Samsung Bespoke AI Jet Lite Pro Extra VS80F28DGS/WA - Steelstofzuigers

Samsung Bespoke AI Jet Lite Pro Extra VS80F28DGS/WA
Samsung Bespoke AI Jet Lite Pro Extra VS80F28DGS/WA
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 899,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Bespoke AI Jet Lite Pro Extra VS80F28DGS/WA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j***************@g********27-06-2025
Ik gebruik de nieuwe draadloze stofzuiger van Samsung nu een paar weken en ben er over het algemeen erg tevreden mee. Hij ziet er mooi uit, zeker in het beige, en voelt degelijk aan. Stofzuigen gaat soepel en de zuigkracht is goed. Fijn dat je hem gewoon in het station zet en dat hij zichzelf dan leegt en de filters schoonmaakt, dat scheelt weer gedoe. Het automatisch aanpassen van de zuigkracht per ondergrond werkt, maar voegt niet heel veel toe in de praktijk. De dweilfunctie is oké, maar haalt niet alles weg. De accuduur is niet heel lang, maar met twee accu’s is dat wel op te vangen.
nina718-06-2025

Mooie stofzuiger met alles wat je maar nodig hebt

Ik ben erg blij met deze slimme stofzuiger. Hij ziet er stijlvol uit en staat niet storend in de kamer, wat ik zelf belangrijk vind. Het All-in-one Clean Station is een groot pluspunt: na het stofzuigen zet ik hem erop en hij leegt zichzelf — ideaal, al zou het geluid wel iets zachter mogen. Wat mij verraste is de AI Cleaning Mode 2.0: zonder dat ik iets hoef in te stellen, merkt hij zelf of hij meer kracht nodig heeft. Dit werkt ook goed op mijn tapijt, dat normaal moeilijk schoon te krijgen is. De zuigkracht is sterk genoeg om in één keer al het vuil op te nemen. Bijgeleverd krijg je een ruim aantal accessoires, inclusief een handige standaard zodat je alles netjes kunt opbergen. De batterijduur op de Max stand is wat beperkt, maar voor normaal gebruik is het prima te doen. Ook is de stofzuiger niet zwaar en makkelijk te manoeuvreren. Al met al vind ik dit een zeer handig en luxe apparaat.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Licht in gebruik
  • Multifunctioneel
Minpunten
  • Batterijduur (op hoge stand)
  • Hard geluid bij legen zak
Hylke14-06-2025

erg blij mee

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe steelstofzuiger! Eerst gebruikte ik altijd een stofzuiger met een snoer, maar de draadloze versie is echt een enorme verbetering. De zuigkracht is fenomenaal en pakt zelfs het kleinste stof op zonder moeite. Dankzij het flexibele mondstuk kan ik moeiteloos in de hoeken en onder meubels komen. Wat het echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde dweilfunctie. Het dweilen gaat super snel en mijn vloeren zijn in een handomdraai brandschoon. Het is de perfecte keuze voor een snelle en effectieve schoonmaak! Een klein nadeel is het gewicht; hij is iets zwaarder dan mijn vorige stofzuiger, vooral als je gewend bent aan een lichte, snoerloze variant. Ook gaat de batterij iets sneller leeg als ik bijvoorbeeld de auto stofzuig met de accessoires. Toch ben ik heel tevreden met hoe goed hij werkt en hoe gemakkelijk het is in gebruik.
Pluspunten
  • Handigheid
  • Dweil
Minpunten
  • gewicht
f*******@g********11-06-2025

Stofzuigen zonder gedoe!

Ik heb de Samsung Bespoke AI Jet™ Lite Pro Extra in Santorini Beige nu een tijdje in huis en ik ben echt onder de indruk! Wat mij meteen opviel, is de AI Cleaning Mode 2.0. Deze slimme functie herkent zelf welk type vloer je aan het stofzuigen bent en past daar automatisch de zuigkracht op aan. Superhandig, want zo hoef je zelf niet steeds te schakelen en haal je het maximale uit de batterij. Over zuigkracht gesproken: die is echt top. Zelfs kattenharen en kruimels in lastige hoekjes zijn geen probleem voor deze stofzuiger. Hij is krachtig, maar toch licht in gebruik, waardoor ik zonder moeite de trap op en af kan en overal goed bij kom. Het All-in-one Clean Station is voor mij echt de kers op de taart. Je klikt de stofzuiger erin en het station leegt het reservoir automatisch en stofvrij. Geen gedoe meer met stofwolken als je het bakje leegt! Plus, hij laadt meteen op, dus hij is altijd klaar voor gebruik. Kortom: ik ben supertevreden. Deze stofzuiger maakt schoonmaken gewoon veel makkelijker en leuker!
Pluspunten
  • Lichtgewicht
  • Cleaning station
  • Design
  • Zuigkracht
Minpunten
  • Prijs
s**********@l******08-06-2025

Perfecte stofzuiger voor het gezinsleven

Een perfecte stofzuiger voor een gezinsleven! Met kinderen én een kat in huis is het hier nooit echt schoon. Tot nu. De AI Cleaning Mode 2.0 doet al het denkwerk voor me – hij weet precies hoeveel zuigkracht nodig is, en past dat automatisch aan per vloer. Zo handig! En die zuigkracht… ik heb nog geen kruimel of kattenhaar gemist. Alles wordt grondig en snel opgezogen. Maar het allerbeste vind ik de All-in-one Clean Station. Geen stinkende stofreservoirs meer legen – hij doet alles automatisch, schoon en hygiënisch. Ik zou nu écht niet meer zonder willen. Deze stofzuiger is mijn nieuwe huishoudheld.
Pluspunten
  • Comfort
  • Zuigkracht
  • Uiterlijk
  • AI