Inventum ST306RZA - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roy 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum stofzuiger

Algemene score

4,0
Zuigt goed maar dat is dan ook alles
Kwaliteit is erbarmelijk.
Waarom maak je het begin van het handvat waar de slang in zit zo dik
En waarom kan je de slang loshalen bij het handvat
Op harde vloer totaal geen beweging in te krijgen
Dan moet je de stofzuiger op minimale kracht zetten en het schuifje op de steel open doen om wat beweging in de zuigmond te krijgen.
Aparte parketborstel erbij gekocht
Is helemaal niks zonde geld
Nu al vallen er onderdelen uit steel bij verwisselen zuigmond (drama)
De slang is zo stijf dat hij binnen 5 dagen gescheurd was.
Gelijk teruggebracht naar de supermarkt waar die in de aanbieding is mooi prijsje maar goedkope kwaliteit
Jammer had alleen maar goede recensies gelezen onbegrijpelijk
Dat niemand dit opmerkt
Nooit meer Inventum toch maar weer Philips

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Goedkoop

Minpunten

  • Niet voor parket
  • Steel te kort
  • Slang erg stijf
  • Slang kan los worden gehaald van handvat waarom?
  • Op harde vloer totaal geen beweging
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

marli 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

super stofzuiger

Algemene score

10,0
Na een Miele en een Philips stofzuiger , deze gekocht na het lezen van alle technische gegevens over diverse stofzuigers. Het beloofde dat hij minimaal zo goed zou als vele van zijn duurdere soortgenoten.
En dat is ook zo !! hij stelt niet teleur!!
Zeer goede zuigkracht zeker op gladde vloeren ,stille motor ,lang snoer !!
Alle bijpassende hulpstukken . en een zeer duidelijke bijsluiter met het goede advies : maak ook tijdig het Hepa filter schoon.
10 +
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Betaalbare goede stofzuiger

Algemene score

9,0
Nu een week in gebruik. Stille stofzuiger, goede zuigkracht, lang snoer, niet te zwaar of onhandig in gebruik. Niet zo duur voor deze kwaliteit. Bevalt prima!

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • parketborstel moet je er los bij kopen
  • niet beschreven welk type stofzak je nodig hebt
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Inge 25-09-2017

ik gebruik al jaren een stoffen zak past altijd.

Nicoline 29-10-2017

Waar koop je een stoffen zak en wat kost deze?

Reageer

Ynmar 01-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Algemene score

3,0
De zuigmond zuigt zich letterlijk vast aan de ondergrond, ongeacht de borstel stand of vermogen stand. Dit geld zowel voor tapijt als laminaat. Zelfs papier snippers, convetti zuigt hij niet eens op. Inventum erkent dit probleem niet en adviseert een aangepaste zuigmond erbij te kopen? Lekker dan!

Pluspunten

  • Genoeg vermogen

Minpunten

  • Zuigmond zuigt zich vast
  • Geen opbergvak hulpstukken
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

H.F. van Zuijlen 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en zeer krachtig voor wat het vermogen doet vermoeden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer krachtige en stille stofzuiger die overal makkelijk bij komt. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een mooi uiterlijk.
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Xandra 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Inventum stofzuiger ST306GRZA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fantastische supersonische stofzuiger voor een zeer aantrekkelijke prijs. Goede handige hulpstukken, stil met super zuigkracht.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • hulpstukken
  • prijs!
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 16-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Inventum stofzuiger ST306RZA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een product van ongekende topkwaliteit,
garantie voor jarenlang schoonmaakplezier en tevredenheid!
Deze Inventum stofzuiger is de beste met glans;
geen vuil of stof ontspringt de dans!
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sim 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Algemene score

9,0
Al mijn leven lang Miele gehad omdat je daarvan verwacht dat je een goede stofzuiger hebt. Elke twee jaar een nieuwe moeten kopen en nu was ik het moe zoveel uit te geven. Hier wordt een stofzuiger intensief gebruikt.
Ik heb de Inventum nu een aantal weken en wat een rust met stofzuigen, het is alsof ik de stand, gordijnen erop heb. Deze zuigt krachtig en er zitten fijne borsteltje bij voor de bank en de meubels. Het enige minpuntje is dat je de borstels niet kunt opbergen in de machine. Maar dat is het dan ook. Voor deze prijs, koop je een perfecte stofzuiger. Dus... tevreden klant!

Pluspunten

  • stil
  • lichtgewicht
  • degelijke machine
  • prijs/kwaliteit perfect!

Minpunten

  • geen opberg vakje voor de losse borstels
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 23-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Superfijne stofzuiger en gemakkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote zuigkracht en lekker licht apparaat. Heeft een fijn lang snoer: kortom een aanrader!
Kocht de stofzuiger voor een super lage prijs in een supermarkt. Gewoon top!

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Roozen 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuinig in gebruik en toch een krachtige motor

Algemene score

10,0
Een stofzuiger voor zo weinig geld.....?? Inderdaad ik zette mijn vraagtekens daarbij.
Recensies gelezen die heel positief waren. Haast geluidsarm, goede zuigkracht, een niet zo'n zwaar apparaat.
Doen dus!
En ik zeg nu....Inventum er is geen betere!!
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 16-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, ideaal voor mensen met een huisdier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een stofzuiger met een sterke zuigkracht, perfect bereik door een 10 meter lang snoer. Zuigt in 1 beweging alle kruimels op. De zuigkracht is hoog! Maar door gebruik te maken van het ventilatiegat (op de stang) blijft de stofzuiger niet 'plakken' aan de grond. Ik ben zeer tevreden en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. De stofzuiger komt met hulpmiddelen die je goed kunt gebruiken voor alle hoekjes/kiertjes.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • lang snoer
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tessa 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles hier in tempo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit is echt een turbo machine. Maakt in snelheidstempo je hele huis schoon.
Ook super stil, ideaal!
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjanne 25-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen...

Algemene score

3,0
Na alle positieve reviews dacht ik een geweldige stofzuiger te kopen voor een mooie prijs. Tja, de prijs was mooi, maar de kwaliteit is slecht... Zuigt zich vast op de vloer, vervelend dik handvat. Te korte stang. Slechte zuigkwaliteit. Achteraf las ik een oproep via Facebook om dmv een review te schrijven het aankoopbedrag terug te krijgen. Vandaar wellicht al die positieve reviews??? Hopelijk krijg ik het aankoopbedrag ook terug van inventum 😉. Dan ga ik weer voor een oude vertrouwde Philips...

Minpunten

  • Slechte zuigkwaliteit
  • Te korte stang
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anouk 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met deze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een niet te dure stofzuiger gekocht ivm een verhuizing. Meestal overleven stofzuigers een verbouwing niet maar hij doet het nog goed. Hij is erg stil en werkt naar behoren. Zeker voor deze prijs een hele goede stofzuiger!

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs

Minpunten

  • Snoer mag ietsje langer
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danielle 24-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Na 3 maanden stuk

Algemene score

5,0
Ik heb deze stofzuiger gekocht in oktober en is nu al stuk, start niet meer. Natuurlijk nu retour gezonden, hopen dat ik hem gerepareerd teru krijg. Het is geen fijne stofzuiger, hij is licht dat wel, maar de slang is heel stijf en het snoer veel korter dan ik gewend was. De stofzuigerend krast en geeft strepen op het kleed.
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jan-roel 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede niet al te dure stofzuiger en heb m gevonden!! Lichtgewicht met fijn lang snoer, die soepel weer oprolt. 3 extra hulpstukken die prettig in gebruik zijn. Zuigmond is makkelijk te verstellen en door de zuigkracht zelf te regelen kun je op alle ondergronden zuigen. En dan ook nog een leuke frisse kleur!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Evrn wennen aan het reguleren van de zuigkracht
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L.Voshol 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn Beste Koop Vaan 2017

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Inventum is alles wat ik zoek in een stofzuiger niet alleen heeft hij een mooi uiterlijk, maar ook een handige telescoop slang waar je de accessoires aan kan bevestigen zo heb ik alles bij de hand.
Ik stond versteld toen ik de stofzuiger aan deed deze stille stofzuiger maakt het mogelijk om te stofzuigen wanneer andere slapen.
Ook de kracht van deze stofzuiger is perfect, het was een hele work-out om de honden haren uit de tapijt te krijgen, maar de Inventum haalt met gemak deze haren uit de tapijt.

Pluspunten

  • Design
  • Stil
  • Krachtig
  • Praktisch
  • Energiezuinig
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Budel 10-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede stofzuiger voor een mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een ontzettend fijne en mooie stofzuiger. Voordelig, stil, zuinig en hij ziet er ook nog eens prachtig uit! Ook geschikt voor mensen met een allergie i.v.m. lage stofuitstoot. Heel blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • stil
  • mooi
  • voordelig
  • geschikt voor mensen met allergiën
  • zuinig
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan H 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige energie zuiniger stofzuiger met veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voortreffelijke en zeer energiezuinige stofzuiger met een mooi design en veel zuigkracht.
Mooi product van Inventum welke absoluut niet onder doet voor de duurdere merken.

Pluspunten

  • Lage Wattage
  • Energieklasse A
  • Hoge Zuigkracht
  • Mooi Design
  • Licht in gewicht
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wat een stofzuiger!

Algemene score

10,0
Na lange tijd afscheid moeten nemen van mijn Siemens rapid 2400w. Toen gekozen voor de Bosch prosilence 66 zakloze stofzuiger. Deze was echt slecht. Heel duur en niet wat ik ervan verwacht had. Heel jammer van de uitgave. Dan maar weer zoeken op het net. Zoveel keus zoveel merken.???? Waar ga je zoeken? Kieskeurig. Daar naar alle stofzuigers gekeken ivm met de nieuwe normen voor de wattages ben je toch sceptisch. Deze had alleen maar positieve reacties. Dus de stoute schoenen aangetrokken en de inventum besteld. Nou heb ik hem 2 dagen en ben zeer enthousiast! Wat een zuigkracht. Mooie vormgeving lekker licht om de trappen mee op en af te dragen. Ik ben tot dusver niks negatiefs tegengekomen. Heb meteen de parketborstel besteld bij inventum. Daar de voet die erbij zit echt voor tapijt is en je laminaat gewoon vast zuigt! 😂. Voor deze prijs een zeer goede stofzuiger. Er zaten meteen 3 zakken bij dus ik kan nog even vooruit.

Pluspunten

  • Klein en praktisch.
  • Hét schuifje op de stang.
  • Licht van gewicht.
  • Zuigkracht.
Geschreven voor: Inventum ST306RZA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews