Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM wit - Reviews

Specificaties
Schermgrootte
1.2 inch scherm
HD type
4K Ultra HD
Kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aimée 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

9,0
een uitdaging voor een beginner (tiener, 15 jaar), maar toch doenbaar, niet te complex
ligt tevens fijn in de hand

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Margrit 29-11-2020
  • Product gekocht

Erg tevreden met de Canon 250d

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

8,0
Ik had eerst een panasonic camera gekocht, maar die maakte zelfs overdag moeilijk foto's met veel ruis. Toen is mij in de winkel de Canon 250d aangeraden. Hij is heel makkelijk in gebruik en maakt scherpe foto's. Hij is niet zwaar voor een spiegelreflexcamera. Erg tevreden met deze aankoop!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede kwaliteit foto's
  • Niet zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nout 15-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lichte compacte camera canon 250D.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

9,0
Deze camera heb ik aangeschaft omdat ik volgend jaar een film opleiding ga doen, de camerabediening is eenvoudig en makkelijk bedienbaar.
het is een fijne camera om mee te beginnen en ook aangeraden door mijn opleiding zelf.
De vele mogelijkheden met deze camera is erg fijn.

Pluspunten

  • 4K filmen
  • compact
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freek 18-06-2020
  • Product gekocht

Canon 250D met Tamron 18-200mm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

10,0
Wat een fantastische combi! Het nieuwste beginnerstoeatel van Canon in combi met een groothoek/zoom objectief.
Je kan er alle kanten mee op.
De camera is zeer compleet, gebruiksvriendelijk en reageert snel. Zeer blij mee, evenals Kamera Express.NL met zn heldere uitleg en snelle levering😃

Pluspunten

  • compact
  • lichtgewicht
  • gebruiksvriendelijk
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maryo 28-05-2020
  • Product gekocht

Great camera

Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

10,0
Very good camera to get started with your photography journey. Full fill all of your needs as a beginner. High quality, highly recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi lichte camera met handige instructies op het scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

9,0
Fijne camera met duidelijke instructies via het scherm.
maakt mooie scherpe foto's.
Is erg makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christa 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, makkelijk bedienbaar, scherpe foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera met lens gekocht. Ik ben een beginnende fotograaf. Ik kan met deze mooie camera oefenen met handmatige en automatisch fotograferen, zonder dat ik veel geld voor een meer geavanceerde body hoef uit te geven. Deze camera is makkelijk bedienbaar en maakt mooie scherpe foto's. Ik kan deze camera zeker aanbevelen om te kopen.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Mooie scherpe foto's
  • Zeer lichte camera
  • Wifi verbinding
  • Goede service bij Kamera-Express

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirna Rickhoff 31-01-2020
  • Product gekocht

Spiegelreflex camera canon eos 250 d

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

9,0
Super handige camera en ligt goed in de hand
Werkt ook super samen met mijn mobiel
Super tevreden
Mooie camera en extra lens voor een mooie aantrekkelijke prijs

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Mooi prijs kwaliteit verhouding
  • Ligt lekker in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henri 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima camera makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

10,0
deze camera is makkelijk in te stellen op live view zoals b.v bij de stand AV -diafragma hier word scherpte diepte met voorbeelden aangegeven. ook zijn bluetooth en lcd-touchscreen erg handig om te gebruiken .
kortom een prima camera voor een goede prijs.

Pluspunten

  • licht
  • handig in gebruik
  • goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manoek 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht op kamera-expres en ik vind de canon EOS 250d een goede camera! Hij is licht, en ligt goed in de hand. Daarnaast maakt hij de perfecte foto’s voor een beginnende fotograaf. Hij heeft veel functies.

Pluspunten

  • Licht
  • Compact
  • Makkelijk te gebruiken
  • Goede prijs, kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer