Braun MQ 525 - Reviews

Specificaties
Vermogen
600 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
grijs, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 72 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 525 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luuk 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

7,0
ik voor deze staafmixer gekozen omdat er ook een klein mix bakje en een garde voor slagroom bijzit. Tevens is de staafmixer zelf erg robuust vanwege de roestvrijstalen mixstaaf

Pluspunten

  • veel accesoires
  • robuust
  • hoog toerental

Minpunten

  • veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Linda van Zijverden 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig en vaatwasbestendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen en een krachtige motor die makkelijk te hanteren is. Ook komen de accessoires zeer van pas. Makkelijk om kleine hoeveelheden te snijden, kloppen op blenderen

Pluspunten

  • makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenprinces 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixen zonder geklieder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor deze staafmixer, omdat we onze soepen, smoeties, slagroom, notenpasta, bananenbrood, enz. super goed kunnen maken zonder dat de hele keuken onder de spetters zit. Deze staafmixer heeft geen gaatjes aan de zijkant en hierdoor kun je spatvrij werken. Ook de hakmolen werkt voortreffelijk. en de gardekop niet te vergeten, om snel even de slagroom te kloppen. Deze mixer is zeker de kers op de taart en een apparaat die hier dagelijks gebruikt wordt

Pluspunten

  • spat vrij mixen
  • klein hakmolen
  • twee snelheden
  • weinig geluid
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Staafmixer MQ525 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Handzame en multifunctioneel, prachtig ligt fijn in de hand, snel en gebruiksvriendelijk en een prijs die waard is.
Aan te bevelen aan iedereen die ook niet langer een keukenmachine voor de dag wil halen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • past in de kleine keuken en keukenkastje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Gerritsen 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer, RVS en spat niet.

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Ik had voorheen ook een staafmixer van Braun, na 25 jaar is de staafmixer overleden. Ik heb er altijd met veel plezier mee gewerkt. Ik heb snel een nieuwe gekocht. Waar ik zo blij mee ben is dat de nieuwe staafmixer niet spat en dat je de onderdelen eraf kan halen. Dat kon allemaal niet met de oude. In die 25 jaar is natuurlijk een hoop vernieuwd.

Pluspunten

  • spat niet, onderdelen kan je eraf halen
  • je hebt de staafmixer goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frederica 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed design

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

7,0
Goed product voor normaal dagen; makkelijk om soup of eiren te maken .
Het design makt heel makkelijk om schoon te maken

Pluspunten

  • makkelijk om the shoonmaken
  • goeie design

Minpunten

  • te veel moeite om de knop te drukken
  • veinig snelheiden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudy 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 525

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht een is en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft een goede snelheid en kracht en kan gemakkelijk groente en fruit malen.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • heeft geen instelbare snelheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.van.Hees. 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Goed werkt perfect een aanbeveling voor een ieder dus mixen maar.zeer gebruik vriendelijk!!!! Prijs kwaliteit verhouding zeer goed .

Pluspunten

  • Top
  • Werkt prima
  • Geweldig

Minpunten

  • N.v.t.
  • N.v.t.
  • N.v.t.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Ria Ruijp5s 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

4,0
Het werkt perfect. Mijn vorige was stuk gegaan en ik koos voor weer voor een Braun jammer dat ze geen hippe kleuren hebben. Dan zou mijn keuken is er nog leuker uit,, zien en ik beveel het zeker aan.

Pluspunten

  • Handig
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Kleur
  • Snoer soms te kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer met extra mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit. Werkt fijn. -------------------------------------------------------------------------------------------------

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
handig in gebruik. ligt goed in de hand en doet goed waarvoor hij bedoelt is .
Fijn apparaat en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MALIKI 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

turbo,meer accesuaris

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

7,0
GENOEG VERMOGEN OM HEEL FIJN MALEN EN VOOR MEER MOGELIJKHEDEN.
VOORAL VOOR SPAGETIE MAKEN. EN DAARNAAST MALEN VAN VERSCHILENDE SOORTEN SPECRIJN VOOR MARINERE EN OM INDISCHE EN AFGANSE RECEPTEN TE MAKEN.

Minpunten

  • ALLEEN TWEE STANDEN.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Viertje 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi ogende staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Heb deze staafmixer nu een week. Werkt perfect en makkelijk schoon te maken.
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W.H. Fortuin-Vernhout 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer MQ525

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Staafmixer heeft twee snelheden en precies de goede accessoires. De constructie voorkomt spatten. Behalve het elektrische deel, kan alles in de vaatwasser. Het is stil, en ligt goed in de hand. Het is mijn tweede Braun! Altijd heel mooie ontwerpen.

Pluspunten

  • twee snelheden
  • spat niet
  • precies de goede accessoires
  • stil
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • snoer zou wat langer mogen zijn (nu 1,20 m)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer MQ525

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Fijne en handige staafmixer die dagelijks wordt gebruikt . Ook prijs kwaliteit dik in orde. Ook gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, veel kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Goed, veel kracht en makkelijk in gebruik
Design ook goed en mooi en makkelijk op te bergen en schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanif 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Gekocht als cadeau. Heb zelf een andere uitvoering, maar door actie is deze net zo duur. staaf mixers van Braun zijn gewoon goed.

Pluspunten

  • je kunt onderdelen vervangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Top product! 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling, mooi om te zien. Handig en verkleurt niet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
ziet er luxe uit en functioneert top! Snel en om soepjes te maken verkleurt de ijzerstaaf niet. Als je kunstof hebt verkleurt het wel door de warmte.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs kwaliteit dik tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, handig in gebruik, handige extra accessoires,
gemakkelijk te bedienen. redelijk compact waardoor het niet veel plaatst vraagt in de keukenla. mooi design, kortom extra aanvulling in de keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aisha 09-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Beste staafmixer, heb eerder andere merken geprobeerd maar ik vind staafmixer van braun beste! Ook handig dat je verschilde opzet stukken hebt, neemt ook weinig ruimte.

Pluspunten

  • Bruikbaarheid
  • Makkelijk schoon

Minpunten

  • Mes van mixer raakt versleten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews