Samsung Galaxy A50 128 GB / black / (dualsim) - Reviews

Bekijk 4 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A50 128 GB / black / (dualsim) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Samenvatting

De Samsung Galaxy A50 is een zeer goed toestel in zijn prijsklasse. Het mooie OLED-scherm zorgt voor erg mooie kleuren en zwartwaarden. De telefoon kan erg lang mee en heeft een goede accuduur. De A50 beschikt standaard over 128GB aan opslag. Dit is ruim voldoende voor al je apps en een heleboel Netflix-series. De specificities voor de lage prijs maakt dit het een van de beste toestellen voor deze prijs. Er is een vingerafdrukscanner onder aan het scherm aanwezig, maar deze werkt niet altijd even goed. De camera is ten opzichte van vergelijkbare telefoons wat aan de matige kant. Dit budgettoestel is jammer genoeg wel afgewerkt met plastic.

Pluspunten

Minpunten

+ 2340x1080 OLED-scherm

+ Goede accuduur (4000 mAh)

+ Ruimte opslag van 128GB

- Vingerafdrukscanner werkt niet goed

- Primaire camera maar 25Mp

- Plastic afwerking

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 26-09-2022

Bevalt super goed

Algemene score

10,0
Hey ik heb de telefoon A50 sinds 1 jaar en Bevalt super goed voor mij is de A50 goed ik kwaliteit de Camera is scherp
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-09-2022

Algemene score

10,0
De samsung bevalt zeer goed hij is makkelijk te bedienen en heeft een gebruiker vriendelijke menu de foto's die je er mee maken kunt zijn ook zeer scherp.
Ik zou de telefoon daarom ook zeer aan raden om aan te schaffen
Ik zou graag de samsung galaxy watch 4 graag erbij willen hebben om uit te proberen en om de telefoon compleet te maken
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-09-2022

Fijne snelle telefoon

Algemene score

10,0
De telefoon is lekker snel en kan daardoor alles doen wat ik er mee wil. Bovendien maakt hij erg mooie foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Niels506407 06-09-2022

Mooie telefoon, mooi beeld

Algemene score

8,0
Het is een mooie telefoon, zeer aan te raden. De telefoon heeft een helder en duidelijk scherm. Alles met elkaar is het een mooie telefoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 05-09-2022

Algemene score

10,0
de telefoon is van zeer goede kwaliteit en is aan te raden om te gebruiken. beeldkwaliteit is uitstekend, baterijduur is uitstekend, er zijn geen minpunten aan deze telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kees67 05-09-2022

Goede telefoon

Algemene score

10,0
Een hele goede telefoon voor deze prijs. Meer dan genoeg geheugen opslag. Ook kun je er geweldige foto's mee maken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-08-2022

Prettig toestel .

Algemene score

10,0
Het is een super en makkelijk apparaat voor veel mensen .
Toppie. Ik heb bijna altijd een samsung apparaat omdat ze gewoon goed zijn
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-08-2022

Uitstekend ontwerp en kwaliteit

Algemene score

10,0
Ik gebruik het meestal voor persoonlijk gebruik, maar over het algemeen is het een zeer goed model, het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt het veel beter, de kwaliteit van het schermbeeld is ook een bonus, plus de batterij heeft geweldig gewerkt, wachtend op een vergelijkbaar model met meer verwerkingscapaciteit en RAM, maar met behoud van het ontwerp.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-08-2022

Top phone!

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gewoon een fijne betrouwbare phone!! Nog nooit problemen mee gehad . Door beperkt budget allang naar een andere samsung willen overstappen maar deze doet t nog heel goed!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-08-2022

Werkt uitstekend

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk en goede features, goede camera en betrouwbaarheid en goede accu eigenschappen handig formaat en ergonomisch
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-07-2022

Prima telefoon

Algemene score

10,0
Prima telefoon doet wat hij moet doen en handig en eenvoudig in gebruik. En de prijs is laag. De volgende wordt weer een Samsung.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-07-2022

Doet alles wat je ervan verwacht

Algemene score

10,0
Perfect toestel, goeie foto's, goeie opslag capaciteit. Batterij werkt ook prima. Gewoon een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rubén Benjamin 16-07-2022

Goeie upgrade

Algemene score

10,0
Geweldig toestel, mooie functies. Het toestel is snel en dat is fijn. En met een fast-Charger is het toestel super snel opgeladen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-07-2022

Prima telefoon

Algemene score

10,0
Telefoon is makkelijk in gebruik en mocht je vragen hebben kan men terecht bij Samsung. Deze helpen je snel en met eenvoudige begrijpbare aanwijzingen. Je kunt hele mooie foto,'s maken en bewerken. Ook de geluidskwaliteit is prima.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dinant12 15-07-2022

Samsung A50

Algemene score

8,0
Prima semibudget mobiel, wel mis ik de handigheden van mijn moto g6+ en is screenshots maken onhandig
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-07-2022

Klein maar fijn

Algemene score

10,0
Hoewel wat oude model, draait deze nog prima. Heldere kleuren en snelle interface. Blijft een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bennie0808 09-07-2022

Goeie telefoon

Algemene score

10,0
Heel fijn werkt goed heeft een lange batterij duur
Ziet er cool heel snel opgeladen dus gewoon een hele goede telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nickverdel 06-07-2022

Algemene score

10,0
Top apparaat super snel en kan wel wat hebben batterij gaat ook lekker lang mee kan er een volle dag mee doen en laat ook snel op
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 05-07-2022

Goede specs maar voelt traag aan

Algemene score

6,0
De specs van de samsung galaxy a50 zijn goed alleen het voelt best traag aan en het beeldscherm heeft niet zulke goede kleuren. Voor een 2019 telefoon is hij goed maar ik zou ervoor zorgen dat de software updates net one ui langer doorgaan en ervoor zorgen dat hij iets soepeler aanvoelt en duur aanvoelt dan zou het de beste telefoon zijn in die prijsklasse. De camera ueeft veel features en is over het algemee goed aan de zoom is onscher als je boven de 2x inzoomt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-07-2022

De Samsung A50 is snel en overzichtelijk

Algemene score

10,0
De Samsung A50 is snel en overzichtelijk licht van gewicht de batterij gaat lang mee en laad snel op
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews