Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart - Reviews

Specificaties
Schermgrootte
1.2 inch scherm
HD type
4K Ultra HD
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nout 15-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lichte compacte camera canon 250D.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

9,0
Deze camera heb ik aangeschaft omdat ik volgend jaar een film opleiding ga doen, de camerabediening is eenvoudig en makkelijk bedienbaar.
het is een fijne camera om mee te beginnen en ook aangeraden door mijn opleiding zelf.
De vele mogelijkheden met deze camera is erg fijn.

Pluspunten

  • 4K filmen
  • compact
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freek 18-06-2020
  • Product gekocht

Canon 250D met Tamron 18-200mm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

10,0
Wat een fantastische combi! Het nieuwste beginnerstoeatel van Canon in combi met een groothoek/zoom objectief.
Je kan er alle kanten mee op.
De camera is zeer compleet, gebruiksvriendelijk en reageert snel. Zeer blij mee, evenals Kamera Express.NL met zn heldere uitleg en snelle levering😃

Pluspunten

  • compact
  • lichtgewicht
  • gebruiksvriendelijk
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maryo 28-05-2020
  • Product gekocht

Great camera

Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

10,0
Very good camera to get started with your photography journey. Full fill all of your needs as a beginner. High quality, highly recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi lichte camera met handige instructies op het scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

9,0
Fijne camera met duidelijke instructies via het scherm.
maakt mooie scherpe foto's.
Is erg makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christa 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, makkelijk bedienbaar, scherpe foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera met lens gekocht. Ik ben een beginnende fotograaf. Ik kan met deze mooie camera oefenen met handmatige en automatisch fotograferen, zonder dat ik veel geld voor een meer geavanceerde body hoef uit te geven. Deze camera is makkelijk bedienbaar en maakt mooie scherpe foto's. Ik kan deze camera zeker aanbevelen om te kopen.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Mooie scherpe foto's
  • Zeer lichte camera
  • Wifi verbinding
  • Goede service bij Kamera-Express

Minpunten

  • In de rij staan om de winkel in te kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirna Rickhoff 31-01-2020
  • Product gekocht

Spiegelreflex camera canon eos 250 d

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

9,0
Super handige camera en ligt goed in de hand
Werkt ook super samen met mijn mobiel
Super tevreden
Mooie camera en extra lens voor een mooie aantrekkelijke prijs

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Mooi prijs kwaliteit verhouding
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henri 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima camera makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

10,0
deze camera is makkelijk in te stellen op live view zoals b.v bij de stand AV -diafragma hier word scherpte diepte met voorbeelden aangegeven. ook zijn bluetooth en lcd-touchscreen erg handig om te gebruiken .
kortom een prima camera voor een goede prijs.

Pluspunten

  • licht
  • handig in gebruik
  • goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manoek 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht op kamera-expres en ik vind de canon EOS 250d een goede camera! Hij is licht, en ligt goed in de hand. Daarnaast maakt hij de perfecte foto’s voor een beginnende fotograaf. Hij heeft veel functies.

Pluspunten

  • Licht
  • Compact
  • Makkelijk te gebruiken
  • Goede prijs, kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer