Ik mocht deze draadloze stofzuiger testen, op zich ben ik tevreden over het gebruik maar zou hiervoor niet de koopsom betalen dat gevraagd wordt.
Voordelen van het product:
Gemakkelijk in elkaar te zetten, ook makkelijk om te bouwen van lange steel stofzuiger naar een kruimeldief met verschillende kopjes. Heeft twee standen, normaal zuigen en hard. Ook een zachte borstel die je erop kan zetten voor andere oppervlakten die niet mogen beschadigen. Met deze stofzuiger heb je veel bewegingsvrijheid, met je hand stuur je de kop naar links/rechts. Gemakkelijk onder de bank of andere meubels te komen. Het systeem om op te hangen is handig en je klikt de stofzuiger er makkelijk in. Er zit een lampje voorop de stofzuiger dus je kan wel altijd goed zien waar en wat je zuigt. De stof zak binnenin in gemakkelijk te plaatsen en gemakkelijk (zonder stofwolk) te deponeren.
Nadelen vond ik:
Het sturen naar links en rechts gaat soms stroef, met mijn eigen stofzuiger kan ik ook van links naar rechts even bewegen (als je langs de plint gaat Bijv.) en met deze kan dat niet, je moet dan echt van voor naar achter bewegen en dan dus sturen. Daarom zelf kleine kop er maar opgezet bij randen/plinten. Omdat bij randen de stofzuiger niet alles opzoog moest hem dan op de harde stand zetten, dit houdt de Quinyo voor een paar minuten vol, maar dan is die ook leeg. Ik heb een woning van 45m2 en dit heb ik niet helemaal kunnen zuigen op de harde stand. Blijkbaar is deze stand niet voor standaard gebruik bedoeld. Dus ik hing hem aan de lading en ben pas later de badkamer gaan doen. Niet heel handig als je maar kort de tijd hebt om schoon te maken. Hij was wel snel weer opgeladen (+/- 30 min).
Wat mij wel stoorde was dat mijn lange blonde haren rondom de borstel gewikkeld werden, bij mijn eigen stofzuiger pluk ik deze van de borstel en zuigt die ht weg, maar nu kan dit dus niet, dus mijn haren blijven daar rondom zitten totdat ik dit eraf knip ofzo?
Na enige tijd gebruiken wordt het ook wel zwaar voor je hand/pols. Niet aan te raden voor mensen met zwakke polsen dus. En als laatst is de lange steel niet verstelbaar, maar er zijn natuurlijk bijgeleverde kopstukjes dus voor ieder wat wils.
- MogelijkhedenGoed
- GebruiksgemakVoldoende