Huawei P10 64 GB / graphite black - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 376 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P10 64 GB / graphite black op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is gewoon super.mijn vorige telefoon was een dure Samsung s7 edge.snelle telefoon met een groot geheugen... ik Chris een aanrader voor iedereen die nie mee wil.doen aan de rage van een veel te dure telefoon

Pluspunten

  • 64gb geheugen
  • Mooi schem
  • Snel

Minpunten

  • Misschien de camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea Bonnet 09-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dag SAMSUNG, Hallo HUAWEI.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mij werd dit toestel in de winkel aanbevolen. Ik heb na lang twijfelen, daar ik een echte Samsung gebruiker ben, toch het advies van de "deskundige" opgevolgd en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik kan ook nu na 2 maanden nog niets noemen wat ik minder vind of dat ik iets mis. Groot scherm, camera top, kleuren en geluid ook. Accu zeer tevreden mee en dan de opslagcapaciteit is natuurlijk super. Ik heb gewoon echt niets om over te klagen.

Pluspunten

  • Geheugen
  • Camera
  • Prijs
  • Geen onnodige apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toos van Eerd 07-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldig goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het beste toestel ooit en goedkoopste. Je alles voor 450 euro of minder voor 64 gb ongelofelijk. Ben overgestapt omdat ik met mijn Samsung slecht bereik had als ik thuis was wat erkend werd door mijn provider. Mijn buurvrouw had nooit problemen met haar huawei dus ik ook een huawei en het werkt perfect.
Later pas achter alle leuke en handige opties ervaren van dit toestel.
Er zit werkelijk alles op wat handig en veilig is alhoewel ik de vingerafdruk niet gebruik.

Pluspunten

  • Mooie schermafbeeldingen
  • Batterij gaat lang mee
  • Hele sterke ontvanger overal bereik
  • Goed beveiligings programma van huawei
  • Geeft uit zichzelf tips om te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrina 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor een Samsung s6 edge en die was prima, maar dit toestel is velen malen sneller en qua gebruik is deze ook heel vriendelijk.
De foto's die je via de pro stand kan maken zijn echt super mooi en scherp.

Pluspunten

  • Camera
  • Battery tijd
  • Gebruiksgemak
  • Scherm groote

Minpunten

  • Kleur frame... Alleen zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Verona lampkin 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heldere scherm en werkt erg fijn en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt lekker snel super helder beeld. Makkelijk alles over kunnen zetten van me oude mobiel. Niks meer zelf handmatig hoeven te doen heerlijk

Pluspunten

  • Snel
  • Helder beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 26-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed snel en handig toestel werkt perfect altijd Samsung gehad maar zou niks anders meer nemen prima toestel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ligt fijn in de hand, niet te groot, mooie foto's, alles perfect, jammer dat er zelfs voor een nieuwe telefoon de korte duur accu nog niet is opgelost.

Pluspunten

  • Slowmotion cámara
  • Goede selfie camara
  • Veel geheugen

Minpunten

  • Accu duur niet langer als 3 kwart dag

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Miriam 24-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Prettige telefoon, makkelijk in gebruik. Helder scherm. Maakt mooie foto's. Voorzien van alle mogelijkheden. Veel opslagruimte.

Pluspunten

  • Fotografie
  • Makkelijk
  • Toegankelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.A. van Willigen 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon goed scherm gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hiervoor had ik een huawei p8 en die beviel ook.goed
Het is een goede mooie telefoon in prijsverhouding
Ben uiterst tevreden

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed duidelijk scherm goede accu snelle telefoon

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne telefoon heb hiervoor een p8 gehad ben erg te spreken over de snelheid van het toestel en de camera's zijn ook heel erg goed voor mij volgende weer een huawei prijs kwaliteit is perfect

Pluspunten

  • Snelheid
  • Camera

Minpunten

  • Centrale knop onder vind ik erg wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michaela 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super snel, en mooie camera en super snel opladen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super telefoon, hij is super snel en maakt ook hele mooie foto's. Wat ook super fijn is dat ie super snel oplaad :D
Scherm is mooi en ook mooi helder, de bouw van de telefoon vind ik ook mooi!!

Pluspunten

  • Snel opladen
  • Mooie foto's
  • Mooie scherm
  • Mooie model van telefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeffrey 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel met een groot en kristalhelder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ma ruim 10jaar Samsung fan met wat aarzelen de huawei p10 genomen, en dat is zeker geen tegenvaller.
Peter prijs licht een heel stuk lager in vergelijking met een soortgelijke Samsung
De batterij van de huawei is echt super dij af en toe gebruik 2 a 2.5 dagen en bij intensief gebruik 1.5 a 2 dagen ook laad je de batterij van onder de 10% binnen een uur weer (bijna) volledig op.

Het menu was even wennen en vooral de SwiftKey is voor mij (iemand mat dyslexie) niet altijd even handig maar ook dat begint nu naar 4 weken te wennen

De camera (waar om ik vooral voor dit toestel heb gekozen) is echt top mooie scherpe foto's en hij reageert ook lekker snel

Zijn er ook nog negatieve, Natuurlijk zijn die er ook en maar dat is niet direct de telefoon maar dat zijn de accessoires die zijn namelijk erg slecht beschikbaar zo is het sport-horloge niet leverbaar en dat vind ik erg jammer en er zijn slecht hoesjes voor te vinden

Kortom een echte aanrader wat mij betreft voor een ieder die de achteruitgande kwaliteit en de stijgende prijzen van Samsung en iPhone zat zijn

Pluspunten

  • Scherm
  • Batterij
  • Oplaad snelheid
  • Design
  • Gewicht

Minpunten

  • SwiftKey (maar bie kan uit)
  • Beschikbaarheid van accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mobiel kantoor

Algemene score

9,0
Dit is wat mij betreft een perfect toestel. Snel toegankelijk via fingerprint herkenning. Prima gebruiksmogelijkheden en goede accu.

Pluspunten

  • Toegankelijkheid
  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dramolsky 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren Samsung telefoon overgestapt naar Huawei. Tot nu bevalt het erg goed! Groot scherm met fijn toetsenbord. Alle functies nog aan 't ontdekken maar lijkt prima. Prachtige foto's. Kortom blij dat ik ben overgestapt!

Pluspunten

  • Groot, helder scherm
  • Goede foto 's
  • Veel extra's
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 08-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 6 jaar Samsung was ik klaar met bloatware en ging ik op zoek naar een ander telefoonmerk. De Huawei P10 sprak mij aan vanwege de prijs en de specificaties. Ik ben niet teleurgesteld! Vanwege de lagere prijs dan Samsung, had ik verwacht wel op enkele punten concessies te moeten doen. Het tegenovergestelde is echter waar. De P10 is op alle gebieden beter dan mijn laatste Samsung (S5). Minder bloatware, nog betere camera, beter batterijduur, sneller, makkelijker te bedienen. Ik ben buitengewoon tevreden. Het enige nadeel is dat het toestel enigszins glad is en superdun, zodat je hem makkelijk laat vallen. Dit kan met een hoesje worden

Pluspunten

  • Snelheid
  • Batterijduur
  • Camera
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Gladde behuizing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn toestel!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg fijn toestel. Snel, handig en makkelijk in gebruik en veel opslag. Zeer goede camera met veel opties.

Pluspunten

  • Snel
  • Lange accuduur
  • Zeer goede camera
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kjeld 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en super foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk toestel, mooi vormgegeven en super camera voor mooie foto's. Menu's en app icoontjes te personaliseren. Vingerafdruk werkt super goed. Zou nu geen beter toestel weten/adviseren in deze prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Camera
  • Prijs-kwaliteit
  • Vingerafdruk ontgrendeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willemein 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Huawei p10

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overgestapt van Samsung naar Huawei.
Wat een top toestel. Dit toestel wordt met bescherm hoes en screen protector geleverd applaus voor de Huawei. De camera is top.
En het systeem niks op aan te merken. Ik het menu zou het fijn zijn als je apps kunt zoeken maar het is niet storend.
Via phone cloud al mijn info overgezet. Dat was appeltje eitje..

Pluspunten

  • De metalen behuizing
  • Goede camera zowel voor als achter
  • Complete aflevering
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De telefoon bij een abonnement gehad en ben erg heel erg blij mee, hij doet het zelfde als de hele dure telefoons. Hij is snel, mooi geluid, erg helder beeld, veel mogelijkheden en erg makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Veel voor weinig geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rdk92 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte prijs kwaliteits verhouding. Makkelijk in omgang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb van te voren vele telefoons vergeleken met een vergelijkings site, deze telefoon kwam eigenlijk met mijn mensen overal het beste uit en scheelt soms 100en euro's met het "zelfde" soort telefoon. Super camera met vele functies. Telefoon voldoet aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Camera
  • Android
  • Makkelijke omgang
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews