Inventum ST306RZA - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marli 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

super stofzuiger

Algemene score

10,0
Na een Miele en een Philips stofzuiger , deze gekocht na het lezen van alle technische gegevens over diverse stofzuigers. Het beloofde dat hij minimaal zo goed zou als vele van zijn duurdere soortgenoten.
En dat is ook zo !! hij stelt niet teleur!!
Zeer goede zuigkracht zeker op gladde vloeren ,stille motor ,lang snoer !!
Alle bijpassende hulpstukken . en een zeer duidelijke bijsluiter met het goede advies : maak ook tijdig het Hepa filter schoon.
10 +

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Betaalbare goede stofzuiger

Algemene score

9,0
Nu een week in gebruik. Stille stofzuiger, goede zuigkracht, lang snoer, niet te zwaar of onhandig in gebruik. Niet zo duur voor deze kwaliteit. Bevalt prima!

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • parketborstel moet je er los bij kopen
  • niet beschreven welk type stofzak je nodig hebt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Inge 25-09-2017

ik gebruik al jaren een stoffen zak past altijd.

Nicoline 29-10-2017

Waar koop je een stoffen zak en wat kost deze?

Reageer

Roy 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum stofzuiger

Algemene score

4,0
Zuigt goed maar dat is dan ook alles
Kwaliteit is erbarmelijk.
Waarom maak je het begin van het handvat waar de slang in zit zo dik
En waarom kan je de slang loshalen bij het handvat
Op harde vloer totaal geen beweging in te krijgen
Dan moet je de stofzuiger op minimale kracht zetten en het schuifje op de steel open doen om wat beweging in de zuigmond te krijgen.
Aparte parketborstel erbij gekocht
Is helemaal niks zonde geld
Nu al vallen er onderdelen uit steel bij verwisselen zuigmond (drama)
De slang is zo stijf dat hij binnen 5 dagen gescheurd was.
Gelijk teruggebracht naar de supermarkt waar die in de aanbieding is mooi prijsje maar goedkope kwaliteit
Jammer had alleen maar goede recensies gelezen onbegrijpelijk
Dat niemand dit opmerkt
Nooit meer Inventum toch maar weer Philips

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Goedkoop

Minpunten

  • Niet voor parket
  • Steel te kort
  • Slang erg stijf
  • Slang kan los worden gehaald van handvat waarom?
  • Op harde vloer totaal geen beweging

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Xandra 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Inventum stofzuiger ST306GRZA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fantastische supersonische stofzuiger voor een zeer aantrekkelijke prijs. Goede handige hulpstukken, stil met super zuigkracht.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • hulpstukken
  • prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 23-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Superfijne stofzuiger en gemakkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote zuigkracht en lekker licht apparaat. Heeft een fijn lang snoer: kortom een aanrader!
Kocht de stofzuiger voor een super lage prijs in een supermarkt. Gewoon top!

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 16-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Inventum stofzuiger ST306RZA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een product van ongekende topkwaliteit,
garantie voor jarenlang schoonmaakplezier en tevredenheid!
Deze Inventum stofzuiger is de beste met glans;
geen vuil of stof ontspringt de dans!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja Roozen 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuinig in gebruik en toch een krachtige motor

Algemene score

10,0
Een stofzuiger voor zo weinig geld.....?? Inderdaad ik zette mijn vraagtekens daarbij.
Recensies gelezen die heel positief waren. Haast geluidsarm, goede zuigkracht, een niet zo'n zwaar apparaat.
Doen dus!
En ik zeg nu....Inventum er is geen betere!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.F. van Zuijlen 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en zeer krachtig voor wat het vermogen doet vermoeden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer krachtige en stille stofzuiger die overal makkelijk bij komt. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een mooi uiterlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-roel 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede niet al te dure stofzuiger en heb m gevonden!! Lichtgewicht met fijn lang snoer, die soepel weer oprolt. 3 extra hulpstukken die prettig in gebruik zijn. Zuigmond is makkelijk te verstellen en door de zuigkracht zelf te regelen kun je op alle ondergronden zuigen. En dan ook nog een leuke frisse kleur!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Evrn wennen aan het reguleren van de zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L.Voshol 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn Beste Koop Vaan 2017

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Inventum is alles wat ik zoek in een stofzuiger niet alleen heeft hij een mooi uiterlijk, maar ook een handige telescoop slang waar je de accessoires aan kan bevestigen zo heb ik alles bij de hand.
Ik stond versteld toen ik de stofzuiger aan deed deze stille stofzuiger maakt het mogelijk om te stofzuigen wanneer andere slapen.
Ook de kracht van deze stofzuiger is perfect, het was een hele work-out om de honden haren uit de tapijt te krijgen, maar de Inventum haalt met gemak deze haren uit de tapijt.

Pluspunten

  • Design
  • Stil
  • Krachtig
  • Praktisch
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Budel 10-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede stofzuiger voor een mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een ontzettend fijne en mooie stofzuiger. Voordelig, stil, zuinig en hij ziet er ook nog eens prachtig uit! Ook geschikt voor mensen met een allergie i.v.m. lage stofuitstoot. Heel blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • stil
  • mooi
  • voordelig
  • geschikt voor mensen met allergiën
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan H 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige energie zuiniger stofzuiger met veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voortreffelijke en zeer energiezuinige stofzuiger met een mooi design en veel zuigkracht.
Mooi product van Inventum welke absoluut niet onder doet voor de duurdere merken.

Pluspunten

  • Lage Wattage
  • Energieklasse A
  • Hoge Zuigkracht
  • Mooi Design
  • Licht in gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wat een stofzuiger!

Algemene score

10,0
Na lange tijd afscheid moeten nemen van mijn Siemens rapid 2400w. Toen gekozen voor de Bosch prosilence 66 zakloze stofzuiger. Deze was echt slecht. Heel duur en niet wat ik ervan verwacht had. Heel jammer van de uitgave. Dan maar weer zoeken op het net. Zoveel keus zoveel merken.???? Waar ga je zoeken? Kieskeurig. Daar naar alle stofzuigers gekeken ivm met de nieuwe normen voor de wattages ben je toch sceptisch. Deze had alleen maar positieve reacties. Dus de stoute schoenen aangetrokken en de inventum besteld. Nou heb ik hem 2 dagen en ben zeer enthousiast! Wat een zuigkracht. Mooie vormgeving lekker licht om de trappen mee op en af te dragen. Ik ben tot dusver niks negatiefs tegengekomen. Heb meteen de parketborstel besteld bij inventum. Daar de voet die erbij zit echt voor tapijt is en je laminaat gewoon vast zuigt! 😂. Voor deze prijs een zeer goede stofzuiger. Er zaten meteen 3 zakken bij dus ik kan nog even vooruit.

Pluspunten

  • Klein en praktisch.
  • Hét schuifje op de stang.
  • Licht van gewicht.
  • Zuigkracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephan 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stofzuiger inventum

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger aangeschaft via een mooie actie bij een supermarkt. Kan niks anders zeggen dan dat hij goed zuigt en dat je de zuigkracht kan stellen. Rolt mooi mee en snoer is lang genoeg om hele woonkamer te doen

Pluspunten

  • Snoer lang
  • Stille stofzuiger
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk in omgang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer