Braun MQ 3035 Sauce - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Braun MQ 3035 Sauce
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Variabele snelheid
Ja
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ralph 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiQuick 3 MQ3035 WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer die doet wat ie moet doen. Handige accessoires om groente, kaas en noten fijn mee te hakken. Ik heb eerder een Braun keukenmachine gehad maar vanwege een ongelukje is die niet meer bruikbaar. Ik heb deze ter vervanging gekocht, mede doordat ik de mixer ook op mijn oude Braun accessoires kan gebruiken.

Pluspunten

  • krachtige mixer
  • makkelijk schoon te maken.
  • duurzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tante Tassie 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht om wortels en nootjes te hakken en om sauzen te maken. Dankzij de snelle motor is het snel klaar.

Pluspunten

  • Goede motor
  • Grote hakmachine
  • Staafmixer smelt niet dankzij RVS

Minpunten

  • Deksel hakmachine kan niet in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helena 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi handig op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Om snel shakes en sauzen te maken is t een top ding. Ook om schoon te maken lekker makkelijk ! Neemt ook niet veel bergruimte in beslag .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janna 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
staafmixer doet het goed. Pureren van soep en dergelijke gaat zeer goed. De hakmolen is erg handig. Zelfs noten kun je er mee hakken. Geen keukenmachine nodig.

Pluspunten

  • Pureren
  • Hakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmizer

Algemene score

8,0
Deze staafmixer voldoet aan mijn verwachting. Ik heb deze gekocht vanwege de hakmolen en die doet het uitstekend. Het geluid valt mij ook alles mee.

Pluspunten

  • Stil
  • incl. Hakmolen

Minpunten

  • heeft maar 2 standen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

staafmixer 16-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
staafmixer zit degelijk in elkaar. Het biedt veel mogelijkheden, 2 standen, veel handige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dan 16-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top product! Ik gebruik al jaren Braun en heb zojuist een nieuwe staafmixer set gekocht. Betrouwbaar en altijd goed. Daarnaast makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mickey 13-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Was cadeautje en de jarige was er blij mee. Krachtig en handig in gebruik. Eerste soep is er al mee gemaakt :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CF 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote maalbeker, goede kracht

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit. Mooie frisse kleuren, waarbij het het deel dat met de voeding in aanraking komt van metaal is.
Blijkt uitstekend te werken, waarbij in de maalbeker een grote hoeveelheid noten moeitelijk vermaald wordt.

Pluspunten

  • Voordeling
  • Goede functie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte sterke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit model gekozen vanwege het flinke vermogen. De makkelijk te wisselen voet. Lijkt me ideaal om soep te maken. Ook het bijbehorende hakmolentje is prettig om nootjes fijn te hakken. Ik moet hem nog op diverse manieren testen maar ik ben nu al zeer tevreden

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk op te ruimen
  • Sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hankie 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stevig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super apparaat, zeer stevig en krachtige motor. Makkelijk schoon te maken en fijne attributen (hakmolen, garde en mengbeker) Zeer makkelijk in het gebruik en hakt en mengt echt alles.
dit alles voor een goeie prijs

Pluspunten

  • vorm
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veraa1989 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er netjes uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ziet er heel netjes uit en werkt perfect, geen nadelen.
Werd ook snel geleverd en de prijs is ook prima, je krijgt genoeg voor wat je betaald. Is ook netjes ingepakt en makkelijk in gebruik, je hoeft niet eerst het hele boekwerk door te lezen.
Kortom wij zijn erg tevreden!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 19-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Algemene score

8,0
Prima staafmixer, eenvoudig in gebruik, in een handomdraai heb je iets gepureerd of saus gemaakt. Heel handig om even snel iets te maken, goex merk met goede prijs.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk schoon

Minpunten

  • Bevestiging is kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anna 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product van een betrouwbaar merk. Mooi compleet om te blenden, mixen, kloppen en pureren. Inclusief maatbeker.

Pluspunten

  • compleet

Minpunten

  • best groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jakobus 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Degelijke uitvoering met meerdere hulpstukken en verstelbare snelheid. Roest vrij stalen uitvoering voorkomt verkleuring en makkelijk onderhoudt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer MQ3035WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige prima staafmixer. Voldoet aan alle eisen. Wordt compleet geleverd met hakmes en schaal......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitchenmaster 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed testresultaat

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht vanwege een testomschrijving van de Consumentenbond en ik een staafmixer zocht om mayonaise mee te maken en dat doet deze staafmixer naar verwachting.

Pluspunten

  • fraai uiterlijk
  • ergonomische handgreep

Minpunten

  • geen variabel toerentaal
  • kleine maatbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RvR 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 3 MQ3035WH Sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze multiquick is krachtig en gemakkelijk te reinigen. De 2 snelheden zijn handig bij het mengen van poeder met water. Ook de verschillende opzetstukken maken de machine multifunctioneel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lieke 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de braun staafmixer gekregen en ben er blij mee. Het apparaat is handzaam en gemakkelijk schoon te maken. De losse onderdelen kunnen in de vaatwasser.

Pluspunten

  • sterke moter
  • handzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margot 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

exelente staafmixer

Algemene score

10,0
Deze exelente staafmixer heeft mij overtuigd in gebruik en de mouse die de staafmixer in een paar seconden maakte. Ik beveel deze staafmixer aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews