Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK - Reviews

  • Best Reviewed 2 keer mei 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 130 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 27-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat met vele functies. Makkelijk in gebruik en goed schoon te maken nagebruik. Staat standaard op mijn aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper 16-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Betaalbare maar zeer goede staafmixer die je tevens voor veel meer doeleinden kunt gebruiken zoals een beslag mixer.

Reageer

s**g@g**l.com 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gewoon top! Niks op aan te merken, doet wat het zou moeten doen. Nog geen minpunten tegen gekomen.

Pluspunten

  • Stevig
  • Sterk vermogen
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LA 13-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader deze Staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne Staafmixer, ligt goed in de hand, pureert heel erg snel en maakt de ingrediënten fijn.
Ik heb hem gebruikt voor de soep en ben heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Pureert fijn
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

i**a@g**l.com 11-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Meer dan tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille, krachtige hakmolen. Stevige maatbeker en zelfs een pureerstaaf. Fijn om een nieuwe Braun Multi Quick te hebben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**2@g**l.com 06-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een handig apparaat, compleet, makkelijk en gevruik en makkelijk schoon te maken. Doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Handig te de- en monteren
  • Handig schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p**r@g**l.com 04-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en stevig apparaat. Door het gebruik van de hulpstukken zijn andere keukenapparaten overbodig geworden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Leeuw 03-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer. Ik heb het oude model ongeveer 10 jaar bijna dagelijks gebruikt. Dit is hetzelfde model maar dan met nog meer standen

Pluspunten

  • Veel standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**o@h**l.com 01-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De staafmixer die doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het product gekocht omdat ik sabayon wilde klaar maken, dit al wel eerder gemaakt, maar het kloppen kost mij erg veel kracht in de handen die ik door de reuma niet meer heb, dankzij de mixer kan ik het weer bereiden. Door de 2 standen die langzaam en sneller kan zetten, ideaal. Ik heb alleen de whip gebruikt, maar zal zeker de andere hulpen stukken met plezier gaan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**t@z**o.nl 01-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe staafmixer na vele jaren.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het vorige apparaat ging stuk na 20 jaar vandaar een nieuwe mixer met een meer uitgebreid apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c**g@g**l.com 29-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

meest handige keukenapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mijn vorige Braun staafmixer deed het wel 20 jaar! Altijd het meest handige keukenapparaat geweest! Ik liet hem vallen dus nu zeker weer voor Braun gekozen. Ook heel handig om groenten en noten te hakken!!

Pluspunten

  • sterk
  • geen geknoei
  • gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • bij de nieuwe is geen ophangbeugel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

v**t@z**o.nl 29-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat, ook fijn met de cashback actie. Voldoende mogelijkheden om verschillende producten te maken. een woord "top"

Pluspunten

  • diversiteit
  • mogelijkeden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert.S. 29-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker wel een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden,makkelijk schoon te maken,Robuust apperaat en krachtig.Aanrader voor de gewone gebruiker.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk in en uitelkaar te halen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse Janssen 28-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude staafmixer was bijna identiek en kreeg wat problemen, Bij het kijken naar een nieuwe kwam ik toch weer terug bij het oude model, nu in een nieuw jasje.
Ben er super blij mee. Ben er super blij mee. Kan er nu zelfs aardappelpuree mee maken.

Pluspunten

  • Super snel
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 27-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed en krachtige staafmixer, doet het goed en mixt snel. Ook de accessoires zijn fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Snel
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a**n@k**f.nl 27-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima uitvoering, verwerkingstijd met maximaal stand op pureren van soep duurt langer dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

h**s@z**t.nl 25-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Het is een mooi en veelzijdig apparaat; het geluidsniveau is gelukkig beperkt; de eindresultaten van de verschillende hulpmiddelen zijn goed. Samenvattend: ik ben heel tevreden!

Reageer

c**r@y**o.com 25-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een top product! Staafmixer doet het super goed, pureert heel goed en doet wat het belooft.
Bijbehorende accessoires ook goed

Pluspunten

  • Pureert goed
  • Goede accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 23-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun staafmixer is ideaal, wel gebruiken hem dagelijks om het hapje voor onze zoon klaar te maken, maar ook geregeld bij het koken of voor een smoothy. Hij lekt niet na het afwassen en de meeste onderdelen zijn vaatwasserproof.

Hij is net iets duurder maar echt een aanrader.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Sterk
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janny 23-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige aanwinst in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker lichtgewicht, verstelbare snelheid. De zwarte kleur staat mooi op mijn aanrecht. Ik pak de staafmixer heel snel, omdat hij altijd vlakbij mijn kookplaat en werkblad staat. De beker met het hakmes is perfect en ook fijn dat ik kan pureren met het speciale pureer accessoire. Kortom, ik ben blij met mijn nieuwe staafmixer. Echt een verbetering ten opzichte van mijn oude, die het na een jaar of 10 heeft opgegeven. Als deze ook weer 10 jaar meegaat, ben ik blij.

Pluspunten

  • variabele snelheid
  • hakmes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews