Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart

Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart - Smartphones

Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart - Smartphones

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 663,11Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 407 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Brouwer25-03-2019

Groot scherm, goede accuduur en hele mooie foto's

Super fijne telefoon in gebruik. Mooi groot scherm en hij maakt hele mooie foto's. Makkelijk in gebruik
Ronald25-03-2019

Helder scherm fijne bediening hele mooie camera

Ik heb dit toestel gekocht voor de camera en alle specificaties en bevalt zeer goed heb er nog geen minuut spijt van
Pluspunten
  • Camera
  • Battarij
  • Makkelijk te bedienen
Barry25-03-2019

Heel fijn toestel

Ik heb altijd een Samsung gehad en heb een hele dag zitten vergelijken. Het is uiteindelijk toch de huawei geworden. De telefoon heeft de zelfde eigenschappen en is voor mijn gevoel veel lekkerder in gebruik door het toepassen van hun eigen software ipv TouchWiz bij Samsung. De cameras zijn erg goed en makkelijk in gebruik. Batterij gaat super lang mee (4200mah) hoe aan 't einde van de dag bij normaal gebruik zeker nog 70 procent over. Als ik em dan een ruim kwartier weer aan de lader zit ie alweer vol door de supercharger lader. Ik ben altijd Samsung fan geweest maar dit toe nu toe nog de fijnste telefoon die ik heb gehad
Pluspunten
  • Camera functies
  • Software gebruik
  • Batterij duur
Minpunten
  • Geen headphone jack
  • Usb-c poort is ook de speaker
Noud25-03-2019

Zeer goede camera

De Huawei mate 20 pro is een zeer goede telefoon. Hij beschikt over een zeer goede camera en heeft een goede batterij
Pluspunten
  • Camera
  • Batterij
Minpunten
  • Voor reguliere oortjes heb je een adapter nodig
MLH25-03-2019

Gave telefoon, wel wat kleine minpuntjes

Twee weken na de aanschaf van deze telefoon kan ik stellen dat 'ie goed presteert op vlakken waarvan ik het verwacht: accuduur is goed, foto's zijn fantastisch, het beeldscherm is mooi en het werkt heerlijk snel. Wel zijn er ten opzichte van mijn vorige telefoon (iPhone 7) een paar minpuntjes: bluetooth werkt een stuk minder (vaak moet ik actief connecties weer opzetten) en op één of andere manier gaat typen een stukje lastiger. Echter, dit zijn kleine puntjes, de grote pluspunten wegen wat mij betreft veel zwaarder.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Foto's
  • Beeld
  • Snelladen
  • Snelheid
Minpunten
  • Bluetooth
  • Typen
Joana Mari Rubis25-03-2019

Perfect photo shot

Perfect for the photo shot and selfies. Easy to use and minimalist. Nice screen and case color. Fast and reliable.
Nairel25-03-2019

Krachtpatser van een telefoon!

Voor een goede prijs, krijg je best een goede telefoon. Deze telefoon gaat langer mee zonder het te hoeven opladen, zelfs als je het intensief gebruikt, in vergelijking met andere telefoons. De telefoon heeft een schitterende camera met een heleboel functionaliteiten en verder handige basis apps zoals de Huawei Health, die makkelijk in gebruik zijn. Jammer genoeg heeft deze telefoon geen dubbeltik-om-te-ontgrendelen functie, wat vele telefoons hebben tegenwoordig. Als alternatief kan je de vingerafdruk ontgrendeling gebruiken, maar die werkt niet altijd even goed. Tevens heeft de telefoon een ingebouwde equalizer, dat helaas de geluidskwaliteit vermindert. Het aanpassen hiervan is ook niet bepaald makkelijk. Je zult merken dat andere telefoons wat luider klinken dan de Huawei mate Pro 20. Anders dan dat, zijn er geen klachten en is dit een prima telefoon die goed concurreert met de andere grote merken.
Pluspunten
  • Duurzame accu
  • 40MP camera
  • Draadloos opladen
  • Mooi design telefoon
Minpunten
  • Vingerafdruk werkt niet altijd goed
  • Geen ontgrendeling via dubbeltik
  • Ingebouwde equalizer verminderd geluidskwaliteit
Glenn25-03-2019

Grootscherm. Accuduur geweldig

Snelle telefoon met een groot scherm en lange accuduur. Echt een aanrader. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
  • Accuduur
  • Groot scherm
  • Snelheid
Nils Alexander24-03-2019

Super telefoon met geweldige accuduur

Ik heb deze telefoon gekocht naar aanraden van vrienden en reviews, het is een geweldige telefoon met een accuduur van ander halve dag bij mij zonder problemen haalt die dit makelijk. Hij heeft een geweldige schermresolutie en een goed geluid ben erg blij met deze aankoop, zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Nils Alexander
Pluspunten
  • Accuduur
  • Schermresolutie
  • Camera
Minpunten
  • 3,5mm jackplug usb c connector nodig
Maikel24-03-2019

Mooi scherp en gaat lang. Mee

Ik vindt het echt een top telefoon snell scherp camera en beeld en de acu is all helemaal geweldig!
Pluspunten
  • Snel
  • Goeie accu
  • Mooi scherp van foto's en beeld
Minpunten
  • Groot
Frank24-03-2019

Zeer prettig toestel

Mooie en snelle telefoon Veel opties om de telefoon naar eigen hand te zetten. Camera is perfect. Geluids kwaliteit is perfect
Pluspunten
  • Krachtige toestel
  • Goede camera
Minpunten
  • Gebogen scherm
Aicha24-03-2019

Geweldige camera, en scherm

Variatie om foto's te maken en kwaliteit en kleuren, erg helder. Groot scherm en makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Camera
  • Groot scherm, makkelijk in gebruik
S van der Linden24-03-2019

Prachtig toestel

Mooi groot beeld zels tot over de randen. Batterij gaat lang mee, zelfs bij veel en langdurig gebruik. Geweldige camera met veel mogelijkheden. En ik krijg er een sporthorloge bij.
Pluspunten
  • Vingerscan zit aan de voorkant
  • Goede accu
Minpunten
  • Zit geen hoesje bij. Heeft P10 wel
Wim23-03-2019

Helder beeldscherm en je kan er mooie foto,s mee maken

Een snel toestel en je kan er prachtige foto,s mee maken ,40 megapixel. De batterij gaat wel twee dagen lang mee. Nu de prijs langzaam aan het dalen is kan ik niet anders zeggen : dit is een aanrader
Pluspunten
  • batterij
  • prachtige foto,s
Minpunten
  • niks
Jasper23-03-2019

Geweldige telefoon

Ik vind het een ontzettend fijne telefoon, het apparaat ligt perfect in je hand en hij reageert ontzettend snel op alles. De EMUI Software is goed aan te passen naar jouw wensen en is een van de betere Android overlays die er is. In mijn mening een ontzettend goed product.
Pluspunten
  • Goede accuduur
  • Helder display
  • Snelle telefoon
  • Erg gemakkelijk in gebruik
Minpunten
  • Is wat aan de grote kant
  • Geen headphone jack
  • USB-C is een overstap
LadyBlueEyes7923-03-2019

Groot scherm, lekker snel en simpel te bedienen

Deze telefoon is erg gebruiksvriendelijk, mooi design, erg helder scherm en heeft alle kwaliteiten die ik zoek ik ern telefoon.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Helder display
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Opstarten duurt soms wat lang
Amarath Jay23-03-2019

Geweldige camera en top accuduur!

De huawei mate pro 20 twilight heeft een geweldige camera met maar liefst 4 camera's. Ook de batterij duur is goed. Na intensief gebruik kan ik er 1,5 dag prima mee redden. De 40 watt lader zorgt ervoor dat ik binnen een half uur laden alweer op 70% capaciteit zit. Dat is top. Minpuntje is de software. Die zou nog wat stabieler kunnen zijn.
Pluspunten
  • Camera
  • Batterijduur
  • Oplaadtijd
Minpunten
  • Software
Amir23-03-2019

Best phone

This is the best phone I have ever had. I also bought one for my wife and she absolutely loves it. Great camera, fast processing speed and very light weight. Far better than iphone or any other device on the market.
Pluspunten
  • Size
  • Weight
  • Camera Quality
  • Processing speed
Alaa Alden Alhamad22-03-2019

Mate 20 pro

supersnelle lader, groot scherm, verbluffende voorcamera en prooficinal zoom in en uit in de camera aan de achterkant!
Corrie Steinbusch22-03-2019

de beste smartphone-technologie tegen de laagste kosten

Een uitstekende technologie die de paradigma's in dit segment doorbreekt, veelzijdige, functionele, gemakkelijke toegang tot al uw applicaties, veilig en betrouwbaar. Het is de beste smarphone op de markt.
Pluspunten
  • technologie
  • optica
  • veelzijdig
  • snel
  • functioneel
Hrde jong22-03-2019

Groot scherm en goede accu

Dit product is aan te bevolen de accu en. De scherm is prima ik raad het iedereen aan om deze Huawei mate 20 pro aan
Salim Haj Mahmoud22-03-2019

Mooi helder scherm. Krachtige processor. Grote batterij.

Het beste apparaat ter wereld Alles is uitstekend Camera. Processor. Batterij. ongeëvenaard Ik dank Huawei voor dit product
Pluspunten
  • Camera
  • Processor
Sebas21-03-2019

Mooi helderscherm super accu duur

Gekocht vanwege de accu. Voor het eerst een Huawei maar zeer tevreden gezichtsherkenning werkt echt super snel en goed. Even als de vingerafdruk. Echt super blij mee
Pluspunten
  • Snel
  • Gebruiksvriendelijk
Afaak21-03-2019

Groot scherm., lange accuduur, prachtige foto's

Ik vind het een geweldig toestel. Ik heb dit toestel. Gehaald omdat ik mijn mobiele abonnement moest verlengen. Ik was al jaren gewend aan Samsung. Maar ik heb dit keer voor de Huawei 20 mate pro gekozen en ik ben helemaal verkocht. Het is een geweldig product. Hij heet een groot scherm. Ook heeft hij een lange accuduur en hij maakt prachtige foto's en laad nog eens razend snel op. Het is echt een aanrader
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Accuduur
  • Prachtige foto's
  • Laad snel op
Pierre21-03-2019

Ik stap nooit meer over.

Sinds een aantal jaren overgestapt op huawei en heb hier nooit spijt van gehad. Mijn toestellen hebben altijd goed gewerkt zonder problemen. Ook de mate 10 pro is weer een geweldige aanwinst. Besturing over het algemeen hetzelfde en de prestaties worden alleen maar beter. Ik ben erg blij met de werksnelheid. Ik kan deze telefoon goed gebruiken in combinatie met werk en prive. Alle bestanden zijn duidelijk te openen en te bedienen en de camera is uiteraard een hele goede aanwinst binnen het gezin!
Pluspunten
  • Snelle werking, wordt niet langzaam.
  • Werkt goed met mijn andere slimme apparaten.
  • Mooi slank design t.o.v. oude Mates.