Samsung Galaxy S8+ 64 GB / arctic silver - Reviews

- 41% Samsung Galaxy S8+ 64 GB / arctic silver
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S8+ 64 GB / arctic silver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tim mullekes 18-11-2022

Prima telefoon.

Algemene score

8,0
Prima telefoon. Deze telefoon is nog steeds beter als de huidige budget toestellen. 3de eigenaar can de telefoon en hij werkt nog super goed!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Fleur van Drongelen 20-10-2022

Het is een super telefoon!

Algemene score

10,0
Het toestel is handig omdat het niet te groot maar oom niet te klein is. Verder alles wat je op andere telefoons kunt doen kun je hier ook mee. De camara kwaliteit is ook zeer goed. Na een tijdje word se batterij kwaliteit steeds minder maar dat gebeurd bij alle telefoons. Ik zou het zeker aan raden!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Frank Cl 10-10-2022

Fijne telefoon. Nooit geen issues mee gehad.

Algemene score

10,0
Technisch gezien 1 van de betere / beste telefoons zelfs na de opvolgers S9 en S10. Vorig kaar een nieuwe accu laten plaatsen omdat de nieuwe modellen weinig nieuws te bieden hadden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-10-2022

Touchscreen

Algemene score

8,0
De telefoon bevalt goed, goede accu duur, snel kwa internetten. Zeker 4 sterren waard, maar het enigste dat die net die 5sterren niet waard is omdat hij reageert op waterdruppels en dat dat een SAMSUNG Galaxy s8 niet dus als het regent kan ik niet op mijn telefoon, maar verder is die uitstekend✅
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mehmedovic 09-09-2022

Samsung Galaxy S8+

Algemene score

10,0
Heel goede telefoon, ik heb hem iets meer dan 4v jaar.
Altijd Samsung gehad en voor altijd nummer 1.
Hij is nog steeds na 4 jaar heel goed .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-08-2022

SAMSUNG GALAXY S8.

Algemene score

8,0
HEEL GOED EN MAKKELIJK IN GEBRUIK. EN IK BEVEEL HET OOK AAN MIJN VRIENDIN EN VRIENDEN SAMSUNG S8 KOPEN.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-06-2022

Samsung best telefoons ter wereld

Algemene score

10,0
Ik heb altijd Samsung telefoons gehad me eerste was s2 en altijd de s series en zijn de beste telefoons ter wereld
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jennifer1610 06-06-2022

Telefoon is top

Algemene score

10,0
Je kunt hele mooie foto,s er mee maken video,s zijn ook top ik heb er best eventjes voor moeten sparren voor deze telefoon maar het is het ook waard ben super blij er mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-05-2022

Galaxy S8+

Algemene score

8,0
ik ben erg blij met te telefoon. de telefoon heeft ook een goede maat en past perfect in je handen en de prijs kwaliteit verhouding is geweldig
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-05-2022

Algemene score

6,0
Okę

Samsung S10 note
Samsung S8 plus
Samsung account
Samsung browser
Samsung music
Samsung watch
The best of the best
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Indi lol 28-02-2022

Beste telefoon ooit

Algemene score

10,0
Ik vindt het de beste telefoon ooit
laad snel op
Super goed beeld en geluid
gewoon de beste telefoon ooit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Iacha123 28-02-2022

Geweldige kwaliteit

Algemene score

10,0
Ik heb mijn hele leven al een samsung gehad maar deze is echt geweldig.
Ik raad de samsung s8+ aan want de kwaliteit is gewoon te goed voor de prijs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 27-12-2021

Super telefoon, meteen verlieft geworden

Algemene score

10,0
Ik vind deze telefoon een top telefoon, heel veel functies en instellingen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Deze telefoon is echt gebruiksvriendelijk ool als je niet heel veel verstand hebt van telefoons
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Veysel27 16-12-2021

Geweldige telefoon!

Algemene score

10,0
Het is super!
Het heeft alles wat ik nodig heb, het gaat goed mee.
Eigenlijk de enige probleem is dat de randen snel kapot gaat!
Ook al heb ik een hoesje.
Maar dit is gewoon de enige tel wat ik nodig heb!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-12-2021

Algemene score

8,0
mooit compact alleen breekt het glas wat snel en wordt hij naar maten hij ouder wordt heel erg traag
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Safe 11-12-2021

Telefoon gaat echt lang mee

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nu bijna 4 jaar en het telefoon gaat heel lang mee. Een volle batterij gaat anderhalf dag mee en de telefoon is totaal niet traag
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

CWoman 11-12-2021

Fijne smartphone!

Algemene score

10,0
Mooi en helder scherm, lekker groot en dunne telefoon. Fijne, slimme functies! De batterij gaat lang mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

balpet66 24-11-2021

Gewedige merk en telefoontje

Algemene score

10,0
Het is wel zichbaar al die meerdere jaren wat achter de samsung telefoons staat. De camera's, de beeldschermen, de foto's wat ze maken met de achter camera's.
Over prestaties hoeft niet te worden staan zelfs een laptop uit het middensegment presteert...
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

haruber 08-11-2021

samsung dat zegt genoeg

Algemene score

8,0
zoals al mijn vorige telefoons en apperaten super ik ben wel benieuwd naar een andere telefoon maar deze is zo goed nog dus hou ik deze nog een tijtdje.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Theodora 07-11-2021

Heel fijn toestel

Algemene score

8,0
Het toestel is redelijk snel, erg stabiel en heeft een hele fijne camera, ik ben er heel erg tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews