Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JBL Bar 5.1 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bar 5.1 surround 17-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bar 5.1 surround

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Bar 5.1 zwart

Algemene score

9,0
Makkelijk aan te sluiten, de handleiding van internet erbij. De Bar 5.1 op internet aangesloten.
de subwoofer is nu te regelen met 5 standen i.p.v HIGH-LOW-en MID

Pluspunten

  • goed geluid
  • simpel aan te sluiten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 12-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super setje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Bar 5.1 zwart

Algemene score

9,0
Sinds enkele dagen deze geweldige set in bezit, ik had hiervoor een Samsung soundbar met ingebouwde subwoofer besteld echter deze viel erg tegen (weinig verschil met geluid tv).

Hierop deze set met losse sub besteld en deze klinkt echt fantastisch, de soundbar heeft mooie heldere hoge en mid tonen en de krachtige sub klinkt ook fantastisch.

Je kan natuurlijk niet het 5.1 geluid produceren door 1 soundbar en woofer maar wat een geweldig geluid produceert deze, op de foto zie je een display in het midden van de soundbar echter zit deze bij mij geheel rechts.

Het enige min puntje wat ik tot nu toe ben tegen gekomen is dat je de subwoofer alleen maar kan regelen door Low, Mid en High, verder geen min punten en deze set wordt geleverd met HDMI kabel.

Mijn vorige surround set van JBL heeft vele jaren trouwe dienst gedaan en hopelijk gaat deze ook jaren mee.

Pluspunten

  • snelle installatie
  • goed geluid
  • degelijk
  • hdmi bijgeleverd

Minpunten

  • bastonen alleen laag, midden en hoog in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rybo 11-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Bar 5.1 zwart

Algemene score

8,0
Heb deze gekocht bij de ING rentepuntenwinkel voor €329,-.
Scheelt toch veel geld!!! Makelijke installatie en doet het altijd.
Alleen AB erg traag.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sound ‘Bar’? Nee, great! Superior geluid! 21-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrassend goede soundbar plus subwoofer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Bar 5.1 zwart

Algemene score

10,0
Na de ontvangst van deze soundbar, die overigens zéér goed en beschermd verpakt was, meteen aangesloten op de digitale ontvanger. Erg gebruiksvriendelijk allemaal dus in no time de werking kunnen testen. Wel even de uitgebreide handleiding van de fabrikant erbij genomen. Maar dan is het allemaal ook snel en naar eigen smaak in te stellen. En wat een mooi geluid! Zowel de weergave van films en series, als het afspelen van onze eigen muziek met Bluetooth vanaf de mobiel én de tablet, alles verrassend goed. Subwoofer is goed naar wens te regelen. Oké, echt surroundgeluid is natuurlijk nooit compleet zonder achterluidsprekers, maar de Bar geeft, mits goed ingeregeld, zeker een zeer helder en kamervullend geluid! En de woofer, na enig schuiven voor de juiste positie, vult de hele kamer met een indrukwekkend basgeluid, zonder dreunende overheersing. Kortom, wij zijn blij met deze mooie set, en missen de oude homecinemaset met al zijn snoeren en stekkers nu al niet meer.. Topproduct, JBL!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Eenvoudig te installeren
  • Inregelen gaat vlot

Minpunten

  • Geen, tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
nicc 11-05-2021

Inmiddels ca 4 maanden in gebruik en nog steeds zeer tevreden met deze soundbar. En na een update is nu het basniveau van de subwoofer in te stellen op 1 t/m 5! Perfect en voldoende. Dus voor mij nog steeds een aanrader!

Reageer

A. Blokker 11-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote teleurstellingstelling

Geschreven voor: JBL Bar 5.1 zwart

Algemene score

1,0
Dit jaar in april heb ik de soundbar gekocht, ik was er heel blij mee; zeer goed geluid. Begin augustus was het apparaat ineens stuk. Hij stopte ineens met geluid en ik kon hem niet meer aan/ uit zetten. Ik heb hem laten repareren en na 3 weken kreeg ik hem terug en werkte hij weer prima. Echter op 11 september ( dus binnen 1 maand) hetzelfde probleem. Opnieuw weer ter reparatie weggebracht, dus weer wachten. Voor mij is het een miskoop. Ik heb echt spijt van deze koop.

Pluspunten

  • zeer goed geluid.

Minpunten

  • Binnen 5 maanden 2x kapot !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Slecht
bert2004 23-11-2020

Ik kan me voorstellen dat het tegen zit met een exemplarische fout, maar om nou gelijk een 1 te geven gaat me te ver voor een product.

ablokker2 26-11-2020

Volkomen gelijk; het had - 1 moeten zijn. Inmiddels is de sound weer teruggestuurd . Is al ruim en maand weg. Vanaf de aankoop is het apparaat meer in reparatie geweest dan bij mij thuis!!!!!

Reageer

Anitasnoek 01-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Bar 5.1 zwart

Algemene score

9,0
Het geluid is erg goed. Het geeft je echt een bioscoop gevoel . Ein is makkelijk te installeren. Tevens zitten er ook ophangbeugels bij . Erg tevreden over dit product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Clement 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jbl 5.1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Bar 5.1 zwart

Algemene score

9,0
Eenvoudig te installeren. Wel even kalibreren voor de juiste sound. Stevige basbox en goed surround effect door de afneembare boxjes

Pluspunten

  • Installatie
  • Geluid

Minpunten

  • Winkelprijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chavanto 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

5.1 surround werkt precies zoals je mag verwachten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JBL Bar 5.1 zwart

Algemene score

10,0
Ontzettend blij met de keuze voor deze soundbar. Via ING met rentepunten gekocht voor 399,- en wat krijg je veel waar voor je geld: het geluid is krachtig, stemmen tijdens film zijn goed te horen, 5.1 werkt echt geweldig (helemaal bij horror films zit je rechtop en om je heen te kijken) en hij ziet er ook nog eens erg mooi uit.

Het loskoppelen werkt ontzettend simpel. Ook de installatie was binnen minuten gedaan en het calibreren voor surround wordt ook goed uitgelegd in het boekje (schrok wel van de ruis waarmee deze werd getest).

Ik heb daarbij nog geen minpunten kunnen ontdekken en voor deze prijs is het een snel gemaakte keuze om een zeer goed werkende, ECHT draadloze 5.1 opstelling te creëren waarbij je de speakers dus ook zo weer terugklikt wanneer je ze niet gebruikt.

Pluspunten

  • Bas uit subwoofer is geweldig
  • 5.1 werkt echt ontzettend goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Vliet 14-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima home cinema set, geluid is goed

Geschreven voor: JBL Bar 5.1 zwart

Algemene score

9,0
Ik twijfelde eerst tussen Bose en Sonos. Dit is mooi als je in je hele huis dezelfde muziek wilt.
Dat hoefde ik eigenlijk niet en toen werd ik gewezen op deze set. Ik ga voor het geluid en dat is prima. Ook het surround effect is goed. De surround boxen kun je van de bar afhalen en achter je neer zetten voor als je film gaat kijken. Enige nadeel is dat de bar erg breed is en daardoor oogt het minder mooi. Wel mooi plat.

Pluspunten

  • Goed geluid, kan je ook instellen
  • Goede surround
  • meerdere HDMI aansluitingen
  • bleutooth verbinding mogelijk

Minpunten

  • Erg breed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer