De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta X-Force Flex 13.60 RH9A32 Steelstofzuiger op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De uitloopmat bij de voordeur is nog nooit zo schoon geweest door de zeer krachtige prestaties van deze Rowenta steelstofzuiger. Ik was bijna vergeten dat de mat donkerblauw is en niet de stoffige grijszwarte kleur. Ook met de hondenharen op de grond en bank heeft deze stofzuiger geen enkele moiete, wat zeer belangrijk is voor ons. We hebben de hond graag bij ons, maar zitten niet zo te wachten op kleding vol haren. Dit probleem is opgelost door de hoge zuigkracht. Opvallend is ook dat de stofzuiger goed vuil en stof langs de plinten weet op te zuigen, door de krachtige automatische borstel in de voet. Indrukwekkend. En zeker als het wat donderder is, kun je middels de LED lampjes die via lichtsensor automtaisch aan of uit gaan, echt zien (en horen) wat er allemaal opgezogen wordt. Heerlijk. Wat ook handig is, is dat de zuigkracht automatisch zich aanpast. Dus als je op stof of tapijt komt, loopt ie niet meteen vast, maar schakelt ie wat naar beneden via de automatische aanpassing, zodat je kunt blijven stofzuigen zonder zelf iets aan te passen. Indien nodig, is er een snelle boost knop waar je de stofzuiger vasthoudt. Verder zijn de knoppen en informatie op het display gebruiksvriendelijk. Het is duidelijk wat ik moet indrukken voor welk doel. De stofzuiger transformeert ook moeiteloos in een kruimeldief. Deze snoerloze steelstofzuiger is makkelijk in elkaar te zetten en gebruiksgemak is hoog. De draai van de voet is wat stroef, maar onze oude draaide te makkelijk, waardoor de interne slang kapot ging en vervolgens de zuigkracht natuurlijk afnam. Dit probleem zal niet ontstaan bij deze. Sterker nog, de buis is zo flexibel dat met een druk op de knop deze onder een hoek van bijna 90 graden onder de bank kan zuigen terwijl we zelf normaal kunnen blijven staan. De stofzuiger is qua ontwerp ook lichtgewicht te noemen. Dit wordt wel bereikt door gebruik van meer plastic dan sommige andere high-end stofzuigers. Functionaliteit over vorm is juist verstandig voor iets dat veel gebruikt wordt. Vergeleken met de oude steelstofzuiger lijkt deze nu al een langere levensduur te zullen hebben. Te meer omdat er een uitneembare batterij in zit. Ik neem aan dat wij, indien nodig, simpelweg alleen de batterij vervangen. Onze oude moesten wij wegens slechte interne batterij weggooien.
Een stofzuiger die al al mijn wensen voldoet, een prachtig design, heerlijke wendbaar, een fijn gebruiksgemak, ook op de traptrede heel makkelijk te hanteren, goede zuigkracht, en vooral licht in gebruik voor mensen met reumatische klachten, heel fijn ook de verlichting aan de voorzijde zodat je precies kunt weten waar je moet zijn,.
De Rowenta steelstofzuiger is een echte aanwinst in huis. Het mooie design valt direct op, waardoor hij zelfs in het zicht niet storend is. De zuigkracht is uitstekend, wat zorgt voor een grondige schoonmaak, zelfs bij hardnekkig vuil. De accu gaat lang mee, wat ideaal is voor het stofzuigen van grotere ruimtes zonder tussentijds opladen. Een handige toevoeging is het ingebouwde licht, waarmee je stof in donkere hoekjes of onder meubels goed kunt zien. Dankzij het lichte gewicht en het flexibele ontwerp is het een fluitje van een cent om onder meubels te stofzuigen. De verschillende opzetstukjes maken de stofzuiger veelzijdig; of je nu tapijten, kieren of delicate oppervlakken schoonmaakt, er is altijd een geschikt hulpmiddel. Kortom, een combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak!
Voor dat ik deze steelstofzuiger kocht had ik hiervoor al een ander van Bosch. Ik dacht dat ik al een superfijne steelstofzuiger had.
