Heos HomeCinema - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Heos HomeCinema
Best Reviewed - november 2017
Specificaties
Subwoofer
losse subwoofer
Type/soort
soundbar
Meegeleverde subwoofer
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 257 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel p 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is dag ik nooit een 10 uitdeel omdat dat zou betekenen dat iets niet meer verder ontwikkelt hoeft te worden, maar zou ik tiemen geven dan is het dit systeem met alle draadloze bijbehorende draadloze lluidsprekers en randapparatuur wel.

Pluspunten

  • Geen kabels
  • Gemakkelijke bediening
  • Goede uitbreidingsmogelijkheden
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aanvulling op televisie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de Heos Home Cinema een geweldige aanvulling op mijn Samsung TV. Mijn vrouw en ik kijken veel series en de surround en bass die van dit systeem komen zijn van een uitmuntende kwaliteit en maken het een genot om naar te luisteren. Ik heb voor Heos gekozen omdat er Spotify Connect in zit en er op deze manier ook heel makkelijk gestreamed kan worden en ik in de reviews las dat Heos betere kwaliteit heeft dan Sonos. Hierover kan ik niet oordelen, maar wij mogen totaal niet klagen en ik zou iedereen dit product aanbevelen. Graag zou ik deze set nog uitbreiden met andere Heos speakers.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit en goede bass
  • Gemak doordat alles draadloos is

Minpunten

  • Soundbar lijkt soms connectie te verliezen
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte beleving!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product nu ongeveer 9 maanden in gebruik, en ik moet zeggen...ben er superblij mee!
De installatie was heel eenvoudig en het geluid is echt supermooi....daarbij ziet het er ook nog eens prachtig uit...dus kortom, ik raad 'm iedereen aan.
Ook handige bediening via de Heos app, en we hebben ook de andere boxjes in huis waar we echt heel blij mee zijn:)

Pluspunten

  • perfect geluid
  • mooi design
  • gebruikersgemak

Minpunten

  • kan er tot nu toe geen verzinnen
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Nauta 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

HEOS sounbar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een half jaar de soundbar met woofer in m’n bezit, wat een super spul! Geen gepiep of gekraak, gewoon een heerlijk geluid! Volume is ook voldoende! De draadloze verbinding met je tablet of Gsm is ook top. Ziet er ook nog eens gelikt uit.

Pluspunten

  • Mooi voor het oog
  • Goed volume
  • Zuiver geluid
  • Draadloze verbinding

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel zoeken uitgekomen bij een heos. En wat ben ik er blij mee! Wat een goed geluid. Allea ia erg duidelijk en met app gaat t prima. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Top geluid
  • Makkelijk ik gebruik
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wuf 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed geluid en mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht als enige geluidsbron in de woonkamer, heerlijk geluid, ruimte vullend, gemakkelijk aan te sluiten. Daana uitgebreid met HEOS 7 ;-)

Pluspunten

  • geluid
  • vorm
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen geintergreerde bluetooth
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Casper V 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Erg mooie woonkamer-vullende geluidsset

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik maak nu 1,5 jaar gebruik van deze set. Ik ben er ontzettend blij mee.

Je kunt hem voor allerlei dingen gebruiken. Lounge, film kijken, muziek tijdens koken maar ook tijdens feestjes produceert hij harde en heldere tonen.

Pluspunten

  • - Mooi uiterlijk
  • - Kamervullend kwalitatief hoog geluid
  • - Mooie lage tonen
  • - App werkt prima/makkelijk

Minpunten

  • Geen.
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Savelkoul 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over HEOS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een jaar geleden hebben wij ons bose systeem ingeruild voor een HEOS systeem. Soundbar, subwoofer en twee losse boxen in de hoeken van de kamer. Het geluid is top, en is vele malen beter dat ons toenmalige bose systeem. Ook gemakkelijk om de losse boxen te verplaatsen naar de tuin , slaapkamer of waar je maar wilt. Stekker in het stopcontact en spelen maar. Er is ecchter ook 1 groot minpunt, maar dat ligt niet aan HEOS, dat ligt aan ZIggo, want als je een slechte WIFI verbinding hebt, heb je een probleem. Wij wonen vlak aan de duitse grens, en dan is de WIFI verbinding niet altijd optimaal. Maar verder zijn wij top tevreden over HEOS.
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heos homecinema

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de heos.

het geluid is super goed en dan de subwoofer die erbij zit echt super.
Echt geen seconde spijt gehad van me aankoop.
Ik raad het echt iedereen aan , hier krijg je geen spijt van.

Ook de app op je telefoon echt super handig.

Pluspunten

  • Geluid
  • Model
  • Telefoon app
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed geluid en mooie vorm

Algemene score

8,0
Is een mooi en makkelijk apparaat, werkt prima op de app en makkelijk aan te sluiten. Misschien later nog uit breiden meer boxen.

Pluspunten

  • super handig
  • prima geluid
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Maarten B 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Overweldigend!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In september 2017 de Heos homecinema gekocht ter vervanging van mij oude vertrouwde Harman Kardon 5.1. Ik wilde graag een systeem zonder die vervelende bedrading. Diverse systemen vergeleken en beluisterd. Uiteindelijk kwam ik uit bij de Heos. Het geluid is werkelijk overweldigend. Dat er zoveel en vol geluid uit een soundbar kan komen. Ideaal met de draadloze subwoofer! Deze set kan zeker de strijd aan met de veel duurdere concurrenten!
Ook qua uiterlijk is de Heos-bar ook aan te raden. De status-led laat zich makkelijk bedienen via de Heos-app.
Het enige probleem was de installatie. Na 5 minuten was de boel geïnstalleerd en werkend. Hierna vroeg de app om een update. Hierbij had ik niet genoeg geduld en trok de stekker uit het systeem omdat hij niet meer reageerde. Hij bleek echter bezig te zijn met een update. Geen fout van Heos maar van de bedienaar dus.

Geniet nu al 2 maanden van dit product en blijf er erg blij mee.

Ben nu opzoek naar extra componenten van Heos om de set uit te breiden.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Super geluid
  • Krachtige subwoofer
  • Kan tippen aan de veel duurdere systemen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Linsen 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi desgin, prachtig geluid en gemakkelijk in te stellen

Algemene score

9,0
Enkele geleden heb ik een Heos Home Cinemaset aangeschaft. In eerste instantie wilde ik een 2.1 home cinema installatie hebben, maar in de winkel werd ik overtuigd door de verkoper en nadat ik het geluid hoorde was ik verkocht. Of ik nu TV kijk of dat ik muziek wil luisteren op bv. Spotify vanaf mijn GSM, PC of IPad, het werkt allemaal mooi samen zonder problemen.
Ik overweeg nu om meerdere speakers in huis te gaan plaatsen zodat ik daar ook muziek kan luisteren.

Pluspunten

  • Prachtig geluid met een diepe bas
  • Werkt zonder problemen samen met GSM en Ipad
  • Mooi design
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid, een echt beleving!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het systeem heel erg fijn werken, goed en mooi geluid en werkt zowel voor televisie geluid als voor muziek! ideale combinatie met mijn Heos 1. Het groeperen en de-groeperen werkt heel gemakkelijk met de Heos app. Daarnaast verrast de kwaliteit me nog iedere dag! Natuurlijk, er hangt een aardig prijskaartje aan, maar als ik weer voor de keuze stond wist ik het wel!

Pluspunten

  • Geluid kwaliteit
  • surround gevoel

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid

Algemene score

9,0
Was huiverig om mijn receiver in te wisselen voor deze soundbar, maar toch overstag gegaan om eindelijk van mijn dradenzooi af te zijn. Na de simpele installatie werd ik positief overdonderd door de uitstekende geluidskwaliteit van dit systeem. Inmiddels ook in de andere kamers Heos neer gezet.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkjan 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima geluid makkelijk in gebruik. erg tevreden over ik ben niet erg technisch en heb het toch allemaal snel kunnen aansluiten.
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

De Haan 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De Haan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekeken naar Heos en Sonos, uiteindelijk voor de Heos gekozen, zeer goed geluid, makkelijk te installeren en de app werkt ook goed.

Pluspunten

  • mogelijkheid van montage of neerzetten
  • HEOS app
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super geluid !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onlangs heb ik mijn 5.1 homecinema systeem geruild voor een Denon/Heos homesysteem omvattend soundbar en sub, eerst was ik een beetje bang voor het resultaat, maar eens aangesloten( wat in een mum is gefikst) kon ik al testen met mijn favorite film "master and commander" ik wist niet wat ik hoorde! net of ik op de boot zelf zat! een ruimte vullend geluid, ik krijg er geen genoeg van, en de draadloze sub doet wat hij moet en is eenvoudig via de app in te stellen! het leuke is dat ik niet altijd alleen een smartphone of tablet moet bij hebben, je kan er mee op alle wifi ondersteunde jouw systeem mee bedienen, ook de online streaming voor muziek is een must, en voor wie een abbo heeft op spotify, streamt het zo naar zijn heos, kortom, deze moet je hebben, zoek niet langer, super geluid !!!

Pluspunten

  • oogt mooi
  • super geluid
  • eenvoudig te installeren
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goeien handel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit. Geluid is een hele beleving met muziek en film. Wil niet meer zonder. Zeer blij mee.

Pluspunten

  • Topgeluid
  • Niet duur
  • Geen storingen

Minpunten

  • Geen bluetouth
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter B 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waan je in een thuisbios

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de set inmiddels een half jaartje in bezet. Het geluid wat deze set produceert is werkelijk fantastisch! Ook bij wat hogere volumes blijft het geluid helder en vervormd niet. Ook het streamen van mobiele apparaten werkt goed. De App mag wat overzichtelijker wat mij betreft, gebruiksgemak is niet helemaal top.

Pluspunten

  • Indrukwekkend geluid
  • Eenvoudig te installeren
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Gebruiksgemak van App niet top
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ajo 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch (stereo) geluid, mede door de subwoofer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een alternatief voor mijn tuner/versterker met losse boxen en kwam toen op deze Heos Homecinema. En ik heb er tot nu toe (een goed jaar in mijn bezit) geen spijt. Bediening via de app werkt goed, en de compatibiliteit met spotify en tunein radio zijn een groot pluspunt. En dan natuurlijk het geluid: uitstekend! Zowel het geluid van de aangesloten tv, als ook van de DVD speler laten niets te wensen over. Verder zijn de aansluit mogelijkheden ruim voldoende. Goede keus!

Pluspunten

  • Geluid
  • Losse subwoofer
  • Vele aansluitmogelijkheden
  • Compatibiliteit met spotify, tunein radio en meer

Minpunten

  • Soms reageert de soundbar niet direct op de app
Geschreven voor: Heos HomeCinema

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews