Philips 5000 series HR2682/00 - Staafmixer - 1200W - Zwart/RVS

Philips 5000 series HR2682/00 - Staafmixer - 1200W - Zwart/RVS

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 48,99Bekijk alle aanbieders
w************@g********27-12-2024

Onmisbare hulp in de keuken!

Ingeschreven op dit product omdat mijn huidige staafmixer aan het einde van zijn levensduur is. Bij het uitpakken valt meteen op hoe stevig de staafmixer aanvoelt. De staafmixer is heel eenvoudig te bedienen met de snelheidsschakelaar. De knop is in te drukken naar gelang de snelheid en vermogen benodigd is. Het demonteren van de onderdelen gaat eenvoudig met een druk op de knop. In de geleverde set mis ik wel eigenlijk een beker waarin je kunt blenden. De oude staafmixer had een beker erbij geleverd waar je de staafmixer op kunt plaatsen en dingen kunt blenden. Het ontwerp is goed doordacht, het apparaat ligt comfortabel in je hand en tijdens gebruik spettert er nauwelijks iets. De soep spetterde ietwat, maar dat komt vooral doordat je de mixer wat schuin moet houden om alle stukje goed te blenden. Schoonmaken is eveneens een fluitje van een cent. Even blenden in een sopje en daarna demonteren, afspoelen en drogen. Deze staafmixer is echt een onmisbare alledaagse hulp in de keuken.
Pluspunten
  • Stevig ontwerp
  • Snelheidsschakelaar
Minpunten
  • Snoer
  • Accessoires welke zijn meegeleverd