Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Quickchef staafmixer HB6568 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Al een tijdje in bezit. Het onderdeel waarmee je snijdt en klopt kan niet in de vaatwasser. Doe je dit wel, dan scheurt het gedeelte waarmee je hem vastzet op de ‘motor’ en dan is het apparaat nagenoeg niet meer te gebruiken.
Erg jammer, nu dus weer op zoek naar een nieuw apparaat dat wel in de vaatwasser kan, gemak dient dit mens.
Ik heb dit product gekocht en ben er zeer tevreden over.
1- Gemakkelijk te gebruiken.
2- Effectief voor alle soorten gebruik.
Ik raad het ten sterkste aan
Wat een top ding!!!! ik raad hem aan iedereen aan.
De staafmixer spettert niet, ideaal voor de soep.
In de molen fijn je groeten snipperen.
Ik ben helemaal bij!!!
Ik vind het een prima product.
Ik zocht een apparaat wie dadels en vijgen in kleine stukjes kan hakken.
Het werkt boven verwachting goed, het kan niet beter. Dus ik vind deze staafmixer/hakmolen, met zijn kracht van 1000 watt een uitkomst om dadels/vijgen en noten etc: te hakken.
Door zijn prestatie met de kracht van 1000 watt en zijn lange messen, is de prijs-kwaliteit verhouding uitmuntent.
"De Tefal HB6568 Staafmixerset Quickchef 1000W heeft mijn kookavonturen echt naar een hoger niveau getild! Het is alsof ik mijn eigen geheime wapen in de keuken heb ontdekt.
Wat me als eerste opviel, was de verbluffende kracht van de 1000W motor. Het is als een turbo-boost voor mijn gerechten! Van zijdezachte soepen tot romige sauzen, deze staafmixer maakt alles moeiteloos glad en perfect gemengd.
De accessoires hebben mijn culinaire mogelijkheden aanzienlijk vergroot. De hakmolen is een absolute gamechanger voor het bereiden van kruidenmengsels en het malen van noten. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan mijn recepten. En de mengbeker maakt het creëren van mijn eigen dressings en dips een fluitje van een cent.
Maar wat deze staafmixerset echt opvallend maakt, is het ontwerp. Het ergonomische handvat ligt zo comfortabel in mijn hand, waardoor ik moeiteloos controle heb tijdens het mixen. Het voelt alsof ik een professionele chef-kok ben!
En laten we het niet vergeten: de prijs-kwaliteitverhouding is echt onverslaanbaar. Deze staafmixerset biedt topprestaties en duurzaamheid voor een zeer betaalbare prijs. Het is een investering die zichzelf dubbel en dwars heeft terugverdiend.
Als je op zoek bent naar een staafmixerset die zowel krachtig als veelzijdig is, dan is de Tefal HB6568 Staafmixerset Quickchef 1000W absoluut de juiste keuze. Het heeft mijn keukenervaringen verbeterd en ik kan niet wachten om meer culinaire meesterwerken te creëren. Vijf sterren zonder twijfel!"
Ik had dit product gekozen omdat het een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. 1000 watt, veel onderdelen en robuust. Werkt goed en ben er erg blij mee.
Had ‘m echter gekocht met een korting die je online in moest dienen. Dan zou je nog € 10,- terugkrijgen.
Dit mbv alle persoonlijk info, een foto van de bon en de EAN code (de streepjescode in nummers zeg maar). Gedaan en ingediend, keurige foto’s, niks mis mee; afgewezen. Omdat blijkbaar de EAN code fysiek uit de doos geknipt moest worden en dan uitgeknipt op de doos moet worden gelegd (???). In de kleine lettertjes achter de vraagteken-button te lezen, daar moest je serieus goed voor zoeken. Ik had de doos natuurlijk al in de kliko liggen. Na een mail naar de klantenservice en het nog een keer indienen van de foto, kreeg ik weer een afwijzing, op zelfde gronde.
Blijkbaar moest de doos toch echt uit de kliko gehaald worden om dat ene kleine stukje karton uit te knippen, op de doos te leggen, om alsnog bijna dezelfde foto te kunnen maken. Maar dit keer dus niet van de code die af te lezen is van de doos. Maar van een stukje dat is afgeknipt van de doos en dan op de doos gelegd. Nou schiet mij maar lek. Het suggereerde een beetje een smoesje te zijn om bij veel mensen het cash back verzoek af te wijzen.
Maar goed al met al; de staafmixer is geweldig, de klantenservice van Tefal zou ik niks van verwachten.
In tegenstelling tot wat er bij de specificaties stond kan niet alles in de vaatwasser. Het deksel is niet vuil/waterdicht en je kunt er niet bij om het schoon te maken. Na een paar keer gebruiken is het dus niet meer hygiënisch om te gebruiken. Klantenservice van Tefal was ook erg slecht. Aangezien we het product pas enkele maanden na aankoop zijn gaan gebruiken mochten we het product niet meer retour sturen en werd er ook niet meegedacht aan een oplossing.
Waarschuwing! Van onze nieuwe Tefal Quickchef HB6568 staafmixer komen scherpe stukjes plastic af. De staafmixer draait zichzelf stuk. Bij ons kwamen deze levensgevaarlijke stukjes in de babyvoeding terecht! De Tefal-klantenservice noemt dit in een reactie ‘vervelend’. We mogen het onderdeel omruilen, maar ze kunnen niet garanderen dat er nooit meer plastic vanaf komt.. Ik heb ze gevraagd of ze andere kopers hierover willen informeren, omdat ik het vreselijk zou vinden als anderen hier ziek door zouden kunnen worden. Tot op heden geeft Tefal geen antwoord op dit verzoek.
Ik wilde dit product heel graag testen omdat ikzelf een hele oude gebruik (uit 1990) en wilde testen of er in 30 jaar een enorme verandering zou zijn....
Behalve een glimmend metalen behuizing met blauw ledlicht om de snelheid aan te passen, is de mixer zelf of de hakmolen niet veel veranderd. Wel handig is de garde waarmee je snel slagroom klopt. Nadeel vind ik dat je best stevig de knop in moet blijven drukken en dat de mixer best veel geluid maakt. Al met al mag mijn oude staafmixer nog even blijven.
Ik heb de staafmixer een maand mogen testen de horeca keuken bij ons restaurant. De staafmixer doet zijn werk alleen hij is niet geschikt voor een horeca keuken. Is de motor niet sterk genoeg voor. Voor thuis gebruik is het een aanrader! Dacht zelf dat hij draadloos was maar dat was helaas niet zo.
Daarom is mijn cijfer een 6.
Voor de thuis keuken beveel ik dit product wel aan maar in een horeca keuken past het helaas niet!
Een super apparaat. De staafmixer is zeer krachtig met als grote voordeel dat je de snelheden kunt aanpassen. Hij maalt en pureert alles heerlijk fijn waardoor je lekkere verse producten kunt maken. Een aanrader voor iedereen in de keuken.
Heb het weer heerlijk gebruikt om er boemboes mee te maken, het apparaat werkt echt helemaal te gek, echt krachtige motor en maalt alles heerlijk fijn, zou dit apparaat echt aanbevelen.
Ben zeer tevreden over het apparaat. Omdat het makkelijk schoon te maken is (vaatwasser!) pak je hem er snel bij en heb ik al behoorlijk wat producten vers gemaakt de ik anders voor het gemak zou kopen, bv pesto, guacamole en tapenade. Is een handzaam apparaat en de verschillende snelheden zijn ideaal. Klopper mist wel wat kracht, daar gebruik ik liever een aparte mixer voor.
Een aanwinst voor in de keuken! Ik ben verbaasd wat je allemaal kan doen met zo een klein handzaam apparaat. Ik maakte normaal altijd gebruik van een grote keukenmachine (sta-in-de-weg) maar die kan nu de deur uit. De verschillende standen in snelheid zijn ook ideaal. Heb je wat hardere producten fijn te hakken dan gaat hij er met een hogere stand moeiteloos doorheen. Ook de garde die je er aan vast kan maken werkt perfect. De kwarktaart was super glad! waar mijn oude keukenmachine nog weleens moeite mee had. Ik heb er zelfs moeiteloos smoothies mee kunnen maken dus de blender kan ook de deur uit! Het enige wat van mij wel had gemogen is een wat langer snoer. Mijn stopcontact zit nogal ver van het werkblad maar dat is een kleinigheid. Kortom zeker een aanrader!
Ik heb de staafmixer nu een aantal weken in huis. Hij bevalt me goed. Hij heeft veel functies, waarvan ik de helft nog niet ontdekt heb. De staafmixer heeft veel power. Ik heb er al verschillende gerechten mee gemaakt, zoals broccoli couscous, maar ook dipjes als quacemole en tzatziki. De blender is makkelijk schoon te maken en op te bergen. Ik vind het de fijnste blender die ik tot nu toe gebruikt heb. Uitgebreid, snel en handig.
Het is een fijne staafmixer die alles goed pureerd zonder er veel moeite voor te doen of veel kracht te moeten zetten.
Ook de hakmolen werkt super. Alles word goed fijngemalen en door elkaar gemixt. Eerdere hakmolens doe ik heb gehad mixte niet goed alles door elkaar maar deze deed dat perfect.
De garde werkt op zich ook wel goed, mits het beslag vrij vloeibaar is. Als het beslag wat dikker is vind ik het materiaal waar de garde van gemaakt is iets te slap.
Maar al met al blij met deze mixer.
Ik was op zoek naar een betaalbare keukenmachine met alles in een om ruimte te besparen. Daarvoor is het een ideaal ding. Echter vind ik de mixer iets tegenvallen. Ik ben een handmixer gewend van stevig materiaal en dan valt deze wel tegen. De hakmachine is goed voor kleine hoeveelheden en werkt goed, maar nogmaals voor kleine hoeveelheden . De blender werkt prima en is makkelijk schoon te maken.
Ik vind dit een heel handig apparaat. De grote mengbeker is ideaal, voor mijn kinderen milkshakes gemaakt, hun zijn om en de verse smoorhies maken is met een handomdraai gemaakt.
Na een aantal goedkope staafmixer te hebben gehad, toch maar eens geïnvesteerd in een merk staaf mixer en uit eindelijk gekozen voor deze tefal. Toen ik hem uit de doos haalde voelde ik al gelijk dat ik iets goed in handen had. de mixer is zwaar en voelt degelijk aan. Ook vind ik het ideaal dat alle accessoires is de vaatwasser kunnen. Ik gebruik de mixer vooral voor het maken van babyvoeding en smoothies en daarvoor is hij uitermate geschikt. ik kan dit product dan ook zeer aanbevelen.
Deze handblender doet wat hij moet doen. Het is fijn dat hij zo krachtig is: 1000w. Ik heb hem tot nu toe gebruikt voor een cakebeslag (met vrij harde dadels en banaan), en dat kon hij goed aan. De snelheid is vervolgens in te stellen.
Je moet de kop wel stevig indrukken. Dat is voor mij geen probleem maar misschien voor andere gebruikers. Het is prettig dat de onderdelen in de vaatwasser mogen. Er is geen uitgebreide handleiding maar goed, de werking spreekt allemaal voor zich.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.