Braun MQ 525 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
600 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
grijs, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 525 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rollette 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Ik heb dit produkt al eerder gebruikt en heb de oude weggeven. Het was niet stuk te krijge. Nu was het weer tijd voor een nieuwe

Pluspunten

  • Gaat lang mee
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert Mons 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

metalen voet van de staafmixer is duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Ik heb het product nog niet gebruikt, maar de mixer en de accessoires maken een degelijke indruk.Ik denk dat het een veelzijdig product is.

Pluspunten

  • degelijk
  • veel accesoires

Minpunten

  • bijgevoegde mengbeker is van dun plasitc.
  • er is geen wandhouder meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marita 22-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zit lekker in de hand, niet zwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
deze mixer gekocht omdat mijn oude mixer kapot was gegaan. Onderdelen zijn makkelijk te wisselen. Enige nadeel is dat de stand 2 knop niet makkelijk in te drukken is (als je lange nagels hebt)

Pluspunten

  • Prijs
  • gemak

Minpunten

  • Knop 2 is niet handig (te diep)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Otte 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie set voor leuke prijs

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Vorige staafmixer was ook van Braun en nu weer hiervoor gekozen. Degelijk, functioneel, vaatwasser bestendig en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

marie louise 18-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Multiquick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Mixer zeer handig in gebruik
snel wisselen van mixer onderdelen,
de onderdelen zijn makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • compact
  • meerdere hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenprinces 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixen zonder geklieder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor deze staafmixer, omdat we onze soepen, smoeties, slagroom, notenpasta, bananenbrood, enz. super goed kunnen maken zonder dat de hele keuken onder de spetters zit. Deze staafmixer heeft geen gaatjes aan de zijkant en hierdoor kun je spatvrij werken. Ook de hakmolen werkt voortreffelijk. en de gardekop niet te vergeten, om snel even de slagroom te kloppen. Deze mixer is zeker de kers op de taart en een apparaat die hier dagelijks gebruikt wordt

Pluspunten

  • spat vrij mixen
  • klein hakmolen
  • twee snelheden
  • weinig geluid
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nvt 13-09-2018
  • Product gekocht

Staafmixer mq 525

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

7,0
Nvtgoed product fijn te gebruiken mooi design ........ Prettig in gebruik Nvtgoed product fijn te gebruiken mooi design ........ Prettig in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Staafmixer MQ525 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Handzame en multifunctioneel, prachtig ligt fijn in de hand, snel en gebruiksvriendelijk en een prijs die waard is.
Aan te bevelen aan iedereen die ook niet langer een keukenmachine voor de dag wil halen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • past in de kleine keuken en keukenkastje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 06-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en doeltreffend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Zie boven.
Hoewel ik het net heb gekocht had ik al eerder min of meer dezelfde in gebruik, maar ik was toe aan een nieuwe. Altijd heel tevreden over de Braun staafmixer, dus daarom wederom voor een Braun gekozen.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Doeltreffend

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kobus 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model zonder poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
Staafmixer is robuust en krachtig, zonder al teveel poespas. Makkelijk in elkaar te klikken en handig schoon te maken. Er zijn twee knoppen voor normaal en snel. Model ziet er ook modern en gestroomlijnd uit.

Pluspunten

  • snoerlengte
  • makkelijk schoon te maken
  • handige accessoires

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bunny_nr16 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer MQ 525

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Het product is zeer handig in gebruik.
Fijne krachtige motor.
Accessoires zijn ook fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Fijn in gebruik
  • Krachtige motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia Gerritsen 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer, RVS en spat niet.

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Ik had voorheen ook een staafmixer van Braun, na 25 jaar is de staafmixer overleden. Ik heb er altijd met veel plezier mee gewerkt. Ik heb snel een nieuwe gekocht. Waar ik zo blij mee ben is dat de nieuwe staafmixer niet spat en dat je de onderdelen eraf kan halen. Dat kon allemaal niet met de oude. In die 25 jaar is natuurlijk een hoop vernieuwd.

Pluspunten

  • spat niet, onderdelen kan je eraf halen
  • je hebt de staafmixer goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Velner 21-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer met garde en hakselaar. Met de mogelijkheid om 2 snelheden te gebruiken. De staafmixer heeft een gedraaide kop zodat deze niet spat. Makkelijk om schoon te maken. Onderdelen zijn allemaal makkelijk uit elkaar te halen.

Pluspunten

  • Spat niet
  • 2 snelheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerdy 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
vorige staafmixer was 20 jaar oud en versleten. { ook Braun} dat was een prima staafmixer, dus daarom weer een Braun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne snelle mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Werk goed, mixt snel en is gebruiksvriendelijk
Op de Blokker site stond dat er ook een kookboek bij zat, dat heb ik niet gezien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Gekozen voor een Braun staafmixer naar aanleiding van een eerder gebruik. De staafmixer heeft een mooi design, is makkelijk in gebruik en van zeer goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Weinig standen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W.van der Toorn 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam apparaat met goede funkties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Na aanbeveling van mijn moeder die gebruikt dit apparaat al jaren en met heel veel plezier het is een fijne aanwinst en is erg functioneel en een sieraat in de keuken de kinderen gebruiken ook elke morgen voor het maken van smooty,s

Pluspunten

  • handzaam
  • makkelijk schoon maken

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer