Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,8 liter
Aantal functies
20
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luca 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel en zeer betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

8,0
Als je op zoek bent naar een multifunctioneel apparaat tegen een betaalbare prijs, dan is deze Quickchef een prima keuze. Naast de basis functionaliteiten die je van een staafmixer verwacht, beschikt deze uitvoering o.a. over een handige ijscrusher. Hiermee vermaal je binnen enkele seconden ijs tot brokken of zelfs tot fijne sneeuw als je langer maalt. Het klopt dat het apparaat wat geluid maakt, maar dat is logisch, je bent immers aan het mixen, pureren of crashen, dat veroorzaakt natuurlijk het nodige geluid. Het apparaat heeft verschillende standjes, standaard staat hij bij mij altijd op vol vermogen, maar als je een tornado in je soeppan wil voorkomen, zet hem dan wat zachter. Het apparaat ziet er goed en robuust uit en is makkelijk schoon te houden. Vrijwel alle onderdelen kunnen in de vaatwassen, behalve de motor (logisch) en het deksel van de hakmolen. Als je een onderdeel kwijtraakt, zoals bij mij het geval was, dan kun je deze bestellen bij Tefal, Levertijd is wel vrij lang, want het spul moet uit Frankrijk komen. Kortom; prima apparaat en prijs.

Pluspunten

  • Robuust
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Deksel hakmolen niet waterdicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carelvw 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig en goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

8,0
Met deze prijs vind je geen veelzijdiger alternatief. Qua prijs kwaliteit is dit echt top. Je kan er soepen en sauzen mee maken en zelfs crushed ice voor je Mojito's. Het is simpel in gebruik en makkelijk uit elkaar te halen voor de afwas.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Imke 25-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veel kracht fraai design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

8,0
Het werd tijd om onze oude staafmixer te vervangen en om overtuigd te zijn voordat ik de aankoop deed heb ik deze Quickchef getest.
Toen het moment aanbrak dat het pakketje bezorgd werd heb ik het direct geopend en het uiterlijk verraste me positief. Het is een heel mooie kleur en hij ziet er erg degelijk uit. Leuke gegolfde rand aan de staafmixer, handige stabiele kom en leuke verlicht randje.
Dezelfde avond heb ik eerst slagroom geklopt dat ging vooral sneller dan ik gewend was en het viel me op dat er veel power zit in het apparaat.

Het aantal standen is reuzegroot je kunt echt voor alles een ideale stand vinden en tijdens bewerkingen terugschakelen wat echt fijn is.

Na de slagroom ben ik tomatensaus gaan maken en de hete brei was met de mixer in no time perfect glad dus ook dit klusje ging snel en het resultaat was dik in orde.

Al met al zijn de resultaten van de accessoires hier prima!

Alleen is de bediening vrij zwaar je moet de knop met veel kracht bedienen en blijven bedienen. Het is niet een kwestie van aan blijft aan totdat je zelf uitschakelt
Dat vind ik echt een nadeel.

De lengte van de mixer met garde is vrij lang. Hierdoor lijkt het minder makkelijk stuurbaar al wordt het totaal niet minder stabiel.

Ook het gemis van een uitgebreide beschrijving vind ik een minpuntje. Het is toch wel erg handig om wat ideeen mee te krijgen wat je met welk hulpstuk kunt doen of zou kunnen doen.

Pluspunten

  • Power
  • Flink aantal standen
  • Design

Minpunten

  • Lengte mixer met garde
  • Moeilijk bedienbare knop
  • Gemis uitgebreide beschrijving

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

rickkert 23-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

knap apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

9,0
goede avond,

Momenteel test ik Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer, dit is een fijn en handzaam apparaat gebruiksvriendelijk. doordat de set zo uitgebreid is kun je er zo goed als alles mee doen. In de doos zitten naast het standaard mixaccessoire ook een garde een kom en icecrucher. Ook de kom is superhandig die heeft een stabiele vorm en zat niet snel terwijl er met enige power gewekt wordt omvallen. Zelf ben ik erg blij met de icecrucher, Deze gebruik ik vaak voor het maken van cocktails. Hij is ideaal voor een kleine keuken dit komt doordat bijna alles is mee geleverd. Ook over de prijs ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • disign
  • maakt niet veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilonka78 23-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige keukenhulp

Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

8,0
Een zeer mooie, en krachtige staafmixer, waarbij diverse elementen zijn toegevoegd, zodat het een erg veelzijdig apparaat is, wat voor vele toepassingen te gebruiken is. Het maken van sauzen, maken van soepen, fijnhakken van kruiden, crushen van ijs, en ga zo maar door. De staafmixer heeft diverse standen, waardoor je zelf kunt kiezen hoe fijn iets wordt, en hoe snel dat gaat. Het is erg gemakkelijk schoon te maken en de onderdelen passen in elkaar zodat het niet al te veel bergruimte nodig heeft. Al met al een zeer goede keukenhulp, waar ik erg blij mee ben!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden vanwege de hulpstukken
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 23-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer, wel korte snoer

Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

7,0
Hele fijne staafmixer, deze Tefal Quickchef HB65KD. Enorm krachtige motor en scherpe messen zorgen ervoor dat je in een mum van tijd van alles pureert, hakselt of crusht. De ice crush is ook echt fijn voor het makkelijk crushen van ijs voor cocktails bijvoorbeeld. Ideaal voor de feestdagen. Fijn is ook dat hij in de vaatwasser gereinigd kan worden, wat veel tijd scheelt. Twee nadelen zijn de korte snoer en dat je de knop voor power vrij stevig in moet drukken.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Scherpe messen
  • Multifunctioneel
  • Kan in de vaatwasser

Minpunten

  • Kort snoer
  • Knop hard indrukken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Sammie 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over dit product van tefal. Ik heb het nu een tijdje in huis en kan wel zeggen dat ik het vaak gebruik, ik maak er niet alleen soep mee maar je er kan ook noten mee hakken. Verder is het product erg krachtig want er is wel spake van 1000 watt. Verder vind ik het product qua prijs kwaliteitsverhouding echt niet duur. Ik ben erg tevreden met het product en zou het ook zeker aanraden aan anderen.

Pluspunten

  • Goede koop
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jp van hoorn 20-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische kookhulp voor in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

10,0
Wat een fantastisch apparaat voor een zacht prijsje.
We waren op zoek naar een apparaat dat de keukenmachine kon vervangen. Deze staafmixer mixt, hakt, klopt en crusht. En dat is een groot voordeel want hij is erg compact en neemt niet veel ruimte in beslag.
In een handomdraai heb ik tegenwoordig een lekkere soep of saus gemaakt. Omdat hij zo klein is pak je hem sneller. De saus van de lasagne maken we zelf, dat doet ie perfect. Maar ook slagroom is zo geklopt. Wat ik ook erg handig vindt is dat alle onderdelen die echt vies worden in de vaatwasmachine kunnen, we hoeven het dus niet meer met de hand af te wassen.
De onderdelen zijn eenvoudig te koppelen, waardoor je snel kan beginnen. En het apparaat is lekker licht.
Onze conclusie is dat we erg blij zijn met deze staafmixer, hij voldoet aan alle verwachtingen. We raden hem dan ook zeker aan!

Pluspunten

  • Vaatwasbestendig
  • Doet wat ie moet doen
  • Prima design

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luca 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima en betaalbare keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

8,0
Als grote fan van Tefal en keukenapparatuur wilde ik ook dit apparaat graag toevoegen aan mijn keukenassortiment. Het is namelijk een veelzijdige en zeer betaalbare keukenhulp die dankzij de extra accessoires eigenlijk niet mag ontbreken. De hakmolen en de ijscrusher zijn mijn favoriet. Met de hakmolen kun je in slechts enkele seconden groenten, noten en andere ingrediënten hakken. Vrijwel alle onderdelen zijn vaatwasser bestendig, maar let erop dat je de bovenkant van de hakmolen niet in de vaatwasser of onder de kraan houdt, deze is namelijk niet waterdicht.

De ijcrusher is heel handig om erbij te hebben. Je vermaalt ijs tot sneeuw in slechts enkele seconden. Vanwege veiligheid zit er een slip-functie op, mochten de messen blokkeren, dan slipt de grip zodat je niets beschadigd. Ik merk dat hij in mijn geval redelijk vaak in de slip schiet ook al begrijp ik niet altijd ‘waarom’ dat gebeurd. Er zit volgens mij altijd iets ‘vast’.

De garde is handig, maar de wattage is niet hoog genoeg om bijvoorbeeld eiwitten tot mooie stevige pieken op te kloppen. Kloppen gaat natuurlijk prima, maar verwacht geen wonderen.

Kortom, een prima apparaat voor een niet al te hoge prijs. Handige hulpje in de keuken!

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • compact

Minpunten

  • klopt niet stevig genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jean 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Quickchef Ice Crush HB65KD - Staafmixer

Algemene score

10,0
Een gemiddelde keuken is te klein voor grote apparatuur, zo ook die van ons.
Deze, mooi uitziende mixer, snijder en crusher is compact, past in elke keukenlade.
De blender is bijzonder prettig in gebruik, door de vele snelheden en de turbo voor
alles te gebruiken. Je haalt hem door je broccolisoepje, even afspoelen en dan je chocoladesaus. Alles snel en super mooi gepureerd. In de bijgeleverde kom kan je uitjes snijden, kruiden mixen. Alles in een keer bij elkaar bijv ui, knoflook en kruiden.
De ijscusher is leuk voor gezonde smooties, nu nog niet veel gebruikt voor crushed ijs maar dat komt van de zomer. De onderdelen zijn makkelijk te bevestigen en behalve mooi is het ook van een mooie kwaliteit.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Sterk
  • Eenvoudig op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer