Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elvira 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

10,0
Wouw een super mooi en handige staafmixer waarbij je snel en makkelijk diverse maaltijden klaar maakt

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 15-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

8,0
Prima staafmixer. Gekocht als vervanger van een ouder model zonder hakmolen

Pluspunten

  • handzaam
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**5@p**t.nl 15-09-2021
  • Product gekocht

Stevig en krachtig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

10,0
Deze fijne uitgebreide staafmixer van Braun is een stevig en krachtige keukenhulp.

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Reageer

j**n@h**l.com 14-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Apparaat ligt goed in de hand en is eenvoudig schoon te maken.

Reageer

h**k@g**l.com 13-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

9,0
Prima apparaat die volledig doet wat verwacht kan worden. En dat voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • Ligt lekker in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

s**5@h**l.com 11-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

9,0
Zeer complete staafmixer, krachtige motor met een hele goede snelheidsregeling.

Pluspunten

  • accessoires
  • krachtige motor
  • snelheidsregeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e**e@g**l.com 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

8,0
Het ziet er goed uit, praktische accessoires, nog niet gebruikt maar werd aanbevolen door de verkoper.

Reageer

Tom 02-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

9,0
De veelzijdigheid en gebr gemak voor evt uitbreidingen het design de opties

Pluspunten

  • Opzetstukken
  • Roestvrijstaal
  • Volumeregeling
  • Past op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**n@l**e.nl 20-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Hoogwaardig, gebruiksvriendelijk en krachtig naar een heerlijk eindproduct.
Een topper!

Reageer

Msd 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

9,0
Fijn apparaat. Doet wat je verwacht. Makkelijk schoon te maken. Is zijn prijs waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c**v@u**l.nl 09-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop voor een kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

9,0
Super goede staafmixer! Vorige ging ruim 15 jaar mee! Nu kapot door verkeerd gebruik ( door iemand anders) anders had hij nog wel langer meegegaan. Daarom weer dezelfde gekocht!

Pluspunten

  • Vermogen verstelbaar
  • Handige hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

m**e@h**l.com 03-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

8,0
Prijs- kwaliteit is perfect. Gemakkelijk in gebruik, handig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gre 24-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer complete en sterke staafmixer voor dagelijks gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

8,0
Zeer complete staafmixer, mijn eerste staafmixer was van Braun en gebruik ik al 15 jaar tot grote tevredenheid. Ik verwacht dat deze staafmixer net zo goed zal zijn, zo niet beter... door de hoge wattage zal het crushen van ijs geen probleem zijn.

Pluspunten

  • mooi design
  • sterk

Minpunten

  • er zit helaas geen deksel voor de mengkom bij
  • accessoires nemen veel plek in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

f**i@h**l.com 13-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goede prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

9,0
Deze product heeft heel mooie design en tijdens gebruik is heel stil en ook wel sterk.

Pluspunten

  • mooi
  • sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 23-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

10,0
Dit was voor mij de beste keuze, qua uiterlijk, sterke motor en de extra accecoires. Hiervoor had ik ook jarenlang een Braun staafmixer.
Super bevallen, ik wil niet anders.

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philip 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

6,0
Gekocht om cadeau te geven, leuk cadeau!hopelijk gaat ze het veel gebruiken.handig apparaat we hebben er zelf ook een

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Paul 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

9,0
De staafmixer gelijk op de aankoopdag gebruikt om vlees te hakken en groente te pureren. Zeer handzaam en makkelijk schoon te maken. Volgens mij en aanrader.

Pluspunten

  • eenvoudig in bediening
  • makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Akca 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect. Werkt prima.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

8,0
Werkt naar behoren. Robust snel en zeer handig. Dit is mijn 2e staafmixer van Braun. Met de 1ste staafmixer Braun (ook zelfde 5serie) heb ik 10 jaar mee gedaan. Multifunctionele apart. Schoonmaken is erg makkelijk. Leuk apart voor een leuk prijsje.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Krachtig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Handige Harry 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een genot.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

10,0
Heerlijk kokkerellen in de keuken. Het is een genot om met goede apparatuur (Braun) te werken. Het maakt het eindresultaat tot *** sterren niveau. Al mijn kennissen zijn jaloers op mij.👌

Pluspunten

  • Handzaamheid
  • Kracht 1000 watt

Minpunten

  • Iedereen wilt hem lenen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remko 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK

Algemene score

10,0
Het product is zeer goed te gebruiken. Goede regeling van snelheden en de accessoires zijn super.
Strak product in mooi zwart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews