Braun MQ 3035 Sauce - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Braun MQ 3035 Sauce
Best Reviewed - november 2017
Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PETER 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer set

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie complete staafmixer set. Voelt degelijk aan en pureert prima. Pompoensoep maken is weer een breeze. De vorige staafmixer van een tientje is ritueel vernietigd. :-)

Pluspunten

  • Compleet, veel mogelijkheden
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralph 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiQuick 3 MQ3035 WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer die doet wat ie moet doen. Handige accessoires om groente, kaas en noten fijn mee te hakken. Ik heb eerder een Braun keukenmachine gehad maar vanwege een ongelukje is die niet meer bruikbaar. Ik heb deze ter vervanging gekocht, mede doordat ik de mixer ook op mijn oude Braun accessoires kan gebruiken.

Pluspunten

  • krachtige mixer
  • makkelijk schoon te maken.
  • duurzaam
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tante Tassie 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht om wortels en nootjes te hakken en om sauzen te maken. Dankzij de snelle motor is het snel klaar.

Pluspunten

  • Goede motor
  • Grote hakmachine
  • Staafmixer smelt niet dankzij RVS

Minpunten

  • Deksel hakmachine kan niet in vaatwasser
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helena 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi handig op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Om snel shakes en sauzen te maken is t een top ding. Ook om schoon te maken lekker makkelijk ! Neemt ook niet veel bergruimte in beslag .
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janna 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
staafmixer doet het goed. Pureren van soep en dergelijke gaat zeer goed. De hakmolen is erg handig. Zelfs noten kun je er mee hakken. Geen keukenmachine nodig.

Pluspunten

  • Pureren
  • Hakken
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Komen 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun altijd goed!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit prijs verhouding is goed!
Braun is altijd goed! Handzaam apparaat. kan geen minpunten verzinnen.

Pluspunten

  • handzaam apparaat
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Apparaat

Algemene score

9,0
Dit is een goed apparaat met een krachtige motor en makkelijk schoon te maken. Wij gebruiken het voornamelijk om noten kaas te maken waarbij we noten moeten pulveren en mengen met andere ingrediënten. Hiervoor werkt het apparaat prima. Anders dan bij een reguliere mixer kun je met dit apparaat de ingrediënten ook schudden tijdens het malen om te zorgen dat alle ingrediënten even goed door elkaar gemalen worden.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jp zwartjens 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed vermogen en ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed product kocht het omdat het vermogen hoog is ziet er goed uit en veel aceswarres`werkt lekker omdat hij goed van gewicht is en een goede prijs voor zo apparaat

Pluspunten

  • veel mogeliujk heden
  • krachtig

Minpunten

  • niet
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hakt alles goed fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer pureert goed. Fijn is dat er een vrij grote kom voor het hakken aanwezig is. Overigens was onze oude Braun kapot gegaan en alle onderdelen passen op elkaar. Dat is zeer fijne bijkomstigheid

Pluspunten

  • grote hakmolen
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel 21-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat voor een mooie prijs

Algemene score

8,0
Handzaam, sterke motor. goede hulpstukken en gemakkelijk schoon te maken. Degelijke materialen. daarnaast met de cashback actie een leuke meevaller

Pluspunten

  • handzaam
  • ligt in gewicht

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw visser 20-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en makkelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zo handig voor van alles en nog wat.
Soep sappen slagroom rauwkost enzovoorts
Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Iris 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete set

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte set voor in de keuken. Heel handig voor verschillende dingen. Zoals voor soep als voor het maken van cake.

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • snel
  • vaatwasserbestendig

Minpunten

  • de blauwe kleur op de staafmixer
  • niet draadloos
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Werkt makkelijk, een apparaat dat ik vroeger ook bebruikte voor de voeding van mijn kinderen. Weggegeven, en daar spijt van. Daarom nieuwe gekocht.

Pluspunten

  • Makkelijk

Minpunten

  • Niet
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nijssenr 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet maar wel erg plastic

Algemene score

6,0
De mixer zelf is wel erg zwaar. De bijgeleverde accessoires, zeker de hakker voelt erg plastic aan.
Ik ben benieuwd naar de duurzaamheid ervan

Pluspunten

  • Prettig geprijsd
  • Compleet

Minpunten

  • Alle waarde naar zijn prijs.
  • Benieuwd of jet duurzaam is
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

wreckless erik 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat ideaal voor soepen en sausen. Helaas is de gebruiksduur iets minder vorige heeft het een half jaar volgehouden

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geeft geen oververhitting aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mounir 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer mq3035WH sauce

Algemene score

8,0
Wat een mooi ding! Het is een alleskunner en het is ideaal voor grote gezinnen. Je kunt er mee hakken, pureren, etc. Ik beveel dit product aan.
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Talhayetkin 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede apparaat

Algemene score

9,0
Ik heb deze product gekozen omdat ik braun een goeie merk vind en ik heb over andere gehoord dat deze apparaat het beste is
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Akif 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na wat snuffelen op het internet en al die reviews en video`s bekeken te hebben . Heb ik besloten om voor merk Braun te gaan . Binnen 12 uur besteld en netjes thuis geleverd . Hij werkt perfect , beter dan dat ik had verwacht .

Pluspunten

  • Krachtige motor 700 w .
  • 500 ml hakmolen .
  • multifunctioneel .
  • Spatvrij .

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit apparaat is zeer veelzijdig. Kan gebruikt worden als staafmixer, hakmolen of mixer. Hierdoor heb je zonder veel ruimte in te nemen direct meerdere apparaten. Zoals men van Braun gewend is voelt alles zeer degelijk aan. Het apparaat doet precies wat het moet doen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veelzijdig
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marly 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hakt super goed alles fijn en perfect om soepen, sauzen etc mee te maken. En ook fijn dat de onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede kwaliteit
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews