Braun MQ 3035 Sauce - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 120 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3035 Sauce op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PETER 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Mooie complete staafmixer set. Voelt degelijk aan en pureert prima. Pompoensoep maken is weer een breeze. De vorige staafmixer van een tientje is ritueel vernietigd. :-)

Pluspunten

  • Compleet, veel mogelijkheden
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralph 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiQuick 3 MQ3035 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer die doet wat ie moet doen. Handige accessoires om groente, kaas en noten fijn mee te hakken. Ik heb eerder een Braun keukenmachine gehad maar vanwege een ongelukje is die niet meer bruikbaar. Ik heb deze ter vervanging gekocht, mede doordat ik de mixer ook op mijn oude Braun accessoires kan gebruiken.

Pluspunten

  • krachtige mixer
  • makkelijk schoon te maken.
  • duurzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tante Tassie 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht om wortels en nootjes te hakken en om sauzen te maken. Dankzij de snelle motor is het snel klaar.

Pluspunten

  • Goede motor
  • Grote hakmachine
  • Staafmixer smelt niet dankzij RVS

Minpunten

  • Deksel hakmachine kan niet in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helena 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi handig op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Om snel shakes en sauzen te maken is t een top ding. Ook om schoon te maken lekker makkelijk ! Neemt ook niet veel bergruimte in beslag .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janna 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
staafmixer doet het goed. Pureren van soep en dergelijke gaat zeer goed. De hakmolen is erg handig. Zelfs noten kun je er mee hakken. Geen keukenmachine nodig.

Pluspunten

  • Pureren
  • Hakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre 21-05-2020
  • Product gekocht

Oude beviel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Bij onze vorige Braun ging de hakmolen kapot en het mesje was roestig.
Dus een hele nieuwe set gekocht, waarbij de hakmolen veel kleiner is als de oude.
Info hierover is bij Bol.com slecht

Pluspunten

  • Compleet
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Onderdelen niet los verkrijgbaar
  • Info bij Bol niet compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mevr. freddy lap 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
voor deze prijs een uitzonderlijk handig en goed werkende staafmixer.,alsmede de bijgeleverde producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun betrouwbare kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

6,0
Ik ken Braun als een degelijke merk.
De prijs/kwaliteit verhouding is daarnaast dik in orde.
De staafmixer kwam met een aantal nuttige accessoires.
Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Waar voor je geld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cigdem 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede formaat hakmolen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
De staafmixer is precies wat ik nodig had. Lekker simpel met twee standen. Krachtige
motor. En de hakmolen heeft een ideale maat. Niet te klein. Eerder had ik 350 ml
gehaald, deze was echt te klein. De garde heb ik nog niet gebruikt. Ik ben blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Hakmolen heeft een perfecte maat
  • Mooi design
  • Goede grip

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Antal 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel gebruiksmogelijkheden

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat aangeschaft vanwege de gebruiksmogelijkheden. Ik ben tevreden over de kwaliteit en ook de prijs-kwaliteit-verhouding is gunstig.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • mogelijkheden

Minpunten

  • Niet tegen een muur te bevestigen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lies 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Braun staafmixer altijd handig en betrouwbaar. Fijne staafmixer. Zacht geluid vonden wij heel fijn en belangrijk. Alleen jammer dat de deksel van de hakmolen niet in de vaatwasser mag. Bij het vorige model mocht dit wel.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Krachtig en fijne staafmixer

Minpunten

  • Deksel hakmolen mag niet in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charlotte 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer goede kwaliteit prijs verhouding

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Prima prijs kwaliteit verhouding. De verschillende onderdelen erbij zijn handig voor het maken van diverse producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eug 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Mixt snel, ligt goed in hand, grote hakmolen, past veel eten in . Goed te reinigen onderdelen kunnen in vaatmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Theunissen 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mq 3035 sauce

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Net gekocht met de actie, due kan nog niet aangeven wat ik ervan vind.
Echter erg vreemd dat ik de review eerst moet invullen alvorens ik geld terug via de actie terug kan krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 15-04-2020
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Solide en krachtig model staafmixer. Je kunt er heel goed grote stukken klein mee krijgen. Volledig demontabel in de vaatwasser te plaatsen wat ook heel handig is. Ben zeer tevreden mee, hij is wel groot maar daardoor ook krachtiger.

Reageer

Eva 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Heel handig de staafmixer om soep te pureren en de kleine keukenmachine voor het maken van hummus, pesto of een saus van cashewnoten. Ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • geschikt voor kleine hoeveelheden

Minpunten

  • niet te lang achter elkaar mixen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannis 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima mixer voor een prima prijs

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Deze mixer is gekocht als vervanger voor eenzelfde exemplaar, dat vele jaren intensief en met volle tevredenheid is gebruikt en nu aan vervanging toe is.
De accessoires passen nog steeds.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • redelijk stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pietje 10-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accessoire set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
De combinatie van de kwaliteit en grootte van de mengkommen en het vermogen van de staafmixer zorgt ervoor dat deze keukenhulp met schouders boven de andere merken uit stijgt.

Pluspunten

  • accessoires
  • verm ogen
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Staafmixer 01-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer MQ3035WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb het artikel vanwege tijd nog niet kunnen gebruiken.
Maar het ziet er mooi en dynamisch uit. Ik heb de staafmixer
tijdelijk geleend van de buren en daardoor besloten er een te kopen.

Pluspunten

  • Super handig voor heel veel dingen.
  • Prettig in de hand.
  • Super handig apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aanstaande oma 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Binnenkort worden wij oppas oma en opa voor ons eerste kleinkind. Deze staafmixer met toebehoren lijkt ons heel handig om voedsel voor een baby te pureren.

Pluspunten

  • sterke motor

Minpunten

  • geen opbergcassette o.i.d.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews