Braun MQ 3000 Smoothie - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HDJ 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

VOELT SOLIDE EN IS GEBRUIKSVRIENDELIJK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn oude staafmixer ermee was opgehouden, leende ik de staafmixer van mijn zus, een Braun... Door dit voorval heb ik bovenstaande staafmixer gekocht. Prima product; erg gebruiksvriendelijk... super

Pluspunten

  • solide
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Minipimer 3 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed in de hand liggende staafmixer, al jaren lang de beste.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar, mooi design, handzaam, spettert niet. Kortom de allerbeste aankoop voor het geld. Geef mij de Braun

Pluspunten

  • Mooie grip
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen minpunt
  • Braun gewoon de beste

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Svetlana 30-12-2017
  • Product gekocht

Betrouwbare staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar, handig en stijlvol. Ik heb in het verleden ook andere staafmixers gebruikt. Dit model is beter dan de vorige producten, die ik heb aangeschaft. Dus is het zeker aan te bevelen voor andere mensen die het overwegen te kopen.

Pluspunten

  • handig
  • stijlvol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S&E 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun Multiquick 3 is een hele fijne mixer. De mixer is lekker stevig met een stevige kop. De mixer heeft veel vermogen waardoor hij goed mixt. De mixer ligt lekker in de hand. Ik ben tevreden met deze mixer.

Pluspunten

  • veel vermogen
  • cashback

Minpunten

  • veel onnodige verpakking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cornelia Antonia 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Algemene score

8,0
Een prima staafmixer om soepen en sauzen te pureren.Ook als slagroomklopper te gebruiken. De bijgeleverde beker vind ik te klein, beter een grotere kom of schaal gebruiken.

Pluspunten

  • Scherp mes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Timmer 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer met twee snelheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal is dat je met twee snelheden kunt werken. Ook de anti-spat werking een uitkomst t.o.v. onze "oude" staafmixer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pierre 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duitse kwaliteit voor een concurrerende prijs, duidelijk handleiding (zonder taalfouten). Kortom: Top.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Duidelijke eenvoudige gebruiksmogelijkheden
  • Mooi designe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie, degelijke mixer

Algemene score

9,0
Nog maar net gekocht, maar voelt gewoon goed aan. Sterke motor. Degelijke constructie. Ziet er ook nog eens mooi uit.

Pluspunten

  • Degelijk
  • sterke motor

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jkb 16-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Werkt prima in soep smoothie en. Andere gerechten maakt weinigen herrie twee snelheden is ook fijn succes ermee

Pluspunten

  • Handzaam
  • 700 w

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

solackian 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

moie mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik vertrouw braun met een ervaring meer dan 10 jaar. Deze lichte staafmixer is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T.Petter 14-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze staafmixer een week geleden gekocht en ben er blij mee, door zijn krachtige motor maakt hij mijn soep en smooty`s in mum van tijd fijn, zelfs door klein gesneden worteltjes en verse kruiden.

Pluspunten

  • sterke motor
  • onderkant van staal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product, spat niet. Heel fijn dat er 2 standen op zitten. Zeer geschikt voor babyhapjes voor mijn kleinzoon!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

yms 15-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

smoothie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt perfect! onderdeel kan in de vaatwasser. en evt nog uit te breidden met andere onderdelen. 2 standen, scherp mesje.

Pluspunten

  • 2 standen
  • onderdeel kan in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Yvonne 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact, niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben blij met een product wat voldoet aan mijn wens. Niet teg root en niet te veel extra kast ruimte nodig. Ik heb 'm nu op de aanrecht staan in de blender. Dat staat goed en stevig en ik kan 'm dan makkelijk in hand bereik pakken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Meddo 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Qua specificaties top, moet het nog gaan testen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heb dit model gekozen daar ik een krachtige staafmixer nodig heb zonder accessoires. De steel is van metaal waardoor ik geen verkleuring zal hebben afkomstig van o.a. groentes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topapparaat met zelfde koppelsysteem als oudere modellen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
En daar ging mijn ouder dan 5 jaar oude staafmixer van Braun.
Defect geraakt door het intensieve gebruik.
Maar wat moest ik nu met alle accessoires van mijn oude staafmixer doen?
Zonde om weg te gooien natuurlijk!
Gelukkig hebben bijna alle nieuwere modellen dezelfde koppeling en kon ik gewoon weer een losse staafmixer kopen die passend was op mijn oude accessoires.
Geweldig!

Pluspunten

  • Zelfde koppeling als oudere modellen
  • Kwalitatief
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer