Inventum ST306RZA zwart, rood - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 134 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST306RZA zwart, rood op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Samenvatting

Deze sledestofzuiger met stofzak is een prima aanschaf. De stofzuiger doet het goed op zowel vloer als tapijt. Met de lage prijs is dit een zeer interessant product. Het is daardoor wel een wel iets minder uitgebreide stofzuiger. Zo mist het verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld een mondstuk voor harde vloeren of haren. Het apparaat is vrij zwaar en de lage inhoud van de stofzak van 3L laat nog al te wensen over. De stofzuiger presteert echter wel goed en is makkelijk te gebruiken dankzij de lange telescoopbuis van 90 centimeter. Met A als energielabel is deze stofzuiger vrij zuinig te noemen. Het apparaat maakt ten op zichtte van andere stofzuigers weinig geluid.

Pluspunten

Minpunten

+ Goed resultaat op zowel vloer als tapijt

+ Relatief weinig geluid

+ Prijs

- Stofzak maar 3L

- Vrij zwaar

- Mist een mondstuk voor harde vloeren

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

z**t@h**l.com 25-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs..kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is prima, mooi design..goede actieradius. Aan te raden. TOP

Pluspunten

  • actieradius
  • markers op stroomdraad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A. Rietveld 17-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super handige stofzuiger, wendbaar en goede zuigkracht in een prachtige rode kleur! Licht van gewicht en met een lang snoer zodat je niet iedere keer van stopcontact hoeft te wisselen. Ik heb gekozen voor deze stofzuiger omdat ie door andere mensen ook werd aangeprezen en ik een lichte compacte stofzuiger zocht! Nou ik heb hem gevonden!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Design
  • Compact
  • Lang snoer
  • Wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

a**9@h**l.com 08-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger voor de goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een goede stofzuiger die prima zijn werkt doet,al meerdere kado gegdaan omdat ik het fijne stofzuiger vindt

Pluspunten

  • Prijs
  • Zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudi Varsseveld 05-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed en zuigkracht is uitstekend. Extra hulp stukken zij een + punt.

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • extra hulp stukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 01-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een topper voor zijn prijs, zeker aan te raden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super krachtig en fluisterstil, en super gelukkig met het snoer van zeven meter (kan nu de hele kamer rond op 1 stopcontact)

Pluspunten

  • zuigkracht
  • super stil
  • lekker lang snoer
  • aankoop prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre.Havekes 25-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs was goed ,
aantal watts was oke
stofzuiger was vrij compleet ( inclusief accessoires ) ,
we hebben al jaren een invemtum vaatwasser zonder problemen .

Pluspunten

  • vrij stil
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • losse pijp aan de korte kant .

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Aad 11-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Via mijn dochter al een tijd geleden ervaring opgedaan. Die ervaring was heel positief, grote zuigkracht, eenvoudig in gebruik. Toen wij aan een nieuw zuiger toe waren, daarom voor dit model gekozen, ook omdat de prijs gunstig is. Nu onze "thuis" ervaring ook zeer positief, heb er zelfs één als reserve gekocht toen daar een aanbieding voor was...

Pluspunten

  • zuigkracht
  • gebruiksgemak
  • prijs

Minpunten

  • hoge zuigkracht wat moeilijk te doseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar Hoek 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede stofzuiger met lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger met lekker lang snoer. Licht van gewicht, weinig lawaai, en goede prijs /kwaliteit verhouding. Kortom, goede koop!

Pluspunten

  • 10 m snoer
  • licht gewicht
  • weinig lawaai
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bibi Hof 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Enorme zuigkracht (laminaat en hoogpolig tapijt),zonder herrie. De stilste stofzuiger die ik ooit heb gehad. Een zeer goede aankoop geweest!

Pluspunten

  • Still
  • Goede zuigkracht
  • De accessoires zijn te bevestigen aan stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**2@g**l.com 31-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Totaal geen zuigkracht

Algemene score

1,0
Het product ziet er goed uit echter het totaal geen zuigkracht. We hebben vloerbedekking in onze garage en krijg het met deze stofzuiger niet schoon. Wat een miskoop. Heb juist op basis van het gegeven cijfer op de site het product gekocht.
Moet nu op zoek naar een stofzuiger met meer zuigkracht.

Pluspunten

  • Uiterlijk en wendbaar

Minpunten

  • Zuigkracht

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

F en P 08-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn super tevreden met deze aankoop.
Na verschillende types gehad te hebben zijn we hier heel blij mee.
Zuigt goed het geluid is aangenaam en het snoer is ook lang.
Genoeg accessoires zaten erbij.
Kortom zijn wij heel tevreden en inmiddels ook al van Iventum de strijkijzer gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**4@g**l.com 02-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne stofzuiger sterke kracht zeker een aanrader ook met huisdieren. De prijs beviel me ook vandaar dat ik hem kocht en neemt niet veel ruimte in de kelder ideaale stofzuiger. Ben er blij mee

Pluspunten

  • Zuigt goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fati 17-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum ST306RZA Rood prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger doet waar die voor bedoeld is, maar met 2 minpuntjes:
1 geen tapijt borstel
2 zuigt je laminaat los bij de hoogste stand

Pluspunten

  • krachtig
  • stil
  • stinkt niet
  • snoerlengte
  • licht en makkelijk

Minpunten

  • geen tapijt borstel
  • zuigt laminaal los bij hoogste stand

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

d**1@h**l.com 13-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen om de volgende punten:
- 10 meter snoer, erg makkelijk, zodat je in een keer de beneden of bovenverdieping kan stofzuigen
- HEPA 13 filter en hij is uitwasbaar
- Het product is licht, klein, goed wendbaar en goed schoon te maken
- Prijs kwaliteit is prima
- Door de meerdere accesoires kun je het hele huis laten stralen

Het enige aandachspuntje die ik heb is, dat de verstelbare buis, wat langer zou mogen voor de grotere mensen onder ons en dat werkt dan ook ergonomischer.

Pluspunten

  • lange snoer 10 meter
  • HEPA 13 filter uiwasbaar
  • Klein en goedwendbaar
  • Minder lawaai

Minpunten

  • De verstelbare buis mag wat lager zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d**0@c**y.nl 13-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. hij stil en zuigt zeer goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het eerste wat opviel is het geluid van de Inventum stofzuiger ST306RZA, hij is echt stil in gebruik. De zuigkracht is verbluffend goed. De prijs is ook heel goed.

Pluspunten

  • stil
  • zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Kirindongo 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
product is top! ik heb deze product gekocht omdat het makkelijk is om schoon te maken! top product voor een lage prijs,!

Pluspunten

  • hoog kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan ada 03-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

rood

Algemene score

4,0
werkt hij niet meer nog geen jaar gekocht en bij de winkel zeggen dat ik zelf moet ik contact zoeken met de fabriek

Pluspunten

  • geen geluid

Minpunten

  • snel kapot

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

d**s@g**l.com 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger voor mensen met kleine Beurs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger sprak mij aan ten eerste omdat hij betaalbaar was en bij ons inkomen paste en een mooie kleur en uitstraling heeft! En de stofzuiger allergievriendelijk is en weinig decibels produceert !
Gewoon een mooie leuke goede stofzuiger die doet wat hij ook hoort te doen, en er 3 extra hulpstukken bijzitten en in zuigkracht verstelbaar is.

ZEKER EEN AANRADER!

Pluspunten

  • zuigt goed
  • tegen allergieën
  • Zeer stil
  • lange snoer + steel
  • En mooie prijs voor de kleine Beurs

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander.hendrik71 25-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na ruim 20 jaar moets ik er aan geloven me stofzuiger stuk. Dus ben ik gaan zoeken naar een stofzuiger die minder lawaai maak en niet te zwaar was dus kwam ik uit bij dit model en ben er erg over te spreken kwaliteit en alles vind ik gewoom super goed. Dus echt een aanrader

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • En is rustig van geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M**n@h**l.com 22-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een topper! Hij doet zijn werk super goed en dat ook nog voor een klein prijsje! Ik zou deze stofzuiger iedereen aanraden

Pluspunten

  • Hele goede zuigkracht
  • Veel accessoires en extra stofzakken
  • Mooie kleur
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews