De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 572 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V8 Special Edition op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb dit product nu 7 maanden en wat ik er toen over heb geschreven geldt nog steeds. Als kruimelzuiger zal hij misschien voldoen maar als volwaardige stofzuiger 'Absolute' niet. Zuigkracht minimaal en alleen door het borsteltje onderaan de zuigmond wordt er nog enig stof naar boven getransporteerd. Hij zuigt erg licht, de bediening is comfortabel maar dit is het gevolg van de lage zuigkracht. Door de hoge onderdruk bij een normale stofzuiger gaat het stofzuigen op zich veel moeilijker maar er wordt dan natuurlijk wel stof opgezogen.
Ik heb dit product gekocht met een cash-back actie. Dyson wilde dit echter niet betalen omdat het product al eerder was aangemeld..... Na veel gedoe heeft uiteindelijk de winkel de € 70,- uitgekeerd(!!), waarvoor hulde, Expert, Delfzijl. Spijt dat ik het ding heb gekocht, ook omdat het opladen lang duurt en de werkingstijd ongeveer 10 - 15 minuten bedraagt, op vol vermogen. Maar op laagvermogen werkt hij helemaal niet.
Ik vind het tegenvallen. Het is wel makkelijk in gebruik maar als er b.v. blaadjes van de boom liggen die zijn binnen gewaaid, daar heeft hij al moeite mee. Ik ben blij dat ik mijn oude stofzuiger bewaard heb.
Ik heb dit product nu 1 jaar in gebruik en heb al die tijd geen snoerstofzuiger meer gebruikt. Ik ben zeer tevreden. De stofzuiger is makkelijk te pakken, waardoor je huis uiteindelijk schoner blijft. Stofzuigen is zoveel makkelijker dan als je eerst zo’n groot lomp apparaat moet pakken. Hij heeft op de lage stand ook al een grote zuigkracht waardoor je de volledige aangegeven tijd gebruik kan maken. Op hoge zuigkracht iets korter. Maar gebruik hiervan is niet altijd nodig.
Legen van de stofzuiger is ook al erg makkelijk en snel voor elkaar. Ik zou het liefst op elke etage een Dyson willen hangen. Maar enige minpuntje is de prijs.
Ik heb de V8 Absolute nu tijdje en ben er zeer blij mee. Heel handig in gebruik en met de turboknop nog even wat extra power geven voor bijvoorbeeld de kussens op de bank. Daar mogen de katten nogal graag op liggen en met de kleine gemotoriseerde borstel haal je werkelijk alle kattenharen weg.
Deze is ook heel fijn om de matrassen mee te zuigen. Ik heb al een Dyson stofzuiger maar deze kleine monster haalt nog meer uit je matras door de kleine roterende borstel, dat was wel even schrikken. De verlengslang heb ik nog niet geprobeerd maar ik weet zeker dat ik ook deze met plezier ga gebruiken.
Het legen van het reservoir gaat ook heel gemakkelijk, met een simpele klik gaat deze open, natuurlijk wel boven de afvalbak.
Ook zo handig als je de trap wil zuigen, voorheen sleepte ik de hele stofzuiger mee, nu alleen de snoerloze kruimeldief met de kleine borstel. Boven en beneden gebruik ik de parketborstel, zeer licht in gebruik. Ook de kleine hulpstukken zijn gemakkelijk voor de moeilijke plekjes. Mijn gewone stofzuiger blijft nu in de kast staan.
Doet de snoerloze Dyson V8 Absolute + wat hij beloofd?
Ja, in mijn ogen wel. Krachtige zuigkracht voor 40 minuten, zonder snoer en zonder zak. Gemakkelijker kan niet.
Zijn er ook nadelen?
Er is plaats voor maar twee opzetstukken bij het oplaadpunt, de andere hulpstukken moet je zelf een plekje voor vinden. In de turbostand gaat de stofzuiger maar 7 minuten mee, dat is best kort. De prijs is nogal pittig maar zeker wel waard.
Nu ruim een half jaar in ons bezit en bevalt nog steeds zeer goed. En ja, met de zuiger op max vermogen is het te zuigen oppervlak een stuk beperkter. Echter met beleid de aan-/uitknop gebruiken kan na het zuigen van de kleden de vloer op normaal vermogen nog gedaan worden. Wat nu inmiddels wel een gemis is, is dat er niet een wat langere flexibele accessoire is. De convectorbak is slecht 'schoon' te maken. (Maar heb hier verder nog niet op gezocht bij Dyson)
Ik wilde een geprezen dyson stofzuiger kopen omdat ze geen stofzuigzakken gebruiken en veel
Zuigkracht beloofde. Ik wilde voor de bigball gaan, maar toen zag ik deze V8. En leek het beste van 2werelden, goede zuigkracht, draadloos & stofzuigzakloos. Echter is het een complete nachtmerrie geworden. Het ding zuigt voor geen meter. Probeer je iets op te zuigen dan geven de onhandige borstels het afval een zwiep naar de andere kant van de kamer. Zo ben ik dijkwijls al een halve minuut bezig om iets van de grond te zuigen wat normaal zo gebeurd is. Vaak kom ik dan ook nog zuigkracht tekort, waardoor ik hem op max zet. Met borstel is die binnen TIEN minuten leeg!. Een normale niet aangedreven zuigmond zou al een hele verbetering zijn.... en natuurlijk zit juist die er niet bij. Ik geloof oprecht dat dyson hier zelf wat reviews heeft geschreven ik kan me niet voorstellen dat iemand hierover tevreden zou zijn. Ik zal binnenkort is kijken of ik een filmpje kan maken hoe slecht deze stofzuiger zuigt en dan hopen dat het viraal gaat om andere dit leed te behoeden.
Na twee weken deze snoerloze steelstofzuiger v8 te hebben getest is mijn beoordeling dat de V8 waarmaakt wat er gezegd wordt.
Vergeleken met mijn oude steelstofzuiger van E. lux en getest met een Ph. vacuum cleaner, power meter heeft onze E. lux een zuigkracht van 3 streepjes, de V8 stand laag 10 streepjes en in stand hoog 28 streepjes, en onze stofzuiger M. van 1200 watt heeft een zuigkracht van 40 streepjes.
Ondanks dat de V8 erg duur is ben ik blij dat ik het toch gekocht heb.
Mijn eerste Dyson gekocht (V8 Absolute Pro) naar lang wikken en wegen i.v.m. de aanschafprijs. Dit bleek niet nodig te zijn. Het is zijn geld echt waard. Super handig in gebruik. Deze stofzuiger is stil, krachtig in gebruik, en heeft veel hulpstukken voor diverse toepassingen in huis. Ik heb hem nu een paar dagen in gebruik, maar zou niet meer zonder willen. Met 3 honden en 3 katten waren de haren op de deurmatten toch echt een lastige klus. Nu is het in een mum van tijd schoon. Ook de trap is een makkie. Geen gesleur meer met de zware stofzuiger. Omdat de V8 zo krachtig is, ben je veel minder tijd kwijt met het zuigen en omdat het licht en draadloos is pak je het veel sneller voor elke klus. Ook gebruik ik het voor het afstoffen van mijn meubelstukken.
Als extra hebben ze nu een actie met extra stang en stevige tas.
Ik ben heel tevreden. De V8 absolute Pro krijgt van mij een dikke 10!
We hebben sinds twee weken een Dyson V8 Absolute. Pro. De stofzuiger is niet zwaar, heel wendbaar, gebruiksvriendelijk en bovenal een grote goede zuigkracht. De zuigkracht is instelbaar; een gewone stand voor een plavuizen of houten gladde vloer. En een hoge stand voor zand, haren e.d. De diverse borstels en hulpstukken werken écht goed.
We hebben sinds kort een hond en dan is 'even tussendoor' stofzuigen erg fijn. En door doorzichtige container zie je wat je allemaal opzuigt!!! Dan doe je zeker een keer vaker.
Écht een aanrader, duur maar geld meer dan waard.
wat een geweldige stofzuiger. ik zat telkens al filmpjes over deze stofzuiger te kijken, en toen was ik jarig en kwam mijn man er ineens mee in huis als verassing. nou dat was het wel, want vond hem zelf te duur om te kopen, maar nu...... hij is echt elk dubbeltje waard!! ik zou niet weten wat ik zonder moet, even snel over de trap, je neemt hem makkelijk mee naar de ayat, zonder dat je met verlengsnoer hoeft te kloten, kind lekker aan kleien? geen probleem! want de Dyson is voor t weggrijpen, binnen 10 sec ben je weer klaar. hij neemt echt elk kruimeltje mee! ik vroeg me eerst af of 40 min niet te kort zou zijn. maar nee! met deze zuig je heel anders dan een gewone stofzuiger. gaat mega snel. ik kan mijn huis van boven naar beneden doen, daarna de plinten nog en de plafonds. ik denk dat ik hem op een dag wel 10 x gebruik. heb hem nu een jaar en hij zuigt nog net zo geweldig als in begin.
Ik heb hem nu ongeveer 3 maand in gebruik als enige stofzuiger in huis en ben er zeer tevreden over. De tijd dat hij meegaat is voldoende. Je pakt hem heel gemakkelijk als je ergens gesmeerd hebt en zet hem op maximaal en het is zo verholpen.😀
Ding zuigt als een bezetene, mijn vrouw is er heel blij mee.
Wat ik dus wel een negatief dingetje vind, is dat er geen passende schroeven en pluggen in de verpakking zitten.
Waardoor ik weer hals overkop naar de bouwmarkt moest met de wandhouder om schroeven en pluggen te halen. (Weer extra kosten en tijd)
Verder best wel tevreden. Goede en duidelijke handleiding.
Dank je wel Dyson.
De dyson v8 is een erg goede stofzuiger.veel kacht en super handig omdat hij snoerloos is.hij ziet er ook prachtig uit.en geeft weinig geluid.hij heeft 2 standen 1 stand voor normaal gebruik en 1stand voor super zuigkracht.ik heb hem nu ongeveer 7 maanden.ik ben een zeer tevreden gebruiker van de dyson v8.raad dan ook oprecht aan dat u moet gaan voor de dyson v8.geen rede om te twijfelen.de meeste snoerloos stofzuigers hebben weinig zuigkracht.maar de Tyson v8 doet zeker niet onder voor een stofzuiger met snoer. Ook de hulpstukken zijn erg handig.en erg makkelijk te verwisselen.neemt niet veel ruimte in beslag.twijfel je om een keuze te maken.Ga gewoon voor de Tyson v8.
Stofzuigen een zware vermoeiende klus???
Met de dyson is het een leuk klusje geworden.
Geen gesjouw
Geen struikelpartijen over snoer, slang of de stofzuiger zelf.
PERFECT
Het apparaat is ontzettend makkelijk om snel even te gebruiken. Geen gedoe met snoeren en gesleep met een zware stofzuiger. Wij hebben 8 producten van Dyson. 3 Kruimeldieven, 2 stofzuiger en 2 Dyson V6 steelzuigers en 1 Dyson absolute. Er gaat snel iets kapot. De borstels draaien niet meer rond, de accu laad niet meer op, het mondstuk rammelt in de houder. Dat is jammer want het gebruik scheelt op zich veel werk in ons sportcentrum. Voor de grote oppervlakken hebben we een professionele stofzuiger van een ander merk. Wij hadden verwacht dat de Dyson steelstofzuigers en de kruimeldieven veel langer probleemloos mee zouden gaan.
Ik heb de Dyson V8 Absolute+ gekocht in de veronderstelling dat hij mijn oude stofzuiger, Philips T500 van 35 jaar oud, zou kunnen vervangen nu we kleiner zijn gaan wonen. Hangt tijdens het opladen keurig aan de muur en neemt weinig plaats in. Dan het gebruik: het gebruik op zich is handig door het ontbreken van een snoer! De werking is echter van korte duur door de bescheiden capaciteit van de accu. Spoedig na aankoop al een nieuwe accu gekregen doch de werkingsduur blijft zeer beperkt. Het zuigen van een kleine auto redt hij al niet. Advies leverancier om altijd de lage snelheidsstand te gebruiken. Dan uiteraard langere gebruikstijd doch (nog) slechtere werking. Na twee maanden in gebruik: stoffilters verstopt!! Hoe kan dit: er zitten toch cyclonen in voor de stofafscheiding?? De filters zijn er puur voor het beschermen van de motor, net als bij elke andere stofzuiger. Het legen van de stofopvangbak gaat gemakkelijk echter, hierbij komt zoveel stof vrij dat je gelijk weer kunt beginnen te zuigen. Kortom: een product om zo spoedig mogelijk van de hand te doen (Marktplaats) en vooral niet overwegen er eentje aan te schaffen. Bespaart een hoop ellende.
Wij hebben 2 hondenl en ons huis is nog nooit zo schoon geweest.
Er is wel 1 nadeel het is verslavend.
Het geeft een kik om de opvangbak te legen en te zien wat je hebt opgezogen.
Groetjes Astrid
Het is een gebruiksvriendelijke steelstofzuiger, handig in huis, ook bij het schoonhouden langs de plafonds. Wij gebruiken hem zelfs voor het cleanen van het interieur van onze auto. Makkelijk zonder snoer werken, dan.
Zuigt alleen als je de stofzuiger van je af duwt, terug blijft het vuil liggen. Vind veel meer stofvlokken in huis dan voorheen toen we een ,gewone, stofzuiger hadden. Bij vol vermogen is de accu dan weer snel leeg. Al met al teleurstellend, mede gezien de prijs. Doet het aanmerkelijk minder goed dan beloofd.
De Dyson V8 voldoet zeker niet aan wat ze beloven, wordt aangegeven dat je 40 min kan stofzuigen maar dat kan alleen in de laagste stand in de hoogste stand is het maar 15 min contact met Dyson gehad zij bevestigen dit ook.
Jammer dat het niet op de doos staat. Zit nu met een stofzuiger waar ik niets aan heb. Voor mij geen Dyson meer