Inventum ST306RZA zwart, rood - Reviews

Best Reviewed feb 2019 Inventum ST306RZA zwart, rood
Best Reviewed - februari 2019
Specificaties
Vermogen
700 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST306RZA zwart, rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Samenvatting

Deze sledestofzuiger met stofzak is een prima aanschaf. De stofzuiger doet het goed op zowel vloer als tapijt. Met de lage prijs is dit een zeer interessant product. Het is daardoor wel een wel iets minder uitgebreide stofzuiger. Zo mist het verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld een mondstuk voor harde vloeren of haren. Het apparaat is vrij zwaar en de lage inhoud van de stofzak van 3L laat nog al te wensen over. De stofzuiger presteert echter wel goed en is makkelijk te gebruiken dankzij de lange telescoopbuis van 90 centimeter. Met A als energielabel is deze stofzuiger vrij zuinig te noemen. Het apparaat maakt ten op zichtte van andere stofzuigers weinig geluid.

Pluspunten

Minpunten

+ Goed resultaat op zowel vloer als tapijt

+ Relatief weinig geluid

+ Prijs

- Stofzak maar 3L

- Vrij zwaar

- Mist een mondstuk voor harde vloeren

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roy 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum stofzuiger

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

4,0
Zuigt goed maar dat is dan ook alles
Kwaliteit is erbarmelijk.
Waarom maak je het begin van het handvat waar de slang in zit zo dik
En waarom kan je de slang loshalen bij het handvat
Op harde vloer totaal geen beweging in te krijgen
Dan moet je de stofzuiger op minimale kracht zetten en het schuifje op de steel open doen om wat beweging in de zuigmond te krijgen.
Aparte parketborstel erbij gekocht
Is helemaal niks zonde geld
Nu al vallen er onderdelen uit steel bij verwisselen zuigmond (drama)
De slang is zo stijf dat hij binnen 5 dagen gescheurd was.
Gelijk teruggebracht naar de supermarkt waar die in de aanbieding is mooi prijsje maar goedkope kwaliteit
Jammer had alleen maar goede recensies gelezen onbegrijpelijk
Dat niemand dit opmerkt
Nooit meer Inventum toch maar weer Philips

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Goedkoop

Minpunten

  • Niet voor parket
  • Steel te kort
  • Slang erg stijf
  • Slang kan los worden gehaald van handvat waarom?
  • Op harde vloer totaal geen beweging

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Maria 14-12-2018

Als het niemand opvalt, heb jij misschien net pech. Of je behandelt de stofzuiger niet goed.
Ik zal het uitleggen: je had ook de bijgeleverde instructie kunnen lezen:
Een slang bestaat uit 3 delen. ALTIJD. Makkelijk als je iets van het plafond wilt weghalen, of iets kleins van de grond, dan haal je de voet in elk geval er af.
De buis is niet kort: die kun je uittrekken dmv de schuif op het metalen deel van de buis.
Op harde vloer geen beweging: eerst de borstel van de kop op de grond en dan kun je de zuigkracht instellen met de knop op de bovenkant van de stofzuiger. Het schuifje kun je dicht laten.
De slang behoort stijf te zijn, anders kun je niet stofzuigen.
Ik heb 2 van deze stofzuigers, al enkele maanden en hij is bijzonder stil, heeft een goed instelbare zuigkracht en met een goede manier van werken is het een heel goede stofzuiger voor een mooie prijs voor zowel parket als kleed.
scheuren en onderdelen verliezen op die plekken? ik zou niet weten hoe?
(behalve door ouderdom.)
Ook een Philipsstofzuiger werkt op dezelfde manier, maar is veel luidruchtiger (74 dB ipv 69 dB), maar als het voor jou werkt...
(Maar om dan zo'n mooi oerhollands bedrijf zo af te katten?)

Reageer

marli 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

super stofzuiger

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Na een Miele en een Philips stofzuiger , deze gekocht na het lezen van alle technische gegevens over diverse stofzuigers. Het beloofde dat hij minimaal zo goed zou als vele van zijn duurdere soortgenoten.
En dat is ook zo !! hij stelt niet teleur!!
Zeer goede zuigkracht zeker op gladde vloeren ,stille motor ,lang snoer !!
Alle bijpassende hulpstukken . en een zeer duidelijke bijsluiter met het goede advies : maak ook tijdig het Hepa filter schoon.
10 +

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Betaalbare goede stofzuiger

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Nu een week in gebruik. Stille stofzuiger, goede zuigkracht, lang snoer, niet te zwaar of onhandig in gebruik. Niet zo duur voor deze kwaliteit. Bevalt prima!

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • parketborstel moet je er los bij kopen
  • niet beschreven welk type stofzak je nodig hebt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Inge 25-09-2017

ik gebruik al jaren een stoffen zak past altijd.

Nicoline 29-10-2017

Waar koop je een stoffen zak en wat kost deze?

Reageer

Ynmar 01-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

3,0
De zuigmond zuigt zich letterlijk vast aan de ondergrond, ongeacht de borstel stand of vermogen stand. Dit geld zowel voor tapijt als laminaat. Zelfs papier snippers, convetti zuigt hij niet eens op. Inventum erkent dit probleem niet en adviseert een aangepaste zuigmond erbij te kopen? Lekker dan!

Pluspunten

  • Genoeg vermogen

Minpunten

  • Zuigmond zuigt zich vast
  • Geen opbergvak hulpstukken

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

H.F. van Zuijlen 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en zeer krachtig voor wat het vermogen doet vermoeden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Een zeer krachtige en stille stofzuiger die overal makkelijk bij komt. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een mooi uiterlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjanne 25-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen...

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

3,0
Na alle positieve reviews dacht ik een geweldige stofzuiger te kopen voor een mooie prijs. Tja, de prijs was mooi, maar de kwaliteit is slecht... Zuigt zich vast op de vloer, vervelend dik handvat. Te korte stang. Slechte zuigkwaliteit. Achteraf las ik een oproep via Facebook om dmv een review te schrijven het aankoopbedrag terug te krijgen. Vandaar wellicht al die positieve reviews??? Hopelijk krijg ik het aankoopbedrag ook terug van inventum 😉. Dan ga ik weer voor een oude vertrouwde Philips...

Minpunten

  • Slechte zuigkwaliteit
  • Te korte stang

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Bloem 21-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en degelijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Goede, degelijke stofzuiger. Compleet geleverd met diverse accessoires. Buizen en snoer hebben voldoende lengte. Rolt gemakkelijk achter je aan en is erg stil.

Pluspunten

  • Veel zuigkracht
  • Degelijk
  • Buizen en snoer voldoende lengte
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Xandra 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Inventum stofzuiger ST306GRZA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Een fantastische supersonische stofzuiger voor een zeer aantrekkelijke prijs. Goede handige hulpstukken, stil met super zuigkracht.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • hulpstukken
  • prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 16-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Inventum stofzuiger ST306RZA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Een product van ongekende topkwaliteit,
garantie voor jarenlang schoonmaakplezier en tevredenheid!
Deze Inventum stofzuiger is de beste met glans;
geen vuil of stof ontspringt de dans!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja Roozen 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuinig in gebruik en toch een krachtige motor

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Een stofzuiger voor zo weinig geld.....?? Inderdaad ik zette mijn vraagtekens daarbij.
Recensies gelezen die heel positief waren. Haast geluidsarm, goede zuigkracht, een niet zo'n zwaar apparaat.
Doen dus!
En ik zeg nu....Inventum er is geen betere!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuw huis, de juiste klik.

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Gisteren gearriveerd in huis, ik mocht meteen aan de slag. Moeders des huizes is aangenaam verrast door mijn functionaliteit. Ik ben zeer wendbaar, heb een grote zuigkracht welke nog af te stemmen is, ben lekker licht en maak verrassend weinig geluid.
Ik rol heerlijk door de kamer en schakel makkelijk van gladde vloer naar tapijt. Op mijn stang heb ik hulpstukken zodat ze makkelijk te gebruiken zijn. Tevens heb ik een rubber op de stang dit geeft een heerlijke greep op mij. Moeders en ik hebben zeker een klik, dit wordt een fijne samenwerking.

Pluspunten

  • Grote zuigkracht, instelbaar
  • Wendbaar en licht

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjen 21-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum: ST306RZA stofzuiger. Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Pas geleden deze stofzuiger gekocht. Hij bevalt prima, is krachtig en stofzuigt goed. Kortom, een prima aankoop geweest. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie rode geluidsarme stofzuiger die super zuigt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is sterk in zijn eenvoud en doet wat een stofzuiger moet doen: goed stofzuigen! In een paar minuten is je huis weer schoon en stof vrij. Dat is zeker een extraatje met een zoon met hooikoorts.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Hepa allergie filter

Minpunten

  • Licht en kan daardoor als je hard trekt omvallen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 10-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger doet precies wat er in de beschrijving staat!
Mijn vloerbedekking ziet er 5jaar jonger uit😃

Pluspunten

  • Stang verstelbaar
  • Valt niet om

Minpunten

  • Snoer zou wat langer mogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 04-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil met goed zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Zeer goede en vooral stille stofzuiger,
Zuigt goed en is zéér stil.
Ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Zuigt goed
  • goedkoop

Minpunten

  • stang mag wat langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 01-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Ik ben afgegaan op de reviews van deze stofzuiger en hij voldoet aan de verwachtingen. Licht, zuigt prima en is erg stil

Pluspunten

  • stil
  • zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Max 31-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker stil.

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Klein, mooi, degelijk en vooral erg stil!
Had hiervoor een miele, wat de top zou zijn.
Wat een verademing is deze Inventum zeg, een stuk handzamer, lichter en wendbaarder.
Wat helemaal opvalt (of juist niet) is het geluid.
Hij is verbazend stil terwijl de zuigkracht echt prima is.

Pluspunten

  • stil
  • klein
  • wendbaar
  • licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mea 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum stofzuiger ST306RZA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

8,0
na jarenlang met een slecht werkend stofzuiger gewerkt te hebben is dit een verademing.
voor deze prijs echt oke met een goede zuigkracht, weinig lawaai, en ziet er erg mooi uit.
hoop dat hij nog lang mij plezier kan geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wesseling 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

8,0
40 jaar een Miele stofzuiger gehad, doet het nog steeds maar eromheen is teveel
beschadigd. Maakte ook erg veel lawaai.
Deze Inventum gekozen vanwege het kleinere model, grote wielen en de prijs.
Maar op de eerste plaats de 68 db stond me erg aan. En ik moet zeggen het is een
verademing. De zuigmond maakt meer lawaai dan de stofzuiger zelf. Echt een aan-
dachtspunt bij de aankoop van een nieuwe stofzuiger. Maar in de reviews van eerdere
kopers lees ik dat de zuigmond aan het tapijt blijft kleven.
Dat is inderdaad het geval, bij een los tapijt is het niet te doen, ook niet met
het schuifje helemaal open. Maar dat duw je iedere keer weer naar beneden
tijdens het stofzuigen.
Ik heb mijn oude zuigmond, van de markt, verwisseld en het probleem is
opgelost. Allemaal blij.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk,
  • Razend stil

Minpunten

  • Zuigmond voor los tapijt ongeschikt
  • Kromme bocht in slang niet altijd handig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 12-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Geschreven voor: Inventum ST306RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
1 Jaar geleden deze stofzuiger gekocht en vandaag de 2e binnengekregen voor de slaapkamers.
Geweldige zuigkracht.

Pluspunten

  • Zeer goede zuigkracht
  • Fluisterstil
  • Zeer lage aanschafprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews