Braun MQ 3035 Sauce - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Braun MQ 3035 Sauce
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Variabele snelheid
Ja
Kleuren
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ralph 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiQuick 3 MQ3035 WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer die doet wat ie moet doen. Handige accessoires om groente, kaas en noten fijn mee te hakken. Ik heb eerder een Braun keukenmachine gehad maar vanwege een ongelukje is die niet meer bruikbaar. Ik heb deze ter vervanging gekocht, mede doordat ik de mixer ook op mijn oude Braun accessoires kan gebruiken.

Pluspunten

  • krachtige mixer
  • makkelijk schoon te maken.
  • duurzaam
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tante Tassie 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht om wortels en nootjes te hakken en om sauzen te maken. Dankzij de snelle motor is het snel klaar.

Pluspunten

  • Goede motor
  • Grote hakmachine
  • Staafmixer smelt niet dankzij RVS

Minpunten

  • Deksel hakmachine kan niet in vaatwasser
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helena 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi handig op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Om snel shakes en sauzen te maken is t een top ding. Ook om schoon te maken lekker makkelijk ! Neemt ook niet veel bergruimte in beslag .
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janna 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
staafmixer doet het goed. Pureren van soep en dergelijke gaat zeer goed. De hakmolen is erg handig. Zelfs noten kun je er mee hakken. Geen keukenmachine nodig.

Pluspunten

  • Pureren
  • Hakken
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wreckless erik 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat ideaal voor soepen en sausen. Helaas is de gebruiksduur iets minder vorige heeft het een half jaar volgehouden

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geeft geen oververhitting aan
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mounir 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer mq3035WH sauce

Algemene score

8,0
Wat een mooi ding! Het is een alleskunner en het is ideaal voor grote gezinnen. Je kunt er mee hakken, pureren, etc. Ik beveel dit product aan.
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Talhayetkin 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede apparaat

Algemene score

9,0
Ik heb deze product gekozen omdat ik braun een goeie merk vind en ik heb over andere gehoord dat deze apparaat het beste is
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Akif 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na wat snuffelen op het internet en al die reviews en video`s bekeken te hebben . Heb ik besloten om voor merk Braun te gaan . Binnen 12 uur besteld en netjes thuis geleverd . Hij werkt perfect , beter dan dat ik had verwacht .

Pluspunten

  • Krachtige motor 700 w .
  • 500 ml hakmolen .
  • multifunctioneel .
  • Spatvrij .

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit apparaat is zeer veelzijdig. Kan gebruikt worden als staafmixer, hakmolen of mixer. Hierdoor heb je zonder veel ruimte in te nemen direct meerdere apparaten. Zoals men van Braun gewend is voelt alles zeer degelijk aan. Het apparaat doet precies wat het moet doen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veelzijdig
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marly 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hakt super goed alles fijn en perfect om soepen, sauzen etc mee te maken. En ook fijn dat de onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede kwaliteit
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marly 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Algemene score

9,0
Hakt super goed alles fijn en perfect om soepen, sauzen etc mee te maken. En ook fijn dat de onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede kwaliteit
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multiquick 3: fijn dat-ie er nog is!

Algemene score

8,0
Fijn om te weten dat ons oude apparaat dat altijd prima dienst gedaan heeft er nog steeds bestaat in een nieuwe jasje en met wat meer power.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • gewicht

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kookhan 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren gebruik is mijn oude Braun staafmixer stuk gegaan (gevallen). De nieuwe ligt nog beter in de hand en heeft 2 snelheden, ideaal voor als je rustiger wilt draaien in een pan hete saus.
Gelijke hoeveelheden olijfolie, walnoten en kaas + zoveel basilicum als je lekker vindt in de hakmolen en in 20 seconden heb je een super lekkere pesto!

Pluspunten

  • garde prima voor slagroom ondanks enkele klopper.
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Franck 19-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Héééérlijke soep bereiden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige staafmixer luxe uitvoering met accessoires.
Veiligheid door uitgekiend ontwerp.
Mert de bekende BRAUN degelijkheid, kortom een apparaat waarbij je elke keer weer het geveol van Braun er is geen betere beleefd!

Pluspunten

  • ontwerp
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • maak elke week wel verse soep
  • blijft je triggere hem te gebruiken
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ter vervanging van oude staafmixer van Braun

Algemene score

8,0
Nadat onze oude Braun staafmixer het begeven heeft na meer dan 15 jaar intensief gebruik, hebben we wederom voor een Braun gekozen. Gewoon omdat hij heel goed bevalt.

Pluspunten

  • lange levensduur
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Arunjunai 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staaafmixer gebruik vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb Braun staaf mixer, al veel jaren gebruik; Voor mijn zus in India kado geven weer gekocht. ik hope zij ook krijgen de kook plezier van Braun staaf mixer. haken groenten, soup maken zijn makkelijk.

Pluspunten

  • zonder reparatie werkt longer.
  • makkelijk te onderhouden
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Algemene score

8,0
Klopt de slagroom snel en is erg stil in het gebruik. Prima vervanging voor onze vorige mixer van Braun die meer dan 10 jaar oud was.
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Braun MQ 3035WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk staafmixer met alle noodzakelijke toebehoren, gelukkig niet zo groot al een complete huishoudmachine.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • compleet

Minpunten

  • maar twee snelheden
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JM 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

betrouwbare keukenmachine

Algemene score

9,0
Dit is een betrouwbare keukenmachine met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Degelijk apparaat dat makkelijk te bedienen is.

Pluspunten

  • goede prijs-kwaliteitverhouding
  • degelijk
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 05-04-2018
  • Product gekocht

Licht goed in de hand. mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net binnen gekregen. Werkt met weinig geluid. Compleet met zo te zien degelijke hulpstukken. aanrader
Geschreven voor: Braun MQ 3035 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews