Canon EOS 6D Mark II zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 45 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 6D Mark II zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**2@h**l.com 06-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Canon 6D zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Deze camera gekocht als vernieuwing voor mijn canon 2000D en zo onwijs blij met deze vernieuwing & een hele fijne camera.
Qua prijs & kwaliteit is dit zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 13-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie betaalbare full frame spiegelreflexcamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

10,0
Na vele jaren gefotografeerd te hebben met de 80D ben ik overgestapt naar een Canon 6D mark II. In gebruik was ik jzo op weg omdat ik reeds ervaring had met de 80D. Wat een verandering ! De camera ligt gemakkelijk in de hand en voelt niet te zwaar aan. Voor het eerst een full frame camera Echt super blij mee.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Fullframe
  • Formaat
  • Gebruik gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d**6@g**l.com 22-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Supersnel, veelzijdig en scherp, wat wil je nog meer? Gekocht bij Foto Baron in Assen, vriendelijk personeel en veel vakkennis.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Scherpte

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

stijn 04-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer scherp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

10,0
scherpe en snelle camera, leuk hebbeding voor mooie herineringen. Vele opties, met een makkelijke bediening.
een echte aanrader

Pluspunten

  • veelzijdig
  • scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vervanging van mijn EOS 700 D

Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Deze camera gekocht ter vervanging van de EOS 700D en hiermee de overstap gemaakt naar fullframe.
Aangezien ik veel handbal binnen fotografeer en daar de lichtomstandigheden niet altijd even goed zijn.
Ik heb de camera eerst gehuurd en uitgeprobeerd en zag al gelijk een wereld van verschil in de kwaliteit van de foto's.

Tot op heden erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos-108872 15-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Canon 6d mark 2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Product ziet er net zo uit als dat ik op het internet heb gezien en gelezen. Ben erg positief over de camera heb veel puzzel werk gedaan op het internet gezocht voor een gebruikte of nieuwe camera, maar is uiteindelijk een nieuwe geworden.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi afgewerkt

Minpunten

  • Geen snoertjes bij vroeger wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iryna 06-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Canon 6D Mark II is mijn droom geweest

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Canon 6D Mark II is mijn droom geweest, een fatocamera voor experts: full frame, spiegel reflex, 26 megapixels. Ik heb heel grondige markt onderzoek gedaan. Door veel internationale experts was Canon hoog beoordeld, deze model was als een van het beste genoemd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheryl 29-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De mooiste foto's in één klik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Na heel lang twijfelen toch overgestapt van een Olympus systeemcamera naar deze spiegelreflex Canon 6d Mark ii. En nog geen seconde spijt gehad. Hoewel hij zwaarder in de hand ligt, geeft hij zoveel mooiere foto's. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontzettend blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • veel focuspunten
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • zware body

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 04-06-2020
  • Product gekocht

Prachtige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

10,0
Fijne camera met veel mogelijkheden! Ideaal voor portretten. Mijn Canon Eos 700D vervangen voor de 6D Mark ii.

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • Fijne bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandy 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige camera, superscherpe foto's

Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Wat een mooi product, veel instellingen, scherpe foto's bij ieder weertype. Daarnaast makkelijk in gebruik en niet te zwaar.

Pluspunten

  • Compatibiliteit
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Voor de ervaren fotograaf of iemand die wil leren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda van de Logt 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top camera!~nog beter dan de oude 6D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

10,0
Ik heb een jaar of 7 geleden de canon 6d gekocht na honderdduizenden klikken, dus zeer intensief gebruik begaf mijn camera het. Ik was zo zeer tevreden dat ik eigenlijk exact dezelfde camera wilde kopen maar deze is niet meer te koop. Nu ik in het bezit ben van de canon 6D MarkII vind ik dat niet meer zo erg, wat een prachtige, kwalitatieve foto's kan je maken met deze camera. Ik had nooit gedacht dat er nog zoveel betering mogelijk was. Ik ben ontzettend blij met deze camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig ruis, mooie beelden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Ik heb het product nog niet zo heel lang maar ervaar nu al veel kwaliteitsverschil met mijn oude camera. Hij ligt fijn in de hand en is makkelijk in te stellen

Pluspunten

  • weinig ruis
  • makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patric 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Canon eos 6D Mark II body

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Opvolging 6D Mark i
Getwijfeld of ik overstap naar Mark II zou maken en nog geen spijt van gehad. De grote reden was het kantelbaar scherm vooral bij opnamen vanuit laag standpunt. De uitbreiding van 11 naar 45 scherpstelpunten is ook een grote verbetering.

Pluspunten

  • Draaibaar schermpje
  • Meer scherpstelpunten
  • Iets meer pixels
  • Overstap van Mark I gaat vlot
  • Touchscreen

Minpunten

  • Slechts 1 SD slot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peterv 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie instap Fullframe camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Overgestapt van APS-C (D550) naar de Fullframe 6D Mark II. Goed geholpen bij Kamera Express in Capelle a/d IJssel. de medewerker nam alle tijd om advies te geven.
Gelijk thuis een aantal foto's gemaakt en erg onder de indruk van de scherpte en lichtsterkte van de camera. Ik gebruik de camera in combinatie met een Tamron 35-150 2.8-4.0 lens, wat ik een ideale allround combinatie vind.
Ten opzichte van de Canon D550 is dit een enorme stap vooruit. Verder vind ik het draaibare LCD scherm en Wifi een grote plus: ik zal hier vaak gebruik van maken.

Pluspunten

  • Fullframe voor acceptabele prijs
  • Draaibaar LCD scherm
  • Wifi
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Interne Flitser ontbreekt (Ga ik m missen?)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Kleijnen 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verbeterde gebruiksmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de Canon 6D, met diverse Canon lenzen, gedurende 6 jaar met erg veel plezier gebruikt. Omdat ik toe was aan gemakkelijkere bediening, zoals draaibaar scherm, touch bediening en 6,5 foto's per seconce, heb ik de opvolger EOS 6D II gekocht. Het eerste gebruik bevalt uitstekend, ik ben er erg bij mee.

Pluspunten

  • kantelbaar scherm
  • 26,2 Megapixels
  • 6,5 foto's per seconde
  • full frame sensor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berdien 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Afgelopen week een Canon EOS 6d Mark II gekocht bij de Kamera Express Superstore in Almelo. Hij is wel wat zwaarder dan een gemiddelde systeemcamera, maar wat een super gave fullframe camera. Hij heeft veel opties, zo kun je na het maken van een foto, de foto gelijk doorsturen naar je telefoon en de foto delen! Het bedienen via het touchscreen gaat zeer makkelijk. De foto's die ik tot nu toe met deze camera heb getrokken zijn letterlijk haarscherp. Ook in het donker kun je mooie foto's maken door de goede ruisprestaties en de grote sensor. Een enorme aanrader wanneer je eens wilt overgaan op een fullframe camera, ook omdat de bediening van de camera makkelijk te leren is.
Ik ben helemaal tevreden!

Pluspunten

  • haarscherpe foto's
  • WiFi
  • makkelijke bediening
  • touchscreen

Minpunten

  • zwaarder dan een systeemcamera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerdi Oonk 11-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfect instapmodel van Crop Sensor naar Full Frame

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Ik twijfelde tussen de 6D Mark II en de 5D mark IV toen ik wilde overstappen van crop sensor naar full frame. Het kantelbare scherm en de prijs hebben de doorslag gegeven, samen met vele filmpjes op YouTube. Vanaf de eerste foto zag ik flink verschil (natuurlijk) met mijn vorige camera (7D). Ik heb de camera nu 2,5 maand in mijn bezit en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben met mijn keuze. Het handboekje heb ik niet doorgelezen, dus ik kom nog steeds nieuwe functies tegen. Super.

Pluspunten

  • kantelbaar scherm
  • goede prijs
  • touchscreen

Minpunten

  • 1 card slot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera met veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

9,0
Na heel veel jaren trouwe dienst doet mijn Canon EOS 300D nog steeds wat hij moet doen. Toch ben ik toe aan een nieuwer en krachtiger model. Na vergelijking van reviews in fotografie-vakbladen is mijn keuze gevallen op de Canon EOS 6D Mark II.

Pluspunten

  • Fraai uiterlijk
  • Veel mogelijkheden
  • Licht fijn in de hand
  • Compatibel met de flitser die ik al heb
  • Goede kwaliteit/prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 03-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie opvolger van de Mark I

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

8,0
Wanneer je over wilt stappen van een crop camera naar een fullframe camera, dan is dit naar mijn mening de beste keuze. Uiteraard heb je de Canon Rp welke in dezelfde prijsklasse zit. En ook daar is weinig slechts over te vertellen. Ondanks vind ik het fijn meer body vast te hebben. En voorheen de 6D Mark I gebruikt te hebben is dit op het dynamisch contrast na een prima opvolger. Het kantelbare scherm i.c.m. de touch screen heb je niet nodig, maar went snel en voordat je het weet wil je niet meer zonder.

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • Stevige body

Minpunten

  • Minder groot dynamisch bereik dan 1e model

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor van de Wiel 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kantel scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Mark II zwart

Algemene score

8,0
Ik vindt de canon EOS 6D Mark II zo fijn, omdat hij als enige full frame camera een 'flip screen' heeft. Ik fotografeer zelf vaak newborns, waarbij ik van bovenaf foto's maak. Een flipscreen is daarbij heel prettig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews