Braun MQ 3137 - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3137 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Pleijsier 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Komt qua kwaliteit betrouwbaar over

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Heb eerder een staafmixer van braun gekocht. Er Jaren mee gedaan.
Gewoon praktisch in gebruik. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Materiaal goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige multifunctionele mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Handige multifunctionele mixer. Met tal van opties. Veel losse onderdelen die je altijd na kunt bestellen. Ook kun je onderdelen toevoegen die je nog niet hebt. Enige nadeel is dat de witte onderdelen snel verkleuren door eten. Bijv. Wortel

Pluspunten

  • Klein
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Witte onderdelen verkleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 26-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Handige staafmixer, eenvoudig in bediening en met veel praktische accessoires. De vorige heb ik weggegeven, maar omdat ik hem zo handig vond heb ik dezelfde weer teruggekocht.

Pluspunten

  • vrijwel alle onderdelen kunnen in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Duts1982 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Deze staafmixer doet wat het moet doen, Mijn vorige staafmixer is doorgebrand na ruim 12 jaar trouwe dienst. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe staafmixer van Braun waarmee ik ook mijn oude toebehoren kon gebruiken.
Ik ben ontzettend blij met de kwaliteit van deze staafmixer.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Instelbare kracht
  • goede toebehoren
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Maakt voldoende geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anita 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
deze veelzijdige staafmixer is een meerwaarde voor een geregeld gebruik in de keuken. Voor ouders met kleine kinderen die zelf fruit- en groentenhapjes maken is de grote van de maatbeker en fijn maler zeker een meerwaarde.

Pluspunten

  • afneembare onderdelen
  • meerdere componenten vaatwasser bestendig
  • grote fijnmaler

Minpunten

  • bovenkant fijnmaler is niet vaatwasserbestendig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michél 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer.

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Super machine, , doet exact waarvoor het bedoeld is pureren, mixen snijden toerental regelbaar enz..
Kortom, weer een topper in huis gehaald. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • mooie pureerkop

Minpunten

  • Iets minder zwaar was prettig geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixert

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

6,0
Goede staafmixer met genoeg mogelijkheden, jammer dat het snoer wat kort is puree mixer en overige accessoires liever in rvs gehad dan plastic.

maar een prima prijs kwaliteit verhouding. en anders zijn er goede alternatieven. voor goedkoper of duurder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sailing 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed vermogen, pureer hulpstuk is een goede aanwinst.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
Goed vermogen om snel je soep mee te pureren, zonder spatten.
Pureer opzetstuk is ook een goede aanwinst. Snel pompoen, koolraap en aardappelen tot een smeuige pureeer verwerken.

Pluspunten

  • pureer opzetstuk
  • vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja Rinkel 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

8,0
ik had een nieuwe staafmixer nodig en ben tevreden met de nieuwe Braun, zelfs weer beter als de vorige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Mijn vorige was kapot en heb deze set van mijn ouders gekregen. Erg makkelijk in gebruik en fijn dat er veel verschillende standen op zitten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kopeczek 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein maar fijn!

Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

5,0
compact ,Heb in het verleden ook zo'n apparaat gehad.
Geen sta in de weg op het aanrecht en toch alle functies aanwezig.
Scherp mes. Fijn voor het hakken van nootjes.

Pluspunten

  • compact
  • goede bediening

Minpunten

  • plastic puree stamper
  • wel erg kleine meng beker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon zeer degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Degelijk, net zoals voorgaande Braun staafmixer die ruim 15 jaar is meegegaan. Ook de meegeleverde accessoires zijn van zeer degelijke kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eroldes 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke multifunctionele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Onze vorige BRAUN Staafmixer is ruim 27 jaar meegegaan! Geen twijfel welk merk er weer zou moeten komen. Nu in het bezit van een moderner en nog beter in de hand liggende BRAUN staafmixer. Nu met meer mogelijkheden/accessoires !
HELEMAAL blij mee. Werkt perfect. Stiller, krachtiger en meer mogelijkheden.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • veel bruikbare accesoires
  • Krachtige motor
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Simon 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke en veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3137

Algemene score

9,0
Ik had de mixer het weekend nodig voor diverse gerechten, dus hij heeft gelijk de vuurproef gekregen. De staafmixer is zeer krachtig en maakt grote hoeveelheden soep of saus in korte tijd fluweelzacht. De hakmolen maakt in seconden een lekkere compote of stukjes noot voor de kwark. Een verrassing was de pureerder die een heerlijke aardappelpuree maakt.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veelzijdig

Review criteria:

Goed

Reageer