Bosch MSM67170 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MSM67170 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annekedevries55 17-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

super mooie Bosch staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

9,0
De staafmixer van Bosch is stevig, ligt lekker in de hand, het snoer is voldoende van lengte doordat het makkelijk uitrekt en daardoor nooit in de weg zit. hij heeft een krachtige motor en klopt met gemak bijv. slagroom, en het pureren van producten gaat ook heel makkelijk, ,let wel op dat je de mixer goed in de vloeistof houdt anders kan het spatten. en makkelijk is dat je de turbo knop even kunt indrukken als het te langzaam gaat, om vervolgens weer op de andere knop te drukken en verder kunt op de stand waar je eerst mee aan het mixen was.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • lichtgewicht
  • hakt goed

Minpunten

  • kan beetje spatten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Annekedevries55 05-01-2017

Inmiddels een paar maanden verder en de staafmixer overtreft mijn verwachtingen! ik gebruik echt alle hulpstukken, hij is zo handig! Ik ben er superblij mee!

Reageer

Yessie 31-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Prima staafmixer, maar de onderdelen zijn níet vaatwasserbestendig, zoals wel gezegd wordt. Er komt water in de onderdelen dat er bijna niet meer uit gaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hans 19-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Staafmixer Bosch MSM 67170

Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

9,0
Na 2X een teleurstellende koop van een Philips staafmixer met hakmolen (aandrijving in deksel van de hakmolen defect), over gegaan tot de aanschaf van een Bosch staafmixer met hakmolen.Duurder dan de Philips maar een perfecte machine. de aan/uit drukschakelaar is ook zeer geschikt voor mensen met reumatische handen. De hakmolen werkt ook perfect. de mixer voelt ook degelijk aan. ( Is ook Beste Koop van de ConsumentenBond.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DannyJ71 01-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Erg degelijk apparaat, enorm aansluitsnoer zodat je over makkelijk bij kan. Mixen doet dit apparaat als de beste. Uitgebreid naar gezocht, dit apparaat heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Beter in ieder geval dan de Braun die wij hiervoor hadden en kwalitatief niet deugelijk was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loot 25-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Superstille staafmixer,traploos instelbaar en mooi kwa uiterlijk en Fijn in de hand liggend.
klein minpuntje is iets speling tussen staaf en motorgedeelte. Maarjah hij valt er in geen geval af.Vandaar een 8, verder degelijk gebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 25-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Nadat ik mijn staafmixer uit mijn handen liet vallen moest ik een nieuwe hebben. Hij maakt veel minder lawaai dan mijn vorige en is ook een stuk sneller. Het apparaat voelt degelijk aan en ziet er goed uit. Over de duurzaamheid kan ik niet oordelen, omdat ik het apparaat net in mijn bezit heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marti 03-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Echt een top product, goede kwaliteit en makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. De bijgeleverde hulpmiddelen zijn superhandig, stevig en doordacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JLM Quirijnen 10-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Een handig apparaat om soep te malen,slagroom te kloppen en groente/kruiden te hakken.
Ligt lekker in de hand en is niet te groot of zwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coen 25-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Apparaat voelt robuust en degelijk aan, de messen zijn scherp en snijden goed. Door de verschillende standen op de staafmixer zijn er een groot aantal mogelijkheden met deze staafmixer.
Daarnaast is het ook een mooi apparaat om te zien, en kun je het ook makkelijk opruimen met dank aan de flexibele stroomdraad (die doet denken aan een oude telefoonlijn).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

woody 16-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
robuuste goedwerkende staafmixer die alle verwachting die ik heb tot nog toe waarmaakt
pureren, mixen en hakken gaat goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pindakaas specht 07-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De Bosch MSM67170 is staafmixer set met een strak zwart design.
Verrassend en heel erg prettig is echter het uitstekende gemak waarmee je deze mixer kan bedienen. Met een hand kan je twee verschillende snelheden gebruiken door slechts een knop in te drukken. Een snelheid die je zelf kan instellen en een tweede snelheid op maximaal niveau. Super handig als je eerst rustig wilt beginnen met mixen en iets later het volle vermogen kan gebruiken.
Met de andere hand kan je de schaal, pan of bakje onder controle houden of eventueel de ingestelde snelheid aanpassen.
Zeker een blijvertje in onze keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens Bosman 01-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Fantastisch apparaat, veelzijdig (9!) en heerlijk stil! Mijn oude maakte een oorverdovend lawaai, qua gebruiksvriendelijkheid daarom ook een 9.
Alleen de garde ben ik niet tevreden over; deze voelt een erg goedkoop aan en werkt niet helemaal naar verwachting. Dit is niet in lijn met de hoge kwaliteit van de rest van het product, toch een tegenvaller voor die prijs, daarom krijgt degelijkheid gemiddeld een 7.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 14-03-2021

Geweldig

Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een echte aanrader!! makkelijk in gebruik!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renée 07-03-2021

Top staafmixer

Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze staafmixer is perfect voor het blenden, pureren en mixen van voedsel. Met het vermogen van deze staafmixer is ook het mixen van harde substanties zoals noten geen enkel probleem. De mixerstaaf is van stevig metaal. Kortom, een top staafmixer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

tome 03-02-2021

stil & handig

Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi apparaat. Handige kabel, lekker stil. Loopt soepel en het belangrijkste is dat je er goed mee kan mixen. Ook opkloppen eiwit gaat goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JosM 27-11-2020

Perfecte mixer

Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een prima (staaf-)mixer. Mooie accessoires en makkelijk schoon te maken. Lekker stil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sjaak 14-10-2020

Krachtige staafmixer

Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voelt heel solide aan en doet zijn werk snel en goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 30-09-2020

Super mooie Bosch staafmixer

Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze staafmixer werkt supergoed hakt snijd mixt pureert .
Zeer handige staafmixer makkelijk te reiningen .
Veel accessoires voor meer doeleinden.
Ergonomisch handvat zeer fijn.
Hij heeft 12 standen dat is fijn ivm verschillende doelen hakken enzv.
Ben zeer tevreden met dit apparaat .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anke 14-07-2020

Een echte Bosch topper

Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ontzettend krachtige staafmixer die zelfs de ijsblokjes zeer makkelijk kapot krijgt. Een absolute aanrader. Makkelijk schoon te maken. Blijft zelfs bij moeilijke klusjes krachtig draaien en de messen zijn vlijmscherp! (denk om je vingers :)). Zelfs eiwit en slagroom kloppen is hiermee een eitje!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Makan60 18-05-2020

Kanjer

Geschreven voor: Bosch MSM67170

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De machine is reeds diverse keren gebruikt en voldoet volkomen aan de verwachtingen . We zijn er blij mee !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews