De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AP71AB14UG Animal 7000 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Hele krachtige en lichtgewicht steelstofzuiger. Ik koppel het bovenstuk vaak los en heb dan een soort van kruimeldief. Je pakt hem er makkelijk even bij, m'n huis wordt nu echt veel vaker gezogen. Zeker de trap is geen opgave meer. Apart mondstuk voor (in mijn geval katten)haren werkt ook heel goed. Het bakje waar het stof in komt, is snel vol. Maar je ziet ook heel goed wat je opzuigt, ik vind dat fijn. Wat ik niet meer zou willen missen, is de automatische zuigkrachtaanpassing. Je gaat echt moeiteloos door van houten vloer naar tapijt. Kortom, een hele fijne stofzuiger die er ook nog eens mooi uitziet. Blij mee.
Deze steelstofzuiger heb ik sinds een paar weken in huis om te testen. Ik ben zeer tevreden over deze steelstofzuiger. De stofzuiger is een echte lichtgewicht dat vind ik echt super. Zo kan ik makkelijk de hele benedenverdieping zuigen zonder last van mn armen te krijgen. De steelstofzuiger heeft een goede zuigkracht. Zand, stof, blaadjes en kruimels zijn geen probleem voor deze steelstofzuiger. Het enige nadeel vind ik alleen dat je de oplader aan de muur moet maken.