Braun MQ 525 - Reviews

Specificaties
Vermogen
600 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
grijs, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 130 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 525 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luuk 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

7,0
ik voor deze staafmixer gekozen omdat er ook een klein mix bakje en een garde voor slagroom bijzit. Tevens is de staafmixer zelf erg robuust vanwege de roestvrijstalen mixstaaf

Pluspunten

  • veel accesoires
  • robuust
  • hoog toerental

Minpunten

  • veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Linda van Zijverden 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig en vaatwasbestendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen en een krachtige motor die makkelijk te hanteren is. Ook komen de accessoires zeer van pas. Makkelijk om kleine hoeveelheden te snijden, kloppen op blenderen

Pluspunten

  • makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenprinces 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixen zonder geklieder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor deze staafmixer, omdat we onze soepen, smoeties, slagroom, notenpasta, bananenbrood, enz. super goed kunnen maken zonder dat de hele keuken onder de spetters zit. Deze staafmixer heeft geen gaatjes aan de zijkant en hierdoor kun je spatvrij werken. Ook de hakmolen werkt voortreffelijk. en de gardekop niet te vergeten, om snel even de slagroom te kloppen. Deze mixer is zeker de kers op de taart en een apparaat die hier dagelijks gebruikt wordt

Pluspunten

  • spat vrij mixen
  • klein hakmolen
  • twee snelheden
  • weinig geluid
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Staafmixer MQ525 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Handzame en multifunctioneel, prachtig ligt fijn in de hand, snel en gebruiksvriendelijk en een prijs die waard is.
Aan te bevelen aan iedereen die ook niet langer een keukenmachine voor de dag wil halen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • past in de kleine keuken en keukenkastje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Gerritsen 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer, RVS en spat niet.

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Ik had voorheen ook een staafmixer van Braun, na 25 jaar is de staafmixer overleden. Ik heb er altijd met veel plezier mee gewerkt. Ik heb snel een nieuwe gekocht. Waar ik zo blij mee ben is dat de nieuwe staafmixer niet spat en dat je de onderdelen eraf kan halen. Dat kon allemaal niet met de oude. In die 25 jaar is natuurlijk een hoop vernieuwd.

Pluspunten

  • spat niet, onderdelen kan je eraf halen
  • je hebt de staafmixer goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sma 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt niet zoveel lawaai, hakt en pureerd goed

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
zeer te vreden. Hakt goed, pureerd goed. Maakt weinig lawaai.. zeker aan te raden... ziet er ook mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke Schepers 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Een jaar of 10 geleden dezelfde set gekocht, zeer intensief gebruikt! Voor mij echt onmisbaar geworden! Omdat de oude aan vervanging toe was een nieuwe set gekocht.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Stevig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerhard 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heb al een ruim 20 jaar hopelijk gaat deze ook zou lang mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

5,0
Veel plezier van mijn oude dus hoop ook van deze heel handig in gebruik kan van alles mee doen voor soep had op oude geen klop kop wat mij handig lijkt een alles kan inn afwasmachine nu

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

G. La Crois 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De vorige Braun ging lang mee benieuwd als deze dat ook red.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Zoals gezegd ging de vorige Braun staafmixer zo'n 25 jaar mee, daarom wederom voor een Braun staafmixer gekozen. Als deze ook zo lang mee gaat ben ik een tevreden mens. Voordeel van deze is dat er iets meer accessoires bijzitten.

Pluspunten

  • extra accessories

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goed product 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Eerdere goed ervaringen Braun apparatuur. Degelijk en duurzame producten. Makkelijk in gebruik en onmisbaar in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmixerbeoordelaar 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Doet wat een staafmixer moet doen. Degelijke kwaliteit, nuttige accessoires. Vor een schappelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sezer 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

5,0
geweldig, echt een aanrader.
heel veel kracht volgens mijn vriendin
ik gebruik hem zelf niet ben namelijk een man
en vind het vrouwenwerk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mixer Braun 22-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Goed produkt.werkt goed.Vandaag eerste keer gebruikt .
Is makkelijk schoon te maken en neemt niet veel ruimte in bij het opbergen.

Pluspunten

  • Werkt snel en goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. de Vries 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met deze staafmixer. Vooral de prijs/kwaliteit-verhouding is erg goed! Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Licht
  • Twee standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ano 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

7,0
Goede prijs, fijne opzetstukken. Staafmixer zelf is niet heel krachtig, maar wel voldoende om het meeste te pureren.

Pluspunten

  • Fijn opzetstukken
  • Goede prijs

Minpunten

  • Niet heel krachtig
  • Knop lang en hard indrukken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Zsofi 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kleine, goede keuken hulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
k had een kleine maar goede mixer nodig. Ik denk dat Braun een betrouwbaar merk is. Dit product is ook gemakkelijk schoon te maken en op te bergen. Deze mixer voldoet aan mijn eisen.

Pluspunten

  • snel
  • scherp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mik 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Ondanks veelvuldig gebruik 15 jaar met vorige staafmixer gedaan. Daarom nu weer soortgelijke type gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multiquick 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

7,0
Prima product. Werkt goed. Perfect om soep mee te maken en handig en makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Wel veel dingen om op te bergen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Veel om op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hagemeier 07-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer, doet wat je ervan mag verwachten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Prima staafmixer voor een goede prijs. Compleet product inclusief garde en hakmolen. Ligt goed in de hand een eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Gemakkelijk te reinigen.
  • Zuigt niet vacuum bij vloeistoffen.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lara 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Je kan heel goed groenten hiermee pureren voor mijn kindje! Ik maak elke avond de groenten zelf en dan is het prettig om dit goed te pureren.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews