AEG AP91AB21SW

AEG AP91AB21SW

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 399,20Bekijk alle aanbieders
Sandra197801-04-2026

Een steelstofzuiger dit echt werkt

Echt een fijne steelstofzuiger, ik had niet gedacht dat deze beter kon werken dan een conventionele stofzuiger. Maar dat doet hij dus wel, hij zuigt erg goed op zowel harde als zachte ondergrond en laat vrijwel niets liggen. De verlichting aan de voor èn achterkant is hiervoor ook een goeie toevoeging want je ziet ook alles liggen. De batterijduur is ruim in orde, of dat zo blijft na verloop van tijd weet ik niet maar door de losse accu kun je makkelijk en andere aanschaffen. Wij gebuiken eigenlijk altijd de auto stand, net op het tapijt moet ik hem manueel wat zachter zetten. De boost functie werkt ook goed maar hebben wij zelden nodig. De telescopische stang is heel fijn en het mondstuk draait soepel. Display is duidelijk, opvangbak legen/ reinigen en helder. Meegeleverde opberg standaard met ingebouwde oplader is prettig, opbergen zonder boren en de stand schuift automatisch in. Bijgevoegd mondstuk voor dieren werkt ook echt goed, de katten haren zijn in een mum van de bank en de hondenharen uit het kleed. Nog nooit met zoveel gemak en dus plezier gestofzuigd. Ik wil hem houden dus raad hem ook zeker aan!