Huawei P30 Pro / 128 GB / Zwart / 4G

Huawei P30 Pro / 128 GB / Zwart / 4G - Smartphones

Huawei P30 Pro / 128 GB / Zwart / 4G - Smartphones

9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2130 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 Pro / 128 GB / Zwart / 4G op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Rachel16-08-2019

groot scherm, super accu duur

Super telefoon, razend snel en makkelijk te bedienen. Scherm kijkt heel rustig aan de ogen. Prachtige foto's. Wel beetje zwaar.
Sarina16-08-2019

Super telefoon

Hele mooie telefoon. Fijn in gebruik en mooi beeld. Foto's zijn heel duidelijk zelfs bij een vere inzoom blijft hij helder. Wel even moeten wennen aan het geen home knop meer hebben.
Pluspunten
  • Mooie foto's
  • Groot scherm
  • Helder beeld
Minpunten
  • Geen home knop
Ismail16-08-2019

Goeie accu groot scherm snel opladen

Goeie camera je kan games zoals Pubg met met hoge resolutie spelen het is een Snelle Telefoon ik raad het iederen aan
Pluspunten
  • Goeie camera
  • Snelle telefoon
Minpunten
  • Geen headphone jack
Bas16-08-2019

Top camera en zeer goede accuduur

Ik zocht een smartphone die net iets langer met zijn accuduur deed en qua camera erg goed is. Na research kwam ik bij deze telefoon uit... Boven verwachting goed. Bij intensief gebruik 1.5 dag accu.. anders zelfs 2 dagen(normaal gebruik voor mij). Camera is dusdanig goed dat mijn schoonzus na het zien van een aantal foto's ook deze mobiel gaat aanschaffen. Prijs-kwaliteit verhouding ben ik zeer tevreden mee... Al met al een zeer goede telefoon Enige nadeel is dat uitbreidbaar geheugen niet door een micro-SD kaartje gaat maar door het eigen NM-kaartje wat iets duurder is.
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduur
  • Prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
  • geen microSD maar duurdere NMcard
  • Geen 3.5 mm poort
V.Vijey16-08-2019

Groot scherm, beste accuduur

IK vind leuk met mooie fotos maken & beste acceduur,groot scherm ,snel opladen dit telefoon is uittekend
Frans16-08-2019

Mooi groot scherm en lange accu duur

Maakt geweldige foto's heel scherp je kan het geweldig dicht bij halen. plezierig in gebruik. De accu gaat heel lang mee en is ook heel snel weer opgeladen.
Pluspunten
  • Camara
  • Accu duur
Audrey16-08-2019

Goede camera batterijduur grote van de telefoon en functies

Ik vind het een super fijne telefoon beter dsn dat ik verwacht had ik kan 2 dagen met mijn batterij doen, de camera is perfect jr hebt zoveek functies dat je verschillende foto's kan maken met de iso functie
Pluspunten
  • Batterij
  • Camera
  • Grote telefoon
  • Helderheid
  • Updates
Kalloe15-08-2019

Mooie telefoon, accu gaat echt lang mee

Top mobiel, groot scherm, accu echt goed, maakt hele mooie foto's, en is ook nog eens heel snel! Echt een aanrader, geen spijt van de aankoop.
Pluspunten
  • Mooie scherm, camera geweldig!
  • Accu gaat lang mee
Minpunten
  • Nog niet bekend
  • Nog niet bekend
RoV15-08-2019

Camera

De beeldscherm en camera zijn geweldig, heb de telefoon speciaal net voor mijn vakantie gehaald en heb er hele mooie foto's mee kunnen maken. Je kan heel veel met het telefoon aan passen naar je eigen niveau zelfs de toetsenbord. Je hebt tevens ook Dolby atmos.
Pluspunten
  • Camera + zoom functie
  • Veelzijdig besturingsysteem
  • Groot scherm
Minpunten
  • Veel reclame uit schakelen
Branko15-08-2019

Zeer goede telefoon met enorm goede camera.

De Huawei P30 PRO is absoluut het beste toestel wat ik in mijn bezit heb gehad. Het werkt erg fijn en heeft enorm veel opties. De
Pluspunten
  • 4K Videoopname
  • Meerdere camera's
  • Veel opties
  • Groot scherm
  • Enorm veel toetsenbord talen beschikbaar
Minpunten
  • Erg glad. Beschermhoesje is aanbevolen.
  • Beeldscherm loopt iets te ver door
Boreen15-08-2019

Alles is geweldig. Niks te wensen over. Een aanrader!

Geweldig nog steeds enthousiast vooral na mijn vakantie. Mooie foto's! Goede accuduur geweldig scherm.
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduuur
  • Scherm
R. J Köhler15-08-2019

Huawai P30 Pro

Na vele jaren gebruik te hebben gemaakt van de Samsung Galaxy S serie heb ik eindelijk eens de overstap gemaakt naar een ander merk telefoon. Mijn keuze heb ik laten vallen op de Huawai P30 Pro door de zeer aantrekkelijke huidige prijs en de cashback actie maakte het helemaal compleet. Veel toestel voor een eerlijke prijs! Om te beginnen is de camera gewoonweg geweldig en ook met zoomen blijven foto's haarscherp, nachtmodus laat je op een foto meer zien dan dat er met het menselijk oog te zien is in veel situaties en ook de breedte modus was zeer welkom op vakantie om de schitterende oude italiaanse bouwkunsten te vereeuwigen als digitaal bestand! Aangezien ik foto's maken heel leuk vind ben ik hier meer dan tevreden over! Volgende pluspunt is de laadtijd! Bij normaal smartphone gebruik is ca 15-20 minuten laden per dag (wat overigens ontzettend snel gaat) voor mij voldoende om de telefoon weer volledig op te laden. Aan het einde van de dag heb ik dan ook hooguit 30% verbruikt! Wat mij verder nog opvalt en wat ik zeker ook aanraadt om te gebruiken is de veegbewegingen i.p.v de knoppen op het scherm, het went snel en werkt geweldig evenals een screenshot maken door met een knokkel op het scherm te tikken wat naar mijn inzien veel beter werkt dan het irritante vegen over het scherm wat niet altijd goed reageerde. Zo blijf ik me ook na weken steeds weer verbazen dat ik nog nieuwe handige dingen ontdek op deze smartphone die uitstekend en gebruiksvriendelijk werken! Waar ik ook ieder dag gebruik van maak is de wekker en ik moet zeggen daar is over nagedacht en ik ben dan ook nog nooit zo prettig wakker geworden met een smartphone. Tot slot wil ik graag nog kwijt dat het design en de kleuren waarin de smartphone beschikbaar zijn echt prachtig zijn! Voorheen koos ik altijd zwart! Lekker safe en geen gekke kleurtjes maar nu ben ik voor de aurora versie gegaan, iedereen die ik het laat zien is er dan ook zeker over te spreken! het Scherm en de beeldkwaliteit zijn overigens ook nagenoeg perfect! Alles is scherp en duidelijk ook op de achtergronden geen wazige vlekken meer tijdens het netflixen! Alles wat je opent, download en doet gaat razend snel! Zijn er dan ook minpunten? Ja vast wel maar tot nu toe is echt allrs beter dan aan mijn vorige telefoon uit dezelfde prijsklasse van slechts 2 jaar oud. Waarom geen 10? Omdat perfectie niet bestaat en omdat er geen gewone micro sd in kan maar alleen een speciale huawai geheugenkaart die dan net weer iets duurder is. Desondanks een topper onder de telefoons en een dikke aanrader!! Ik zeg best buy ever prijs kwaliteit!!
Pluspunten
  • Accuduur
  • Laadtijd
  • Camera
  • Supersnel met alles engebruiksgemak
  • Schermkwaliteit
Minpunten
  • Speciale geheugenkaart
Ibtissam15-08-2019

Cam FAN

Ik ben helemaal weg van de camera functies die dit toestel heeft. Ongelofelijke zoom en geweldig licht. Zeker een aanrader voor degene die streven naar de perfecte selfie of juist veel foto's maken op professioneel niveau! I am so amazed by the functionalities of the camera that this device has. It has an incredible zoom and amazing light effects. This smartphone is definitely an recommendation for the one who is looking for the perfect selfie of the one who loves to make pictures on professional level!
Pluspunten
  • Zoom
  • Light effects
  • Face ID
  • Battery Duration
  • Wide Screen
Frank196115-08-2019

Mooi groot scherm.gemakkelijk te bedienen

Perfecte telefoon om iphone te vervangen.uiterst tevreden over de telefoon.ook de cashback actie verliep vlekkeloos.heb al eens anders meegemaakt!
Linda15-08-2019

Geweldige telefoon met onwijs gave camera`s

Heb altijd iPhone gehad en nu de stap genomen omdat ik ook leuke foto's wilde maken voor de Huawei p30 pro. Van deze overstap heb ik geen moment spijt gehad. Alles is en gaat zo gemakkelijk. Ben nu wat bezig met het maken van foto's even snel maar je kunt elk detail zien, kraakhelder en dan zijn het nog maar even snel snel foto's. Wat als ik precies weet hoe het werkt.
Pluspunten
  • Geweldige camera's
  • Super helder mooi groot scherm
  • Eenvoudig te bedienen
  • Helder en hard geluid
  • Laad snel op, leeglopen valt me mee
Minpunten
  • Na de update geen meer.
Cleo15-08-2019

Super gaaf telefoon

Ik was altijd fan van iPhone. Maar nu ik ben over gestapt op huawei en dat beste wat mij is overkomen. Super gaven scherpe foto’s en mooi beeld. Ik wil niks anders meer dan Huawei!!!!!echte aanrader.
Pluspunten
  • Scherpe foto’s met inzoemen
  • Groot scherm
Margreet15-08-2019

Waanzinnige camera en gebruikvriendelijk

Ik heb voor de Huawei P30 Pro gekozen, omdat ik gek ben op foto's maken. De telefoon komt als beste uit de test en daarna is hij voor de kwaliteit die hij levert vind ik persoonlijk echt heel goed betaalbaar. Ik ben onwijs fan en dit is mijn eerste Huawei telefoon. Je kan hem zelf helemaal instellen zoals jij het prettig vind om je telefoon te gebruiken. Hij is snel, super scherp beeld, prachtige resultaten met de camera, goed geluid en vooral ook heel slim! Kortom ik zou deze telefoon aan iedereen aanraden.
Pluspunten
  • Top camera
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel en slim
  • Helder beeld
  • Accuduur gaat lang mee
Angelique van daalen15-08-2019

Mooi groot scherm en super camera

Ik koop al jaren huawei is een top telefoon. Mooi scherp beeld super scherpe camera en is makkelijk in gebruik
Pluspunten
  • Groot scherm
  • 3 cameras hele mooie scherpe fotos
Willem15-08-2019

goede accuduur

camera vindt ik super. Goede kwaliteit toestel. Makkelijk in de bediening, groot scherm, En goede afwerking
Lauke8215-08-2019

Lange accuduur, goede camera met mooie foto's

Maakt mooie scherpe foto's. Volle accu gaat bij mij 3 a 4 dagen mee. Je hebt wel een aparte nano sd kaart nodig, die zijn er nog niet veel op de markt merkte ik.
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Goede camera
  • Groot scherm
Minpunten
  • Aparte nano sd kaart nodig
Tom15-08-2019

Goede camera en accuduur

Erg fijne telefoon. Enorm goede camera ook bij minder licht en in de avond. Verder een helder scherm en de batterij gaat lang mee. Daarnaast laadt hij snel op, 70% in een half uur. De gebogen randen zijn jammer, hierdoor valt er soms wat van het scherm af.
Pluspunten
  • Camera
  • Snel laden
  • Snelheid
  • Intern geheugen
Minpunten
  • Gebogen randen
Tomáš15-08-2019

Tomáš

Best phone what I ever have. Before I have Samsung 9 and this p30 Pro is for me much better. Now I hunting photo in night. I buy tripod and going in night hunting stars and pictures. It is just marvellous.
Pluspunten
  • Camera with optical 5x zoom
  • Nice display
  • Really fast charging
Minpunten
  • Must clean it every day
Mohamed15-08-2019

Volledige scherm, mooi camerabeelden

Ik heb sinds kort een Huawei p30 pro gekocht. Hiervoor had ik de p20 pro, daarna de p20 smart, maar deze is 10 x beter beter dan de iPhone en ook de Samsung. De accu gaat best wel lang mee en hij heeft een hele mooie camerabeelden tot wel 50 x zoem. Daarnaast heeft hij een volledig scherm en vingerafdruk in het scherm zelf.
Pluspunten
  • Mooi camerabeelden
  • Volledige scherm
  • Grote geheugen
  • Vingerafdruk in scherm
Huaweifan15-08-2019

Dit moet de beste smartphone ooit zijn.

Ik heb deze smartphone gekozen om de camera die echt ontzettend goed is. Met name bij filmpjes is de stabiliteit verbluffend. Groot scherm en heel lange batterijduur.
Pluspunten
  • Camera
  • Gebruiksgemak
  • Overzetten alles van oude telelefoon super simpel
  • Perfect scherm
  • Goede prijs gezien alle mogelijkheden
Minpunten
  • Speaker in de onderkant iets minder dan perfect
elise15-08-2019

Hele goede telefoon voor lang gebruik

De P30 Pro is een hele goede telefoon en duidelijk het flagship van Huawei. ACCUDUUR- De telefoon heeft een ontzettend goede accuduur (gaat rustig 2 dagen mee zonder op te laden bij normaal gebruik) en hier heb ik ook zeker niks negatiefs op aan te merken. CAMERA- De camera is zoals verwacht inderdaad erg goed. Alleen het filmen met de camera is af en toe lastig omdat de telefoon de neiging heeft om de kleurwaarden tijdens het filmen vaak om te gooien. Daarnaast heeft de camera bij het maken van foto's ook af en toe problemen met de juiste kleurwaarden bij foto's toe te passen. Maar de algemene prestatie van de camera samen met de foto's in de nachtstand en de uitzonderlijke zoom zorgen ervoor dat hij wel de betere cameraprestaties levert vergeleken met de rest van de smartphones op de markt. BEELDSCHERM- Zelf vind ik de grote van de telefoon soms onhandig aangezien ik vrij kleine handen heb en de telefoon (alhoewel vrij smal) wel heel lang is, waardoor hij niet altijd even goed in de hand ligt. Daarnaast heeft hij ook een edge scherm waardoor hij naar mijn mening extra gevoelig is voor breuken. Bij mij zelf zit er ook al een breuk in het scherm naar aanleiding van een val die bijv. mijn oude Samsung makkelijk overleefd zou hebben. Mocht je deze telefoon dus kopen hou er dan rekening mee dat het scherm kwetsbaar is en dus hele goede bescherming nodig heeft. Verder is de resolutie van het scherm trouwens top en de vingerafdrukscanner werkt bij bijna elke omstandigheid erg goed. ONDERSTEUNING- Daarnaast vind ik het wel heel fijn dat er een goede ondersteuning op de telefoon aanwezig is maar naar mijn mening is er af en toe zelfs te veel ondersteuning. Maar dat is natuurlijk altijd naar eigen smaak aan te passen. Over het algemeen is dit een hele goede telefoon die zeker een aanwinst zou zijn. Vooral als je enkel verstand hebt van tech/camera's etc. zul je merken dat er nog veel meer uit deze telefoon te halen is dan oorspronkelijk gedacht. Zeker een aanrader dus.
Pluspunten
  • Goede accuduur
  • Geweldige camera
  • Prachtig scherm
  • Geweldig geluid
Minpunten
  • Onhandig beeldscherm
  • Kwetsbaar beeldscherm
  • Naar mijn mening te veel ondersteuning