Philips PerfectCare Elite GC9642 - Reviews

Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PerfectCare Elite GC9642 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conny 20-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen aanrader

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

2,0
Is een goede generator als hij het doet. Toestel is al twee maal in garantie binnengeweest omdat hij geen stoom meer maakt en er alleen nog water uitkomt. Na de reparatie gaat het dan weer enkele maanden goed en dan weer hetzelfde probleem. Garantie is nu voorbij en hij laat het weer afweten. Ik ontkalk het toestel als het dit aanheeft en soms zelfs eerder. Ik twijfel zeer sterk om hem nogmaals te laten herstellen. Ik zal vermoedelijk een andere aanschaffen en dit zal geen Philips meer zijn.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed strijkresultaat

Minpunten

  • Zeer snel stuk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Stephanie567 20-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Ongelooflijk toestel. je moet de temperatuur niet meer instellen, je gaat van je jeansbroek naar zijde, geen probleem.
Sterke stoomkracht
Snel strijken, aanzienlijk minder lang bezig
Licht en handig in gebruik
Heb vroeger al een Philips gehad, was er zeer tevreden over, nu opnieuw een Philips, en toch vind ik het dag en nacht verschil. Zo'n evolutie in het strijken had ik niet verwacht. Het is zeker de moeite om dit toch iets duurdere toestel aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niet tevreden 24-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

2de keer stuk in 4 maanden tijd. Geen aanrader

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

1,0
Strijkt heel goed als het werkt. Toestel aangekocht 15/02/2017, reeds 1 maal in herstelling geweest, nu opnieuw zelfde probleem. Geeft geen stoom, niet handig natuurlijk bij een stoomgenerator.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

2chris 26-06-2019

Prima super handig

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Super strijkijzer. Alleen maar spijt dat ik hem niet eerder heb gekocht.
Is zeer comfortabel en super licht op mee te strijken. Ikzelf ben reuma patiënte en kreeg vroeger bij het strijken altijd pijnlijke handen, door het gewicht van het ijzer. Met dit strijkijzer is strijken voor mij een plezier geworden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Viv D 23-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Toen Philips met dit type van stoomgenerator op de markt kwam was ik één van de eersten Om deze te kopen. Geweldig! Gewoon doorstrijken en dit in recordtempo! Toen vorige maand mijn stoomgenerator het na jaren liet afweten heb ik niet getwijfeld om deze onmiddellijk te vervangen door de krachtige nieuwere versie! SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 05-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Het strijkijzer is nu een 3-tal weken in gebruik en bezorgt mij tot nu toe een heel positieve strijk ervaring. Het product is handig en licht in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minoekel 29-09-2020

Strijken is weer leuk

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Het is een genot om te strijken hij is lekker licht en glijdt overal gemakkelijk overheen alleen de snoer oprollen en dan opruimen is niet gemakkelijk
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wennelmans 22-09-2020

Prima stoomstrijkijzer

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Prima toestel. Alleen jammer dat niemand mij vertelt welk water ik moet gebruiken. Ik heb namelijk een ontkalker staan!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Verwijk 22-09-2020

Prima stoomgenerator

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Na 7 jaar met mijn eerste stoomgenerator van philips te hebben gedaan, deze aangeschaft, ik was super tevreden over mijn eerste maar deze overtreft hem wel. Lekker stil afneembaar reservoir en zo klaar met mijn strijk...dus zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Emjie 19-09-2020

Strijken weer plezant!

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Lichtgewicht strijkijzer dat aangenaam in gebruik is. Toestel snel klaar voor gebruik. Groot waterreservoir. Kortom tevreden en sneller klaar met de strijkklus.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jaquie 29-08-2020

oui il est super

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
C'est ma femme qui repasse et pas moi. Elle le trouve super, pas de réglage c'est magnifique, repassage très facile, on passe d'un coton à un tissu en soie sans difficulté. A qui je le recommande, à toutes les femmes et aussi aux hommes qui aiment repasser. Je ne regrette absolument pas mon achat et le prix en vaut la peine. Merci Philips
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Leeds United 17-08-2020

Geweldig

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

2,0
De stoomgenerator werkt perfect, mijn vrouw is er heel blij mee zo makkelijk je er mee kan werken.
Zelfs ik zou nu kunnen strijken!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 11-08-2020

Top

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Wat een verschil met mijn vorig toestel. Superstil. Altijd de juiste temperatuur. Strijken gaat nu merkbaar sneller
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Elizan 27-07-2020

Super handig zonder temperatuur regeling

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Ik vind het een top ding letterlijk voor het eerst uitgeprobeerd zonder temperatuur te regelen heb ik mijn kleren heel snel gestreken. Het product is super super handig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

GoRut 14-07-2020

Comfortabel strijken

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Licht in de hand, dankzij de eco-stand is de hoeveelheid stoom gereduceerd zonder verlies van prestatie. Het complete toestel is tamelijk groot maar het waterreservoir is dan ook groot genoeg om een volledige strijkbeurt mee te gaan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Blanchart 07-07-2020

Het is een prima strijkijzer

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Het is lucht en handig in gebruik, je moet de warmte niet zelf regelen, het is ook snel begruiksklaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tom vg 18-06-2020

Zalig

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Het is een droom om hier mee aan de slag te gaan wat een gemak en gebruiksvriendelijk snel warm op en top top product
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RMKL 15-06-2020

Had ik m maar eerder gekocht!

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Geweldig strijkijzer. Alles wordt perfect gestreken zonder de temperatuur te moeten veranderen. Sneller klaar met strijken. Wou dat ik dit strijkijzer eerder had gekocht. Een echte aanrader en leuk design.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Stoomgenerator Philips 21-05-2020

Stoomgenerator Philips

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Gebruik deze stoomgenerator al een paar jaar en hij bevalt net als zijn voorganger zeer goed. Water bijvullen is heel makkelijk en het strijken gaat ook heel soepel. Je kunt inderdaad allerlei soorten textiel door elkaar strijken zonder de temperatuur aan te passen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Poetslies 12-03-2020

Strijkt zalig en feilloos

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9642

Algemene score

10,0
Mooi: check
Stil: check
Glijd soepel over al de materialen: check
Ontkalken "appeltje eitje": check
Perfecte stoom zonder irritante watervlekken: check
Super product: check
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews