Bosch MS61B6170 - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Fabrikant kleur(en)
piano zwart
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MS61B6170 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilse 23-09-2020
  • Product getest

Erg handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

8,0
Super handige staafmixer. Ideaal om bijvoorbeeld fruithapjes, smoothies, soep en ijskoffie mee te maken. In een paar seconden heb je bevroren fruit en ijsblokjes klein met het speciale mesje. Staafmixer ligt er prettig in de hand en trilt bijna niet. Ideaal schoon te maken, doordat bijna alle onderdelen in de vaatwasser mogen. Hij is zeer stil en naast de verschillende snelheden nog een power knop. Zeer handig dat de hakmolen vast gezogen kan worden op het aanrecht.
Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Wordt hier bijna dagelijks gebruikt

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Meerdere snelheden

Minpunten

  • Verschillende bakjes voor mixer en mesjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasiee 21-09-2020
  • Product getest

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

8,0
Wat een geweldige staafmixer is dit zeg, normaal gebruik ik een mixer alleen om te pureren maar dat is nu veranderd.

Een uitje snipperen doe je in nog geen 10 a 20 seconden inclusief pellen van het ui wat echt fantastisch is.
De ijscrush functie werkt ook super goed!

De garde vind ik alleen geen toegevoegde waarde hebben omdat die nogal klein is.

Motorisch is hij zeer sterk en fijn op 12 standen in te stellen, vergeet hierbij de turbo stand niet!.

Schoonmaken is heel simpel of in de vaatwasser of met de hand, het kan allebei!

De prijs is ook aan de betaalbare kant en zeker voor deze bouwkwaliteit

Pluspunten

  • Accessoires
  • Ui snipperen
  • Ijscrush
  • Motor

Minpunten

  • Garde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fenna 19-09-2020
  • Product getest

Fijne multifunctionele staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

8,0
Voor het eerst een staafmixer in huis gehaald. Wat een verademing! Deze complete staafmixer kan mengen, kloppen, malen, crushen, etc! Binnen een handomdraai is mijn knoflook heel fijn gemalen en kan het zo de pan in. Alleen de garde voelt wat slap aan, maar presteert er tot nu toe niet minder om. Hij kan zelfs ijs crushen! En hij ziet er ook nog eens strak uit en ligt fijn in de hand. Kortom: aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Abigail 19-09-2020

Doet wat ie moet doen

Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

8,0
Van een oude 300 watt staafmixer van Bosch naar deze is een verademing. Fijn toestel wat niet teveel herrie maakt. Echter het ijscrush gedeelte mag wat verfijnd worden. Als je maar een paar ijsblokjes nodig hebt, crusht hij niet heel fijn maar wel grof. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

IlseM 18-09-2020

Ideaal apparaat

Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

8,0
Ideale staafmixer. Ideaal om bijvoorbeeld fruithapjes, smoothies, soep en ijskoffie mee te maken. In een paar seconden heb je bevroren fruit en ijsblokjes klein met het speciale mesje. Ook super handig om in een mum van tijd soep te pureren. Staafmixer ligt er prettig in de hand en trilt bijna niet. Ideaal schoon te maken, doordat bijna alle onderdelen in de vaatwasser mogen. Hij is zeer stil en heeft naast de verschillende snelheden nog een power knop. Zeer handig dat de hakmolen vast gezogen kan worden op het aanrecht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

DaveMaz 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een waardevolle toevoeging in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

8,0
Een erg prettige staafmixer voor dagelijks gebruik. De mixer ligt prettig in de hand dankzij de fijne grip. Ook voel je nauwelijks trillingen tijdens het mixen. Het onderste gedeelte kan in de vaatwasser wat het schoonmaken ook eenvoudig maakt. Dit geldt helaas niet voor de zwarte deksel van de hakmolen, deze is niet vaatwasser bestendig. Soep pureren of het maken van pesto gaat erg makkelijk. Zelfs een rode pesto op basis van walnoten en gedroogde tomaten in olie was geen probleem voor de krachtige motor. Verder is het apparaat behoorlijk stil ten opzichte van onze vorige mixer. Al met al een aanrader. Het was de maximale score als alles in de vaatwasser had gekund, niet meer echt van deze tijd.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Goede grip
  • Relatief stil

Minpunten

  • Niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A3 15-09-2020
  • Product getest

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

8,0
Zeer praktische en fijne staafmixer. Ziet er mooi uit en ligt er makkelijk in de hand. De bijgeleverde accessoires zoals de ijscrusher hebben een sterk toegevoegde waarde. Makkelijk schoon te maken.
Mijn eerste ervaring met de staafmixer was het maken van mayonaise. Er wordt altijd erg moeilijk over gedaan. Niets was minder waar met deze fijne staafmixer. Na de ingrediënten in de bijgeleverde maatbeker gedaan te hebben, had ik in een mum van tijd een perfecte gladde heerlijke. mayonaise.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EdgarB 15-09-2020
  • Product getest

Gemakkelijk en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

9,0
Ligt zeer prettig in de hand. Met de vele hulpstukken kan je van alles maken en mixen. Het is erg makkelijk om bijvoorbeeld ijs te crushen.
Met de afsluitbare mengbekers kan het resultaat zo in de koelkast.

Pluspunten

  • Veel hulpstukken
  • Ligt fijn in de hand
  • Vooraf instelbare snelheid met turbofunctie
  • 2 afsluitbare mengbekers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sab 13-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ik ben fan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

10,0
Echt een top apparaat! Tot nu toe gebruikt om uien te snijden/ groente klein te maken (spinazie), meel maken van havermout en soepen pureren. Alles gaat makkelijk en soepel. Het apparaat is makkelijk in gebruik en loskoppelen en in elkaar klikken gaat ook zonder problemen. Nog een voordeel is dat het apparaat stil is. Ik wil niet meer zonder!!

Pluspunten

  • Stevig
  • Stil
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wagener 12-09-2020
  • Product getest

Makkelijk en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

9,0
Makkelijke staafmixer, alle accessoires afneembaar en goed schoon te maken. Verrassend veelzijdig, haken, mixen, ijscrush, pureren geen probleem. Mixen van cake is zeker minder krachtig dan een gewone mixer maar super handig dat het kan.Kabel extra langer. Verstelbaar aantal watt
Niet te zwaar. Jammer dat het 2 verschillende materialen zijn

Pluspunten

  • Goed schoon te maken
  • Veelzijdig
  • Krachtig en verstelbaar in Watt

Minpunten

  • 2 verschillende materialen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 12-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige hakmolen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

9,0
Dit apparaat uitgeprobeerd om amandelen tot fijn amandelmeel te malen en kastanjes tot puree te malen, en beide ervaringen zijn super.
De hakmolen die ik tot nu toe gebruikte, kreeg mijn amandelmeel amper fijn en er kwam veel olie uit de amandelen omdat ik lang moest malen, dus kon niks met de poeder. Dit apparaat werkt super, zeer snel, zeer fijn amandelmeel! Ook de kastanjes waren in no time vermalen tot puree.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • loopt vol water in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke 08-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn, goed werkend en staafmixer met power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

9,0
Staafmixer met power en goede grip. Voelt fijn in d ehand en heeft veel standen zodat je altijd d ejuiste hebt.
Hakmolen is handig voor het snipperen/snijden van kruiden en knoflook.
Mixer heb ik (nog) niet gebruikt omdat ik een goede gewone mixer heb.
Verwisselen van de voet gaat makkelijk en het meeste kan gewoon in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Power
  • Design
  • Grip op het handvat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wagener 01-09-2020

Super handig en verrassend

Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

10,0
Heel tevreden, heel verrassend wat hij allemaal kan. Ijscrusch favoriet van de kids. Soep, cake mixen geen probleem [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tevreden gebruiker 25-02-2020

Prima staafmixer

Geschreven voor: Bosch MS61B6170

Algemene score

10,0
Fijn apparraat, ligt goed in de hand. Niet te zwaar. Voor kloppen is 1000W erg prettig. Snoer goede lengte.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer