Braun MQ 3035 Sauce - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 106 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3035 Sauce op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PETER 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Mooie complete staafmixer set. Voelt degelijk aan en pureert prima. Pompoensoep maken is weer een breeze. De vorige staafmixer van een tientje is ritueel vernietigd. :-)

Pluspunten

  • Compleet, veel mogelijkheden
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralph 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiQuick 3 MQ3035 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer die doet wat ie moet doen. Handige accessoires om groente, kaas en noten fijn mee te hakken. Ik heb eerder een Braun keukenmachine gehad maar vanwege een ongelukje is die niet meer bruikbaar. Ik heb deze ter vervanging gekocht, mede doordat ik de mixer ook op mijn oude Braun accessoires kan gebruiken.

Pluspunten

  • krachtige mixer
  • makkelijk schoon te maken.
  • duurzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tante Tassie 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht om wortels en nootjes te hakken en om sauzen te maken. Dankzij de snelle motor is het snel klaar.

Pluspunten

  • Goede motor
  • Grote hakmachine
  • Staafmixer smelt niet dankzij RVS

Minpunten

  • Deksel hakmachine kan niet in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helena 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi handig op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Om snel shakes en sauzen te maken is t een top ding. Ook om schoon te maken lekker makkelijk ! Neemt ook niet veel bergruimte in beslag .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janna 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
staafmixer doet het goed. Pureren van soep en dergelijke gaat zeer goed. De hakmolen is erg handig. Zelfs noten kun je er mee hakken. Geen keukenmachine nodig.

Pluspunten

  • Pureren
  • Hakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

aanstaande oma 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Binnenkort worden wij oppas oma en opa voor ons eerste kleinkind. Deze staafmixer met toebehoren lijkt ons heel handig om voedsel voor een baby te pureren.

Pluspunten

  • sterke motor

Minpunten

  • geen opbergcassette o.i.d.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cees van vliet 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Miniprimer 3

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Handig en slim apparaat dat het werken in de keuken tot een feest maakt. De messen. Garde en hakmolen zijn makkelijk hanteerbeer en de messen zijn uiterst scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niek 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weer een Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

10,0
Na 20 jaar onze Braun staafmixer vervangen door.... weer een Braun natuurlijk! Altijd goed gefunctioneerd!

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede mixer

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
handig in gebruik en goedkoop en gemakkelijk schoon te maken goede snelheid en niet veel plaats nodig

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nicolaja 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Werkt perfect, voor smoothies, creme-soepen, hakken en malen (zowel warm als koud), ik gebruik de braun staamixer al jaren iedere dag!

Pluspunten

  • gemakelijk in gebruik
  • goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lefferts 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en doet wat hij doen moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Zeer compacte en handzame staafmixer die uitstekend zijn werk doet. Ook de bijgeleverde accesoires doen het goed. Jammer dat de maattabel op de beker slecht leesbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaneelliefhebber 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

spat echt niet

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
de coffee en spice grinder werkt prima voor kaneelstokjes. er komt wel wat poeder vrij langs de rand van het bakje bovenaan, dus ik plak beetje af met afplakband. Het rubber dekseltje tevens antislipvoetje is erg handig. De staafmixer spat echt niet, en dat vond ik verbazend.

Pluspunten

  • spat niet
  • maalt goed

Minpunten

  • de blauwe kleur vind ik persoonlijk niet zo mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

kaneelliefhebber 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

spat echt niet

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
de coffee en spice grinder werkt prima voor kaneelstokjes. er komt wel wat poeder vrij langs de rand van het bakje bovenaan, dus ik plak beetje af met afplakband. Het rubber dekseltje tevens antislipvoetje is erg handig. De staafmixer spat echt niet, en dat vond ik verbazend.

Pluspunten

  • spat niet
  • maalt goed

Minpunten

  • de blauwe kleur vind ik persoonlijk niet zo mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniem 18-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima noten maler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Wij zochten een goede hakmolen die de noten snel maalt. Deze doet wat hij moet doen! De overige onderdelen zijn degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bas 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Nog niet alle functies gebruikt, maar tot op heden tevreden. Bouwkwaliteit is erg goed, voelt allemaal erg degeljik aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vermeer 10-08-2019
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prima met handige accessoires. Vooral de garde is ideaal. Ook handig is dat alles in de vaatwasser kan.

Pluspunten

  • Vaatwasbestendig
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jw 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Zeer degelijke staafmixer die het zeer goed doet met alle onderdelen die erbij zitten, dus zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Staafmixer MQ3035

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
gekocht omdat deze een sterkere motor heeft dat de MQ325 waarbij bij de eerste keer de motor het al begaf bij de hakmolen. Het voelt beter en steviger aan dan de MQ325

Pluspunten

  • grote hakmolem

Minpunten

  • geen opbergzakje voor de onderdelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Arts 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Stabiel, krachtig, scherpe messen. Doet wat hij moet doen - hakken, mixen & pureren - en is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • degelijk
  • stabiel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Arts 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte, stabiele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Het apparaat doet precies wat het moet doen; hakken, mixen en blenden. Stabiel apparaat, goede messen en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • stabiel
  • degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews