AEG AS52AB18BN Animal 5000 - Steelstofzuigers

AEG AS52AB18BN Animal 5000
AEG AS52AB18BN Animal 5000
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 188,00 Bekijk alle aanbieders
7.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AS52AB18BN Animal 5000 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c**t@z**t.nl02-10-2023

Handig voor een snel en toch grondig rondje stofzuigen

Gekocht omdat deze steelstofzuiger speciaal voor het verwijderen van haren en vuil van huisdieren is. De stofzuiger is makkelijk te hanteren en zuigt grondig alle hondenharen en vuil op. Wat ik zelf prettig vind is dat ik de borstels met een klik uit de zuigmonden kan halen en de lange haren van de hond ( en ook van m’n dochters) die erin zijn gedraaid, kan verwijderen. Hierdoor blijven de borstels goed hun werk doen.Een nadeel vind ik dat ik niet volledig onder de bank kan komen, ook niet met de andere hulpmiddelen. Het is voor mij een handige stofzuiger en kruimeldief voor een snel en toch grondig dagelijks rondje.
Pluspunten
  • Zuigt grondig
  • Goed hanteerbaar
  • Uitneembare borstels
Minpunten
  • Kan niet volledig onder de banken
m**r@g**l.com09-09-2023

AEG AS52AB18BN - Animal 5000 - Steelstofzuiger

Ik het het geluk gehad om deze stofzuiger te mogen testen voor een testpanel. Deze stofzuiger is in mijn ogen helemaal top! De stofzuiger is krachtig, licht en zeer gemakkelijk in het gebruik. Omdat deze zo gemakkelijk te gebruiken is merk ik dat ik (en mijn man) de stofzuiger veel sneller pakken. Even uit de kelderkast pakken, stofzuigen en klaar. Geen gedoe meer met een stekker die je iedere keer van kamer tot kamer moet versteken, om nog maar niet te spreken over de trap en verdiepingen. De stofzuiger gaat lang genoeg mee om een grote woonkamer en trap schoon te maken. Ik ben zeer tevreden!!
m**5@h**l.com06-09-2023

perfect product

Erg blij met de aanschaf van dit product. Hij is erg handzaam, en zeker niet zwaar. Het er uit kunnen halen van de kruimelzuiger is heel erg fijn. Daarnaast hadden we ons geen beter product kunnen wensen met de hondharen die hier in huis rondvliegen. deze zuigt hij met de speciale zuigmond perfect op!
Hannekew04-09-2023

Superfijne steelstofzuiger!

Deze steelstofzuiger is ideaal! Licht in gebruik, maar wel krachtig. hierdoor is het makkelijk om de stofzuiger tussendoor te gebruiken om kruimels of dierenharen op te zuigen. de lamp voorop maakt het makkelijk om te zien waar vuil ligt, de kruimeldief is van de stofzuiger af te halen en makkelijk los te gebruiken. de stofzuiger gaat lang genoeg mee om onze (toch wel grote) woonkamer en trap mee te zuigen. Kortom: ik ben heel tevreden!
Pluspunten
  • zuigkracht
  • licht in gebruik
  • gaat lang genoeg mee
marjan199124-08-2023

fijne stofzuiger!

De AEG animal stofzuiger, is een mooie stofzuiger met een geweldig zuigkracht. De stofzuiger is ideaal doordat er een kruimeldief in zit die los te halen is zodat je even snel wat kleine dingen kunt opzuigen. Perfect! Daarbij zijn er verschillen formaten zuigmonden waardoor je eigenlijk overal bij kan komen. Elke hoek, onder het bed, onder de bank! Door de kracht neemt de stofzuiger ook echt alles mee. Zo heb ik geen kattenharen meer in huis! Jammer genoeg is het wel zo dat de batterij van korte duur is. Er had een grotere accu in deze stofzuiger gemogen (met desnoods daarom meer gewicht). Want na korte tijd is de batterij weer leeg. Ik kan de hele onder verdieping zeker niet stofzuigen in 1x. Dat is wel echt heel vervelend! De stofzuiger maakt geen extreem lawaai. Doordat de stofzuiger uit elkaar kan is deze wel makkelijk op te bergen, helaas wel zonder standaard. Al met al zou ik de stofzuiger wel aanraden voor kleine huishoudens. Maar voor grote niet, omdat de batterij dus erg vaak opgeladen moet worden, jammer genoeg.
Pluspunten
  • krachtig
Minpunten
  • kortere duur
Larissa28-1220-05-2023

Fijne stofzuiger!

Super mooie en fijne stofzuiger! We waren al langer op zoek naar een steelstofzuiger en deze AEG voldoet zeker aan onze wensen! Hij is licht, kan zelfstandig staan en is mooi. Nadelen zijn er zeker maar die worden ook duidelijk van tevoren aangegeven. De stofzuiger kan niet super lang stofzuigen en als het echt vies is dan is hij ook snel vol. De kracht is prima, beweegt ook heel soepel. En het lampje en de kruimeldief zijn super handig!
Pluspunten
  • licht
  • mooi
  • kruimeldief
  • lampje
Minpunten
  • kan er niet uren mee stofzuigen
  • snel vol
  • prijs
Legowes08-05-2023

Goede stofzuiger, heel fijn in gebruik

Ik heb dit product gekocht voor een testpanel. Ik had toevallig een nieuwe stofzuiger nodig en deze zag er goed uit. Wij hebben hiervoor een Bosch steelstofzuiger gehad, eentje in de iets goedkopere categorie. Deze is weliswaar ietsje duurder maar voelt al gelijk steviger aan. Bij gebruik valt gelijk op dat de zuigkracht aanzienlijk beter was dan we gewend waren. De hulpstukken voor op de kruimeldief zijn voor ons ook reden geweest om deze stofzuiger aan te willen schaffen en te testen. Deze zijn erg handig. De zuigkop beweegt ook erg fijn bij het stofzuigen. Bochten maken gaat heel makkelijk, soms zelfs een klein beetje te makkelijk. Batterijduur is zoals beschreven. Op de lagere van de 2 standen gaat ie uiteraard langer mee. Nadeeltje is wel dat die op de hoogste stand begint, wij gebruiken liever de iets zachtere stand. Onderhoud is ook gemakkelijk, al laat het kleine schoonmaakborsteltje aan de kruimeldief zich niet echt makkelijk pakken. Al met al heeft deze stofzuiger veel meer voor- dan nadelen voor ons. Goede stofzuiger voor deze prijs!
Pluspunten
  • Stevig
  • Makkelijk draaiende zuigkop
  • Uitneembare kruimeldief
  • Lampje op zuigkop
  • Krachtig
Minpunten
  • Begint gelijk op hoogste stand
i*******@o**********30-04-2023
Ik heb deze AS52AB18BN Animal 5000 Steelstofzuiger nu een aantal weken in mijn bezit. De stofzuiger is erg handig, want je kunt hem ook gebruiken als kruimeldief. Daarnaast is de stofzuiger erg krachtig, hij zuigt het vuil makkelijk weg. Ooknisnde stofzuiger erg makkelijk te legen en opladen is ook makkelijk, omdat je alleen de kruimeldief maar op de lader hoeft te leggen. Wel vind ik het een nadeel dat de batterij niet zo lang mee gaat, maar over all is mijn mening wel positief. Ik zou de stofzuiger niet meer willen missen in mijn huishouden.