Bose TV Speaker zwart - Reviews

Best Reviewed jul 2020 Bose TV Speaker zwart
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Subwoofer
geen subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
100 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Bose TV Speaker zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Femke 20-07-2020
  • Product getest

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

8,0
We hebben deze soundbar nu een aantal weken in huis en hij doet wat hij moet doen. Het geluid dat er uit komt is prima, de soundbar ziet er mooi uit en hij is handig op te hangen!
Zouden wel graag de bassmodule erbij hebben.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk installeren

Minpunten

  • Komt zonder basmodule

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nick 14-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super geluid uit een kleine speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze speaker vier weken in huis gehad, zodat ik deze uitgebreid kon testen. Het is mijn eerste soundbar dus ik kan kan hem niet vergelijken met andere merken of types, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze speaker.

Eerste indruk:
Het eerste dat opvalt als je hem uit de doos haalt is dat hij solide aanvoelt. Ondanks zijn bescheiden grootte is de speaker toch vrij zwaar. De luidspreker is diep zwart en voor een soundbar vrij smal, waardoor hij in veel interieurs past.

Muziek:
Eenmaal aangesloten ben ik begonnen met het afspelen van muziek via de bleutooth functionaliteit van de luidspreker. Standaard vond ik de bas te veel aanwezig, maar met behulp van de afstandbediening kun je de bastonen zachter zetten. Eenmaal goed afgesteld is het indrukwekkend wat een mooi geluid je uit deze speaker kunt krijgen. Voor electronische muziek zoals: techno, trance en D&B klinkt de speaker wel net wat beter dan bij een ballad.
Buiten het verbinden via bluetooth is het ook mogelijk om muziek af te spelen via de aux aansluiting. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld een Raspberry Pi wilt gebruiken om van deze speaker een smart speaker te maken.

TV-Speaker:
Voor het aansluiten van de speaker op de TV heb je twee mogelijkheden: HDMI-arc en optisch. Mijn voorkeur heeft de HDMI-arc aansluiting omdat deze een betere integratie oplevert met de TV dan dat de optische aansluiting. Wanneer je gebruik maakt van de HDMI-arc aansluiting kun je het volume van de speaker bedienen met je TV en gaat de speaker ook automatisch aan en uit als je de TV aan of uit zet. Wanneer je echter gebruikt maakt van de KPN tv-box en deze gebruikt voor al je videotoepassingen zoals Netflix, dan kan het lonen om voor de optische aansluiting te gaan. Je kan dan namelijk ook radio luisteren via de KPN-box zonder dat je TV of stereo aan hoeft te staan. Je oude radio wordt dan mogelijk overbodig. Nadeel is dan wel dat je voor volumebeheer gebruik moet maken van de bijgeleverd afstandbediening voor de speaker.
Verschil in de geluidskwaliteit tussen beide aansluitingen is mij niet opgevallen, in beide gevallen is het geluid prima.
De speaker zelf komt het best tot zijn recht wanneer je een film gaat kijken. Het geluid is dan veel voller en realistischer dan vanuit de TV's waarmee ik getest heb (2 jaar oude LG en 6 jaar oude Samsung). Het spraakgeluid is kristalhelder waardoor conversaties goed te volgen zijn en door de aanwezig bas komen de tanks ook echt aandreunen. Het enige puntje van kritiek dat ik heb is dat hij iets wat schel klinkt bij praatprogramma's, hetgeen voornamelijk opvalt als ook het geluid van de tv zelf aanstaat wat ik dan ook afraad.

Samenvatting:
Over het geheel gezien is het een hele goede speaker met een ontwerp dat degelijk aanvoelt. Het geluid is mooi en de aansluitmogelijkheden zijn ruim. Het is een verbetering voor je filmervaring en mogelijk ook een vervanger voor je stereo.

Pluspunten

  • Design
  • Compact
  • Geluid over het algemeen
  • HDMI-arc aansluiting
  • Aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • Schel geluid bij praatprogramma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber88 14-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

7,0
Wij hebben dit product een maand mogen testen. Wat ons betreft ligt de prijs kwaliteit prima in evenwicht. het is een mooie betaalbare speaker, met een prima geluid. Aansluiting spreekt voor zich. streamen vanaf mobiel gaat zeer prettig.
Wij hebben de TV aangesloten middels hdmi, met een extra optisch kabel tussen kpn kastje en soundbar, zodat we ook zonder tv aan muziek kunnen luistern, ideaal! Al met al tevreden!

Pluspunten

  • makkelijke aansluiting
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanvo 13-07-2020
  • Product getest

Goede niet al te grote speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze speaker mogen testen, een deze is me zeer goed bevallen dat ik hem aan ga schaffen. Het is een mooie compacte speaker. De kwaliteit is top en is waar Bose voor staat. Zuiver geluid, met meer dan voldoende volume.

Apparaat is makkelijk te installeren en te gebruiken. Ook schakelt deze makkelijk met de telefoon via Bluetooth.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Formaat
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Tummers 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima speaker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

8,0
Heb deze speaker mogen testen.
Speaker ziet er goed uit en lekker compact.
Heb de speaker zelf aangesloten via de optische kabel aan mijn tv, maar dit kan ook via een HDMI Kabel.
Verbinden via Bluetooth gaat ook prima met telefoon, tablet en laptop.
Geluid is goed en makkelijk te bedienen, ook is de bass level goed bij te stellen, voor grotere ruimtes zou ik een subwoofer zeker aanraden.

Pluspunten

  • Simpel aan te sluiten
  • Compact
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilbert1976 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi strak desigh met erg goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de sounbar nu een maand getest en het geluid vindt ik erg goed. Bij verschillende programma's is het geluid eigenlijk altijd goed zonder de instellingen aan te passen. De soundbar heeft een mooi design dat niet misstaat bovenop de kast. De soundbar is erg makkelijk te installeren en gaat automatisch aan wanneer deze een geluidssignaal binnen krijgt. De soundbar heeft een aansluiting voor externe basbox die niet inbegrepen is, echter vindt het basgeluid van de soundbar zelf ook erg goed. Deze is ook via de afstandsbediening in te stellen. Ik had hiervoor een 5.1 systeem en als ik het geluid vergelijk dan vindt ik de voordelen van alle geluid uit 1 box belangrijker dan het missen van surround sound. Dit heb ik tot nu toe ook nog niet gemist doordat het geluid van de soundbar gewoon erg goed is. De soundbar heeft ook bleutooth die ik zelf weinig gebruik omdat ik een Bose Home portable speaker gebruik. Wellicht zou ik de soundbar meer gebruiken als deze ook Google assistant zou ondersteunen zodat je hem ook als smartspeaker zou kunnen gebruiken. Dat vindt ik wel een gemiste kans.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Compact
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen google ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Janssen 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige soundbar met mooi geluid!

Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze soundbar nu ruim een maand in huis en hij bevalt me heel erg goed. Het is voor mij de eerste keer dat ik een soundbar in huis heb, was er wel benieuwd naar! Het is een mooie soundbar om te zien en hij is goed verpakt. De handleiding zit ook in de doos en het aansluiten van de soundbar op de TV was erg makkelijk, zelfs voor een leek als ik. De soundbar heeft twee inputmogelijkheden: HDMI arc en optisch. Voor de geluidskwaliteit maakt het niet uit welke van de twee aansluitingen je gebruikt, voor het gebruiksgemak wel. Wanneer je gebruik maakt van de optische output, dan gaat het wijzigen van het volume en het aan en uitzetten via de afstandsbediening van de soundbar. Wanneer je gebruik maakt van de HDMI arc optie wordt het geluid van de soundbar via de afstandsbediening van de TV bediend. De soundbar gaat dan automatisch aan als je de TV aanzet, hetgeen ervoor zorgt dat de soundbar en TV één worden. |Dat is het meest ideale om mee te werken in de praktijk. De HMDI kabel wordt echter niet meegeleverd.
Het geluid bij tv series en films is heel natuurlijk en helder. Voor praatprogramma's heb je ook een instelling, maar ik laat hem eigenlijk altijd op dezelfde instelling staan. Je kunt de instelling zelf aanpassen. Ik heb afgelopen weekend een live-stream van een concert van DI-rect gestreamd via blue-tooth en het klonk geweldig! Ook als je hem hard zet, de soundbar geeft een fantastisch geluid!
Samengevat ben ik zeer te spreken over het geluid, zowel voor muziek als voor het kijken van films en tv. Ik kan hem zeker aanraden!

Pluspunten

  • geluid
  • gebruiksgemak
  • uiterlijk

Minpunten

  • ontbreken HDMI-kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Utrecht 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Lekkere compacte tv speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

9,0
Nu ongeveer een maandje deze tv speaker getest.
De speaker heeft een prima geluid, mooie vormgeving en lekker compact.
Wij hebben deze speaker met een dun koptelefoon snoertje aangesloten op onze televisie, nog steeds een goed geluid.
Ik verwacht dat wanneer men deze speaker met een HDMI kabel aansluit op de tv het geluid nog beter wordt.
De speaker is lekker compact met ingebouwde subwoofer en kan ook opgehangen worden achter de tv.
Je ziet de speaker dan niet meer, of je plaatst de speaker onder de televisie.
Bij de speaker komt een afstandsbediening welke heel simpel te bedienen is.
Prima speaker voor een prima prijs!

Pluspunten

  • Compact
  • Goed geluid
  • Mooi vorm gegeven

Minpunten

  • Beknopte handleiding
  • Niet echt geschikt voor oude televisies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aru71 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

9,0
Dit product is zeer makkelijk te installeren. De geluidskwaliteit is zeer goed voor mijn tv en ik kan dit apparaat zeker aanbevelen wanneer je voor redelijk goedkoop goed geluid uit de tv wilt krijgen. Wat wel jammer is, is dat de speaker bediend moet worden met een aparte afstandsbediening.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zeer goed geluid

Minpunten

  • aparte afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tikka 06-07-2020
  • Product getest

Klein van formaat, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

9,0
Een kleine speaker in verhouding tot de meeste soundbars, tv speakers. Maar dat maakt voor het geluid niet uit. Een mooi vol geluid met de mogelijkheid om extra bass in te stellen. Ook de functie van de spraakstand is erg handig. Mis alleen een display om te zien in welke stand de speaker staat. De lampjes die dat nu aangeven zijn op afstand niet echt te zien. Schijnt dat als je de speaker via hdmi verbind je dit wel op je tv kan zien.

Pluspunten

  • mooi geluid
  • Klein formaat

Minpunten

  • Geen display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kanters 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie design speaker

Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

8,0
Deze tv-speaker is een mooie, kleine speaker. Staat mooi in het interieur. Wij hebben deze aangesloten op onze samsung tv. Dit ging erg eenvoudig. Het geluid is goed, echter hadden we vooraf een surround sound systeem en dat vind ik persoonlijk toch wel mooier en beter geluid hebben. Maar voor de prijs is het zeker een goede speaker.

We hebben ook twee soundtouch 10 boxen en hoopte deze op elkaar aan te sluiten, dit was helaas niet mogelijk.

De speaker hebben we ook bij mijn ouders aangesloten. Installatie ging weer goed, echter kregen ze s morgens geen geluid bij het opnieuw aanzetten. Voor hun was het toch net te ingewikkeld.
Echter was spraak wel een stuk beter te horen en hoeft de tv dan echt minder hard.

Al met al een mooie speaker, zeker in combinatie met de prijs ze ervoor vragen, als zou persoonlijk mijn voorkeur meer uit gaan naar surround sound systeem, maar dit is misschien appels en peren vergelijken.

Pluspunten

  • Spraak is duidelijk
  • Mooi design
  • compact

Minpunten

  • Geen connectie met SoundTouch

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tvb 06-07-2020
  • Product gekocht

Meer dan ik had verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de speaker nu aan aantal weken in bezit en al flink kunnen testen. De speaker heeft een mooi design. Hij is strak afgewerkt en misstaat zeker niet onder de teleivisie, hij is rondom zo afgewerkt dat de tv speaker makkelijk stofvrij te houden is. De afstandsbediening is net als de speaker compact, erg fijn omdat er al genoeg afstandsbediengen rond slingeren.

De speaker is echt een fijne uitbreiding voor de televisie, het geeft het geluid bij films extra diepte/ruimte, natuurlijk komt het geluid nog steeds voornamelijk van voren maar ik was zeker verrast hierover. De bass kan je apart regelen van de volume, dit is in de late uurtjes handig als je de buren te vriend wilt houden, de bass kan daarmee helemaal uitgeschakeld worden. Je hebt een dialoog functie die je in kan schakelen met de afstandsbediening, dit zet de lage tonen zachter en versterkt voornamelijk de stemmen, erg handig bij het kijken ban bijvoorbeeld een praatprogramma.

Ik was ook erg verrast over het volume wat uit de speaker kan komen, je kan het natuurlijk zo hard zetten als je zelf wilt maar ook voor een feestje volstaat deze speaker zeker!

Al met al een prima uitbreieing van het geluid van de televisie!

Pluspunten

  • Volume
  • Bass
  • Design
  • Compact

Minpunten

  • Weinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi diep geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de Bose TV Speaker nu een aantal weken in huis en ben ontzettend te spreken over het geluid wat eruit komt. De installatie is eenvoudig, binnen 5 minuten werkt alles. De afstandsbediening die erbij zit is beknopt en werkt prima en heeft een groot bereik. Het geluid van de speaker is echt heel behoorlijk voor een speaker van deze (kleine) omvang. Muziek en films zijn veel levendiger en dieper en gesprekken worden door de aparte spraakmodus veel helderder weergegeven. Het enige minpunt wat ik me kan bedenken is dat de communicatie met mijn (oude) Philips TV niet helemaal soepel werkt. De ene keer springt de speaker automatisch aan en de andere keer moet ik hem even handmatig aanzetten. Ik denk dat dit komt door de combinatie van mijn tv met de speaker en weet dus niet of dit aan de speaker zelf ligt. Maar al met al echt een top soundbar!

Pluspunten

  • Mooi diep geluid
  • Niet te groot

Minpunten

  • Lag met TV

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dave 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

10,0
Na de tv speaker een paar weken te hebben aangesloten gehad kan ik niet verzinnen waarom je deze speaker niet zou willen kopen.

Om te beginnen bij het uitpakken, hier ben je op zich snel mee klaar, en met de meegeleverde optische audio kabel ben je in een mum van tijd het luisteren naar betere audio.

Om het geheel af te maken kun je met een HDMI kabel die ARC ondersteunt je tv speaker aansluiten op een ARC ingang van je tv, om zo de volume besturing te regelen met je afstandbediening van je tv. Tevens gaat de tv speaker dan samen met de tv aan en uit.

De extra functies die deze speaker bevat zoals de extra bass modus. Dit is toch fijn om net dat beetje meet bass te ervaren in bv je muziek of film. De speaker bevat ook een functie die de duidelijkheid van gesproken geluid verbetert. Elke dialoog die er op je tv verschijnt word mooi helder en duidelijk weergegeven.

Als laatste functie bevat de speaker tevens een bluetoothfunctie. Deze zal voor zich spreken in de huidige tijd en koppelen met bv je smartphone is zo gebeurt.

Verder kan ik alleen maar zeggen dat als u op zoek bent naar een speaker voor uw tv, dat u niet verder hoeft te zoeken en dat deze Bose Tv Speaker u niet teleur zal stellen.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Niet te groot

Minpunten

  • Een mogelijkheid tot muurbevestiging ontbreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EM 05-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top speaker!

Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

10,0
Ik heb de speaker reeds enkele weken in bezit en moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. De speaker wordt geleverd met een optische kabel, stroomkabel en een afstandsbediening met batterij. Indien je gebruik wilt maken van de HDMI mogelijkheden zul je er een extra kabel bij aan moeten schaffen. Het installeren van de tv speaker is kinderlijk eenvoudig, indien je niet zo technisch bent staan de stappen simpel in het Nederlands omschreven in de bijgeleverde handleiding. Het geluid dat de speaker produceert is fijn en de bas is makkelijk instelbaar. De bas die de speaker kan leveren kan er gemakkelijk voor zorgen dat de buren mee kunnen genieten van de muziek. TV programma’s zijn door het gebruik van de speaker weer goed te verstaan en ook de bluetooth verbinding met mijn Samsung Galaxy S9 is voortreffelijk te noemen. Na de telefoon en de box aan elkaar gekoppeld te hebben vinden ze elkaar super snel. Ik gebruik de speaker dan ook veel voor het luisteren van muziek via de wel bekende streamingsdiensten.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Bluethooth

Minpunten

  • Dik design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Agie 05-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie compacte niet te grote Bose TV Speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

8,0
Ik test deze Bose TV Speaker nu een paar weken en ben er erg tevreden over. De speaker is makkelijk te installeren. Helaas zit er geen HDMI kabel bij geleverd. De speaker ziet er strak en mooi compact uit. Er zit geen poespas op. Alleen een klein lampje voor als hij aanstaat voor de tv of bluetooth. Er is geen display, dit mis ik toch een klein beetje ook een knopje om hem aan en uit te zetten als ik de bluetooth wil gebruiken. De afstandsbediening is mooi klein. Het geluid is wat ik gewend ben van een Bose speaker. Het geluid is ronder dan wat er uit mijn tv komt

Pluspunten

  • compact
  • eenvoudige instalatie
  • goed geluid
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

chasfr 03-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

8,0
Goede geluidskwaliteit
Het geluid van deze BOSE TV speaker is erg goed te noemen. Zowel met een aansluiting op de tv box van ziggo middels een optische kabel als rechtstreeks op de TV via hdmi. De synchronisatie met het geluid van de ziggo box is erg goed. De aansluiting en installatie was erg makkelijk.

Ook de koppeling met tablet en telefoon via bluetooth was erg makkelijk, een 1 keer goed. Het geluid is ook via bluetooth erg goed, heb gebruik gemaakt van youtube en deezer en beide gaven het geluid zonder haperen door.

De vormgeving van de speaker is strak te noemen, het misstaat zeker niet omdat de grootte ook erg meevalt.

Het enige wat ik had verwacht en wat niet aanwezig is is een koppeling met Google Home zodat ik de speaker in een speakergoep kon opnemen en bedienen via de Google assistent. Dat vind ik een gemis van deze moderne speaker. Ik heb een Sony speaker die al wat jaren meegaat en waar die koppeling wel mogelijk is. Dus dat was mijn enige teleurstelling.

Pluspunten

  • goede geluidskwaliteit
  • strakke vormgeving
  • goede kwaliteit/prijs verhouding
  • eenvoudige installatie

Minpunten

  • geen koppeling met Google Home en spraakassistent

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG66 03-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed vol geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

8,0
Sinds een paar weken deze Bose Speaker in gebruik. Zit in een mooi Stevig doos. Je krijgt er een klein afstandsbediening erbij een optische kabel en uiteraard stroom kabel. Er zit een gebruiksaanwijzing boekje bij die makkelijk te lezen is. Aansluiten is heel simpel, (kind kan de was doen). Ik heb het aangesloten met HDMI kabel naar de HDMI ARC aansluiting zodat ik het geluid kan bedienen met mijn tv afstandsbediening. Wat me direct al opviel is het volle zuivere geluid en een glimlach had ik direct. De geluidinstelling kun je middels het bijgeleverde afstandsbediening instellen en door middel van de kleine lichtjes linksboven kun je zien wel geluidsinstelling je hebt, het was mooier geweest als er een mini display was. Speaker is gebruiksvriendelijk geen ingewikkelde instellingen of knopjes. Bluetooth verbinden is zo gedaan en werkt heel goed. Als je een actiefilm kijkt zet het geluid wat harder en je hoor de bass en geluidseffecten duidelijk.
Voor diegene die zijn TV van beter geluid wil voorzien dan is dit een perfecte Speaker!

Pluspunten

  • compact
  • goed geluid

Minpunten

  • geen display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ahg van der ploeg 03-07-2020
  • Product getest

Compacte speaker met mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

8,0
in de drie weken dat ik deze speaker nu heb staan, ben ik zeer tevreden. Ik twijfelde eerst of het gebrek aan een losse subwoofer niet zou haan storen, maar niets blijkt minder waar. Het geluid is zeer helder, en de bass is apart in te stellen. Voor het formaat van de speaker klinkt het veel krachtiger dan je zou verwachten. Het design is typisch bose, minimalistisch en strak. Via hdmi is hij gekoppeld aan mijn tv, en het enig dat ik soms merk is dat bij wisselen van het volume, het soms wat traag lijkt te reageren. Op de afstandsbediening zit een aparte knop om spraak te verbeteren. Dit werkt zo goed dat ik hem met de tv bijna standaard daarop heb staan. Bij gewoon muziek zet ik het uit, want het lijkt alsof het volume dan afwisseld. Er kan eventueel een losse bose subwoofer bij aangeschaft worden, maar ikzelf zie daar niet echt een extra voordeel in. Zeker niet als je bedenkt dat de goedkoopste subwoofer al 2x zo duur is als deze tv speaker. Gewoon in de woonkamer werkt dit prima!

Pluspunten

  • Zeer mooi geluid
  • compact
  • spraakverbeter functie werkt top

Minpunten

  • af en toe wat traag met tv volume wijzigen
  • geen aparte hdmi kabel meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

soepah 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed geluid en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose TV Speaker zwart

Algemene score

7,0
De Bose TV speaker is een goed uitziende speaker met een strak design. De speaker voelt degelijk aan.
Het installeren van deze speaker is een fluitje van een cent. Je hoeft slechts de speaker te verbinden met je TV toestel en de stekker erin te steken en klaar is kees!

Prettig aan deze speaker is dat je ook jouw telefoon met de speaker kunt verbinden. Dit werkt via bluetooth. Het koppelen heb je binnen een minuut gedaan, net zoals je ieder ander bluetooth device met je telefoon verbindt.

Via de afstandbediening kun je het geluid en bass volume van de speaker instellen. Het nadeel is wel dat er op de speaker geen display zit. Zo weet je niet precies op welk (bass) volume je de speaker ingesteld hebt. Dat vind ik toch wel een gemis.

De geluidskwaliteit is prima. Al vind ik wel dat een dolby 5.1 set beter geluid geeft. Je merkt duidelijk dat het geluid alleen van voren komt.

Pluspunten

  • goed geluid
  • strak design

Minpunten

  • dolby 5.1 set is beter
  • geen volume display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews