Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator - Reviews

Best Reviewed dec 2020 Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator
Best Reviewed - december 2020
Specificaties
tile-stoomopbrengst
360 g/min stoomopbrengst
Functies
auto ontkalkingssysteem
Maximale stoomdruk
5,7 bar
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FC Rot Weiss 28-12-2020
  • Product gekocht

Kreukvrij door het leven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, warmt snel op. Strijk makkelijk en snel alles kreukvrij en beter dan een gewoon stoomstrijkijzer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AnnieC 25-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

8,0
Het strijkijzer doet wat hij moet doen en is erg prettig in gebruik. De stoom zorgt voor een snel en glad resultaat. Het strijkijzer is snel opgewarmd en heeft een snoer met een prettige lengte voor het strijken. Er zijn veel verschillende strijkstanden, waaronder een Eco stand en een ontkalk stand. Het ijzer ligt goed in de hand en is zit goed stevig op het reservoir als je het strijkijzer opbergt door de extra klem. Wel is het lastig om het goed terug te zetten in het reservoir, hier moet je even handigheid in krijgen. Een ander klein nadeel is afstand tussen het handvat en het wiel voor de standen. Doordat hier weinig ruimte is raak je tijdens het strijken soms het wiel, waardoor je de stand ineens verandert. Ook maakt het reservoir vrij veel geluid bij gebruik van de stoomfunctie.

Pluspunten

  • Eenvoudig bij te vullen met water
  • Lange kabel
  • Veel verschillende standen
  • Snel resultaat

Minpunten

  • Weinig ruimte tussen handvat en instelwiel
  • Maakt vrij veel geluid
  • Lastig in het reservoir te zetten
  • Vrij zwaar voor verticaal strijken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Silvana van Beek 25-12-2020
  • Product getest

Een oase van gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

9,0
Waar ik vroeger meermaals op dezelfde plek moest strijken, heeft dit apparaat het gemak dat met de meeste stoffen, je vaak maar 1x erover hoeft te gaan en kreukels aan beide zijde verdwijnen.

Geen tijd om de hele strijkplank erbij te pakkem? No worries, deze stoomstrijkijzer kan je ook gewoon verticaal gebruiken bij hangende kledingstukken.

Voor nu voldoet hij voor zeker 200% aan mijn verwachting.

Of hij op lange termijn nog steeds zoveel stoomkracht ontwikkeld is afwachten, maar ik ben zeer positief gestemd!

Pluspunten

  • Gemak
  • Uitstraling
  • Compact
  • Stoomkracht
  • Verticaal stomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet meer bijvullen !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

9,0
Ik ben zo'n 1x per week strijker, dus er ligt altijd een hele stapel kleding op me te wachten! Dat betekent ook tig keer heen en weer lopen om mijn strijkijzer bij te vullen. Dat is nu verleden tijd! Ik heb al 3x zo'n hele berg strijk weggestreken en nog steeds niet hoeven bijvullen.
Ander voordeel is dat het strijken sneller gaat; de eerste keer dacht ik dat ik het me had verbeeld maar dat blijkt niet zo te zijn.
En dan kan je hem ook nog gebruiken als stoomapparaat als je net die ene blouse uit je kast haalt die toch wat kreukels heeft.
Fijn!

Pluspunten

  • niet meer bijvullen tijdens het strijken
  • gaat sneller
  • als stoomapparaat rechtop te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wsnoepie 16-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

8,0
Paar weken het strijkijzer in gebruik nu , het strijkt moeiteloos de kreukels uit het strijkgoed. Heeft een groot waterreservoir zodat je niets steeds hoeft bij te vullen . Het voelt niet zwaar aan , kan ook makkelijk verticaal gebruikt worden om bv even een blouse jurk op een hangertje bij te strijken .

Pluspunten

  • Makkelijk kreukels verwijderen kleding
  • Groot waterreservaar
  • Verticaal strijken

Minpunten

  • Handleiding kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NiloufarB 16-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne stoomgenerator

Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

10,0
Zeer fijne stoomgenerator van Tefal Express. Makkelijk in gebruik en licht in gewicht.
Na gebruik zeer tevreden over het resultaat en zeker aan te raden. Lichte en zware stoffen strijkt hij heel eenvoudig glad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roadrunner19 16-12-2020
  • Product gekocht

Strijken 2.0

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

8,0
Wat een fijn apparaat is dit.

Na lang zoeken en overwegen, zijn we van een stoomstrijkijzer over gegaan naar dit apparaat.

Dit hadden we veel eerder moeten doen.
- Makkelijk in te stellen
- Snel opgewarmd
- Glijd gemakkelijk over de kleding

En dan het stomen. Er komt genoeg stoom uit, het waterreservoir is groot genoeg en 3 drukken op de knop en hij geeft een extra boost.

Een echte aanrader.

1 minpunt, op lage temperatuur blijft verdampt niet alle water, waardoor er soms iets uit het strijkijzer komt.
Maar dat is logisch.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Makkelijk in gebruik
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Op lage temperatuur verdampt niet alle water

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rups4 15-12-2020
  • Product gekocht

Krachtige stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

9,0
Door de krachtige stoom strijk ik de kreukels in 1 beweging uit mijn kleding, super fijn en vooral erg snel. Er zit een speciale stand op voor een extra krachtige stoomstoot die ik gemakkelijk vindt voor stevige kreuken in blousjes. Daarnaast kan ik lang door strijken, doordat de waterbak groot is. Enige nadeel is dat je wel genoeg ruimte moet hebben om de bak op te zetten. Op mijn grote strijkplank past dit prima.

Pluspunten

  • Krachtige stoom
  • Lang snoer
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Waterbak is erg groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artec 14-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

8,0
Het is een super fijn apparaat! Het werkt makkelijk, strijkt fijn en goed en wat ik erg belangrijk vind, het lekt niet! Ik was altijd gefrustreerd als ik met een stoomstrijkijzer water lekte op mijn pas gewassen kleding. dat is nu verleden tijd!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Strijkt glad
  • Lekt niet
  • Kreukels gaan er moeiteloos uit

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mmaltha 13-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel en makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

8,0
Na 2 weken in gebruik verdwijnt mijn strijk als sneeuw voor de zon. Het apparaat is makkelijk in gebruik en met het grote waterreservoir is het werk zo klaar.

Pluspunten

  • snel en makkelijk te gebruiken
  • groot waterreservoir
  • leuk design

Minpunten

  • zwaar
  • onhandig te vullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 13-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top product zeer slechte handleiding

Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

10,0
Strijken was nog nooit mijn hobby. Gelukkig vond mijn vrouw strijken altijd wel erg leuk. Helaas is mijn vrouw pas overleden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik als man zelf de handen uit de mouw moet steken. Het oude strijkijzer was aan vervanging toe. Tefal is een heel goed merk waardoor ik voor deze strijkijzer ben gegaan. Hert leek mij eenvoudig om met stoom te gaan strijken. Achteraf had ik al jaren eerder een stoomstrijkijzer moeten kopen. Mijn vrouw had dan veel minder werk gehad bij het Strijken.

Het enige minpunt van het apparaat is de handleiding. Gelukkig is er Youtube waardoor alle opties van het apperaat aan een man goed wordt uitgelegd. Ik hoop dat tefal bij het volgende prduct meer energie in de handleiding steekt.

Pluspunten

  • goede kwaliteit

Minpunten

  • Handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

groot waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

9,0
Ik vind het een ideaal apparaat. Niet zo zwaar wat ik eigenlijk wel verwacht had en het meest ideale vind ik nog het grote waterreservoir waardoor ik echt heel wat in 1x weg kan strijken. En mocht het water toch op zijn dan is het snel weer bij te vullen. Echt een groot pluspunt voor mij. Het kan het strijkgoed goed en snel aan, zelfs spijkerbroeken ed. Blouses zijn nu ook veel makkelijker kreukvrij

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • groot water reservoir

Minpunten

  • geen duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 11-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Slimme functionaliteiten, efficient in gebruik

Geschreven voor: Tefal Express Easy SV6131 stoomgenerator

Algemene score

9,0
Persoonlijk vind ik dit een top product. Hij is licht in gewicht en hierdoor makkelijker in het gebruik. Daarnaast bevat de stoomgenerator diverse uitgebreide functionaliteiten, die mijn vorige strijkijzer niet had. Een daarvan is dat de stoomgenerator zichzelf uitschakelt na inactiviteit.

Dit vind ik zelf een erg belangrijke optie, omdat ik regelmatig heb gehad dat ik het huis had verlaten en mijzelf afvroeg of ik mijn strijkijzer wel had uitgezet. Dat hoeft nu niet meer, dus dat is super. Verder bevat de stoomgenerator een functie om ook verticaal te stomen. Dat vind ik ook een erg functionaliteit, omdat je kleding dan ook hangend kreukvrij kan maken. E

Uiteraard gaat het 'standaard' strijkwerk met de stoomgenerator ook goed af, dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Wat ook een fijne bijkomstigheid is, is dat het waterreservoir extra groot is. Hierdoor ben ik continu water aan het bijvullen tijdens het strijken.

Tot slot kan je de stoomgenerator 'vergrendelen' wanneer je klaar bent , zo kan je het opbergen ook met een gerust hart doen. Minpunt is (als enige) dat ik de handleiding erg beknopt vind en deze volgens mij niet helemaal overeenstemt met de stoomgenerator die ik heb. Bepaalde functionaliteiten uit de handleiding zitten namelijk niet op mijn stoomgenerator. Maar daar kom ik dan wel weer overheen :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer