Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 525 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w**l@l**e.nl 05-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale mixer voor een kleine keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
De Braun MQ 525 doet wat je ervan verwacht. De hakkom is ideaal voor het maken van een fijne kruidenmix of om kaas fijn te krijgen. Dit duurt wat langer maar het resultaat mag er wezen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Krachtig
  • Klein

Minpunten

  • Geen deksel bij maatbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w**t@g**l.com 03-10-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Fijn product! Heeft boven verwachting goede mixprestaties en maakt weinig geluid.

Reageer

Sermin Mese 15-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Het ziet er mooie uit en werkt goed. Goed kwaliteit. Alleen is de hakkom klein!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Klein hakkom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**y@v**s.nl 07-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Heb hem nog niet uitgeprobeerd maar vertrouw erop dat hij goed is omdat het een vervanging is van mijn vorige Braun staafmixer die het jaren prima heeft gedaan.

Reageer

a**n@p**t.nl 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Reeds eerder een Braun staafmixer gehad, en deze moest vervangen worden. Gezien de tevredenheid wederom gekozen voor Braun. Prima apparaat.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

i**o@a**d.nl 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleen maar BRAUN...1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Vanwege de behoefte aan een staafmixer weer voor BRAUN gekozen...! Vertrouwd en betrouwbaar

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Goed gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**i@g**l.com 20-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader erg handig in gebruik en goed schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Werkt goed en gemakkelijk schoon te maken. Ook voor smoothies werkt hij er goed.

Pluspunten

  • Veelzijdig apparaat
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**l@l**r.nl 18-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

9,0
Fijne staafmixer! Alleen de hakkom is iets kleiner dan ik had verwacht. Verder echt een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ron 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede blending

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Was toe aan een nieuwe blender Toppie!
Diverse mogelijkheden hakken en mixen makkelijk in gebruik en schoonmaken twee standen mooie maarbekers en vormgegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Twee standen meer dan voldoende en met de 4 accessoires erbij kun je eigenlijk alles klein en fijn maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

@je 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzame handige mixer

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Het apparaat is stevig en makkelijk te bedienen. Veilig te bedienen en qua maat handzaam ook voor het opbergen in de kast.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer met extra onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Zowel mij hakmachine als staafmixer waren ermee opgehouden, daarom was het fijn dat ik nu 2 in 1 heb. De staafmixer voelt stevig aan, alle onderdelen klikken goed en eenvoudig in elkaar. Ideaal voor mijn gepureerde groente soepenwaar de Kids dol op zijn. In de hakmolen is het ook erg fijn uitjes fijn te maken, zo gaan je handen niet ruiken.

Pluspunten

  • ALLES IN 1
  • Degelijk mooi ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mike 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig formaat

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Het is een kleine en handige keukenhulp. Door de vele accessoires is een het goed koop. Wij zijn er de feestdagen goed mee doorgekomen en zeer veel hulp aan gehad. Wij raden deze multiquick staafmixer dan ook voor iedereen aan,

Pluspunten

  • accessoires
  • Formaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kaatje 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer handig in gebruik een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Onmisbaar in de keuken, voor dagelijks gebruik soepje etc., makkelijk te reinigen en neemt niet veel plaats in. Een echte aanrader voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mags 02-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good quality, durable

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
Needed new blender - decided that this setup, and price are best. The options of the blender are various, as there are multiple endings you can use. all in one solution, with affordable price

Pluspunten

  • durable
  • multiple options of use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun, altijd goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Vorige Braun ging 15 jaar mee en heeft de beste anti-spat mixermond. Er was maar 1 keuze toen de vorige kapot ging. Helaas geen traploos instelbare snelheid (maar 2 standen) en jemig wat zijn staafmixer duur geworden..!

Pluspunten

  • Anti spat mixer
  • Duurzaam

Minpunten

  • Duurder dan 15 jaar geleden
  • Slechts 2 standen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sma 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt niet zoveel lawaai, hakt en pureerd goed

Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

10,0
zeer te vreden. Hakt goed, pureerd goed. Maakt weinig lawaai.. zeker aan te raden... ziet er ook mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke Schepers 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Een jaar of 10 geleden dezelfde set gekocht, zeer intensief gebruikt! Voor mij echt onmisbaar geworden! Omdat de oude aan vervanging toe was een nieuwe set gekocht.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Stevig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerhard 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heb al een ruim 20 jaar hopelijk gaat deze ook zou lang mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

5,0
Veel plezier van mijn oude dus hoop ook van deze heel handig in gebruik kan van alles mee doen voor soep had op oude geen klop kop wat mij handig lijkt een alles kan inn afwasmachine nu

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

G. La Crois 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De vorige Braun ging lang mee benieuwd als deze dat ook red.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 525

Algemene score

8,0
Zoals gezegd ging de vorige Braun staafmixer zo'n 25 jaar mee, daarom wederom voor een Braun staafmixer gekozen. Als deze ook zo lang mee gaat ben ik een tevreden mens. Voordeel van deze is dat er iets meer accessoires bijzitten.

Pluspunten

  • extra accessories

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews