Sonos Arc zwart

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**********@h********** 26-11-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

10,0
De Sonos Arc, wat een mooie soundbar die vlekkeloos aansluit op mijn 55" tv en net zoals de Sonos sub gen 3 en het setje sonos era 100 eenvoudig te installeren en aan te sluiten is.
En wat ik van sonos sowieso een pluspunt vindt is hoe zij hun producten verpakken en verzenden, nooit eerder kreeg ik te maken met een zo'n nette verpakte bestelling. Wat mij betreft een hele sterke aanrader.

Reageer

John 16-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel blij met de Sonos ARC

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc wit

Algemene score

9,0
Eerste eis was het het een witte uitvoering moest zijn. (De zwarte sumsung soundbar stond echt niet op ons nieuwe witte TV meubel.) En uiteraard moest het geluid goed zijn. Niets dan lof over deze Sonos soundbar. Het geluid klinkt helder en voldoende bas. Misschien later nog de Sub aanschaffen voor nog meer effect bij films maar ook zonder subwoofer, is het geluid super. Ook het schakelen tussen TV en spotify op de telefoon werk probleemloos. Bij de Samsung ging dat vaak minder soepel.

Pluspunten

  • Geluid
  • bediening
  • vormgeving

Minpunten

  • Misschien de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 01-01-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Luitergenot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

10,0
Uitstekend geluid van deze soundbar. Maakt echt een groot verschil samen met de subwoofer en 2 speakers. Niet goedkoop maar maakt de verwachtingen meer dan waar.

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Mooi design
  • Makkelijk zelf in te stellen

Minpunten

  • Hoge aanschafprijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h***********@h********** 22-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

9,0
Een hele mooie soundbar met super mooi geluid. Ik had een sonos playbar en deze nu vervangen voor de arc. In vergelijking is de bas iets minder. Maar verder is het geluid super.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Mooi design
  • Makkelijk te instaleren

Minpunten

  • Bas is iets minder dan de playbar
  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Groen 02-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Sonos ARC : Een bioscoopervaring bij je thuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

9,0
De Sonos ARC hebben wij een uur lang getest bij Hellotv , vestiging Naarden. Geholpen door een deskundige adviseur - met de voornaam Thoren .
Alle ins en outs van de verschillende soundbars gehoord.
Daarna de Sonos Arc met surroundboxen ONE en een subwoofer gezien en gehoord. Op basis daarvan en de actieprijs is door ons de keuze gemaakt voor de ARC en twee Sonos ONE SL ( speak less].
Heb geen subwoofer gekocht omdat de bass van de ARC (en de hoge prijs van de subwoofer ) voldoet aan onze wensen. Een week later is de ARC vakkundig door Hello tv geinstalleerd en zijn wij uitvoerig geinformeerd over de bediening van de installatie bij ons thuis. Wel aangesloten via. een bekabelde ethernetaansluiting en een speciale kwaliteitsHDMI kabel ( niet standaard geleverd bij de installatie)

De bediening via de ARC is gemakkelijk via de Sonos app. en de afstandsbediening van de TV of IPAd
Ook alle streamingsdiensten en radiostations over de hele wereld zijn beschikbaar en makkelijk in te stellen.

De afgelopen week hebben wij met verbazing gekeken en geluisterd naar deze mooie installatie.
De ARc ziet erg mooi uit vanaf de buitenkant. Is wel groot en past goed bij een 65 inch of grotere TV
Wat een mooi geluid maakt deze ARC met de twee boxen. Het geluid komt van alle kanten (ook via het plafond van de woonkamer). Het toevoegen van twee surround boxen ONE is wel een belangrijke geluidstoevoeging. Achtergrond geluid komt dan ook via de achterkant bij ons binnen. Door gebruik te maken van Trueplay wordt het geluid nog beter afgestemd op de omvang en wanden/plafond van de woonkamer.
Een actiefilm is een hele beleving. Het is of je in de bioscoop zit. Je kunt je oren en ogen niet geloven.
Denk wel in de avonduren aan je buren!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Bioscoopervaring
  • Past zich aan de grootte van de woonkamer
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Kwaliteits kabel HDMI kabel niet meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j*****************@h********** 22-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voor een top geluid, kies de Sonos Arc.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

10,0
De sonos arc, 2 sonos speaker en de subwoofer samen gekocht met een Samsung tv.
Geweldig surround sound bij de programma's die ook op de juiste manier zijn opgenomen. Top! Je zit er echt midden in, vooral de films met bombastische muziek zijn geweldig.

Pluspunten

  • Mooi
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Sonos ARC en SL1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

10,0
De Sonos ARC en SL1 aangeschaft bij Platte TV, Goed advies ontvangen en een goede prijs kunnen bedingen.
De installatie verliep op zich vlotjes al moet je er wel even aan wennen dat alles via een app verloopt. Voor wat oudere jongeren (zoals ik) is het misschien wat lastiger om alles te doorgronden.
Het geluid is dik in orde en kan deze producten zeker aanraden.

Pluspunten

  • Geluid
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • gebruik via app's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Lammens 20-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aanschaf!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc wit

Algemene score

9,0
Ik heb de Sonos Arc nu enige weken in mijn bezit.
Hij vervangt mijn Playbase die ik al enige jaren in mijn bezit had.
Het geluid met Netflix is fenomenaal!
Dolby Atmos voegt zeker een wat toe aan de beleving!
Ook met muziek klinkt het prima!
Ik gebruik de Arc samen met de Sub en de One Sl’s als surround speakers.
Ik had gelezen over lipsync issues op internet en was bang om daar tegenaan te lopen, geen probleem met mijn Panasonic tv.
Het installeren was een eitje en hoefde qua lipsync niks in te stellen.
Kortom ik ben zeer tevreden met deze aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s*******@h****** 23-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

9,0
De Sonos arc is geweldig.! Het installeren is een makkie, het geluid is manjefiek ik raad wel de sub 3 gen aan om erbij te kopen ik ben een bass fan, en om het af temaken nog 2 ones erbij, dik tevreden, het geluid kan gewoon nergens aan tippen, zwaar en kraak helder, let op dat je wel arc-e aansluiten hdmi achter op je tv hebt anders heb je geen atmos , de gewonen arc doet het ook maar dan alleen dolby ook mooi.

Pluspunten

  • Helder dynamic
  • Installeren

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JFK 03-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sonos

Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

3,0
Ter vervanging van oude Bose installatie op aanraden van verkoper een sonosinstallatie aangeschaft.
Het installeren voor digibeten is zeer lastig. Met behulp van Sonos de zaak aan de praat gekregen echter niet tevreden wat geluidskwaliteit betreft.
Radio aanzetten is alleen mogelijk met de televisie aan(energiezuinig).
Radio slechts met mobiel aan te zetten(niet met iets oudere telefoon)
Via klantenservice getracht toch een en ander op te lossen.
Advies via tablet(niet mogelijk is te oud)
Graag voortaan bij verkoop beteren voorlichtingAdvies koop Bose, die heeft in ieder geval een betere service

Minpunten

  • Slechte begeleiding
  • Geen fatsoenlijk contact

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Beelen 04-01-2021
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Sonos arc

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

10,0
Zeer mooi geluid , tevens zal je in een normaal huis geen extra bass box nodig , bass is al genoeg aanwezig . Installatie zeer makkelijk via sonos s2 app. Indien gewenst kan t systeem makkelijk uitgebreid worden. Ook de radio app van sonos is geweldig keuze uit 60000 radio zenders wereldwijd

Pluspunten

  • Installatie
  • Goede bass
  • Design

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GeertUitWeert 03-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Sonos Arc

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

8,0
Eenvoudige straight forward installatie.
De samenwerking met Samsung Qlead TV en Ziggo Next was echter even zoeken naar de juiste instellingen.
Prachtig Dolby 5.1 surround geluid (voor uitzeningen die dit bezitten).
De juiste afstemming tussen Arc, Sub en Ones voor het perfecte geluid kostte wat tijd.
Voor snellere reactie van volume en synchronisatie tussen de TV, Ziggo Next en Arc en Sub heb ik deze op UTP (niet Wifi) aangesloten. De Ones zitten wel op Wifi, aangezien ik hier geen UTP kabel beschikbaar heb.
Arc past net niet onder Samung Qled Q80T, blokkeerd de TV afstandsbediening sensor.

Pluspunten

  • Prachtige thuis bioscoop
  • Prefect by Samung Qled Q80T
  • Ondersteunt door Ziggo Next

Minpunten

  • Afstemming Arc, Sub en Ones geluid kost tijd.
  • Past niet onder Samsung Q80T(Blokkeerd sensor)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

SonosFan 11-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt hoge verwachtingen niet waar

Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

6,0
Op basis van de eerdere ervaringen met mijn Sonos aankopen (Beam, One's, Play 5 en Sub) en de vermelding op de Sonos site dat het om 'indrukwekkend geluid en een verassende bass' zou gaan heb ik de Arc als pre-order aangekocht. Dit moest tenslotte wel een echte toevoeging zijn. Helaas maakt de Arc dit niet waar. Om het geluid zo ruimtelijk als mogelijk te krijgen worden midden en hoge tonen zwaar ingezet en ontstaat een blikkerig en schel geluid. Trueplay en diverse EQ instellingen helpen helaas niet en nader onderzoek op het internet bevestigde mijn ervaring. Binnen de Sonos community zijn inmiddels al heel wat dingen te vinden over de matige bass en de het feit dat het geluid niet mooi warm klinkt zoals bij de Beam en de Playbar. Ik zou aanbevelen om de Arc eerst goed te beluisteren (muziek en film) alvorens aan te kopen en wellicht de posts binnen Sonos Community (US) te lezen. Mijn Arc gaat helaas terug en ik blijf voorlopig bij de Beam.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen mooi warm geluid
  • Prijs kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy 19-06-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sonos Arc zwart

Algemene score

9,0
Super mooi design maar het belangrijkste is natuurlijk het geluid en dat is helemaal fantastisch! Ik vraag me bijna af waarom ik ook nog 2 Sonos One’s heb. Aansluiten was een makkie, helemaal met de Sonos S2 app. Het is even een uitgave maar dan heb je ook wat! Super tevreden!

Pluspunten

  • Fantastisch geluid
  • Super mooi design
  • Makkelijk te installeren
  • Voelt super degelijk aan

Minpunten

  • Nog geen gevonden, behalve de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer