Sony Xperia XA2 zwart / 32 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 61 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anja Schurink-Vedder 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en reageerd goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nou ik ben nog aan het ontdekken erg wennen komt van een samsung Galaxy s4 af. Na 6 jaar trouwe dienst. Dus elke dag wat nieuws ontdekken en bevalt tot nu toe goed. Alleen overdracht van oud naar nieuw mobiel liep niet echt lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn toestel met mooi helder scherm en goede batterij

Algemene score

8,0
Heel fijn toestel met een fijne camera, goed en helder scherm en goede batterij, dit tezamen met nog veel andere pluspunten maakt van deze midrange een high end toestel, ik persoonlijk vind dit echt een aanrader.

Pluspunten

  • Duidelijk en helder scherm
  • Batterij duur
  • Goede camera

Minpunten

  • Kan zo niks bedenken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en groot helder scherm

Algemene score

8,0
Ik heb op aanraden van mijn zoon deze gekocht. Vanwege gebruiksgemak, scherpheid foto's , mooie kleuren, ligt fijn in je hand door vorm toestel/scherm, lange accuduur en weegt bijna niets. Tot nu toe geen spijt en wil ik niks anders meer.

Pluspunten

  • Helder groot scherm
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Opstarten is fel met verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony staat voor kwaliteit en degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb ook deze keer voor een Sony telefoon gekozen nu voor de XZ2 wil geen ander merk heb altijd Sony gehad goede camera goed geluid 🔊 bij muziek en zeer betrouwbaar heb nog nooit iets gehad dat niet werkte en heb al diverse toestellen gehad en de XZ2 zit er nog mooi uit ook groot geheugen en diverse mooie extra's gewoon een top toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nillisch 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Xperia xz2 compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede telefoon, mooi scherm en niet te groot. Software is goed en loopt ook goed. Camera is in het donker wat minder. Verder valt de grip me tegen, hij is erg glad. Ook is de telefoon heel zwaar, zelf zo zwaar dat ik me echt afvraag waar al dat gewicht vandaan komt. Verder is het formaat wel perfect, lekker compact en hij ligt goed in de hand. Ook de headphonejack mist, wat toch jammer is. Vooral als je de telefoon aan de lader hebt kan je geen muziek luisteren. Toch is de telefoon wel heel compleet en doet alles het goed, grootste nadeel is het gewicht, hij is echt een stuk zwaarder dan verwacht en dit is de grootste reden dat ie minder handzaam wordt, ook al is hij erg compact. Ik vraag me echt af waar dat gewicht vandaan komt, want de accu is nou ook niet buitensporig groot, alhoewel het wel een prima accu is die zeker een dag mee gaat. Het lijkt wel of ze de binnenkant van lood hebben gemaakt. Toch kan ik dit product zeker aanbevelen voor mensen die een niet de grote telefoon zoeken.

Pluspunten

  • Snel
  • Ligt lekker in de hand
  • Niet te groot, past makkelijk in de broekzak
  • Goed, helder scherm
  • Goede speakers

Minpunten

  • Erg zwaar, zeker voor het formaat
  • Mist headphonejack
  • Camera moeite met donker
  • Glijd makkelijk uit je hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld en top geluid

Algemene score

10,0
Wat een verademing om weer een Sony te hebben. Prachtig scherp beeld, super geluid en ook handig dat je kan ontgrendelen met een vinger afdruk. Voor mij precies op de goede hoogte. Voor mij is en blijft Sony een toptoestel.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Wezenbeek 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn toestel reageerd goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben een echte Sony fan en erg blij met de dit toestel hij is al weer wenst sneller dan de z5 mijn vorige toestel en hij maakt zeer mooie en scherpe foto's.

Pluspunten

  • Camera
  • Groot beeld
  • Snel

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten0228 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zoals van sony gewend, een erg goede telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is nu mijn derde sony smart phone en met de keer is hij beter.

Erg snel met een lange accuduur. Vinger afdruk scanner op de achterkant zit perfect geplaatst en maakt het ontgrendelen nog prettiger.

1 van de belangrijke dingen voor mij is de camera en deze is ook niet mis. Ik heb nog nooit zulke mooie foto's gemaakt met een telefoon.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Lange accuduur
  • Mooi design
  • Snel
  • Erg goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An Oskam 12-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijk scherm. En de accu blijft lang vol.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De verkoper maakte mij er op attent dat dit een heel goed toestel is. Ik zelf had alleen maar een Samsung gehad. Maar ik heb absoluut geen spijt. Het is een prima toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Xperia XA2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb sinds een paar dagen deze Xperia XA2 Phone en ben erg te vreden. Mijn vorige telefoon was een Xperia Z5 compact en dit beviel uitstekend dus weer voor een Sony gekozen. Er zit een erg goede 23 megapixel camera in en een prima 4k video opname. Het geluid is erg goed. Verder vind ik het een mooi design. Alleen met 170 gram wel iets zwaarder dan de meeste Smartphones van tegenwoordig. De prijs van het toestel vind ik ook ok.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Batterij die lang meegaat
  • Erg goede camera

Minpunten

  • Wat zwaarder toestel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Khawkhwan 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het best camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb gisteren die phone gekocht. Het heeft mooie camera en snel. Ik heb 2 kleine zoontjes en zo vaak dat ik zo foto wil maken. Wat belangrijkste als ik wil kleine Kids foto maken. Ik heb snel camera nodig..en accu blijft langer mijn oude Phone was snel leeg.. Maar dit Phone niet. Ik speel ook game op mijn phone. Vandaag heb ik heledag gespeeld. Accu is nu 61%..ik ben super blij mee

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Mooie model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jason 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een mooi toestel, heb deze telefoon gekocht omdat ik hier hoor een gewone xa had en die mij goed beviel

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Vingerafdruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fingerprint reader op de perfecte plek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voldoet aan al mijn verwachteingen, ik gebruik hem nu 3 weken maar ben er zeer tevreden over. Doordat de fingerprint reader op de juiste plek zit kan ik met 1 hand mijn telefoon unlocken. Voor de rest voldoet hij aan de beschrijving zoals genoemd op de site.

Het formaat van het toestel staat me ook erg aan omdat de meeste toestellen tegenwoordig te groot zijn voor in de broekzak, deze past perfect.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Fingerprint reader op de juiste plek
  • accuduur

Minpunten

  • Met een hoesje neigt hij naar de dikke kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cobus 05-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
😃 ik heb hem nu een maandje en het is een heerlijk toestel. Snel en eenvoudig te bedienen, mooie foto's. Scherm is helder en duidelijk

Pluspunten

  • Accu
  • Camera

Minpunten

  • De shell van Sony is wennen
  • 😃 gezellig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het grote is geweldig, het laat je media op grandioze manier zien. Daarbij is de beeldkwaliteit zeer helder waardoor alles veel levendiger en geweldig uit komt te zien.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Vinger afdruk
  • Geluidkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Boots 04-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over deze telefoon. De vingerafdruk functie werkt heel erg goed,de camera werkt heel erg goed en is haarscherp met een genoeg aan functies. Er is genoeg ruimte op de telefoon voor opslag, het grafisch vermogen en het geluid kan hard maar blijft mooi. Kort en bondig gezegd ik ben erg tevreden over deze telefoon.

Pluspunten

  • Beeld
  • Camera
  • Geluid

Minpunten

  • Schermopnamen functie weggehaald

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferry 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Xperia XA2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb sinds een paar dagen deze Xperia XA2 Phone en ben erg te vreden. Mijn vorige telefoon was een Xperia Z5 compact en dit beviel uitstekend dus weer voor een Sony gekozen. Er zit een erg goede 23 megapixel camera in en een prima 4k video opname. Het geluid is erg goed. Verder vind ik het een mooi design. Alleen met 170 gram wel iets zwaarder dan de meeste Smartphones van tegenwoordig. De prijs van het toestel vind ik ook ok.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Batterij die lang meegaat
  • Erg goede camera

Minpunten

  • Wat zwaarder toestel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Blonkie 04-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuw toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi toestel uit het midden segement, voldoet aan mijn verwachting. Leuke details met slow motion filmen. Knappe foto's en batterij gaat minimaal 2 dagen mee.

Pluspunten

  • filmen
  • foto's

Minpunten

  • glad zonder hoesje
  • uitstekend knopje voor aan te zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Db 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony xperia xa2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang een Samsung gehad te hebben de overstap gemaakt naar de Sony. Ik vind hem prettig in gebruik.
Duidelijk menu, goed aan te passen naar eigen wens.
Fijn scherm

Pluspunten

  • Fijn beeldscherm
  • Makkelijk menu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WBoeren 03-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alles in beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De specs zijn wel bekend, dus daar val ik maar niet mee lastig. In dagelijks gebruik gaat de batterij goed mee, dagje veel youtube gekeken dan staat hij op 45% beschikbaar. Maar heb ik de telefoon normaal gebruikt dan heb ik nog 70% beschikbaar. Toestel voelt prettig aan in de hand. Behuizing voelt stevig aan, maar tik je op het scherm dan krijg je het idee dat het scherm hol en daardoor breekbaar is. Dat test ik liever niet uit verder. Bij het nemen van foto's merk je dat je meer op scherm krijgt in vergelijking met de Samsung die ik hiervoor had. Toestel maakt gebruik van een soort bolle lens waardoor dat mogelijk is. Neem je een selfie, vergeet dan niet die optie uit te zetten anders heb je een meloenhoofd. Ook leuk voor bepaalde omstandigheden, maar niet altijd. Kleuren kun je op levendig zetten, dat is een verbetering op de standaard setting. Ik mis de optie om het geheugen van het toetsel met een druk op de knop op te schonen en overbodige bestanden te verwijderen. Ik mis ook een blue light optie om je scherm in de avond iets minder sterk te maken. De bediening van het toestel verloopt soepel net als de apps er op. Verder kun je hem makkelijk naar je eigen wensen aanpassen. Het overzetten van je google account ging makkelijk. Ben tevreden met het toestel. Prijs / kwaliteit verhouding is prima.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Batterij goed

Minpunten

  • Opschonen geheugen en overbodige bestanden
  • Scherm voelt kwetsbaar aan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews