Braun MQ 3000 Smoothie - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jkb 16-09-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Werkt prima in soep smoothie en. Andere gerechten maakt weinigen herrie twee snelheden is ook fijn succes ermee

Pluspunten

  • Handzaam
  • 700 w

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

solackian 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

moie mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik vertrouw braun met een ervaring meer dan 10 jaar. Deze lichte staafmixer is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T.Petter 14-09-2017 Product paar weken in bezit

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze staafmixer een week geleden gekocht en ben er blij mee, door zijn krachtige motor maakt hij mijn soep en smooty`s in mum van tijd fijn, zelfs door klein gesneden worteltjes en verse kruiden.

Pluspunten

  • sterke motor
  • onderkant van staal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 30-07-2017 Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product, spat niet. Heel fijn dat er 2 standen op zitten. Zeer geschikt voor babyhapjes voor mijn kleinzoon!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

yms 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

smoothie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt perfect! onderdeel kan in de vaatwasser. en evt nog uit te breidden met andere onderdelen. 2 standen, scherp mesje.

Pluspunten

  • 2 standen
  • onderdeel kan in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Yvonne 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

Compact, niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben blij met een product wat voldoet aan mijn wens. Niet teg root en niet te veel extra kast ruimte nodig. Ik heb 'm nu op de aanrecht staan in de blender. Dat staat goed en stevig en ik kan 'm dan makkelijk in hand bereik pakken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Meddo 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Qua specificaties top, moet het nog gaan testen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heb dit model gekozen daar ik een krachtige staafmixer nodig heb zonder accessoires. De steel is van metaal waardoor ik geen verkleuring zal hebben afkomstig van o.a. groentes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Topapparaat met zelfde koppelsysteem als oudere modellen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
En daar ging mijn ouder dan 5 jaar oude staafmixer van Braun.
Defect geraakt door het intensieve gebruik.
Maar wat moest ik nu met alle accessoires van mijn oude staafmixer doen?
Zonde om weg te gooien natuurlijk!
Gelukkig hebben bijna alle nieuwere modellen dezelfde koppeling en kon ik gewoon weer een losse staafmixer kopen die passend was op mijn oude accessoires.
Geweldig!

Pluspunten

  • Zelfde koppeling als oudere modellen
  • Kwalitatief
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer