De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AP71UB14DB op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Wat een verademing om een iets duurdere stofzuiger te hebben dan een goedkope van bijvoorbeeld de Lidl. De stofzuiger is erg prettig in gebruik. Ik woon in een appartement en daarin is het erg prettig in gebruik. Montage van de standaard aan de muur is ook vrij makkelijk. Enige nadeel bij het monteren is dat de twee schroeven niet worden meegeleverd.
Gebruik van de stofzuiger is prettig. Zeer goede zuigkracht, schakelt makkelijk over van laminaat naar vloerkleed. Zuigkracht past hij hier automatisch op aan. Ook zeer makkelijk om de zuigmond te vervangen en bijvoorbeeld even achter de bank te stofzuigen. Het opvang bakje is niet heel groot waardoor je hem wel redelijk vaak moet legen. Al met al zeer tevreden over dit product. Voor mij is de batterij ook voldoende omdat ik in een appartement woon. Ik kan me voorstellen dat als je een eengezinswoning hebt dat het dan niet voldoende batterij is.
De AEG steelstofzuiger geef ik een 6 omdat hij op zich doet wat hij moet doen, maar het is een erg basic product. Voor wie van eenvoud houdt, is dit een goede keuze. Hij heeft 3 standen en als je het aanzet gaat hij op auto. Dan lijkt hij veel vermogen te verbruiken en er staat niet in hoeverre auto stand 1,2 of 3 is. Er zitten een aantal hulpstukken bij. Ook een om een hoek aan te brengen zodat je 90 graden kunt buigen. Verder manoeuvreert hij prima. Hij zuigt ook goed op. Het reservoir is snel vol maar wel eenvoudig schoon te maken. Het handvat houdt niet echt fijn vast. Wij hebben ook een steelstofzuiger van Bosch. Die is veel geavanceerder, houdt fijner vast, zitten handigere hulpstukken bij en maakt een meer gedegen indruk. En die is een stuk goedkoper. Daarom geef ik de steelstofzuiger van AEG een 6. Het kan beter en voor minder geld.
Deze steelstofzuiger voldoet aan onze verwachting. De zuigkracht is top, zowel voor harde vloeren waaronder pvc en plavuizen maar ook op tapijt doet hij, wat hij moet doen. We hebben op de eerste verdieping vrij stug en slijtvast vloerbedekking liggen. Mijn lange haren en die van mijn 2 dochters lijken soms als een spinnenweb vast te zitten. Maar doordat er in de grote zuigmond een draaiende borstel zit krijgt deze stofzuiger de haren er met gemakt uit. Onze grote dyson krijgt dit niet voor elkaar. Je haalt heel makkelijk de draaide borstel uit de mond en zo kan je het vastzittende haar losmaken. Het loshalen van het opvang reservoir is ook erg simpel. De beide filters kun je onder de kraan uitspoelen en laten drogen. Onwijs gebruiksvriendelijk! De handleiding is echt een eitje om te lezen. 1 nadeel.. ik mis de (platte) zuigmond om de bank of stoelen even uit te zuigen. Deze is er wel bij te verkrijgen en gaan we dan ook zeker aan schaffen!
Ik heb de stofzuiger enkele weken geleden ontvangen en sindsdien regelmatig kunnen gebruiken in huis.
Wat vooral opvalt is zijn lage gewicht (ik meen iets van een dikke 2 kg) wat voor ons ook de reden was om hem aan te schaffen en na het testen aan mijn schoonvader te geven. Voor hen een welkome aanvulling als vervanger van de traditionele stofzuiger.
Zuigkracht voldoet, ondanks de lange haren van m’n vrouw die erin komen. Alle voorkomende standaard vervuiling wordt moeiteloos opgezogen.
Het plafond er mee reinigen heb ik niet gedaan, maar zal ook prima te doen zijn door het lage gewicht.
Al met al een goede keuze, alhoewel ik een kleine €400 wel een hoop geld vindt
Ik heb deze stofzuiger aangeschaft om te testen.
Hij ziet er degelijk uit en voelt ook degelijk ondanks dat hij niet zwaar is.
De stofzuiger is zeer wendbaar en je kunt er gemakkelijk mee onder het bed, bank en kast komen.
Dat hij draadloos is vind ik echt een groot voordeel zo kun je gemakkelijk bewegen door de hele ruimte en tevens de trap ermee zuigen.
Zuigkracht is prima.
Lichtjes op voorkant zuigmond is erg handig voor bij de plinten en hoekjes.
Hij past zelf het zuigvermogen aan, als je van een pvc vloer overgaat naar vloerbedekking.
Tevens is het schoonmaken en legen van het opvangreservoir een koud kunstje,
Wat ik als minpuntjes zie is dat de accu vrij snel leeg is, en dat hij niet zelfstandig kan staan.
Tot nu toe zeer tevreden met deze steelstofzuiger
Mijn eerste ervaring met een steelstofzuiger, maar ik kan nu al niet meer zonder. Wij hebben sinds een aantal maanden een hond, wat één van de redenen was om een steelstofzuiger te proberen. Hij is maar twee keer per jaar in de rui, maar desondanks verzamel ik elke stofzuig beurt veel haren.
Zeer lichte uitvoering, waardoor het makkelijk en wendbaar is in gebruik. Automatische aanpassing aan gladde vloer en mat/tapijt, dus geen geklooi met knopjes maar moeiteloze overgang met zuigen.
Nadeel is het kleine reservoir waardoor deze snel vol zit. Daarentegen is de bak wel heel snel en makkelijk geleegd. Kortom een aanrader!
Ten eerste is de zuigkracht van deze stofzuiger indrukwekkend. Hij is perfect voor het reinigen van tapijten, houten vloeren en andere oppervlakken. Het apparaat heeft verschillende instellingen voor de zuigkracht, zodat je deze kunt aanpassen aan het type oppervlak dat je gaat schoonmaken.
Daarnaast is de AEG AP71UB14DB stofzuiger zeer eenvoudig te gebruiken. Het apparaat is lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor het schoonmaken van elke hoek van de kamer een fluitje van een cent is. Het feit dat deze stofzuiger draadloos is, maakt het nog gemakkelijker om te gebruiken zonder enige beperkingen.
Een ander kenmerk van deze stofzuiger is de extra PetPro+ accessoire. Deze tool is speciaal ontworpen om het verwijderen van huisdierenhaar en ander vuil van tapijten en andere oppervlakken nog gemakkelijker te maken. Ik heb huisdieren en het is fantastisch om te zien hoe goed deze tool werkt. Het maakt het schoonmaken van mijn huis zoveel eenvoudiger en efficiënter.
Tot slot wil ik graag benadrukken dat de AEG AP71UB14DB stofzuiger een uitstekende kwaliteit heeft. Het apparaat voelt solide aan en ik ben ervan overtuigd dat deze stofzuiger jarenlang meegaat. Ik zou deze stofzuiger zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en gebruiksvriendelijke draadloze stofzuiger met de extra PetPro+ accessoire. Ik geef deze stofzuiger een beoordeling van 4,8 op een schaal van 5!