Inventum ST306RZA - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marli 27-07-2017 Product paar weken in bezit

super stofzuiger

Algemene score

10,0
Na een Miele en een Philips stofzuiger , deze gekocht na het lezen van alle technische gegevens over diverse stofzuigers. Het beloofde dat hij minimaal zo goed zou als vele van zijn duurdere soortgenoten.
En dat is ook zo !! hij stelt niet teleur!!
Zeer goede zuigkracht zeker op gladde vloeren ,stille motor ,lang snoer !!
Alle bijpassende hulpstukken . en een zeer duidelijke bijsluiter met het goede advies : maak ook tijdig het Hepa filter schoon.
10 +

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. 23-08-2017 Product paar dagen in bezit

Betaalbare goede stofzuiger

Algemene score

9,0
Nu een week in gebruik. Stille stofzuiger, goede zuigkracht, lang snoer, niet te zwaar of onhandig in gebruik. Niet zo duur voor deze kwaliteit. Bevalt prima!

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • parketborstel moet je er los bij kopen
  • niet beschreven welk type stofzak je nodig hebt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Xandra 01-08-2017 Product paar dagen in bezit

Inventum stofzuiger ST306GRZA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fantastische supersonische stofzuiger voor een zeer aantrekkelijke prijs. Goede handige hulpstukken, stil met super zuigkracht.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • hulpstukken
  • prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 23-07-2017 Product paar maanden in bezit

Superfijne stofzuiger en gemakkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote zuigkracht en lekker licht apparaat. Heeft een fijn lang snoer: kortom een aanrader!
Kocht de stofzuiger voor een super lage prijs in een supermarkt. Gewoon top!

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 16-07-2017 Product paar maanden in bezit

Inventum stofzuiger ST306RZA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een product van ongekende topkwaliteit,
garantie voor jarenlang schoonmaakplezier en tevredenheid!
Deze Inventum stofzuiger is de beste met glans;
geen vuil of stof ontspringt de dans!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Stofzuiger inventum

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger aangeschaft via een mooie actie bij een supermarkt. Kan niks anders zeggen dan dat hij goed zuigt en dat je de zuigkracht kan stellen. Rolt mooi mee en snoer is lang genoeg om hele woonkamer te doen

Pluspunten

  • Snoer lang
  • Stille stofzuiger
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk in omgang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Roozen 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Zuinig in gebruik en toch een krachtige motor

Algemene score

10,0
Een stofzuiger voor zo weinig geld.....?? Inderdaad ik zette mijn vraagtekens daarbij.
Recensies gelezen die heel positief waren. Haast geluidsarm, goede zuigkracht, een niet zo'n zwaar apparaat.
Doen dus!
En ik zeg nu....Inventum er is geen betere!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.F. van Zuijlen 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en zeer krachtig voor wat het vermogen doet vermoeden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer krachtige en stille stofzuiger die overal makkelijk bij komt. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een mooi uiterlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer