De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 407 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na 2 jaar met de huawei p10 te hebben geleefd was het tijd voor een nieuwe.
Wat een geweldige telefoon is de mate 20 pro, ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Camera is super, snelheid is super, beeldscherm is super.
Kortom een hele fijne telefoon die lekker in de hand ligt.
Huawei Mate 20 Pro doet wat die belooft. Na mijn beleven is dit een geweldige toestel. Het is snel, slik, mooi, pas goed in de hand, fantastisch foto's ook voor niet expert fotograf. Meer dan genoeg ruimte om alle foto's te bewaren. Wat wil je nog? Stel zelf welke apps je willen laten werken of niet
Gekocht omdat de accu groot is, en vanwege de camera. Beide werken zoals verwacht erg goed. Mooie foto's, en zelfs met het spelen van spelletjes gaat de accu meer dan 36 uur mee.
Er zijn wel een paar kleine nadelen: de vingerafdrukscanner is moeilijk te vinden op een volledig zwart scherm. Op het moment dat je de telefoon beweegt verschijnt gelukkig wel een indicatie van waar hij zit, maar dit cirkeltje is vrij klein. Daarnaast vind ik de notch toch minder mooi dan verwacht.
Een heerlihj toestel wat goed in de hand ligt en een mooi, helder, kleurrijk en groot scherm heeft.
Prima hardware onder de motorkap en ruim voldoende geheugen. Ik gebruuk hem i.c.m. Een NM kaartje. Prijzig, maar wel handig om foto's op weg te zetten.
Ben er erg blij mee
Echt een top telefoon. Ben al langer fan van Huawei en zal het lang blijven als ze top producten blijven maken. Prijs kwaliteit verhouding is kenmerk waar ze zich onderscheiden van de rest.
Na veel twijfelen op aanraden van een collega overgestapt van Apple naar Huawei. Ik ben heel tevreden. De batterij hoeft pas na 2 dagen intensief gebruik opnieuw opgeladen. Uiterlijk is heel mooi, met groot scherm. Camera maakt mooie foto's. Na een paar weken ben ik helemaal gewend, terwijl dat me eerder niet lukte. Doet absoluut niet onder voor Apple producten.
Ben altijd een Apple gebruiker geweest, maar de huawei mate 20 pro vond ik een uitdaging waard om het te gaan proberen. Vooral vanwege de camera! Het maakt erg mooie foto’s en video’s. Toestel werkt erg snel. Mooi scherm, helder beeld. Gemakkelijk in gebruik. Het is veel beter dan ik had verwacht. Huawei mate 20 pro is een aanrader!
Uitstekende camera en batterij. Helaas is de software niet altijd even intuïtief en mis ik bijvoorbeeld notificatie led bij de native apps voor email en agenda. Hiervoor kan je dan wel andere apps installeren die wel de notificatie app in hun kern ondersteunen. Deze zaken hebben Samsung of bijvoorbeeld Sony wat beter op orde.
Afhankelijk van wat je belangrijkste reden is voor een Smartphone aan te schaffen, is de prijs daarentegen zeker het afwegen van de 'nadelen' waard.
De camera heeft drie fantastische lenzen van Leica en de camera app zelf zit boordevol leuke, interessante features.
Ik had voor dit toestel gekozen nadat ik er veel goeie dingen over had gehoord/gelezen.
Tot deze dag geen spijt van.. De batterij laad erg snel op, de camera is geweldig en het toestel is erg snel!
Ik vind het een super product lang getwijfel tussen Samsung of huawei uiteindelijk toch bij huawei uitgekomeb ben er erg tevreden mee goede camera goed beeld kwaliteit goede sound met muziek gewoon een top toestel raad het iedereen aan
Telefoon overstemd alle specs en samsumg s10 kan hier nog een puntje aan zuigen
Al jaren huawei fan maar deze telefoon heeft alles wat je nodig hebt voor zowel zakelijk als privé. Foto's zijn van uitmuntende kwaliteit
Heel tevreden voldoet aan mijn verwachtingen,na hiervoor 6 telefoons hebben versleten wil ik deze telefoon aan iedereen die nog zoeken naar een zeer mooie en een heel goed telefoon
Ik heb altijd iPhone gehad maar wilde een keer overstappen naar Android en denk dat ik een juiste keus heb gemaakt. De mate 20 pro is zeer gebruikvriendelijk en besturingsysteem heeft veel weg van ios. Zeer tevreden met mijn keus.
De telefoon heeft een goede beeld kwaliteit en je kunt er prachtige fotos mee maken!
Het geluid klinkt prima.
De accuduur is goed en vooral chill bij het spelen van PoGo. Altijd wel nog een extra accu mee maar de telefoon houd het erg lang vol! En met het draadloos opladen en batterij "delen" met andere is ook echt ideaal.
Mooi ruim scherm, lange accuduur en korte laadtijd
Ik heb de Huawei Mate 20 Pro gekocht wegens de allernieuwste futures. Vingerprint in het scherm, triple Leica camera, en hij ziet er gewoon geweldig uit, en hij werkt ook prima! Niks op tegen! Alleen jammer dat ik max 4 week moet wachten op de smartwatch😅
Het is ten eerste een telefoon die er erg goed uitziet, ik heb hem in de variant Twillight gehaald en die ziet er prachtig uit. Het scherm is rijk aan kleuren en mooi groot. Door het grote werkgeheugen is die super snel en werken apps uitstekend. Wat mij opviel is dat de WiFi ontvangst geweldig is ookal zit je een eindje van de router af. Het beste is nog altijd de batterijduur het is abnormaal lang, je kan er makkelijk een hele dag mee vooruit met intesief gebruik op de hoogste helderheid zonder spaarstand. zonder twijfel me beste telefoon tot nu toe!
Ik ben altijd apple van geweest maar toen ik dit toestel zag, was ik verkocht. De overstap kostte me geen moeite. Er zit een fantastische camera op. Foto's maken van de schemering is geweldig in de nachtmodus. Ook het beeld is super en erg helder. En de batterij gaat super lang mee. Ik ging met 50% batterij naar Amsterdam voor een concert en kon de hele avond foto's en filmpjes maken en een live video maken. De batterij ging gewoon niet leeg. Ik ben enorm blij met deze overstap. Je krijgt echt waar voor je geld.
Top vorm, super snel en de accu gaat super lang mee!
Een top product! Snel, goed vorm en goede prijs! Veel voor weinig en Zeker een Aanrader
Ik heb meerdere telefoons gehad maar dit overtreft ze allemaal huawei mate 20 pro zit goed in de hand met mooie beeld en soepel en gezicbtherkeningsfunctie super handig en natuurlijk de vingerafdruk in het scherm wauw!!!