Google Pixel 10 5G 128GB - Blauw - Smartphones

Google Pixel 10 5G 128GB - Blauw
Google Pixel 10 5G 128GB - Blauw
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 699,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Google Pixel 10 5G 128GB - Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

AdjeL20-10-2025

Prima toestel. Sterk in AI.

Al met al een prima toestel. Kleur is prachtig, anders dan de standaard wit of zwart. Het scherm en de snelheid ervan zijn snel. Gewoon zoals het hoort. Geen haperingen o.i.d. Materiaalgebruik is wat aan de gladde kant en glijdt bij mij wat makkelijk uit mijn hand. Met een hoesje is dit niet het geval, dus moet geen probleem zijn. Camera design aan de achterkant is een kwestie van smaak. Al met al een super toestel. Zijn AI functies blinken het meest uit. Google is hier sterk in. Voor mij geen reden om over te stappen, maar wel als tweede toestel te gebruiken.
Pluspunten
  • AI
  • Kleur
  • Schermsnelheid
Minpunten
  • Materiaal
  • Cameradesign
t********@y********05-10-2025

Snelle telefoon met fijn scherm

Heerlijk snelle telefoon. Ik hoop dat het zo blijft, ook na het nemen van veel, heel veel foto’s :) Ik gebruik mijn mobiel ook om op te werken, vooral teksten schrijven en filmpjes maken. Het Oled scherm is helder en vloeiend, wat fijn is bij lezen en bewerken. De lens die uitsteekt geeft mij het gevoel dat ik hem makkelijker uit mijn handen kan laten vallen, maar gelukkig is dat nog niet gebeurd. De batterijduur is top: één keer opladen en ik kan er lang mee vooruit. Ik ben nog bezig met alles ontdekken. Hiervoor had ik een OS-toestel, dus dit systeem moet ik nog wat beter onder de knie krijgen.
Pluspunten
  • Snel
  • Lange accuduur
Minpunten
  • Camera lens
  • Zwaar
i***@r***************03-10-2025
De Google Pixel 10 met 256GB opslag lijkt sterk op zijn voorganger en straalt dezelfde luxe af, met een scherp en soepel 6,3 inch OLED-scherm. Mijn kleur, Lemongrass, vind ik erg mooi en zorgt ervoor dat de telefoon makkelijk zichtbaar is. Dankzij Android 16 draait het toestel vlot en schoon, zonder hinderlijke bloatware. Een groot voordeel blijft de lange termijn software-ondersteuning waar Google bekend om staat. De nieuwe Tensor G5-processor levert solide prestaties, al zijn er concurrerende topmodellen die sneller zijn. De toevoeging van een 5x telelens is een fijne vernieuwing ten opzichte van de Pixel 9, al stelt het teleurgesteld dat de kwaliteit van de hoofdcamera en groothoekcamera merkbaar is afgenomen, vooral in situaties met weinig licht. De accu presteert iets beter en gaat gemakkelijk een dag mee, maar de oplaadsnelheid blijft achter bij de concurrentie. Jammer is ook dat veel AI-gedreven functies beperkt blijven tot de Amerikaanse markt, waardoor de Nederlandse gebruiker minder profiteert. Concluderend is de Pixel 10 zeker een goed product, maar de verschillen met de Pixel 9 zijn klein. Zolang dat model goedkoper verkrijgbaar is, blijft dat daarom de aantrekkelijkere keuze.
Ivo25-09-2025

Razendsnelle Pixel 10

Ik heb de Pixel 10 kunnen testen en meteen valt op dat deze weer heerlijk snel is. Het systeem werkt top en precies zoals je verwacht, zeker al je al een Google telefoon gewend bent, weinig poespas dus geen overbodige apps. De camera is wel iets minder scherp bij ver inzoomen dan de Pixel 9, jammer dat dit niet aangepakt kon worden. Verder is de accuduur prima en de prijs ook dik in orde.
Pluspunten
  • prijs
  • solide ontwerp
Minpunten
  • camera niet verbeterd
P.Scheper24-09-2025

Fijne telefoon met voldoende opties

Al jaren gebruik ik een Google Pixel, omdat ik het heel prettig vind dat er geen overbodige apps en andere zaken op de telefoons zitten bij de aanschaf. Nadat ik meerdere Google Pixels heb gehad, is deze Pixel 10 het prettigste model dat ik tot nu toe heb gehad. Het is een prettige, stevige telefoon met voldoende mogelijkheden en opties. De camera is goed. Mocht je de Pixel 9 hebben, dan denk ik overigens niet dat de Pixel 10 een meerwaarde is. Mocht je een ouder model hebben, dan is dit zeker een goede verbetering. De accu is wat beter dan de Pixel 9, wat heel fijn is. Verder is het geen heel vernieuwend toestel ten opzichte van het vorige model, maar is het wel een kwaliteitstoestel waar ik blij mee ben. Een goede keuze dus als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon!
Pluspunten
  • Accuduur
Minpunten
  • Weinig verbetering ten opzichte van Pixel 9
Jeroen8823-09-2025

Top Pixel 10!!

Al jaren ben ik fan van de Google pixel telefoons. Na de nexus en de vorige pixel 6 maak ik nu een mega stap omhoog naar deze pixel 10. Qua grootte ben ik bewust niet voor de 10 XL gegaan. Deze vind ik persoonlijk niet meer lekker in de hand liggen. Deze “gewone” pixel gaat mij beter af. Qua camera’s ben ik ook erg te spreken over de upgrade die ik gekregen heb. En naast de betere camera’s doet de software ook veel. Nachtelijke foto’s zijn echt supergoed en amper korrelig. Iets wat ik bij de voorganger wel ervaarde. Met 256 gig opslag kan ik een tijdje vooruit en heb ik altijd de cloud nog mocht ik niet goed uitkomen. Aanrader deze Pixel 10 dus!
Pluspunten
  • Niet te groot
  • Goede camera
Minpunten
  • niets wat ik niet verwacht had
Royyor22-09-2025

Een top telefoon met hoogwaardige afwerking

Al bij het openen van de verpakking voelt het alsof je een geschenk uitpakt. Meteen valt op dat dit een product van hoge kwaliteit is. Zelf vind ik het namelijk erg tof dat ze de camera unit uit een gedeelte hebben gemaakt. Je beschiktzo over een grote camera met een krachtigere sensor en meerdere lenzen, waardoor je een breed scala aan fotografiemogelijkheden krijgt. De ingebouwde AI moest ik even leren kennen, maar vooral bij het opnieuw genereren van beeldmateriaal was ik eerlijk gezegd positief verrast. De fotokwaliteit is gewoonweg uitstekend. Achtergronden aanpassen of objecten weghalen gaat bovendien moeiteloos binnen de standaard app. Het enige puntje dat me opviel, is het wat hogere gewicht van het toestel. Maar dat voelt juist als een logisch gevolg van de robuuste bouwkwaliteit. Al met al ben ik ontzettend tevreden met mijn toestel en heb ik zelfs al een aantal mensen aan het denken gezet om deze ook aan te schaffen.. Vooral de soepele en snelle navigatie door de apps is een genot. Echt een toptoestel.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • AI is heel tof om mee aan de slag te gaan
  • hoogwaardig toestel
Minpunten
  • wat zwaarder
c********@h**********22-09-2025
Na jaren trouwe dienst begon mijn oude telefoon kuren te vertonen, vooral het scherm liet het steeds vaker afweten. Tijd dus om op zoek te gaan naar een nieuw toestel. Mijn prioriteiten waren duidelijk: ik wilde een smartphone met langdurige software-updates, een uitstekend scherm, goede camerakwaliteiten en een batterij die niet halverwege de dag al leeg is. Na uitgebreid vergelijken viel mijn keuze uiteindelijk op de Google Pixel 10. Wat meteen opvalt is hoe snel en responsief het apparaat reageert. Navigeren door apps, scrollen en multitasken gaan moeiteloos. Het scherm verdient ook een vermelding: met zijn 6,3 inch OLED-paneel is het een genot om naar te kijken. Beelden komen scherp en levendig over en ook bij fel daglicht blijft alles perfect zichtbaar. De accuduur is een enorme verbetering vergeleken met mijn vorige toestel. Waar ik voorheen standaard elke avond de oplader nodig had, haal ik met de Pixel 10 moeiteloos een dag of 2/3 op één lading bij gemiddeld gebruik. En als opladen nodig is, gaat dat lekker snel. De camera’s hebben me oprecht verrast. Zelfs wanneer je flink inzoomt, blijven de foto's helder en vol detail. Een bijzonder handige toevoeging vind ik de slimme fotofuncties: de assistentie via AI maakt het vrijwel onmogelijk om een slechte foto te maken, wat vooral handig is als je even snel iets vast wilt leggen. Wat voor mij echt de doorslag gaf, is de belofte van Google om dit toestel zeven jaar lang te blijven ondersteunen met beveiligings- en softwareupdates. Dat geeft vertrouwen dat ik hier nog lange tijd mee vooruit kan, zonder me zorgen te hoeven maken over veroudering. Kortom, de Pixel 10 biedt veel waar voor z’n geld. Een krachtige, toekomstbestendige telefoon met indrukwekkende prestaties op alle fronten.
NieP18-09-2025

Snelle en up to date telefoon

De Google Pixel 10 levert de snelle en responsieve prestaties die je van Google mag verwachten. De telefoon schakelt moeiteloos tussen apps, maakt multitasken gemakkelijk en zelfs grafisch veeleisende games draaien soepel, zonder vertragingen. De software is, zoals altijd, puur Android. Dit zorgt voor een schone, intuïtieve ervaring zonder onnodige, voorgeïnstalleerde apps. Met 256GB aan opslagruimte heb je voldoende plaats voor al je bestanden. Dit is tegenwoordig geen overbodige luxe meer, want apps en de steeds hogere resolutie van foto's en video's nemen steeds meer ruimte in. De ruime capaciteit van de Pixel 10 biedt hiervoor een uitstekende oplossing. Een opvallend kenmerk van de Pixel 10 is de camera die iets uitsteekt aan de achterkant. Dit kan onhandig zijn als je de telefoon plat op een tafel legt. Gelukkig kun je dit eenvoudig oplossen met een stevig hoesje. Zo'n hoesje beschermt niet alleen je telefoon, maar ook de camera tegen krassen en stoten.
Pluspunten
  • Snel
  • Genoeg opslag ruimte
  • Puur android
Minpunten
  • Camera die uitsteekt