Samsung Galaxy S9 - 5.8" - 64GB - Dual SIM - Paars

Samsung Galaxy S9 - 5.8" - 64GB - Dual SIM - Paars - Smartphones

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 209,99Bekijk alle aanbieders
4.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9 - 5.8" - 64GB - Dual SIM - Paars op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

I.M. Peters03-08-2018

Een topper en super kwaliteit

Ik vind de Samsung Galaxy S9 een topper! Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit en de mogelijkheden. Smart is hier écht smart. De grote interne opslagruimte zorgt er voor dat je toestel razendsnel blijft. Soms sneller dan je wilt ;) Ik ben er enorm blij mee en via een geweldig aanbod met de 100 euro cashback korting ben ik over stag gegaan om het toestel aan te schaffen. Een aanrader!
Pluspunten
  • mooi scherp beeld en kleuren
  • het toestel is niet te groot
  • groot intern geheugen
  • uit te breiden met SD kaart
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
Kees03-04-2018
3.0

Kritisch

3.0
Te veel geld voor een geüpdate S8+. Ik ben graag kritisch voor een speeltje van ongeveer € 900.- Prijs
Kees19-03-2018

Kosten

Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9
Pluspunten
  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde
Minpunten
  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.