Braun MQ 7087X - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7087X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**s@y**o.com 20-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

9,0
Mooie set, uitgebreid met heel veel extra's. Kleur zwart, strakke vormgeving.

Pluspunten

  • compleet
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Goede veelzijdige staafmixer 20-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

8,0
Voornaamste reden om voor dit product te kiezen was de vorm van de staafmixervoet (grote openingen onderzijde waardoor er niet van alles in blijft hangen) in combinatie met Activeblade technologie, Daarnaast vanwege de hulpstukken, waardoor deze voor kleinere hoeveelheden de keukenmachine kan vervangen (makkelijker schoonmaken dan de keukenmachine). Belangrijk voor mij was ook de vaatwasser bestendigheid van de hulpstukken. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Max. 1 minuut achtereen gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**k@c**b.org 22-08-2021
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, degelijk. Handige accessoires erbij. De variabele snelheid via 1 knop is even wennen. Mijn vorige Braun staafmixer had een draaischijfje bovenop om de snelheid te regelen. Maar went snel.

Reageer

t**e@g**l.com 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen. Zeer degelijke machine, veelzijdig in gebruik met de vertrouwde betrouwbaarheid van Braun. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Makkelijk in gebruik
  • Veelzijdig
  • Braun !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Kleijn 04-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer, geen spatten meer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

10,0
Gekozen voor dit product vanwege de vele accessoires, en de anti spat staafmixer. Voldoet volledig aan de verwachtingen, en is heel solide en gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Geen spetters
  • Veel accessoires
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Prijs ietwat aan de hoge kant
  • Maar dit is het bedrag meer dan waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige bouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

9,0
We hebben deze staafmixer net een paar dagen in gebruik en we zijn zeer tevreden. Hij wordt tot nu toe bij elke maaltijd gebruikt; van groentes snippen tot het maken van, slagroom, humus en pesto. Wij bevelen dit product van harte aan.

Pluspunten

  • Stevig
  • uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harikini 15-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

braun Staafmixer MQ7087X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

9,0
Fantastisch, werkt goed en super snel. Flinke pan aardappelpuree binnen no time mooi fijn en romig. hakt binnen enkele seconden rauwkost.

Pluspunten

  • handig vast te houden
  • geleidelijk de snelheid regelen werk heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomassen 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

9,0
Een hele fijne staafmixer. Onze vorige is kapot gegaan en nu deze van Braun gekocht. Super fijn in het gebruik, stil en snel in het gebruik. En door de vele mogelijkheden is deze helemaal compleet, geen keukenmachine meer nodig.

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • Gebruiksgemak
  • Vaatwasmachinebestendig / makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

8,0
Door de uitgebreide accesoires. Ziet er mooi en stevig uit. Werkt prima. Heb de 7087 genomen. In combinatie met de actie voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Afah 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een apparaat!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

9,0
altijd al een fan van Braun geweest!
Wat een genot om dit apparaat te gebruiken. Allemaal verschillende appraten in een.
Compact krachtig en super mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun staffmix 22-05-2020
  • Product gekocht

Great Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

10,0
Great Product, a lot of variety with all the different accessories. Its a must in every kitchen, a great buy

Reageer

Dennis 15-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

8,0
We hebben nog lang niet alles geprobeerd maar de mixer ziet er heel goed en degelijk uit !! ook alle meegeleverde onderdelen voelen zeer degelijk aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molders 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelzijdig

Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

8,0
Heel erg veelzadige functies. De motor is erg stil. Prachtige accessoires, dus alles wat je nodig hebt in de keuken in handbereik

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • kwaliteit

Minpunten

  • even doorhebben hoe alles werkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

trimbos 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige mixer, fijn hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7087X

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege reputatie Braun, ter vervanging van 30 jaar oude staafmixer. Tot nu toe voldoet het apparaat aan de verwachtingen. Degelijk, praktisch en snel.

Pluspunten

  • degelijk
  • praktisch
  • snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer