Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 11 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KloJo 12-12-2019

Top gsm voor een top bedrag.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
Heb de S10 nu ong een maand in gebruik. In t begin ff wennen aan t afgeronde scherm omdat ie soms reageert omdat je met vasthouden t scherm onbewust aanraakt.

Gsm is super snel en de camera's top. Al zo vaakde groothoeklens gebruikt. Verder werkt de vingerscanner naar behoren ondanks de schermprotectie en gaat de accu lang genoeg mee.

Voor mij als "normale" gebruiker is de S10 echt een top gsm.

Miss tips voor samsung om mee te nemen i een update:
- zijknoppen zelf instellen waar ze voor dienen.
- spotify liedjes in wekker integreren.
- Landcodes van nrs kunnen blokkeren. Bijv +27 of +26 kunnen invoeren als blokkeren. Dus alle nr's uit die landen blokkeren. Zeker gezien de spam uit die landen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Timothy L 09-04-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Ik ben van de Galaxy A5 naar de S10 gegaan en dit was een wereld van verschil. Een geweldige camera, super snelle processer en dat full display.. Wauw! Ik stond ervan te kijken hoe licht hij was.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jayshree 04-07-2019

Led verlichting

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

4,0
Dit had wel anders gekund. Zo'n mooi toestel en niet eens een degelijk verlichting bij het krijgen van een berichtje of íets anders.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-04-2019

goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
ik heb de samsung s10 een maandgeleden aangeschaft bij verlengen van mij abonement.
Het is een heel fijn toestel werk heel erg soepel in gebruik.
maar zit ook een heel klein min puntje aan vind ik persoonlijk dat de accu duur best wat langer mag meegaan ik had van tevoren een 7edse van samsung die ging zeker een paar dagen mee dit toestel net 1 dag vind ik een min punt ik hoop dat er misschien een update er voor is, of een batterijcase voor de s10.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-04-2019

Topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
De telefoon is een mooi design camera helemaal top snel en een nadeel hij is glad dus oppassen dat hij niet valt uit je handen maar verder een top toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joram 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het is een prachtige mobiel om tezien. Er zitten vresselijk veel mogelijkheden op echt het geld waard. Zeker een aan rader. Ps maakt hele mooie foto's.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera

Minpunten

  • Soms trage vingerscan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, slechte scanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Lekker toestel, snel en mooie foto's. Ook in het donker, leuke effecten en vooral fijn dat heel veel handmatig in te stellen is. Voor het eerst mis ik niet echt mijn spiegelreflex camera
Helaas werkt de vingerafdrukscanner niet goed. Het koste moeite om er een ingesteld te krijgen. "Druk harder", nou mijn vinger werd er lam van. En eenmaal ingesteld kost het te veel gedoe om het gescand te krijgen.
Er wordt aanbevolen om geen screenprotector te gebruiken. Maar ja, zo'n duur toestel....

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snel

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MrHades 15-06-2020

Galaxy S10

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Fantastische telefoon! Werkt zoals behoren en uitgerust met een geweldige camera die mooie en duidelijke foto's neemt. Audio is zeer duidelijk en de telefoon loopt niet vast.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Angelaaaatjuh 13-12-2019

??To infinity and Beyond??

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Ik heb deze Samsung S10 nu een maand, en ik heb zoveel twijfels gehad over welke telefoon het beste bij mij past. En oh wat ben ik in dat deze S10 heb gekozen. Ze is licht ze is dun ze heeft zulk scherp scherm. Ze maakt perfecte foto's en filmpjes. Ze gaat lang mee qua accu! Ze is mn BFF geworden. Kan niet meer zonder haar. Gewoon Superwoman pocketsize!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bert1234 13-12-2019

Grote verbetering

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Ik ben onlangs overgestapt van een S8 naar een S10. Een hele grote verbetering! De vingerscanner zit nu op de juiste plek en het interne geheugen is veel groter. Ook de batterij-capaciteit is voldoende groot. Het toestel verwerkt alle dat ook sneller. Geen stokkend beeld en scrollen gaat zonder hapering. Het overzetten van alle data is een fluitje van een cent.Ik kan dit product aan eenieder aanraden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Remon86 11-07-2020

Top smartphone, laat geen steken vallen!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Vorige maand geswitched van een S9 naar een S10 met 512GB intern geheugen. Wat is dat een verademing zeg! Door het grote interne geheugen heb je niet persé de noodzaak van een SD-kaart en merk je dat alles gewoon veel sneller laadt. Foto's maken is een feestje, super mooie kwaliteit! Accuduur is meer dan prima. Ik kan zo geen echte nadelen bedenken, gewoon een toptoestel!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rickkert 10-07-2020

Top kwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Zeer mooie telefoon. Mooie smalle randen en een helder scherm. Het is ook fijn dat hij water bestendig is. Hij hoeft ook nooit lang te laden en maakt prachtige foto's.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daphne03 08-07-2020

Fantastische telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Vorige week begaf het scherm van mijn S7 het, waarna ik de S10 gekocht heb.
Mooi strak design, groot scherm, geen knoppenbalken in beeld, mooi edge scherm en alle nieuwe snufjes als kompas waterpas etc. en natuurlijk supersnel.
Werkt fantastisch
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-07-2020

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
ik had eerst de S7, na gespaard te hebben mezelf verwend met de S10. Heel blij mee super mooie foto's.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

FreaFred 06-07-2020

KLASSE!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
heel mooi - goed leesbaar - prachtige kleuren - zeer goede vervanger voor mijn fotocamera - hele mooie foto's - duidelijke handleiding - in 3 weken al 2 updates gehad - iedere x vind ik weer iets wat er met deze camera kan - klasse!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maarten65 06-07-2020

Maakt lastig contact

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

6,0
Deze s10 maakt slecht Bluetooth contact, lijkt erop dat er een protocol op de achtergrond draaid die dubbele contacten negeert.
Is dan wel lastig als je thuis een herstart van een apparaat doet en deze wil danniet meer.
En het bereik... moet veel op WiFi om bereik te houden,
Batterij, als een draaikolk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

PattyH 06-07-2020

Mooi design

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

8,0
heel mooi toestel, alleen nog een klein beetje wennen aan de home knop, maar verder een schitterend toestel welke mooie foto's maakt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-07-2020

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
De Galaxy s10 is zeker een aanrader door de zeer goeie kwaliteit van de camera en de grote opslagruimte de telefoon en accessoires zijn in veel winkels te bevinden en daardoor ook heel gebruikelijk
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-07-2020

Mooi en handig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
ik heb de Samsung S10 nu een maand in gebruik, en heb geen negatieve punten kunnen vinden het toestel voldoet aan alles (reageert snel, perfecte foto's en alles wat je nodig hebt heb je bij de hand)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maria78 05-07-2020

Samsung galant s10 super telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

10,0
Samsung galaxy s10 White spliksplinternieuw lag in het doosje te wachten op nieuwe eigenaar.
Vrouw (ietwat chaotisch en onhandig ) van rond de 40, had zojuist haar smartphone in de wc laten vallen. Behoorlijk onthand ging zij op zoek naar de juiste telefoon , lees; personal assistent , die haar leven weer op orde moest brengen. In de winkel was het liefde op het eerste gezicht. Daar lag hij. Elegant, een blinkende verschijning! Wat een foto's kon hij maken , 10 x digitale zoom en nog scherp. En wat een prachtig egde scherm en zo helder. De snelheid en het gemak in gebruik maakte dat zij haar gevoelens bijna niet meer in bedwang kon houden. Om niet direct toe te geven aan de enorme aantrekkingskracht die de Samsung s10 op haar had, keek zij verder naar andere smartphones. Die vielen in het niet bij wat zij zojuist had ervaren. Alle verkooppraatjes van de verkoper ten spijt , werd zij als door een magneet aangetrokken, terug naar 'haar' telefoon. En sinds die dag zijn de samsung Galaxy S10 White en zij een match. Nooit wijkt hij van haar zijde. Een match made in haven!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews