De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A50 - 6.4" - 128GB - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Leuk voor het geld, niet geweldig en zeer kwestbaar
Ik koos de A50 voor zijn goed prijs kwaliteit verhouding. sommige dingen vallen mee, andere erg tegen. Om te beginnen, na een kleine val meteen een barst over het hele scherm. Dat is me met m'n oude Huawei nooit gebeurd. Het barst van de bloatware en je wordt gek van al die Bixby apps die zichzelf steeds weer inschakelen. meevaller is de accuduur bij matig gebruik en de snelheid en soeplesse waarmee het apparaat werkt. de vinger sensor werkt meestal bij de wijsvinger en vrijwel nooit met de duim. De camera lijkt eerst best goed tot je op je foto gaat inzoomen en dan zie je dat de A50 de foto's verminkt om ze scherper te laten lijken: tegenvaller.
Opzich een degelijke telefoon met goede camera. Ik heb alleen het idee dat ze alle nieuwe snufjes in een niet werkend toestel hebben gedaan. Ik had hiervoor die s7 edge en vond die beter werken. Ook mis ik het menuutje aan de zijkant, jammer.
Mooi, groot scherm, dual sim, ruim voldoende intern geheugen 128 GB. Zeer redelijk van prijs (Onder de 300 euro)
Toestel is wel erg glad dus advies koop er een hoes om. Blijft ook het toestel mooi
Na de S6 dan nu een A50 waar ik zeer tevreden mee ben. Hij is gemakkelijk in het gebruik en heeft een goed camerasysteem met een wide-angle-lens extra. De foto's zijn mooi alleen in het donker is er wat veel ruis. De geluidskwaliteit is niet super maar dat is voor mij niet zo'n probleem. De S6 was prima maar deze is dat wat mij betreft ook. Een fijn toestel.
Ik vind de Samsung Galaxy a50 smartphone makkelijk in het gebruik en hij maakt super mooie foto's met zijn 3 camera's. En natuurlijk heeft hij een heel groot geheugen.
Heerlijke telefoon, ik snap niet waarom je een IPhone 6 of 7 zou kopen als je deze prachtige telefoon kunt krijgen voor hetzelfde geld. Top scherm, groot scherm, fijne bediening, 128 geheugen. Geen spijt van!
Prachtig toestel, groot scherm en accu, goeie camera's
Ik heb deze telefoon pas een weekje en ik ben er super tevreden mee. Voor deze prijs kan ik geen enkel nadeel verzinnen. Camera's zijn goed en de Ultra Wide camera is super handig. Daarnaast doet de frontcamera het ook zeker niet slecht. De accu is perfect, ik zit veel op mijn telefoon maar kom makkelijk een dag door. Als je niet zo actief bent op je telefoon zou je er zelfs 2 dagen mee kunnen doen. Het heeft ook een prachtig groot scherm, handig om filmpjes te kijken of te gamen. De vingerafdrukscanner in het scherm doet het ook prima, zelfs als je vingers een beetje nat zijn. Ik raad je deze telefoon zeker aan!