Toen ik het uitpakte viel het me meteen op dat hij niet zwaar is wat fijn is. Daarna wat stof vogelzang opgezogen. Geweldig, wat een fijn apparaat. Stofzuigt goed, niet zwaar, buigt met gemak onder een bank of kast. Savonds laat iets opzuigen..geen probleem door de verlichting bij de borstel. Tot nu toe nog geen enkel negatief puntje. Het is echt een superfijne steelstofzuiger
Een heel mooi en fijn in de hand liggend apparaat, stofzuigen wordt een feestje op deze manier. Makkelijk op te bergen en opladen gaat ook vlot. Beste aankoop in tijden, de prijs kwaliteit verhouding is heel goed
De Steelstofzuiger X-Force Flex 13.60 - Allergy maakt het schoonmaken in huis een stuk eenvoudiger. Na enkele weken gebruik ben ik vooral enthousiast over de praktische oplader en de krachtige zuigprestaties. Wat deze steelstofzuiger extra handig maakt, is de bijgeleverde wandoplader. Het ophangsysteem is niet alleen efficiënt, maar zorgt er ook voor dat de stofzuiger netjes en compact kan worden opgeborgen, bijvoorbeeld in een kast. Hij klikt eenvoudig vast, blijft stevig op zijn plek en is altijd opgeladen en klaar voor gebruik wanneer je hem nodig hebt. De ledverlichting aan de voorkant van de zuigmond is een slimme toevoeging. Hoewel het confronterend kan zijn om plots al het stof en vuil op de vloer te zien dat je eerder niet opmerkte, helpt het juist om veel grondiger te reinigen. Vooral in donkere hoeken of onder meubels maakt deze functie echt het verschil. De accuduur is opvallend goed en een groot pluspunt in vergelijking met onze vorige steelstofzuiger. Zelfs bij intensief gebruik kun je met gemak het hele huis in één keer stofzuigen. Daarnaast zijn de zuigkracht en de flexibele steel bijzonder handig, waardoor je moeiteloos op moeilijk bereikbare plekken komt, zoals onder de bank of kasten. De Steelstofzuiger X-Force Flex 13.60 - Allergy is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige steelstofzuiger. Dankzij de praktische oplader, lange accuduur en ledverlichting die helpt bij grondig schoonmaken, is dit apparaat een echte aanwinst in huis.
Het betreft een krachtige steelstofzuiger die snel schoonmaakt, en waar je overal bij kunt! Het is erg flexibel en dat is erg prettig om overal te kunnen stofzuigen. Enige minpunt is dat de batterij snel leeg gaat.
Heb deze snoerloze steelstofzuiger nu een paar weken in mijn bezet en ben zeer tevreden.
Vertel nu in het kort de plus en min punten van deze snoerloze steelstofzuiger.
Heb deze snoerloze steelstofzuiger aangeschaft voor de bovenverdieping van mijn huis. Aangezien de vaste stofzuiger veel werk is om boven te krijgen en je gebonden bent aan je snoer.
Voordelen van deze snoerloze steelstofzuiger is dat hij lekker licht is, zijn wendbaarheid is uitstekend te noemen. Geen last meer van het verplaatsen van je snoer en/of stopcontact. Zijn krachtige motor heeft 3 werkstanden, en is makkelijk te bedienen met de knoppen. De eco stand is prima voor vloerbedekking of slaapbank. De normale stand is top voor laminaat de moeilijke hoeken. Turbo stand gebruik ik eigenlijk niet. De accu duur is prima te noemen als je hem op de normale stand gebruikt. Op de eco stand kan je hem bijna 30 minuten gebruiken.
De verstelbare steel is ideale om onder bedden en kasten te zuigen. Scheelt bukken en daardoor geen pijn in je rug of knieën.
De steelstofzuiger heeft ingebouwde led verlichting en daardoor zie je het vuil makkelijker liggen.
2 kleine minpunten tot nu toe waargenomen, de eerste is de vuil reservoir is snel vol. Het 2de is als je de steel los maakt en later weer op klikt terwijl de stofzuiger nog draait krijg je de led verlichting niet terug. Moet je de steelstofzuiger eerst uit zetten en dan weer aan en heb je de led verlichting weer terug.
Voor de rest zeer tevreden met krachtige snoerloze steelstofzuiger.
De Rowenta X-Force Flex 12.60 Neo Aqua heeft mijn schoonmaakroutine compleet veranderd. Ik heb het geluk gehad om deze stofzuiger te mogen testen, en hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het apparaat is lichtgewicht, wat een groot voordeel is tijdens het schoonmaken. De kruimelzuiger van slechts 1,6 kg ligt goed in de hand en maakt het verwijderen van kleine kruimels een fluitje van een cent. De flexibele buis is een uitvinding: ik hoef niet meer te bukken om onder de bank of kast te stofzuigen. Het kliksysteem waarmee je de stofzuiger plat kunt maken, werkt echt fantastisch.
De batterijduur is indrukwekkend. Met mijn appartement van 60 m² kan ik gemakkelijk alles schoonmaken op één volle lading. Het laadstation dat aan de muur hangt, zorgt ervoor dat de stofzuiger altijd klaar is voor gebruik. Ik waardeer ook het feit dat het een zakloze stofzuiger is. Het legen van het stofreservoir gaat makkelijk, en de wasbare filters maken onderhoud hygiënisch en eenvoudig.
De LED-verlichting op de zuigmond is een handige toevoeging: stof is daardoor zelfs in donkere hoeken zichtbaar. Wat mij betreft is het geluidsniveau ook prima; hij klinkt relatief stil in vergelijking met mijn vorige stofzuiger. Al met al een krachtig en slim ontworpen apparaat dat het schoonmaken een stuk leuker maakt. Een echte aanrader!
DuurzaamheidUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
VormgevingUitstekend
Pluspunten
zuigkracht
volume
flexibele stang
gebruiksgemak
uiterlijk
Minpunten
als je de kruimeldief loshaalt en weer terugplaatst dan moet je de stofzuiger opnieuw aanzetten (anders blijft zuigkracht in de kruimeldief)
De Rowenta Steelstofzuiger X-Force Flex 13.60 is een geweldige toevoeging aan ons huishouden! Hij is handig, krachtig en makkelijk op te bergen, waardoor je hem snel kunt pakken voor een schoonmaakbeurt. Het lichte ontwerp en de flexibele buis maken schoonmaken heel eenvoudig, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. De stofzuiger heeft sterke zuigkracht, mede dankzij de gemotoriseerde borstel. De batterij gaat lang mee en is uitneembaar, waardoor we het hele huis in één keer kunnen schoonmaken. De LED-lampjes laten goed zien waar je moet stofuigen. Daarnaast vinden we de prijs-kwaliteitverhouding heel goed. Voor wat je krijgt aan kracht, gebruiksgemak en extra functies is de prijs meer dan redelijk. Wat ons betreft is deze snoerloze stofzuiger echt een aanrader!
Blij verrast door deze steelstofzuiger! Handig en licht in het gebruik,maakt wel behoorlijk geluid,maar dat neem ik voor lief. De kruimeldief is ideaal ,zeker met de opzetstukken. Heel makkelijk leeg te gooien en geen zak meer nodig! Een fijne complete stofzuiger met een extra powerknop voor het intensievere werk
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van de Rowenta snoerloze stofzuiger! De krachtige prestaties zijn echt indrukwekkend; deze stofzuiger levert fantastische zuigkracht en maakt zelfs de kleinste stofdeeltjes moeiteloos los. Dankzij de gemotoriseerde borstel worden vloeren grondig gereinigd, terwijl de Aerospin-technologie ervoor zorgt dat zelfs fijn stof niet ontsnapt. Het gebruiksgemak van de snoerloze steelstofzuiger is ideaal; geen gedoe met snoeren, en je kunt gemakkelijk overal bij. Het lichtegewicht ontwerp maakt het mogelijk om zonder moeite langere tijd te stofzuigen, en de flexibele buis zorgt ervoor dat je ook moeilijk bereikbare plekken kunt schoonmaken. Bovendien is de uitneembare batterij handig voor langere reinigingssessies, en de lange levensduur zorgt ervoor dat je lang van dit apparaat kunt genieten. De LED-lampjes op de voorkant zijn geweldig voor het reinigen van donkere hoeken, en het gebruiksvriendelijke controle display maakt het eenvoudig om instellingen aan te passen. Tot slot zorgt de hoge filtratie ervoor dat allergenen effectief worden verwijderd. Dit is echt een topproduct!
De Rowenta steelstofzuiger is hier nu een paar weken in gebruik en bevalt heel goed. Er zitten veel accessoires bij, de muurhouder is makkelijk op te hangen en zorgt ervoor dat je alle onderdelen efficiënt kan opruimen. De stofzuiger is lichter in de hand dan mijn oude steelstofzuiger. De stofzuiger blijft aan nadat je op de knop hebt gedrukt, dus geen kramp in je vingers meer als je de hele kamer wil doen. De zuigkracht is goed, de gemotoriseerde roller op de zuigmond maakt het veel makkelijker om alles op te zuigen. De LED-verlichting op de zuigmond is vrij confronterend, wat eruit ziet als een schone vloer blijkt toch helemaal niet zo schoon te zijn.. De knik in de stang is handig om onder kastjes etc. te komen, maar je moet er alsnog wel bij bukken. De accuduur is prima voor alle kleine kruimeldiefklusjes door de dag heen, ik heb nog niet geprobeerd het hele huis te doen, dus of hij dat redt kan ik nog niet zeggen.
DuurzaamheidVoldoende
GebruiksgemakGoed
MogelijkhedenGoed
VormgevingGoed
Pluspunten
Licht in de hand
Stofzuiger blijft aan zonder de knop ingedrukt te houden
Confronterende LED-lichtjes op de zuigmond
Minpunten
Gemotoriseerde zuigmond maakt op laminaat best een ratelend geluid
Deze handige snoerloze steelstofzuiger heeft een krachtige motor. Op de stand auto past de steelstofzuiger het programma zelf aan als je wisselt van een harde ondergrond naar vloerbedekking. De motor is krachtig, maar maak redelijk veel geluid in combinatie roterende borstel in de voet. De flexibele buis maakt het makkelijk om zonder te veel te moeten bukken onder tafeltjes door te kunnen. Helaas is de voet van de stofzuiger te hoog om onder onze bank door te kunnen. Verder is de stofzuiger prettig en licht in gebruik.
DuurzaamheidGoed
GebruiksgemakGoed
MogelijkhedenVoldoende
VormgevingUitstekend
Pluspunten
Sterke motor
Goede filter
Sterke zuigkracht
Switcht makkelijk van verschillende soorten vloeren
Minpunten
Vrij veel geluid
Stofzuiger voet vrij groot waardoor hij niet onder onze bank gaat
Ik heb een Rowenta snoerloze steelstofzuiger. Tot nu toe bevalt deze uitstekend. Hoog gebruiksgemak. Denk aan de zuigkracht, met automatische aanpassing hiervan in de 'auto'stand bij verschillende ondervloeren. Hij heeft een flexibele buis voor onder kasten, je kunt hem dus 'breken/buigen', LED-lampjes zodat je vuil goed ziet liggen, gebruiksvriendelijk controle display en een wasbaar filter. Omdat er 2 filters bijgesloten zijn is er altijd 1 van de 2 droog om te gebruiken.
Het ontwerp van de stofzuiger is handig en de flexibele buis maakt het makkelijk om onder lage meubels te komen. Dit is echt een pluspunt, aangezien ik voorheen altijd moeite had om onder de bank en het bed te stofzuigen. De zuigkracht van 150 Airwatt is indrukwekkend. Vooral op harde vloeren werkt de stofzuiger uitstekend. De Rowenta wordt geleverd met diverse accessoires, zoals een borstel voor meubels en een kierenzuiger voor smalle ruimtes. Deze zijn erg handig en maken de stofzuiger veelzijdig. De accu gaat lang genoeg mee om mijn woning schoon te krijgen. Het leegmaken gaat ook erg makkelijk. Kortom ik ben er erg blij mee met deze mooie en goede stofzuiger.
MAkkelijk in gebruik te nemen en fijn in gebruik. Niet al te zwaar en zuigt goed. Er zitten twee filters bij, die moeten wel redelijk snel schoon gemaakt worden. Als je de een hebt schoongemaakt, onder water, kan je in ieder geval met de ander door. We hebben de laadplek gelijk op de muur bevestigd. Heel fijn om geen snoer te hebben. MAkkelijk in alle ruimtes te gebruiken, en relatief stil.
DuurzaamheidUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
MogelijkhedenGoed
VormgevingGoed
Pluspunten
snel in gebruik
handige knik om als keus te gebruiken onder de bank
Hij is lekker licht, dat komt mede door de wieltjes die onderaan de stand zitten, dat maakt het echt heel licht en wendbaar. De afneembare accu vind ik ook erg handig. Ik wilde even onder het bed zuigen en het "knik" gedeelte werkt daar enorm handig voor, nu kan ik nog gemakkelijker verder onder het bed komen! Daarnaast waren de led lampjes aan de voorkant toch wel opvallend, want hierdoor kon ik super goed zien dat ik nodig beter moest gaan stofzuigen (oeps). Maar dat kan ik nu dus extra goed weghalen. De "kruimelzuiger" die je eraf kunt klikken werkt ook erg makkelijk. Het openen en legen van de "afvalbak" stelt echt niks voor. 2 klikjes (1 om hem van de stofzuiger te halen, en 1 om het bakje te openen) en hij is weer leeg. Ik ben er erg blij mee.
Recent deze steelstofzuiger aangeschaft. We wonen in een appartement waarbij het grootste oppervlakte door een robotstofzuiger wordt aangepakt.
Deze steelstofzuiger pakt, dankzij de knikbare steel, de moeilijk bereikbare plaatsen mee. De stofzuiger komt met gemak een heel eind onder het bed. Met weinig moeite verdwenen de stofnesten als sneeuw voor de zon.
Een stofzuigsessie op de gang zorgde voor een volledig hondenharen vrij tapijt en een allergie-vrije gang. Zeer tevreden over de kracht van het apparaat en de manier waarop deze automatisch tussen verschillende standen schakelt. Ook ook de turbo-booster werkt super plezierig!
De accessoires kunnen netjes opgehangen worden in de accuhouder. Het apparaat is niet de lichtste, waardoor het wellicht een wat zwaar is voor mensen met gewrichtsproblemen aan het polsgewricht. Je krijgt daar wel een zeer krachtig apparaat voor terug.