Braun MQ 3135 WH Sauce - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
wit, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3135 WH Sauce op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ineke 06-11-2019
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Ik vond de vormgeving erg goed. In gebruik overtreft het apparaat mijn verwachtingen. Ben er heel blij mee.

Reageer

Yuksel 17-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

10,0
Deze mixer is zeker een goede aankoop voor ouders die de nodige fruit- en groentehapjes zelf klaarmaken. Dankzij de grote hakmolen kan je makkelijk een grote portie klaarmaken. Elk onderdeel klikt makkelijk los en aan elkaar.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuksel 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

10,0
Deze mixer is zeker een goede aankoop voor ouders die de nodige fruit- en groentehapjes zelf klaarmaken Dankzij de grote hakmolen kan je makkelijk een grote portie klaarmaken. Elk onderdeel klikt makkelijk los en aan elkaar.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, solide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Het is een degelijke staafmixer, perfect voor dagelijks gebruik. Ik heb voor deze staafmixer gekozen vanwege de metalen blendervoet en de relatief grote mengbeker voor een prima prijs.

Pluspunten

  • metalen blendervoed
  • grote mengbeker
  • aparte turboknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergers 28-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaring, degelijk product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
De vorige na 15 jaar versleten. Gezien deze goede ervaring weer een nieuwe Braun staafmixer gekocht. Degelijk product, ligt goed in de hand en anti spat voet werkt. Ook de nieuwe hakmolen bevalt prima en heeft een lekker groot volume.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angel 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Mixt super snel. Blijven geen klontjes achter. Het is een top apparaat. We zijn er blij mee en raadt hem aan!

Pluspunten

  • Veel standen
  • Hoog wattage

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anika 16-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super product van hoge kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

10,0
Al ruim 15 jaar tevreden met de Braun staafmixer Ik had al een vergelijkbare set, en heb deze er nu bij gekocht. Dit maakt gezamenlijk koken nog gemakkelijker. Wat ik echt fantastisch vind is dat de onderdelen over en weer te verwisselen zijn, en past altijd. Ook kun je nog steeds onderdelen kopen. Echt een top product, van zeer goede kwaliteit en service!

Pluspunten

  • Kwalitatief product, goede resultaten
  • Gaat echt jaren mee
  • Onderdelen passen ook op andere braun staafmixers
  • Gemakkelijk extra onderdelen bij te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juup 08-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer met extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Na jarenlang intensief gebruik heeft mijn vorige braun sraafmixewr het begeven. Ik heb expres bijna dezelfde gekocht. Vooral het bijgeleverde hakmolentje is ideaal: ook harde dingen als noten zijn geen probleem. De voet van de staafmixer is ook erg goed. Geen gespetter.

Pluspunten

  • geen spetters
  • krachtige hakmolen
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer MQ3137

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Zo'n tien jaar geleden een nagenoeg zelfde model staafmixer met toebehoren gekocht. Nu - na veelvuldig (lees: bijna dagelijks) gebruik - was deze toe aan vervanging werd het de MQ3137

Pluspunten

  • niet opspattend
  • niet vacuüm
  • accessoires eerder model passend op huidig model

Minpunten

  • Witte kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 19-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Ik kocht dit model staafmixer omdat ik erg veel vertrouwen heb in Braun.
Altijd fijn om mee te werken en goed schoon te maken.

Pluspunten

  • compact
  • goed te hanteren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Gils 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Materialen zijn goed en stevig, voelt lekker in de pols en doet gewoon wat het moet doen: lekker alle vitamientjes met elkaar mixen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharina 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat een goede ervaring heb met mijn oude braun staaf mixer. Deze heb ik bijna twintig jaar heel vaak gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elles 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soeper!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

7,0
We maken thuis veel soepen. Deze mixer werkt daar echt super voor. En hij spat niet zo als andere mixers. Scheelt veel vlekken ; )

Pluspunten

  • snel
  • spat niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wieke 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherp mesje, groot genoeg bakje, fijne grip

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Tot nu toe alleen nog maar de food proccesor functie gebruikt. Die werkt prima, ik had het snel fijngemalen. Het mesje is wel echt vlijmscherp, daar kwam ik op de verkeerde manier achter, namelijk in mijn vinger, ik was bij mijn oude mixer niet meer gewend om voorzichtig met dat mesje om te gaan. Maar in principe is het wel een goed punt uiteraard, maar wees er dus wel voorzichtig mee. Verder hield de mixer fijn in de hand, niet te zwaar en comfortabel als je er even mee moet staan mixen. En het bakje van de food processor was ook groot genoeg, 500 ml.

Pluspunten

  • Fijne grip
  • Bakje food processor goede maat
  • Scherp

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Braun staafmixerset 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

8,0
Wat een verademing. In vergelijking met de Braun is mijn oude staafmixer een luidruchtig hobbelpaard. De Braun is stil, snel, en spettert niet. Een prima staafmixer.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Spettert niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

"Paul de Groot 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3135 WH Sauce

Algemene score

9,0
Krachtige motor, geen overbodige accessoires, ligt goed in de hand, aandrijfas lijkt robuuster dan andere merken

Pluspunten

  • krachtige motor
  • degelijke aandrijfas
  • ligt prettig in de hand

Minpunten

  • geen deksel voor "chopperbakje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer