Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 131 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3035 Sauce op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**b@h**l.com 14-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Prima functies en degelijk apparaat. Mooi compleet met handblender voor mn soepen en chopper (voor de ingredienten) zoals ze t noemen;)

Reageer

e**6@h**l.com 12-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Een Braun staafmixer met acc. gekocht. Wederom weer tevreden! Goede prijs/kwaliteit verhouding

Reageer

M**7@o**k.com 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staaf mixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Een krachtige goed werkende staafmixer met fijne toebehoren. Door de constructie spat het niet.

Pluspunten

  • Stevige constructie
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

w**t@l**e.nl 12-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Generaties in gebruik , is dat duurzaam of niet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Wij hebben dit artikel aangekocht omdat de eerdere Braun staafmixer het 34 jaar heeft uitgehouden met vrij intensief gebruik, dus waarom dan overgaan naar een ander merk was onze redenatie, plus nu met een 2-tal hulpmiddelen, slagroom mixer en gehaktmolen plus meng beker en ook nog 10€ retour .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teuntje 30-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

10,0
Onlangs ging mijn 15 jaar oude Braun staafmixer kapot en heb nu de Braun MQ3035WH Sauce gekocht.
Wat een fijne staafmixer. En m.n. heeft de hakmolen mij zeer verrast, Werkt als een tierelier en het is zo klaar.

Pluspunten

  • Fijn en makkelijk in gebruik.
  • Vele mogelijkheden met de hakmolen.
  • Het is super snel klaar met de hakmolen.
  • Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolan 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

betrouwbaar produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
prima staafmixer, met handige accessoires. Nu twee gekocht voor onder de kerstboom voor onze uitwonende zonen

Pluspunten

  • goed
  • scherpe messen

Minpunten

  • ietsie zwaar motorblok

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed procuct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Fijn apparaat in gebruik. Voelt stabiel en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 20-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker praktisch

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Handige staafmixer met meerdere functies. Ik gebruik hem om te pureren zoals spoed. Maar ook om pesto te maken of pannenkoeken beslag te mixen. De onderdelen zijn degelijk en kunnen in de vaatwasser, erg handig. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom, een om regelmatig te gebruiken.

Pluspunten

  • Compact
  • Licht in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht om o.a. soep te kunnen maken en voor het klein maken van fruit en babyhapjes

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lizzy 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

10,0
Gelijk in gebruik genomen toen hij binnenkwam. Super stil en fijn in de hand liggende staafmixer. De 2 standen werken prima en ook op de hoogste stand is de staafmixer fluisterstil. Ook is het schoonmaken van alle attributen er makkelijk doordat je overal bij kan met de afwasborstel en de theedoek. Geen onmogelijke hoekjes en gaatjes.

Pluspunten

  • niet zwaar in gebruik
  • fluisterstil
  • alles goed schoon te maken
  • goede standen

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ollekebol 10-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke blender nu ook voor dochter gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

10,0
Super blender, gebruik 'm zelf al jaren, er zijn al heel wat soepen en sausen mee gemaakt.
Perfecte prijs kwaliteit verhouding
Nu met cashback actie helemaal voordelig.

Pluspunten

  • onderdelen gemakkelijk reinigen in vaatwasser
  • turbo knop voor nog snelller blenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 21-05-2020
  • Product gekocht

Oude beviel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Bij onze vorige Braun ging de hakmolen kapot en het mesje was roestig.
Dus een hele nieuwe set gekocht, waarbij de hakmolen veel kleiner is als de oude.
Info hierover is bij Bol.com slecht

Pluspunten

  • Compleet
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Onderdelen niet los verkrijgbaar
  • Info bij Bol niet compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mevr. freddy lap 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
voor deze prijs een uitzonderlijk handig en goed werkende staafmixer.,alsmede de bijgeleverde producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun betrouwbare kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

6,0
Ik ken Braun als een degelijke merk.
De prijs/kwaliteit verhouding is daarnaast dik in orde.
De staafmixer kwam met een aantal nuttige accessoires.
Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Waar voor je geld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cigdem 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede formaat hakmolen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
De staafmixer is precies wat ik nodig had. Lekker simpel met twee standen. Krachtige
motor. En de hakmolen heeft een ideale maat. Niet te klein. Eerder had ik 350 ml
gehaald, deze was echt te klein. De garde heb ik nog niet gebruikt. Ik ben blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Hakmolen heeft een perfecte maat
  • Mooi design
  • Goede grip

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Antal 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel gebruiksmogelijkheden

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat aangeschaft vanwege de gebruiksmogelijkheden. Ik ben tevreden over de kwaliteit en ook de prijs-kwaliteit-verhouding is gunstig.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • mogelijkheden

Minpunten

  • Niet tegen een muur te bevestigen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lies 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Braun staafmixer altijd handig en betrouwbaar. Fijne staafmixer. Zacht geluid vonden wij heel fijn en belangrijk. Alleen jammer dat de deksel van de hakmolen niet in de vaatwasser mag. Bij het vorige model mocht dit wel.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Krachtig en fijne staafmixer

Minpunten

  • Deksel hakmolen mag niet in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charlotte 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer goede kwaliteit prijs verhouding

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Prima prijs kwaliteit verhouding. De verschillende onderdelen erbij zijn handig voor het maken van diverse producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eug 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Mixt snel, ligt goed in hand, grote hakmolen, past veel eten in . Goed te reinigen onderdelen kunnen in vaatmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Theunissen 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mq 3035 sauce

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Net gekocht met de actie, due kan nog niet aangeven wat ik ervan vind.
Echter erg vreemd dat ik de review eerst moet invullen alvorens ik geld terug via de actie terug kan krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews