Braun MQ 3035 Sauce - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 87 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3035 Sauce op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PETER 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Mooie complete staafmixer set. Voelt degelijk aan en pureert prima. Pompoensoep maken is weer een breeze. De vorige staafmixer van een tientje is ritueel vernietigd. :-)

Pluspunten

  • Compleet, veel mogelijkheden
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralph 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiQuick 3 MQ3035 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer die doet wat ie moet doen. Handige accessoires om groente, kaas en noten fijn mee te hakken. Ik heb eerder een Braun keukenmachine gehad maar vanwege een ongelukje is die niet meer bruikbaar. Ik heb deze ter vervanging gekocht, mede doordat ik de mixer ook op mijn oude Braun accessoires kan gebruiken.

Pluspunten

  • krachtige mixer
  • makkelijk schoon te maken.
  • duurzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tante Tassie 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht om wortels en nootjes te hakken en om sauzen te maken. Dankzij de snelle motor is het snel klaar.

Pluspunten

  • Goede motor
  • Grote hakmachine
  • Staafmixer smelt niet dankzij RVS

Minpunten

  • Deksel hakmachine kan niet in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helena 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi handig op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Om snel shakes en sauzen te maken is t een top ding. Ook om schoon te maken lekker makkelijk ! Neemt ook niet veel bergruimte in beslag .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janna 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
staafmixer doet het goed. Pureren van soep en dergelijke gaat zeer goed. De hakmolen is erg handig. Zelfs noten kun je er mee hakken. Geen keukenmachine nodig.

Pluspunten

  • Pureren
  • Hakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vormgeving , prima werking , goede hulpstukken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Heb gekozen voor een duurzaam apparaat waar ik jaren plezier van mag hebben , voelt heel degelijk aan en het wisselen van de opzetstukken gaat erg fijn . In gebruik is de mixer trillings vrij en maakt weinig geluid , kan met 2 snelheden gebruikt worden .

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Prettig in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PAJM 06-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Werkt makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
prima staafmixer makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Nu ook met hakmolen en garde aangeschaft

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer robuust en krachtig!

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
De set is uitgebreider dan de staafmixers van de concurrent. Ook oogt en voelt alles heel robuust aan, waardoor het een genot is om hiermee te werken in de keueken!

Pluspunten

  • zeer robuust
  • uitgebreide set
  • zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 03-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Werkt makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Ik was in het bezit van een enkele staafmixer. Heb nu de mixer met uitbreiding gekocht. Praktisch hulpmiddel in de keuken. Voor sausen en soepen werkt hij super zonder te spatten een prachtige gebonden soep gemaakt. Nu met uitbreiding van hakmolen en garde benieuwd of deze ook zo goed werken

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken
  • krachtig mes
  • spat niet bij dunne vloeistoffen

Minpunten

  • geen te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJ Nijman 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi Quick 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Prima staafmixer, ik heb dit product gekocht om mijn oude te vervangen.
Werkt zoals omschreven zonder spatten

Pluspunten

  • krachtig
  • werkt zonder knoeien

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harga 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust en makkelijk te reinigen apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Makelijk te reinigen en apparaat is van goede kwaliteit en zeer krachtig.
Makkelijk te installeren en demonteren

Pluspunten

  • krachtig
  • solide

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B. Komen 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun altijd goed!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Kwaliteit prijs verhouding is goed!
Braun is altijd goed! Handzaam apparaat. kan geen minpunten verzinnen.

Pluspunten

  • handzaam apparaat
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Dit is een goed apparaat met een krachtige motor en makkelijk schoon te maken. Wij gebruiken het voornamelijk om noten kaas te maken waarbij we noten moeten pulveren en mengen met andere ingrediënten. Hiervoor werkt het apparaat prima. Anders dan bij een reguliere mixer kun je met dit apparaat de ingrediënten ook schudden tijdens het malen om te zorgen dat alle ingrediënten even goed door elkaar gemalen worden.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jp zwartjens 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed vermogen en ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
goed product kocht het omdat het vermogen hoog is ziet er goed uit en veel aceswarres`werkt lekker omdat hij goed van gewicht is en een goede prijs voor zo apparaat

Pluspunten

  • veel mogeliujk heden
  • krachtig

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hakt alles goed fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
De staafmixer pureert goed. Fijn is dat er een vrij grote kom voor het hakken aanwezig is. Overigens was onze oude Braun kapot gegaan en alle onderdelen passen op elkaar. Dat is zeer fijne bijkomstigheid

Pluspunten

  • grote hakmolen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel 21-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat voor een mooie prijs

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Handzaam, sterke motor. goede hulpstukken en gemakkelijk schoon te maken. Degelijke materialen. daarnaast met de cashback actie een leuke meevaller

Pluspunten

  • handzaam
  • ligt in gewicht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw visser 20-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en makkelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

8,0
Zo handig voor van alles en nog wat.
Soep sappen slagroom rauwkost enzovoorts
Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Iris 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

9,0
Perfecte set voor in de keuken. Heel handig voor verschillende dingen. Zoals voor soep als voor het maken van cake.

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • snel
  • vaatwasserbestendig

Minpunten

  • de blauwe kleur op de staafmixer
  • niet draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

7,0
Werkt makkelijk, een apparaat dat ik vroeger ook bebruikte voor de voeding van mijn kinderen. Weggegeven, en daar spijt van. Daarom nieuwe gekocht.

Pluspunten

  • Makkelijk

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nijssenr 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet maar wel erg plastic

Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Algemene score

6,0
De mixer zelf is wel erg zwaar. De bijgeleverde accessoires, zeker de hakker voelt erg plastic aan.
Ik ben benieuwd naar de duurzaamheid ervan

Pluspunten

  • Prettig geprijsd
  • Compleet

Minpunten

  • Alle waarde naar zijn prijs.
  • Benieuwd of jet duurzaam is

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews