Braun MQ 3035 Sauce - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tante Tassie 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht om wortels en nootjes te hakken en om sauzen te maken. Dankzij de snelle motor is het snel klaar.

Pluspunten

  • Goede motor
  • Grote hakmachine
  • Staafmixer smelt niet dankzij RVS

Minpunten

  • Deksel hakmachine kan niet in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helena 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi handig op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Om snel shakes en sauzen te maken is t een top ding. Ook om schoon te maken lekker makkelijk ! Neemt ook niet veel bergruimte in beslag .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janna 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
staafmixer doet het goed. Pureren van soep en dergelijke gaat zeer goed. De hakmolen is erg handig. Zelfs noten kun je er mee hakken. Geen keukenmachine nodig.

Pluspunten

  • Pureren
  • Hakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben helemaal in de wolken met de Braun Multiquick 3MQ3035WH Sauce. Doet alles hij moet doen, namelijk, ......mij minder hard laten werken!!!

Pluspunten

  • Pureert alles goed glad.
  • Slagroom klopt hij prima met de garde.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria de Kruijf 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net gekocht : Degelijk apparaat , handzaam en mooi desing.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net gekocht , moet nog aan de slag maar : Degelijk apparaat , ligt goed in de hand en mooi ontwerp .

Pluspunten

  • Mooi
  • Handzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ3035 Sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie staafmixer, iets duurder maar het verschil met de goedkope uitvoering meer dan waard. DIt is een degelijke staafmixer die hopelijk net als de vorige braun ook meer dan 10 jaar zijn werk doet. Voelt goed stevige aan met zware motor uitvoering en veel accessoires.

Pluspunten

  • Zware motor
  • Stevig klik systeem voor accessoires
  • Mooie kleuren
  • kompleet model met veel accessoires

Minpunten

  • Beetje fors en zwaar in de hand
  • alle losse spullen weer ergens opbergen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ilja 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed scherp

Algemene score

9,0
Erg fijn product, ik kan nu alles goed pureren en vermalen. Eentje die alles mooi fijn maakt, en niet vast blijft zitten. Voor de prijs en kwaliteit is het echt een uitkomst! Deze is ook niet te zwaar en wordt niet snel warm.

Pluspunten

  • Scherpte van messen
  • Grip
  • Handzaam op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniem 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtig en veelzijdig. De meegeleverde hakmolen is ideaal voor het fijn hakken van uien, knoflook, peterselie, etc.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veelzijdig
  • Hakmolen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pietjepuk 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed product, degelijk, functioneel en mooi!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product doet waarvoor het gemaakt is. En dat op een erg functionele en handige manier. Hij werkt snel en maakt niet teveel lawaai. Ook zijn de accessoires erg handig.

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

staafmixer 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mijn geweldige ankoop.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we kwamen in de BCC winkel en werden goed ontvangen we vertelden dat we voor Jan het eten moesten malen dus een staafmixer

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • mooie prijs

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 12-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vertrouwd terug bij BRAUN, goed, degelijk en over nagedacht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
BRAUN gekozen na een uitstap naar een ander merk. Nu te snel weer terug bij BRAUN. Gekozen voor de combinatie van grote hakmolen, sterke motor, goede accessoires en nette prijs. Verwacht weer een goede levensduur maar daar ga ik eigenlijk zeker van uit.

Pluspunten

  • Grote hakmolen
  • Extra accessoires mogelijk
  • Spatvrij model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi device

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Solide, voldoende power en goede accesoires. Mooi ontwerp, bakje glijdt niet weg. Mooie actie met gratis extra.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer met veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Staafmixer met vele mogelijkheden, hakken van noten gaat perfect en het maken van smoothies ook. Gewoon gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C Lemmers 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt goed en snel
Goede prijs kwaliteit verhouding
Er zitten veel accessoires bij
Zeer degelijk gebouwd

Pluspunten

  • werkt goed
  • degelijk

Minpunten

  • stroomsnoer aan de korte kant
  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marten Dijkstra 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

werkt handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de staafmixer werkt handig en is gemakkelijk schoon te maken. De hulpstukken zorgen ervoor dat men het apparaat bijna overal voor kunt gebruiken .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anatoli 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt het zoals als verwacht.Prima kwaliteit. Hij pureert snel en zonder spatten. Wel jammer dat het snoer zo kort is. Anders had ik ook voor gebruiksgemak vijf sterren gegeven.

Pluspunten

  • Groote kom

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. van Broekhoven 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer snelle en efficiënte staafmixer tegen een zeer goede prijs. Ook de bijgeleverde chopper is gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hein 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De oude Braun staafmixer, gekregen bij onze verloving, hielt er na 48 jaar mee op. Tja, als je zo lang met een product doet, wil je geen ander merk meer.

Pluspunten

  • Multi functioneel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Usta 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Splash control

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer stevige apparaat. Na 20 jaar moest ik een nieuwe hebben, vandaar dat ik weer een braun heb gekocht. Het is makkelijk om op te bergen en schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 21-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit is de rede dat ik hiervoor gekozen heb, mijn oude braun staafmixer was versleten en waar ik altijd tevreden over ben geweest om weer voor een braun te gaan.

Pluspunten

  • Degelijk
  • mutifunctioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews