Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 44 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7025X op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**n@c**a.nl 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Snoer is lang genoeg, handige accessoires, krachtige motor. Handig voor soep en voor babyvoeding, waar ik een sterke staafmixer voor nodig heb. Verder is het uiterlijk ook mooi. Heb hem nu een paar weken, dus de levensduur weet ik niet. Mijn vorige staafmixer van een ander merk was erg snel kapot.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • krachtige motor

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Costa27 02-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Super in gebruik, toerental handig voor alle gerechten, makkelijk schoon te maken en mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

i**n@h**l.com 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
We hebben al jaren een Braun staafmixer en deze lijkt me voldoen aan onze wensen

Reageer

Weiver 17-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Prima product met fijne extra attributen waardoor je hem voor veel gerechten kunt gebruiken

Pluspunten

  • Veel attributen
  • Sterke motor

Minpunten

  • Te kort in eigendom om te weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**-@h**l.com 16-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Net compleet apparaat. Ziet er goed uit.
Verschillende standen en een druk beveiliging. Niet extreem zwaar.

Reageer

Fatmana 15-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goed producten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

10,0
Omdat ik hoorde dat het merk braun altijd goed is, wilde ik het kopen en proberen en ik was tevreden, het wordt aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aki 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Een goede degelijke staafmixer. Met een sterk vermogen. De prijs is ook goed.

Pluspunten

  • Sterke staafmixer
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

i**s@h**l.com 08-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Voelt aan als een degelijk product. Nog niet in gebruik genomen dus nog geen ervaring.

Reageer

cristian.yavar@gmail.com 29-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Minipimer Multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

10,0
Prachtig een krachtige Model van Braun minipimer Multiquick 7
Lekker handig een goede hulp van mij keuken ,100% aan te bevelen

Pluspunten

  • Krachtige 1000 watts
  • Snel om te gebruiken
  • Handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**e@z**o.nl 28-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

10,0
het apparaat werkt uitstekend. geen last van gespetter door de handige constructie

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • alles blijft in de kom en niet op de muur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aanbeveling 22-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Lijkt ons een mooi en sterk produkt.
Omdat we eerder dit produkt van een een ander merk hebben gehad hebben we nu een andere keuze gemaakt en uitgekomen bij het merk Braun en we hebben hier hele hoge verwachtingen van omdat er zoveel mensen zich positief uitlaten over dit produkt.

Pluspunten

  • Sterk
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**g@g**l.com 15-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Heerlijk product, makkelijk te gebruiken, zo schoon. Dit is de 2e, aan boord van onze boot hebben we er ook een😜

Reageer

De Buck 20-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Heel goed product. Kop van de staafmixer is van degelijk materiaal. Krachtige mixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**n@k**l.nl 10-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

10,0
Deze staafmixer doet precies wat ik zocht. Krachtig met maximaal 1000 watt en fijne accessoires bijgeleverd.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fijne accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**8@h**l.com 27-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Mooie degelijke kwaliteit met 1000W motor en verschillende accessoires. Doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Krachtige motor 1000W
  • Genoeg accessoires
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FS 26-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

8,0
Solide staafmixer die ook hardere stukjes goed gepureerd krijgt. Met de vorige ook lang kunnen doen.

Reageer

An 30-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Gebruik deze staafmixer nu enkele maanden. Prima. Zou er zo weer een kopen. Stevig, gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Robuust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lara 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk. Ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
Fijne staafmixer met , ligt goed in de hand. Diverse mogelijkheden dmv accessoires. Snel en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Stevig, degelijk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannette 28-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

9,0
werkt fantastisch, heel krachtig echt een aanrader, en hij is ook nog uit te breiden,met de knop is de draai snelheid in te stellen ,hoe harder je drukt hoe sneller messen draaien

Pluspunten

  • krachtig
  • anit spettervoet

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelly 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun, sterk, krachtig, veelzijdig, dé ideale staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7025X

Algemene score

10,0
Wie had dat gedacht. Na jarenlange trouwe dienst van mijn oude beessie was er geen lieve moederen meer aan...kaduuk!
En deze nieuwe...een supervervanger!
Braunie...sterk maar niet te zwaar, krachtig maar geen gespetter, veelzijdig maar ook rond.
Zeer blij mee!

Pluspunten

  • sterk voor z'n werk
  • licht in gewicht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews