Samsung Galaxy S10 128 GB / blauw - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 12 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 73 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Visser1991 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

S10 512gb black

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Pracht toestel! Lekker snel zoals beloofd. De camera is ook super. Zeker 1 van de beste toestellen tot nu toe.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Grace 22-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Upgrade naar S10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik was al tevreden over Samsung. Een logische stap naar een nieuwe toestel om weer hiervoor te kiezen. Toestel heb ik nog maar pas dus kan alleen vertellen over hoe het tot nu is ervaren. Camera is sowieso een verbetering. Mooi beeld, Bixby is alleen nog in het Engels. Waardoor bv namen niet goed wordt begrepen. Maar zeker leuk en handig om mee te werken.puntje van kritiek Spraakinvoer voor bv WA. Is ook alleen nog in het Engels. Ear buds zijn besteld ben benieuwd hoe dat samen bevalt. So far so good!!

Pluspunten

  • Mooi scherp beeld
  • Camera maakt mooie fotos

Minpunten

  • Spraakinvoer alleen Engels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daanbanaan84 22-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijk en mooie heldere kleuren. Batterij gaat lang mee en genoeg ruimte aan geheugen.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden gebruiker 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en goede camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Prima telefoon. Ik heb hem nu 3,5 week en heb geen nadelen ontdekt. Het is een fantastische telefoon

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Vergroten beeld Youtube
  • accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melvin 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
De telefoon werkt handig zoals de eigelijk alle galaxys die ik heb gehad accuduur gaat lang mee scherm is een mooie grote

Pluspunten

  • Gezichtscan
  • Geluid gaat hard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Accu gaat nu langer mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Weinig veranderd met mijn vorige Samsung de s8. Dus er kan nog wat verbeterd worden.
Maar verder een goede nette telefoon.

Pluspunten

  • Accu duur

Minpunten

  • Weinig verschil met de s8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, goed overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

4,0
Zeer mooie en goed werkende telefoon. Reageert erg snel. Zeer mooi vorm gegeven en mooie nieuwe snufjes erop.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Mooie kleuren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Willem 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherp scherm, goede accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Enorm Mooi scherm en genoeg accu om de dag door te komen. De camera maakt prachtige foto's en video's

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu
  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaBe 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Toestel met (te) veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Als opvolger van mij S8 leek het goed om de S10 te nemen. Overzetten van de gegevens ging moeizaam via de Samsung hulp Smart switch. Veel gegevens van contacten kwijt en/of werden verkeerd samengevoegd. Op kunnen lossen met de back up. Verder fijn toestel, superscherpe foto's te maken én duidelijk sneller en groter geheugen, belangrijk voor het gebruik en hoeveelheid data die apps gebruik en en opslag van bestanden/foto's noodzaken

Pluspunten

  • Grotere snelheid
  • Vingerafdruk scanner werkt super

Minpunten

  • Scherm erg aanraak gevoelig,
  • veel broekzak activiteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

CSB 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Tot nu toe een zeer fijne telefoon! Fijn en groot scherm! Kwaliteit van de camera's erg goed en ook interessante functies!

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Scherm

Minpunten

  • Glad in de handen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstraling

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
heb altijd al dit merk telefoons gehad en daarover tevreden dus geen reden om te veranderen. Door de bekendheid hoef ik niet steeds nieuwe apps te downloaden en kan ik ook alle data probleemloos overzetten naar mijn nieuw toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Everts 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi en duidelijk scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Aangeschaft om naast telefoneren ook foto's te nemen. Foto app werkt goed met veel instelmogelijkheden. Geluid valt niet tegen. Benieuwd naar geluid van de air buds.
Dit is de 4e Galaxy. Ben zeer tevreden en dit toestel is een echte aanrader.

Pluspunten

  • scherm
  • camera

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HaBe 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Toestel met (te) veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Als opvolger van mij S8 leek het goed om de S10 te nemen. Overzetten van de gegevens ging moeizaam via de Samsung hulp Smart switch. Veel gegevens van contacten kwijt en/of werden verkeerd samengevoegd. Op kunnen lossen met de back up. Verder fijn toestel, superscherpe foto's te maken én duidelijk sneller en groter geheugen, belangrijk voor het gebruik en hoeveelheid data die apps gebruik en en opslag van bestanden/foto's noodzaken

Pluspunten

  • Grotere snelheid
  • Vingerafdruk scanner werkt super

Minpunten

  • Scherm erg aanraak gevoelig,
  • veel broekzak activiteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tania 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, fijn toestel, goede gebruikerservaring

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijne ervaring. Telefoon gaat wel snel kapot. 1 x gevallen en was niet meer te gebruiken. Intussen een nieuw toestel alweer. Hoesjes waren niet te koop in de winkel toen ik de telefoon aanschafte. Verder hele fijne camera en ligt goed in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabienne 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste camera op de markt

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Het gevoel van de telefoon is veel fijner dan de vorige modellen. En de front camera is zeer scherp.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

steeg 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeldscherm en camera's

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben enorm tevreden met de samsung galaxy s10 heb er geen ongemakken mee. het beeldscherm heeft een mooi oled scherm en is heel duidelijk

Pluspunten

  • scherpe camera's
  • vingervergrendeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samira 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi scherm, scherp beeld

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
De S 10 is een mooie telefoon, de apps openen snel en de S10 heeft het een heel scherp beeld. mooie foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ina 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Groot scherm, mooie camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Ik ben altijd zeer tevreden met Samsung en daarom nu ook voor de S10 gekozen. Communicatie met andere apparatuur ook altijd naar tevredenheid. Ben er erg blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dean 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top of the bill, Best of the best... All-in-one

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
In het kort, mijn voorkeur gaat uit naar een toptoestel met zeer goede Wifi ontvangst, goed geluid, een audiojack, wireless charging, OLEDscherm en een camera met groothoeklens..... Het was deze of de Mate 20 Pro, maar laatstgenoemde is gewoon te groot en zwaar. De keuze was duidelijk, en wauw Samsung.... wat hebben jullie jezelf overtroffen. Dit is een upgrade van mijn S8 naar de S9 (helaas gestolen) en nu deze fabuleuze S10. Ik ben sinds de S2 niet afgeweken en ook nu weer bijzonder tevreden. Ook heb de iPhone 8 gehad, maar geen toestel op de Pixel 3 en Mate 20 Pro na, kunnen enigszins tippen aan deze. Thank you Samsung, dat jullie geluisterd hebben naar jullie klanten. Mijn alles in 1.

Pluspunten

  • Scherm
  • Draadloos opladen en energie delen
  • 3x Camera (wide, normal, zoom)
  • Snelheid
  • Audiojack

Minpunten

  • Breekbaar
  • Slechts 2x optische zoom
  • Duurzaamheid nog aankijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung s10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Scherpe foto's en mooi toestel. Ik heb helemaal geen spijt van deze aanschaf. Ik ben fan van Samsung producten.

Pluspunten

  • Mooi groot scherm
  • Scherpe fotos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews