Ik ben een enorme fan van de SMART functie, waarbij er automatisch stoom wordt vrijgegeven bij het neerplaatsen, en ook meteen stopt bij het terug in rechte positie houden. Ookal kost het handmatig toevoegen d.m.v. het drukknopje in het handvat, me weinig tot geen moeite, ik vind het gewoonweg heel gemakkelijk. Zeker bij grotere stukken zoals beddengoed. Heb door reumatoïde artritis best gevoelige vingers en polsen, en op die manier hoef ik enkel maar te "sturen". Het ligt ook gemakkelijk en licht in de hand en glijdt moeiteloos over elke soort stof. Ik gebruik ze niet al te dikwijls, maar de andere standjes zijn hoe dan ook simpel te activeren in het handvat. De LED-verlichting gebruik ik wél non stop! Voor mij echt een surplus tijdens de donkerdere dagen of bij een hittegolf waarbij ik het heel vroeg in de ochtend of na zonsondergang doe. Mijn vorige Calor deed na meer dan 10 jaar nog steeds goede dienst, maar mijn ogen helaas intussen wat minder en dit helpt me daarom enorm! Dankzij het impressionante stoomdebiet verdwijnen kreuken en valse plooien in no time. Opstarten duurt 2 min en wanneer mijn pauze eens wat langer uitloopt, gaat het vanzelf uit. Het herinnert me eraan wanneer ik het water dien aan te vullen en te ontkalken, en ook dát is niet moeilijk uit te voeren. Ik moest wel even wennen aan het verwijderbare waterreservoir want was een ingebouwd gewend en ervaar ook minder grip wanneer ik de ontkalkingsdop wil verwijderen. Het lange en stugge snoer in de basis opbergen vergt ook wat inspanning, maar dit ligt misschien aan mijn eigen stroevigheid :-) Wel fijn en gemakkelijk ook, dat ik het d.m.v. de vergrendeling, op een veilige manier kan verplaatsen/opbergen. Het volledige toestel is qua formaat en gewicht zeker ok om op mijn plank van amper 124 op 38 te plaatsen zonder valrisico. Al moet ik wel toegeven dat ik echt een stevig exemplaar met een zwaar plastiek draagvlak heb. Wederom stelt Calor me niet teleur en heb ik er het volste vertrouwen in dat het me opnieuw nog vele jaren, moeiteloos, vlug en perfecte strijkresultaten zal opleveren!!