Meest populaire keuze
Bekijk product 7.7(40)
Swirl Quinyo Everlast - Steelstofzuigers
Swirl Quinyo Everlast - Steelstofzuigers
Eye catcher onder de stofzuigers
Na dit product een tijd te hebben getest, kunnen we zeggen dat we deze stofzuiger zouden aanraden. De zuigkracht van de stofzuiger heeft ons verbaasd. Stof en ander vuil wordt gemakkelijk opgezogen. De lichtjes helpen daarbij ook, stof is zo veel duidelijker zichtbaar, vooral wanneer het wat meer donker is.
Een pluspunt voor ons is dat de zak gemakkelijk te vernieuwen is. Ideaal was geweest dat de stofzuiger helemaal geen zak zou hebben, maar dat heeft dit product nog wel.
Wij vinden dit product ook een eye catcher vergeleken met andere stofzuigers. Bij ons hangt deze dan ook gewoon in de hal in plaats van in een kast.
Een minpunt voor ons is het lawaai. Stofzuigen met muziek aan op de radio heeft geen meetwaarde. De muziek komt niet boven het geluid uit. Dit is te vergelijken met onze stofzuiger met snoer.
Dat dit product snoerloos is, maakt het vrijer om te bewegen en maakt ook dat wij gemakkelijker de stofzuiger pakken. Echter is het product zelf niet zo flexibel. Wij moeten moeite doen om te draaien, dit gaat niet soepel.
Pluspunten
- Gemakkelijk erbij te pakken
- Design
- Sterke zuigkracht
- Snoerloos
- Accuduur
Minpunten
- Geluid
- Flexibiliteit
Praktische steelstofzuiger
Met veel plezier heb ik deze stofzuiger de afgelopen weken getest! Het grootste pluspunt van deze stofzuiger is natuurlijk dat je geen gedoe meer hebt met het snoer, je kunt gewoon lekker aan de slag zonder dat je steeds een stopcontact moet zoeken of de kabel net iets te kort is. Daarnaast is de Swirl lekker wendbaar en zijn de lichtjes aan de voorzijde van het zuigmondje echt heel fijn. Zo zie je zelfs als het donker is het stof liggen!
Van de stofzuiger is eenvoudig een kruimeldief te maken, alleen vind ik hem dan best zwaar in de hand liggen.
De stofzuiger is handig op te bergen/hangen zodat hij tegelijkertijd kan opladen. Helaas duurt dit opladen wel zo'n 3 uur, best lang dus! Jammer genoeg kun je ook niet zien hoe ver het opladen al is. Qua geluid is het iets stiller dan een normale stofzuiger, maar het is niet zo dat je nog gewoon radio kunt luisteren tijdens het stofzuigen.
Ik heb de zuiger op diverse ondergronden (PVC, tapijt en tegels) getest en dat werkt prima! Ik ben dus al met al redelijk tevreden over deze steelstofzuiger.
Aangenaam verrast!
Ik heb de Swirl Quinyo Everlast gedurende enkele dagen mogen testen en ik heb er van genoten.
Voor ergonomisch gebruik scoort ie 10/10. Het is een lichtgewicht waarmee ik vlotjes over allerhande oppervlakken reed, tegelvloer, tapijt, leren zetel ... geen probleem. Ook zonder steel en met het opzetstuk voor plinten kon ik gemakkelijk met één hand stofdraden en spinnenwebben opzuigen. Voor het verwijderen van een opzetstuk moet je wel iets meer kracht zetten.
Qua zuigkracht heeft ie me aangenaam verrast. Hij moet zeker niet onderdoen voor mijn steelstofzuiger met snoer, en deze zuigt enorm goed. Alleen hondenhaar zorgt voor een probleem. Niet zozeer het opzuigen, maar bij een nieuwe stofzuigerzak stapelen ze zich op aan de ingang van de zak waardoor hij niet meer zuigt. Dit moet je dan manueel dieper in de zak duwen en vanaf dan werkt ie weer prima, ook het hondenhaar wordt zonder probleem dieper opgezogen.
Qua geluid is ie in normale stand stiller dan mijn stofzuiger, maar in boost-stand gaat ie wel tekeer, gelukkig nog zeer draaglijk voor het gehoor.
Met één accu heb ik 45 minuten in normale stand + 5 minuten in boost-stand kunnen stofzuigen. Dit vind ik best goed omdat ik het volledige gelijkvloers heb kunnen stofzuigen, gebruik makend van de gewone borstel, de hondenhaarborstel en het plintopzetstuk. Het opladen van de accu duurt 3 uur en dat viel tegen omdat er maar één accu was meegeleverd.
Globaal gezien ben ik zeer tevreden en blij dat ik deze heb mogen testen. Voor mij geen stofzuiger met snoer meer.
Pluspunten
- Ergonomie
- Zuigkracht
- Accuduur
Minpunten
- Oplaadtijd accu
- Hondenhaar (bij ingebruikname nieuwe zak)
Echte krachtpatser
Het is een prachtige stofzuiger zuigt heel krachtig vooral om dat er twee standen op zitten het is en echte kracht patser. Zuigt alles goed op ook de korrels van de kattenbak ook de kattenharen van de matten zuigt hij goed op. Met de bijbehorende onderdelen kom je echt in ieder hoekje op de grote borstel zit ook verlichting en dat is ideaal voor de donkere plekjes in huis. Hij zuigt probleemloos over alle ondergronden Laminaat, tegels, dik tapijt het is allemaal geen probleem je zuigt met plezier en ligt ook lekker in de hand. Wij raden dit product zeker aan het is echt wel zijn geld waard
Pluspunten
- Krachtig