Braun MQ 3020 Pesto - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,4 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3020 Pesto op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mirjam 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BRAUN staafmixer MQ3035 WH

Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Na jaren een draaizeef gebruikt te hebben, nu eindelijk een staafmixer aangeschaft die razendsnel hetzelfde resultaat laat zien. Mijn vorige staafmixer had niet deze mogelijkheid, daar heb ik na 30jr afscheid van genomen. Ben er zeer mee content!

Pluspunten

  • razendsnel resultaat
  • werkt schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans H 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede constructie, vaatwasser bestendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Goede constructie en materialen. Mixerstaaf is goed afgesloten. De accessoires zijn vaatwasserbestendig, in tegenstelling tot andere Duitse merken.

Pluspunten

  • Degelijk, goede constructie
  • Vaatwasser bestendige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans H 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede constructie, vaatwasser bestendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Goede constructie en materialen. Mixerstaaf is goed afgesloten. De accessoires zijn vaatwasserbestendig, in tegenstelling tot andere Duitse merken.

Pluspunten

  • Degelijk, goede constructie
  • Vaatwasser bestendige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aNITA 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
We zijn erg tevreden met dit apparaat. Snel en effectief in gebruik! De garde die je kun koppelen mixed prima! het bijgevoegde bakje is netjes en goed afgesloten .we zijn tevreden.

Pluspunten

  • snel
  • scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvdE 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en doet waarvoor het bedoeld is

Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

7,0
Handzaam en doet waar het voor bedoeld is.
Gekocht als cadeautje voor mijn dochter die uit huis is gegaan. Zij geeft aan dat ze er graag mee werkt.

Pluspunten

  • handzaam
  • eenvoudig schoon te houden
  • voor meerdere doeleinden te gebruiken

Minpunten

  • maakt iets meer geluid dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GJ 20-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer voor nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

8,0
Werkt prima zonder teveel poespas en voor nette prijs. Ook de garde werkt goed voor slagroom dat is veel beter dan met de hand :-)

Pluspunten

  • Robuust
  • Nette prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvon 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

10,0
Deze staafmixer spat niet waardoor het mixen van soep geen knoeiboel meer is. De accessoires passen goed op de body.

Pluspunten

  • Krachtige staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en anti-knoei

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Fijne multi-staafmixer met veel mogelijkheden (mixen, hakken, garde)! Degelijk model en goed schoon te maken/houden. Anti-knoei werkt echt, spat niet op tijdens het mixen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nimma 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
mijn vorige Braun staafmixer heeft het 20 jaar gedaan...ik verwacht dan ook weer prima prestaties van de opvolger!

Pluspunten

  • sterk, makkelijk schoon te maken
  • makkelijk in en uit elkaar te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeets 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi Quick 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

8,0
Fijn product voor in de keuken. Pakket is erg klein dus makkelijk op te bergen. Goed vermogen erg prettig om mee te werken

Pluspunten

  • klein
  • veel vermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huisman 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Fijne staafmixer die precies doet wat nodig is. Ideaal dat er twee standen op zitten en makkelijke accessoires.

Pluspunten

  • Twee standen
  • accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peetje 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Goede sterke staafmixer. Veel functie door de vele accessoires , je kunt er heel veel mee. Makkelijk schoon te maken, kan bijna allemaal in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patries 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer gebruiksvriendelijk en krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat deze qua prijs/ kwaliteit/ mogelijkheden voor mij de beste deal was. Heel gebruiksvriendelijk apparaat, gemakkelijk schoon te maken en uiterst krachtig. Gebruik de staafmixer dagelijks voor soepen en shakes.

Pluspunten

  • 2 snelheden gemakkelijk te veranderen met 1 vinger
  • krachtig maar spatvrij

Minpunten

  • geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Koeijer 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

salvia royal bumble

Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

8,0
voor pureren appelmoes en soepen werkt het prima. Gebruik de hak molen om noten fijn te maken in gebak. Werkt ook prima

Minpunten

  • slechts twee snelheden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Aangezien mijn vorige staafmixer 30!!! Jaar goede prestaties heeft geleverd, dit keer het nieuwe model genomen van hetzelfde wattage

Pluspunten

  • Gaat lang mee
  • Maald goed fijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig 2 in een apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

8,0
Handig 2 in een apparaat met een krachtige motor.
Het mesje van zowel de staafmixer als de blender komen wat fragiel over,maar nog te weinig gebruikt om er een oordeel over te geven.

Pluspunten

  • krachtige motor

Minpunten

  • Fragiele mesjes

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvonne 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

8,0
Werkt goed en doet wat ie moet doen. Hakt snel en makkelijk een uitje of iets anders in het blendertje. Voor mij geen tranende ogen meer wanneer een ui fijn gemaakt moet worden. Voor soepen is de staafmixer ideaal en pureert ook snel.

Pluspunten

  • Werking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijke staafmixer. zwaar model.

Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Staafmixer met een krachtige motor. Handige mengbeker voor heerlijke smoothies. Leuke uitstraling wit met fris blauw. Met de 1 ste staafmixer heb ik 12 jaar gedaan dus nu tijd voor een nieuwe omdat de mengbeker en chopper kapot waren

Pluspunten

  • 700 watt motor voor vele doeleinde
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • niet
  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

7,0
goed apparaat hij werkt goed en ik kan er de dingen mee doen die ik wil doen. hij was ook prima verpakt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze staafmixer, hij is super krachtig en handig voor sauzen, soepen, etc. Makkelijk schoon te maken. Het bakje wat erbij komt is wat aan de kleine kant, maar verder heb ik er niks op aan te merken.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews