Dit is een prima soundbar die je vooral moet aanschaffen als je films en / of TV kijkt. Dit omdat deze soundbar wel voorzien is van een Bluetooth connectie maar geen andere streamingopties. Dus kijk je veel TV. Dan goede deal.
Waar je echt pluspunten scoort met deze bar met subwoofer is een relatief kleine ruimte, want je hebt geen rearspeakers. De bar is, dankzij de naar bovengerichte speakers, in staat om een dolby surround te creeeren welke redelijk goed overeenkomt met rearspeakers maar net niet. Maar is zeker niet negatief.
Qua besturing kan je deze bar natuurlijk gewoon via de TV bedienen als je hem hebt aangesloten via HDMI. Wil je dat niet dan heb je nog 2 opties. 1 is de meegeleverde, kleine afstandsbediening gebruiken wat prima werkt, of je gebruikt de app om zo ook te bepalen hoe zwaar de bas moet zijn en hoe de configuratie is van de speakers. Ik ben meer een app gebruiker en het volume van de TV dan de afstandsbediening.
Qua grootte, de bar is 95 cm breedt. Heeft mooie afgeronde hoeken aan de voorkant maar een rechte achterkant. Daardoor kan je hem tegen de muur aanschuiven wat ik persoonlijk prettig vind. Daarnaast zijn de speakers afgewerkt met een metalen, mat zwart gaas ipv speakerdoek. Dus het voelt goed aan.
Qua geluid komt er genoeg power uit om de buren te laten meegenieten van een mooie film. Ik ben er heel blij mee!