Samsung 990 - Interne SSD - PCIe 4.0 x4 - NVMe M.2 - 1 TB

Samsung 990 - Interne SSD - PCIe 4.0 x4 - NVMe M.2 - 1 TB

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 172,00Bekijk alle aanbieders
Seve199510-08-2026
Ik gebruik mijn pc dagelijks voor werk, gaming en verschillende technische projecten, dus snelle opslag maakt in mijn geval echt verschil. Na het installeren van de Samsung 990 PCIe 4.0 NVMe SSD merkte ik vooral dat het systeem erg responsief aanvoelt. Programma's starten snel op en ook bij het openen en verplaatsen van grotere bestanden blijft de SSD vlot reageren. De installatie zelf was eenvoudig en na het initialiseren van de SSD kon ik er direct mee aan de slag. Vooral bij grotere bestanden merk je het voordeel van NVMe-opslag ten opzichte van een traditionele schijf. Ook tijdens normaal multitasken blijft de performance stabiel. Ik gebruik mijn pc regelmatig voor meerdere programma's tegelijk en heb daarbij geen vertragingen gemerkt die ik aan de SSD zou toeschrijven. Samsung Magician is daarnaast een handige toevoeging. De software geeft duidelijk inzicht in de gezondheid en prestaties van de SSD en maakt het eenvoudig om firmware en instellingen te beheren. Al met al is de Samsung 990 een snelle en betrouwbare SSD die vooral interessant is voor wie zijn pc intensief gebruikt.