Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun MQ 525

Vergelijkbare producten

Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby

Braun MultiQuick 5 MQ 523 Baby
8,2 (41)
Bekijk alle Staafmixers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 112 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 525 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luuk 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

7,0
ik voor deze staafmixer gekozen omdat er ook een klein mix bakje en een garde voor slagroom bijzit. Tevens is de staafmixer zelf erg robuust vanwege de roestvrijstalen mixstaaf

Pluspunten

  • veel accesoires
  • robuust
  • hoog toerental

Minpunten

  • veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Linda van Zijverden 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig en vaatwasbestendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen en een krachtige motor die makkelijk te hanteren is. Ook komen de accessoires zeer van pas. Makkelijk om kleine hoeveelheden te snijden, kloppen op blenderen

Pluspunten

  • makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenprinces 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixen zonder geklieder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor deze staafmixer, omdat we onze soepen, smoeties, slagroom, notenpasta, bananenbrood, enz. super goed kunnen maken zonder dat de hele keuken onder de spetters zit. Deze staafmixer heeft geen gaatjes aan de zijkant en hierdoor kun je spatvrij werken. Ook de hakmolen werkt voortreffelijk. en de gardekop niet te vergeten, om snel even de slagroom te kloppen. Deze mixer is zeker de kers op de taart en een apparaat die hier dagelijks gebruikt wordt

Pluspunten

  • spat vrij mixen
  • klein hakmolen
  • twee snelheden
  • weinig geluid
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Staafmixer MQ525 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Handzame en multifunctioneel, prachtig ligt fijn in de hand, snel en gebruiksvriendelijk en een prijs die waard is.
Aan te bevelen aan iedereen die ook niet langer een keukenmachine voor de dag wil halen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • past in de kleine keuken en keukenkastje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Gerritsen 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer, RVS en spat niet.

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Ik had voorheen ook een staafmixer van Braun, na 25 jaar is de staafmixer overleden. Ik heb er altijd met veel plezier mee gewerkt. Ik heb snel een nieuwe gekocht. Waar ik zo blij mee ben is dat de nieuwe staafmixer niet spat en dat je de onderdelen eraf kan halen. Dat kon allemaal niet met de oude. In die 25 jaar is natuurlijk een hoop vernieuwd.

Pluspunten

  • spat niet, onderdelen kan je eraf halen
  • je hebt de staafmixer goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Het pas nieuw aangekomen. Ziet er goed uit en ik kan niet wachten om het te gaan gebruiken.ik heb al eerder een Braun gekocht en deze is altijd goed bevallen. Doet zijn werk nog steeds goed. Deze staafmixer heb ik gekocht voor mijn dochter.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marjan 19-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Dit is de tweede mixer van Braun die ik koop. De eerste heeft vele jaren trouwe dienst er op zitten!!!

Pluspunten

  • Sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LR 19-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige mixer, fijn met extra bakje

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat mijn oude staafmixer ook een Braun was en prima beviel. Ik wilde een niet te dure, makkelijk te gebruiken mixer met ook een mengbeker en een blenderbakje. Een pré is dat hier ook een garde bij is. De mixer pureert goed.

Pluspunten

  • blenderbakje / hakmolen
  • garde

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MiLou 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great Addition

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
I absolutely live this! It does exactly what i expect, it is easy to use and also very easy to clean! The parts are small, which makes it very easy to store!

Pluspunten

  • Easy to use
  • Easy to clean

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dennis 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie staafmixer, veilig en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
mooie krachtige staafmixer met veel mogelijkheden. roomkloppen, nootjes hakken en romige soepen maken, deze staafmixer kan het allemaal probleemloos.

Pluspunten

  • veilig
  • veel mogelijkheden
  • krachtige motor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Handig voor in de keuken en werkt snel en eenvoudig. Ik vindt het vooral handig om snel bijv een ui te snijden. Het is handig dat je drie dingen in 1 hebt. Mixen, snijden en pureren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon degelijk goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

4,0
Gewoon een goede en degelijke mixer. Er zit veel bij. En ook twee standen dat is voor ons een groot pluspunt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annet 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multiquick 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Heel fijn product je kunt er alles mee doen, onmisbaar in je keuken! Ik heb hem gekocht voor de babyhapjes.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Handige assecoires

Minpunten

  • Ik hoop dat ik hem goed kan schoonhouden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun staafmixer Multiquick 5 MQ525 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige staafmixer met 3 mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Heb dit product gekocht als cadeau. Heb zelf jaren geleden ook een dergelijk product gekocht van Braun en ben daar nog steeds tevreden over!!

Pluspunten

  • 3 mogenlijkheden
  • kompakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marlies 13-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Deze staafmixer doet zijn werk goed. Ik gebruik hem al een tijdje op mijn werk, en heb hem nu voor mezelf gekocht.

Pluspunten

  • krachtig
  • ligt prettig in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

10-8-2019 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MQ 525 staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Zeer handzaam en wat hogere kracht zijn sauzen en soepen snel glad. Daarnaast zit er een hakbakje garde en maatbeker bij die de mogelijkheden uitbreiden. Zoals het maken van een salsasaus met stukje bvb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, veel mogelijkheden en veilig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met veel mogelijkheden. Messen voor het hakken van noten en uitjes zijn veilig in gebruik. Ben er blij mee.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veilig
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ivonne 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Een fijne staafmixer die ook makkelijk schoon te maken is. Kwaliteit is goed!
Een smoothy heb je met deze mixer zo gemaakt en lekker weinig afwas!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karin 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
Fijn in gebruik met handige ascesoires. Niet alleen te gebruiken als staafmixer, maar ook als mixer of als hakmolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlien 10-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk ingebruik en stevig ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Product ontwerp is erg degelijk, de metalen kop is ideaal voor warm voedsel. De garde werkt erg goed om eieren en slagroom op te kloppen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Degelijk ontwerp
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Hakmolen is een beetje aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews