.

Sehma 11-01-2020

Ideaal voor in het huishouden

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vindt dit een prima product. Door een grote reservoir hoef je niet snel weer bij te vullen. Het strijken gaat enorm snel. Het grote aantal kledingstukken ben je ook sneller doorheen als met een normale strijkijzer. Het enige is dat het meer ruimte in beslag neemt en het opbergen lastig ivm grootte. Maar met een mooie plek voor naast je strijkplank kan je het veel tijd schelen. Ik raad een ieder huishouden een stoomgenerator van Philips aan.

Wessel72 05-01-2020

Veilig en makkelijk in gebruik

10,0
Dat er een slot op het apparaat zit is zeer veilig voor ouders met kleine kinderen. Hij is compact, maar er kan voldoende water in. Er zit een lang snoer aan het strijkijzer, zodat je makkelijk de hele plank kunt bereiken.

L.R.F. 30-12-2019

Krachtige stoomgenerator

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een keer strijken over een oppervlak heb je al het gewenste resultaat, strijkt dus erg goed en snel. Ook fijn dat het strijkijzer licht is en een groot water reservoir heeft. Mooi design, stelt temperatuur zelf in.

Olga89 29-12-2019

Snel en gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Philips GC8723

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind het een fijne stoomgenerator. Hij is echt heel gebruiksvriendelijk. je hoeft zelfs niets in te stellen, dit doet het apparaat voor je. twee minuutjes wachten en je kan aan de slag. Het resultaat is strak en kreukelvrij.

Niek B. 28-12-2019

Optimaal strijkresultaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Op het moment dat je hem uit de verpakking haalt is hij wat aan de grote kant. Het waterreservoir heeft dan ook een flinke inhoud van 1,8 liter. Daar heb je niet te weinig aan. Eenmaal aangezet is hij snel opgewarmd en kun je aan de slag. Eenmaal gevuld hoef je niet meer bij te vullen. Als je een nieuw kledingstuk pakt, hoef je hem niet in de houder te plaatsen, want hij laat geen schroeiplekken achter op strijkplank of kleding. Eenmaal bezig strijk je vrij snel grote hoeveelheden kleding weg. Verder geeft het apparaat aan als hij ontkalkt moet worden. Je hoort een piepje en er gaat een lampje branden. Het ontkalken is zo klaar. Verplaatsen met een vol reservoir is wel wat zwaar, maar eenmaal aan het strijken is hij juist heel licht en praktisch. Strijken is nog steeds niet mijn hobby, maar het wordt met het apparaat wel heel makkelijk gemaakt.

Toon meer reviews