Braun MQ 7025X - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7025X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AJ Meijer 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Werkt prima en makkelijk schoon te maken , eenvouwdig te bedienen en met veel hulp middelen er bij een top staafmixer .

Pluspunten

  • Handig

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

An 30-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Gebruik deze staafmixer nu enkele maanden. Prima. Zou er zo weer een kopen. Stevig, gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Robuust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lara 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk. Ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Fijne staafmixer met , ligt goed in de hand. Diverse mogelijkheden dmv accessoires. Snel en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Stevig, degelijk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannette 28-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
werkt fantastisch, heel krachtig echt een aanrader, en hij is ook nog uit te breiden,met de knop is de draai snelheid in te stellen ,hoe harder je drukt hoe sneller messen draaien

Pluspunten

  • krachtig
  • anit spettervoet

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelly 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun, sterk, krachtig, veelzijdig, dé ideale staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

10,0
Wie had dat gedacht. Na jarenlange trouwe dienst van mijn oude beessie was er geen lieve moederen meer aan...kaduuk!
En deze nieuwe...een supervervanger!
Braunie...sterk maar niet te zwaar, krachtig maar geen gespetter, veelzijdig maar ook rond.
Zeer blij mee!

Pluspunten

  • sterk voor z'n werk
  • licht in gewicht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Wat een mooi product! Goede kwaliteit wat je van Braun gewent bent. Handige gadgets erbij en veel power. Ook een handige multi cutting zone om het onderste in de beker ook even mee te pakken, zodat er geen grove stukken tussen zitten wanneer je klaar bent met mixen.

Pluspunten

  • goed merk
  • accessoires
  • active blade technology

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

An 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne hulp in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze staafmixer. Voldoende vermogen, handzaam in gebruik. Geeft uitstekende resultaten en is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Vermogen
  • Handzaam

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Krachtige motor en onmisbaar in de keukenm genoeg hulpstukken, ook nog later andere stukken bij te bestellen.

Pluspunten

  • is van metaal
  • sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk-Jan 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Deze staafmixer met hak functie had volgens mij de beste prijs/kwaliteit verhouding en Braun lijkt mij een betrouwbaar merk.

Pluspunten

  • Stevig, Degelijk
  • Veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie K 02-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

7,0
Makkelijk schoon te maken en zeer handig in gebruik, we hebben hiervoor een staafmixer van een ander merk gehad maar deze viel naar een jaar uit elkaar. Uiteindelijk op de Braun terecht gekomen omdat deze al goede recensies had.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

25 september 25-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robust apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
De staafmixer is prettig in gebruik. Sterke motor, goede hulpstukken, praktisch in gebruik. Fijn dat de hulpstukken in de afwasmachine kunnen.

Pluspunten

  • sterke motor
  • goede hulpstukken

Minpunten

  • ik mis de deksel voor de mengbeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor 25-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zit lekker in je hand niet te zwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
tijdens het werken met de braun MQ7025x is het een zonnetje in huis {keuken] hij werkt geweldig en niet te veel lawaai
een plus hadden we eerder moeten hebben op advies van vrienden die deze al eerder hadden gekocht

Pluspunten

  • geluid
  • niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ani 16-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Braun Staafmixer MQ7025X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

10,0
Geweldige staafmixer, het is best licht in gewicht, heb blend het eten helemaal fijn (binnen handomdraai) Het eten voor mij baby was nog nooit zo snel en makkelijk eetbaar!

Pluspunten

  • Blend Snel
  • Spat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kookliefhebber 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
handzame staafmixer, met splash control en voldeonde kracht 1000 watt. beperkte acessoires, omdat je die anders toch niet gebruikt,

Pluspunten

  • splashcontrol
  • vermogen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buket 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

7,0
Super product, ik ga het ook voor mijn moeder kopen!
Wel vind ik het jammer dat het bakje zo klein is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Carmen 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproduct!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Hij is gemakkelijk te gebruiken. Zeer krachtig, snel en goed voor het klaarmaken van o.a. babyvoeding.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel stiller dan andere merken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul van Zoelen 21-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk te hanteren en eenvoudig schoon te maken, bovendien ziet er qua design mooi uit. De prijs /kwaliteitverhouding is goed

Pluspunten

  • heel gebruiksvriendelijk
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • niets
  • niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karina 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
1000 watt staafmixer - de krachtige motor, spat niet, de snelheid is makkelijk te variëren, goed merk. Bewust gekozen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Catherine 13-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede

Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

7,0
it is useful for baking cake and making stampot, it makes cooking much more efficient and intereseting!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jaap 07-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Hij werkt makkelijk makkelijk schoon te maken en door de handige functie dat de messen tot de bodem van de pan komen hakt die alles fijn

Pluspunten

  • Mooi
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews