De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 60 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS61113 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Handige stofzuiger, goede zuigkracht en mooi kliksysteem.
De stofzuiger is handig in gebruik, zuigt goed en is handig en snel in en uit elkaar te klikken. Dat zorgt ervoor dat hij makkelijk kan worden opgeborgen. Alleen het oplaadsysteem was even uitzoeken aan het begin, maar als je daar even voor gaat zitten wijst het zich ook vanzelf.
prijs kwaliteit is super zeer licht en handig in gebruik de accu gaat lang op vol vermogen mee zijn super blij met deze aankoop beveel dit apparaat een ieder aan
Wij zijn op leeftijd, de stofzuiger mag niet te zwaar zijn voor ons. Deze is heel goed te hanteren door ons. Zuigt prima het stof en kruimels op. Goede aankoop
Maakt alle oppervlakken goed schoon. Ligt goed in de hand en is stil. De hond blijft tegenwoordig rustig liggen als ik stofzuig waar hij voorheen wegrende. Het apparaat is makkelijk te reinigen en makkelijk op te bergen. Top stofzuiger!
Was op zoek naar een praktisch te gebruiken draadloze steelstofzuiger welke makkelijk op te bergen was en voldoende zuigkracht heeft. Inmiddels een paar dagen gebruikt zijn er erg tevreden over.
Deze steelstofz. heeft 2 standen. Flexibel te gebruiken. Ik ken de buren niet. Maar met de overlast/geluid valt het wel mee !
Makkelijk op te hangen in de kelder. Telkens snel toe te passen, een snelle verwijdering van haartjes van huisdier; poes of hondje. Niet te zwaar. Ook als klein apparaat zonder steel makkelijk. Een aanwinst in je woning, een kind kan er mee omgaan. Snelle en goede beweging in alle hoeken en kantjes, en houd je hem omhoog verschoond hij alle wandjes. Snel je huis weer aan kant. ik schud hiermee het merk Bosch de hand! Al zoveel revieuws gelezen,ik hoop dat ik eens bij zo'n ontwerp vh volgende apparaat bij mag wezen!
goede accuduur / licht gewicht makkelijk op te bergen
Het product heb ik nu 2 dagen in gebruik en bevalt prima ,na wat onderzoek op internet om diverse producten en opties en prijs te vergelijken kwam ik uit op de bosch .Sterk degelijk praktisch .Heb nu al 4 apperaten van bosch in gebruik en dat bevalt mij goed .Kwaliteit en prijs waren ook goed vanwege de actie van de makro het was daar een winstpakker . Het is licht in gebruik ideaal met een hond om overal bij te kunnen en de flexibele slang ,hulpstuk is echt top voor al die moeilijke plaatsen .