Samsung Galaxy A14 4G - 6.6" - 64GB - Dual SIM - Black - Smartphones

Samsung Galaxy A14 4G - 6.6" - 64GB - Dual SIM - Black
Samsung Galaxy A14 4G - 6.6" - 64GB - Dual SIM - Black
3.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A14 4G - 6.6" - 64GB - Dual SIM - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Anoniem09-04-2025
Enige tijd terug deze telefoon gekocht omdat deze goedkoop was, en weer blijkt goedkoop duurkoop te zijn. Helft van de tijd werkt het touchscreen niet goed, tevens is deze telefoon zo intens traag, niet normaal. Na een jaar aan app-updates is de telefoon zo traag geworden dat ik weer een nieuwe nodig heb. Bespaar jezelf ellende en geef wat meer uit aan een goede telefoon.
Stef11-03-2024

Koop deze telefoon niet

Koop deze telefoon niet. Ontzettend traag, slechte camera. Touchscreen reageert niet goed. Ik ga hem verkopen aan een refurbished partij, want na 4 maanden ben ik er helemaal klaar mee.
Minpunten
  • Traag
  • Slechte camera
b*******@p********04-01-2024

Fijne mobiele telefoon voor een aardige prijs

Een mooie telefoon met ruim voldoende geheugen. De telefoon is voor mij snel genoeg en laadt in korte tijd op. Wat ik jammer vind is dat er geen notificatie led aanwezig is op de voorkant van het toestel.
Minpunten
  • geen notificatie Led
r**7@g**l.com23-09-2023
Prima telefoon vergeleken met mijn oude. Lekker snel en ik hebnog nooit zo,n fijne gehad
Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooie kleuren
Janny14-04-2023
De telefoon ligt heerlijk in de hand,ik doe met de telefoon graag spelletjes, waaronder weet ik veel en tijdes het spel vroeg de telefoon,hoe het ging, en bij de laatste ronde wordt er gezegd zet hem op je gaat knallen, ik lag in een deuk,dat deed m'n vorige niet hoor, Janny rijnhoud
Pluspunten
  • Dat er onverwacht iets gebeurde
  • Sneller
Minpunten
  • Nvt