Braun MQ 3020 Pesto - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
kunststof
Variabele snelheid
Ja
Kleuren
blauw, wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annemieke 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijke staafmixer. zwaar model.

Algemene score

9,0
Staafmixer met een krachtige motor. Handige mengbeker voor heerlijke smoothies. Leuke uitstraling wit met fris blauw. Met de 1 ste staafmixer heb ik 12 jaar gedaan dus nu tijd voor een nieuwe omdat de mengbeker en chopper kapot waren

Pluspunten

  • 700 watt motor voor vele doeleinde
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • niet
  • niet
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
goed apparaat hij werkt goed en ik kan er de dingen mee doen die ik wil doen. hij was ook prima verpakt
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze staafmixer, hij is super krachtig en handig voor sauzen, soepen, etc. Makkelijk schoon te maken. Het bakje wat erbij komt is wat aan de kleine kant, maar verder heb ik er niks op aan te merken.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Suzan 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele keukenhulp

Algemene score

8,0
Helaas is de vorige stuk gegaan door verkeerd gebruik, al heb ik daar wel meer dan 11 jaar plezier van gehad! Daarom weer voor een Braun gegaan, super makkelijk op te pureren bij het maken van een ontbijtje, toetje of soepje.

Pluspunten

  • Te gebruiken voor meerdere dingen
  • Makkelijk schoon te maken, mag in de vaatwasser
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Schrijen 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

produkt moet nog uitgeprobeerd worden

Algemene score

7,0
Huidig apparaat was defect. Nieuw apparaat heeft capaciteit van 700 Watt en daarmee vermoedelijk een langere levensduur.
Voordeel is bovendien het metalen deel in plaats van kunststof.
Het nieuwe apparaat is echter nog niet getest.
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Goed 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtig3 motor, wordt niet warm. Let fijn in d3 h@nd. Ziet er stevig uit. Dik plastiek. Mooie vorm. Ziet e4 goed uit en ligt fijn in d3 Han€. Stevig met krachtig3 motor. Met dik p,antiek

Pluspunten

  • Krach5ig3 mo5or
  • Metaal
  • Stevig in d3h@nd

Minpunten

  • Metaal was mooier
  • Is n7 wit.
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abby 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De service van Wehkamp is geweldig. De staafmixer doet wat belooft. Krachtig en zit er mooi uit. Ik raad het echt aan.
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig, krachtig, makkelijk in gebruik en schoon te maken. Handige accessoires Zeker aan te bevelen.
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig, krachtig, makkelijk in gebruik en schoon te maken. Handige accessoires Zeker aan te bevelen.
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hoog vermogen mixer.

Algemene score

9,0
De staafmixer heeft een vermogen van 750 watt. Dit is de reden dat ik deze machine gekocht heb. Het malen, pureren, kloppen en hakken is voor deze machine een peuleschil. Een wereld van verschil met mijn oude (400w) staafmixer.

Pluspunten

  • Hoog vermogen, veel kracht om zijn werk te doen.
  • Een zg. splash control, geen spatten meer.
  • Veel onderdelen kunnen in de vaatwasser.

Minpunten

  • De hakmolen is wat aan de kleine kant.
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige motor, makkelijk schoonmaken, kleine hakmolen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doordacht ontwerp: deksel van de hakmolen is uit 1 stuk gemaakt, dus er blijven geen (vocht)resten in zitten (dit was wel het geval bij mijn oude apparaat).
Voorbeeld van andere handigheidjes: gaatje in voetstuk van het hakmolen en in de deksel zodat het water van de vaatwasmachine eruit kan lopen. Het kleine plastic koppelstukje van de hakmolen en deksel kan niet los, dus raak je ook niet snel kwijt. (Mijn moeder heeft een andere staafmixer van Braun, dat koppelstukje zit wel los, dus daar moet ze zo en dan naar op zoek).

Geleverd met hoge beker (van plastic, krast vrij snel), de hakmolen is klein, maar fijn. Zeer krachtige motor, te gebruiken in 2 standen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Echt vaatwasmachinebestendig
  • Geleverd met hoge beker

Minpunten

  • Beker krast snel door de kop van de staafmixer
  • Kleine hakmolen
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

MUltifunctionele staafmixer set

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en is solide gemaakt. De hakmolen is zeker een goede toevoeging!

Pluspunten

  • is gemakkelijk in gebruik;
  • multifunctioneel
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansel 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb hem pas gisteren in huis maar het apparaat ziet er netjes uit en is haast geruisloos. Hij is iets aan de zware kant maar werkt zoals ik had verwacht. mooi apparaat en mooie hakbeker

Pluspunten

  • twee snelheden

Minpunten

  • iets te zwaar
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Riaboerin 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

voelt licht aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. neemt weinig plaats in en kan meer mee doen dan een blender.
De kunststof beker voor de chopper is ideaal in vergelijking met de glazen, dus breekbare mixbeker van een blender.
Makkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • sterke motor
Geschreven voor: Braun MQ 3020 Pesto

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer