Braun MQ 3035 Sauce - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tante Tassie 18-05-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht om wortels en nootjes te hakken en om sauzen te maken. Dankzij de snelle motor is het snel klaar.

Pluspunten

  • Goede motor
  • Grote hakmachine
  • Staafmixer smelt niet dankzij RVS

Minpunten

  • Deksel hakmachine kan niet in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helena 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi handig op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Om snel shakes en sauzen te maken is t een top ding. Ook om schoon te maken lekker makkelijk ! Neemt ook niet veel bergruimte in beslag .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janna 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
staafmixer doet het goed. Pureren van soep en dergelijke gaat zeer goed. De hakmolen is erg handig. Zelfs noten kun je er mee hakken. Geen keukenmachine nodig.

Pluspunten

  • Pureren
  • Hakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 23-09-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtig en veelzijdig. De meegeleverde hakmolen is ideaal voor het fijn hakken van uien, knoflook, peterselie, etc.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veelzijdig
  • Hakmolen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pietjepuk 14-09-2017 Product paar dagen in bezit

Goed product, degelijk, functioneel en mooi!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product doet waarvoor het gemaakt is. En dat op een erg functionele en handige manier. Hij werkt snel en maakt niet teveel lawaai. Ook zijn de accessoires erg handig.

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

staafmixer 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Mijn geweldige ankoop.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we kwamen in de BCC winkel en werden goed ontvangen we vertelden dat we voor Jan het eten moesten malen dus een staafmixer

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • mooie prijs

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 12-08-2017 Product paar dagen in bezit

Vertrouwd terug bij BRAUN, goed, degelijk en over nagedacht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
BRAUN gekozen na een uitstap naar een ander merk. Nu te snel weer terug bij BRAUN. Gekozen voor de combinatie van grote hakmolen, sterke motor, goede accessoires en nette prijs. Verwacht weer een goede levensduur maar daar ga ik eigenlijk zeker van uit.

Pluspunten

  • Grote hakmolen
  • Extra accessoires mogelijk
  • Spatvrij model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 30-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi device

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Solide, voldoende power en goede accesoires. Mooi ontwerp, bakje glijdt niet weg. Mooie actie met gratis extra.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer met veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Staafmixer met vele mogelijkheden, hakken van noten gaat perfect en het maken van smoothies ook. Gewoon gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C Lemmers 24-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt goed en snel
Goede prijs kwaliteit verhouding
Er zitten veel accessoires bij
Zeer degelijk gebouwd

Pluspunten

  • werkt goed
  • degelijk

Minpunten

  • stroomsnoer aan de korte kant
  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marten Dijkstra 16-07-2017 Product paar weken in bezit

werkt handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de staafmixer werkt handig en is gemakkelijk schoon te maken. De hulpstukken zorgen ervoor dat men het apparaat bijna overal voor kunt gebruiken .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anatoli 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt het zoals als verwacht.Prima kwaliteit. Hij pureert snel en zonder spatten. Wel jammer dat het snoer zo kort is. Anders had ik ook voor gebruiksgemak vijf sterren gegeven.

Pluspunten

  • Groote kom

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. van Broekhoven 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer snelle en efficiënte staafmixer tegen een zeer goede prijs. Ook de bijgeleverde chopper is gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hein 04-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De oude Braun staafmixer, gekregen bij onze verloving, hielt er na 48 jaar mee op. Tja, als je zo lang met een product doet, wil je geen ander merk meer.

Pluspunten

  • Multi functioneel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Usta 03-06-2017 Product paar weken in bezit

Splash control

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer stevige apparaat. Na 20 jaar moest ik een nieuwe hebben, vandaar dat ik weer een braun heb gekocht. Het is makkelijk om op te bergen en schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit is de rede dat ik hiervoor gekozen heb, mijn oude braun staafmixer was versleten en waar ik altijd tevreden over ben geweest om weer voor een braun te gaan.

Pluspunten

  • Degelijk
  • mutifunctioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NKuieprs 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Handig in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat doet goed zijn werk, hij is ook lekker stil goed voor de buren. Daarnaast is het ook heel erg gemakkelijk om schoon te maken.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

maria 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi degelijk en handig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voelt zeer degelijk aan. Mixt zeer fijn. Tot heden getest: smoothies en pastasaus. Makkelijk schoon te maken. Spat niet in het rond. Veilig omdat je jezelf kan aanleren om de motor altijd van het mes gedeelte af te halen. Dus mocht de stekker er nog per ongeluk in zitten, dan kan er niets misgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige staafmixer was ook een Braun. Daar was ik heel tevreden mee.
Hij was erg makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoin 09-05-2017 Product paar dagen in bezit

Weinig geluid veel kracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles voelt degelijk aan, is niet te lomp in gebruik. Weinig geluid, 2 snelheden is voldoende. Mixer super handig, zonder inspanning mooie slagroom.

Pluspunten

  • niet te groot/lomp
  • weinig geluid
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews