Denver SWG339 Smartwatch - Android/iOS - GPS - Full Call Function - Sports Watch - Heart Rate Monitor - Blood Oxygen - Sleep Monitor - Black - Smartwatches

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 44,80 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver SWG339 Smartwatch - Android/iOS - GPS - Full Call Function - Sports Watch - Heart Rate Monitor - Blood Oxygen - Sleep Monitor - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

MAAC30-10-2024
De Denver Smartwatch heeft me positief verrast! Qua stijl is het toch iets meer voor de 'mannelijke' arm bedoeld omdat hij o.a. erg groot valt. Dit doet er overigens niet aan af dat hij erg mooi oogt. Het display is fel qua kleur en oogt niet goedkoop. Het is erg makkelijk in gebruik en alle functionaliteiten die je nodig hebt, zitten erop. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Mooie display
  • Goeie functionaliteiten
Minpunten
  • Te groot voor een vrouwenpols
Ryan B.23-10-2024

Handige Smartwatch met een groot display

Een grote smartwatch met veel opties, lange batterijduur en een comfortabele strap. Goede prijs kwaliteit verhouding. Handig als je je gezondheid bij wilt houden met de vele opties.
Pluspunten
  • Lange batterijduur
  • Veel opties
Minpunten
  • Groot aan de pols
MichelleW09-10-2024

Robuuste smartwatch van prima kwaliteit

Deze Denver smartwatch is van goede kwaliteit, verbindt eenvoudig met je smartphone en heeft een betrouwbare belfunctie. Ik ben ook tevreden over de batterijduur van ongeveer 7 dagen.
Pluspunten
  • Lange batterijduur
  • Makkelijke bediening
Minpunten
  • Slechte vertaling van Engels naar Nederlands
by_stoker_thuis09-10-2024

Positief verrast

Prima sporthorloge om te gebruiken tijdens het sporten. De GPS van het sporthorloge werkt prima, voor buiten sporten optimaal. eenmaal gebruikt in het zwembad, deze registratie was niet helemaal correct. Wil je hem gebruiken als horloge en stappenteller, dan is het een prima smartwatch.
RemcoDG09-10-2024

Bevalt erg goed

Positief verrast over de prijs/kwaliteitsverhouding. Hij draagt comfortabel, is makkelijk te verbinden met mijn smartphone en de batterij gaat lang mee.
Pluspunten
  • Batterij
  • Bediening
PetraD8308-10-2024

Hele goede smartwatch

Mooi design, grafisch sterk. Alle functies die ik wilde zitten er op. Prijs kwaliteit: voor de prijs boven verwachting goed product. Enig nadeel is dat de smartwatch qua diameter erg groot is.
Pluspunten
  • grafisch goed
  • veel functies
  • makkelijk bedienbaar
Minpunten
  • groot scherm